Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:20 
Mom [Repris]
Terrorists and gingerbread. Christy er tilbage i fin form i 3. sæson og endnu en mor kommer på banen. Bonnies mor dukker op efter at have været ude af billedet i årevis og vil være en del af familien igen. Christy og Bonnie er ikke helt enige om, hvor tilgivende man bør være. 17/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 1 av 22. Producerat år 2015.
06:40 
Cooks Vs. Cons [Repris]
Tarts and Hearts. Den kulinariske ekspert, Geoffrey Zakarian, slår dørene op for denne enestående kokkeduel, hvor det ultimative spørgsmål skal besvares - kan en talentfuld amatørkok overgå en professionel kok i et køkken, eller skal der større evner til for at kreere det perfekte måltid? Afgørelsens time er kommet!. 22/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 12 av 13.
07:25 
Cooks Vs. Cons
Gas Station Gourmet. Den kulinariske ekspert, Geoffrey Zakarian, slår dørene op for denne enestående kokkeduel, hvor det ultimative spørgsmål skal besvares - kan en talentfuld amatørkok overgå en professionel kok i et køkken, eller skal der større evner til for at kreere det perfekte måltid? Afgørelsens time er kommet!. Säsong 3. Del 13 av 13.
08:15 
Special Victims Unit [Repris]
Wanderlust. Da en forfatter er fundet død, kvalt i et par trusser, falder mistanken først på værtinden og derefter på hendes oprørske teenager. 20/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 5 av 22.
09:05 
The Wall - Danmark [Repris]
Vores veloplagte vært, Felix Smith, byder velkommen til den dynamiske duo Sofie og Johanne, der begiver sig ud på en nervepirrende rejse, hvor de ved hjælp af godt samarbejde og en god portion held håber på, at ’The Wall’ kan være med til at opfylde deres vildeste drømme. Det unge par elsker adrenalin og fart, og det kan næsten ikke blive vildt nok, så derfor drømmer de også om at rejse til varmere himmelstrøg for at opleve et bestemt skrækindjagende dyr på helt tæt hold. De vil nemlig ned og dykke med de store hvidhajer. 21/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 9 av 24. Producerat år 2019.
09:50 
Svindlerjagt
Flyttemanden Bo Madsen fra Horsens har efterladt en lang række danskere over hele landet med store lommesmerter og logistiske udfordringer. Bo Madsen dukker nemlig ikke op og udfører de flytninger, han er blevet betalt for. Når kunderne forsøger at få fat på ham, blokerer han dem på både Facebook og telefonen, og efterlader dem frustrerede og tusindvis af kroner fattigere. Sverre Quist sætter sig for at stoppe Bo Madsen og konfronterer ham med svindelnumrene, så flyttemanden til sidst lover, at han er færdig med at snyde folk. Men Sverre lader ham ikke slippe så let og booker efterfølgende selv en flytning hos Bo Madsen!. Säsong 2. Del 2 av 4. Producerat år 2017.
10:50 
Top Gear [Repris]
Jeremy, James og Richard tager en Mercedes-Benz C63 AMG, en Audi RS4 og en BMW M3 til Spanien, for at finde frem til den ultimative super-sedan. Og så tilføjer Richard en enorm fjernbetjenning til mini el-bilen, G-Wiz, før David Tennant kigger forbi i sin bil. 20/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 10. Del 9 av 9.
12:00 
Top Gear
Drengene sætter sig sammen og forsøger at løse oliekrisen, som får priserne på benzin til at stige. Jeremy anmelder den nye Ferrari 430 Scuderia og en vaskeægte Top Gear Stuntman bliver introduceret. Og så bygger de deres egne politibiler for under 1000 pund. Säsong 11. Del 1 av 6.
13:05 
Special Victims Unit
Sophomore jinx. Benson og Stabler møder pludseligt modstand fra et lokalt college, da de mistænker en fra baskeball-holdet for mordet på en kvindelig studerende på skolen. Säsong 1. Del 6 av 22.
14:05 
CSI: NY [Repris]
Charge of this post. Da et simpelt rutineopkald leder to af efterforskernee ind i en eksplosion, kommer holdet på en kamp imod tiden, for at finde frem til den ansvarlige. 20/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 24 av 24.
15:05 
CSI: NY
People with money. En mand med en forlovelsesring findes død på Brooklyn Bridge - men der er mere end én kvinde, der kan være den potentielle forlovede. Og så dør en kendt kvinde i et penthouse. Hendes krop er fyldt med mærker, hun har en anden mands blod på sig og hun har LSD i systemet. Säsong 3. Del 1 av 24.
16:00 
CSI: Miami [Repris]
Pirated. Horatios team efterforsker seks sammenbundne lig, der er blevet fisket op af vandet. Det virker som om, at der er moderne pirater i farvandet!. Det virker som om, at et skib er blevet hijacked, besætningen er blevet myrdet og derefter smidt overbord. Efterfølgende finder Horatio beviser på, at der må være overlevende, som sejler rundt på en tømmerflåde. Takket være radar finder de snart de overlevende, men det de har at fortælle, stemmer overhovedet ikke overe. 20/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 9 av 25.
17:00 
CSI: Miami
After the fall. Horatios team bliver sat på en sag, hvor en fodgænger bliver dræbt, da en mand falder ned fra et tag og rammer fodgængeren. Teamet finder hurtigt ud af, at der er noget der ikke helt stemmer. Teamet finder en dvd, der indeholder sexscener mellem en højtstående dommer og en kvinde med et specielt sexliv. Säsong 3. Del 10 av 25.
18:00 
The Wall - Danmark [Repris]
Vores veloplagte vært, Felix Smith, byder velkommen til den dynamiske duo Sofie og Johanne, der begiver sig ud på en nervepirrende rejse, hvor de ved hjælp af godt samarbejde og en god portion held håber på, at ’The Wall’ kan være med til at opfylde deres vildeste drømme. Det unge par elsker adrenalin og fart, og det kan næsten ikke blive vildt nok, så derfor drømmer de også om at rejse til varmere himmelstrøg for at opleve et bestemt skrækindjagende dyr på helt tæt hold. De vil nemlig ned og dykke med de store hvidhajer. 23/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 9 av 24. Producerat år 2019.
19:00 
The Wall - Danmark
Vennerne Sandie og Sebastian er dyrepassere og har begge overordentlig stor passion for dyr. Sammen deler de en brændende drøm om at kunne rejse til Arktis og se bl.a. pingviner i deres naturlige miljø - og