Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
House Hunters International
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. Säsong 83. Del 2. Producerat år 2015.
06:25 
Property Brothers [Repris]
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. ,. Säsong 4. Del 2. Producerat år 2014.
07:10 
Svindlerjagt [Repris]
Hvem er det, der stjæler vores personlige kreditkortoplysninger på internettet? Hvad bruger tyvene dem til?. I et forsøg på at finde frem til bagmændene til netsvindel sætter undersøgende journalist Sverre Quist gps-sporing i en række pakker med dyre espressomaskiner, der alle er betalt med stjålne kreditkortoplysninger. Sporene fører til en hæsblæsende jagt i både Danmark og Østeuropa. I sin jagt på netsvindlerne møder Sverre Quist samtidig personer, som har fået stjålet deres identiet på internettet, og så viser han, hvor nemt det virkeligheden er at stjæle folks private oplysninger over internettet!. ,. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2016.
08:00 
Top Gear [Repris]
Storbritanniens mest populære bilmagasin byder på information, underholdning og stil!. Den står på nye biler, hårde test og det nyeste inden for motorteknologi. Top Gear-teamet består af Jeremy Clarkson, James May og Richard Hammond. 30/09 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 15. Del 7.
09:10 
Top Gear
Storbritanniens mest populære bilmagasin byder på information, underholdning og stil!. Den står på nye biler, hårde test og det nyeste inden for motorteknologi. Top Gear-teamet består af Jeremy Clarkson, James May og Richard Hammond. Säsong 16. Del 1. Producerat år 2009.
10:50 
Special Victims Unit [Repris]
Send in the Clowns. Politiet begiver sig ud på en intens jagt efter en maskeret mand, da en studerende forsvinder under en skoleudflugt til New York. 30/09 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 19. Del 17.
11:45 
Special Victims Unit
Service. Holdet kommer på en særligt svær mission, da en soldat bliver mistænkt i en sag om seksuelt overgreb. Säsong 19. Del 18.
12:45 
The Big Bang Theory [Repris]
The launch acceleration. Howards rum-mission kommer i konflikt med brylluppet, mens Penny bliver ret rystet over en udmelding fra Leonard. 30/09 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 23. Producerat år 2011.
13:15 
The Big Bang Theory [Repris]
The countdown reflection. Howard tænker tilbage på, hvordan hans bryllup med Bernadette er blevet organiseret af vennerne på meget kort tid. 30/09 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 24. Producerat år 2011.
13:40 
Voice Junior [Repris]
Jacob Riising og Ihan Haydar inviterer i studiet til fjerde runde blind auditions, hvor konkurrencen for alvor skærpes i takt med, at der bliver færre og færre ledige pladser på henholdsvis Team Joey, Team Mette og Team Wafande! Så nu skal de unge sangtalenter for alvor levere varen, hvis drømmen om at vinde 'Voice Junior' skal holdes i live, og det er præcis, hvad korpigen Katrine gør, da hun ruller den såkaldte 'divafløjte' ud under sin performance. 12-årige Nicklas fra Middelfart optræder til gengæld med en sang af Beyoncé, mens vinderen af MGP 2018, Mille, også stiller op i blinds!. ,. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2019.
15:00 
CSI: NY [Repris]
Lat 40 degrees 47 minutes n/long 73 degrees 58 minutes w. Da to lig bliver fundet i henholdsvis den nordlige og sydlige del af New York, begynder Mac og resten af CSI-holdet at arbejde sig ind på sporet af morderen, der efterlader bevidste spor i form af nogle kompasser. 30/09 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 3.
15:55 
CSI: NY
Dead reckoning. Da en kvinde tilstår at have dolket sin mand 17 gange, går CSI-holdet ind i sagen, for DNA-spor antyder, at der også var en anden kvinde involveret i mordet. Säsong 6. Del 4.
16:55 
CSI: Miami [Repris]
Resurrection. I efterforskningen af hvem der skød Horatio, peger beviserne i retning af nogle af de farligste mænd i Miami - heriblandt en af holdets egne folk. 30/09 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 1.
17:55 
CSI: Miami
Raging cannibal. Horatio og CSI-holdet står over for Miamis russiske mafia, efter et barbarisk dobbeltmord i sumpene uden for Miami. Säsong 7. Del 4.
18:55 
The Big Bang Theory
The date night variable. Wolowitz kommer i klemme i et skænderi mellem Bernadette og sin mor, selv om han befinder sig helt ude i verdensrummet. Da alle hans venner er ude, må Raj finde på noget at underholde sig selv med. Säsong 6. Del 1. Producerat år 2012.
19:25 
The Big Bang Theory
The decoupling fluctation. Sheldon må atter holde på en hemmelighed, da han får nys om, at Leonard og Penny begge vil slå op med hinanden. Howard bliver konstant drillet af de andre astronauter ude i rummet. Säsong 6. Del 2. Producerat år 2012.
19:55 
Fanget på Politiets kamera [Repris]
I nærheden af Ringsted må Sten Erik Hansen sætte efter en Audi, der prøver at ryste videobilen af sig. Men det er ikke kun er politiet, Audi’en er på flugt fra. I Aarhus har en bilist travlt med sin iPad imens han kører. Nord for København forsøger en motorcykel at slippe væk fra politiet, og den civile videobil må tage drastiske midler i brug for at standse den. Og ved Uggerløse på Sjælland er det tæt på at gå rigtig galt, da en urutineret bilist i en stjålet bil forsøger at stikke af. 29/09 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 9.
21:00 
Klædt af mod toppen med familien Wozniacki
Caroline er bange. Den 275 meter høje væg, Barranco Wall, er første punkt på dagsprogrammet og i tre kilometers højde er kroppen udmattet og nerverne allerede flossede. Piotrs pressede ryg og ben truer chancerne for at nå toppen, og Patrik kæmper med hjemve og vabler. Familien må slå kløerne i hinanden for at komme til toppen som et hold, men vejen til tops er bestemt ikke som de alle havde drømt om. Säsong 1. Del 8. Producerat år 2020.
22:05 
Dødens detektiver [Repris]
Liget med det afskårne hoved. En forårsdag byder på en makaber overraskelse, da der bliver fundet et lig uden hoved flydende rundt i en af Københavns voldgrave. Retsmediciner Hans Petter Hougen kan dog konstatere, at det ikke er halshugningen, der er dødsårsagen, men at personen er blevet dræbt på en anden voldsom måde. Det bliver indledningen på en kompliceret efterforskning, fordi nogle centrale spørgsmål står ubesvarede. Hvem er den dræbte person? Og hvor er hovedet? Politiet og dykkere sætter jagten ind på hovedet, men det er ikke de eneste udfordringer. Liget har ligget i vand i lang tid, hvilket besværliggør arbejdet for både Hans Petter Hougen, kriminalteknikerne, fingeraftrykseksperten og politiets efterforskere. 30/09 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2020.
23:10 
Criminal Minds [Repris]
Miasma. New Orleans P.D. opdager en massegrav i en hærværksramt krypt på en kirkegård og tilkalder BAU-holdet. 01/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 13. Del 14. Producerat år 2017.
00:10 
Criminal Minds
Annihilator. FBI's assisterende direktør for national sikkerhed, Linda Barnes, slutter sig til BAU, da de undersøger et firdoblet mord af en gruppe roommates i St. Louis. Säsong 13. Del 15. Producerat år 2017.
01:10 
Min nabo er morder [Repris]
Cruel intentions. Denne serie dokumenterer historier fra det virkelige liv om mennesker, som på mystisk vis forsvinder fra deres lokalsamfund, for senere at blive fundet myrdet af nogen, de kendte. 01/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 12. Producerat år 2011.
02:15 
Min nabo er morder [Repris]
Texas terrors. Denne serie dokumenterer historier fra det virkelige liv om mennesker, som på mystisk vis forsvinder fra deres lokalsamfund, for senere at blive fundet myrdet af nogen, de kendte. ,. Säsong 3. Del 13. Producerat år 2011.
03:15 
Hverdagens helte [Repris]
I Hverdagens Helte følger vi ambulance- og brandfolkene fra Falckstationen i Gladsaxe. Denne gang er vi med, når paramedicineren Simon er på arbejde som lægeassistent på lægeambulancen, og når ambulancebehandleren Heidi, må tage sig af en betjent, som har kravlet ind i en brændende lejlighed, for at rede en person. Vi er også med, når brandfolkene fra Gladsaxe, må klippe taget af en forulykket bil. 01/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 1. Producerat år 2009.
03:40 
Hverdagens helte [Repris]
I Hverdagens Helte følger vi denne gang indsatslederen fra Gladsaxe Brandvæsen, når brandfolkene bliver sendt ud til et voldsomt trafikuheld, hvor en bil er væltet om på taget. Vi er også med, når ambulancen bliver sendt ud til en ung mand, som klager over stærke smerter i brystet. En opgave som kræver overblik og faglig kompetence af den helt nye ambulancebehandler, Heidi. 01/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 2. Producerat år 2009.
04:10 
Hverdagens helte [Repris]
I Hverdagen Helte er vi denne gang lige i hælene på brandfolkene fra Gladsaxe, når de bliver sendt ud til en voldsom brand i flere campingvogne. Vi er også med, når paramedicineren Simon, får en noget ubehagelig opgave, da han sammen med lægen, bliver sendt ud til en person som er blevet ramt af et S-tog. ,. Säsong 4. Del 3. Producerat år 2009.
04:35 
Hverdagens helte [Repris]
I Hverdagens Helte følger ambulance- og brandfolkene fra Falckstationen i Gladsaxe. Denne gang bliver brandfolkene sendt ud til et voldsomt færdselsuheld, hvor en bil er endt på taget. Senere må de også tage sig af en brændende lastbil, mens ambulancebehandleren Jens får nok at se til, da han må tage sig af en narkoman som har fixet sin egen metadon. ,. Säsong 4. Del 4. Producerat år 2009.
05:00 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 01/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 144. Del 5.
05:25 (05:45)
House Hunters International
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 144. Del 6.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå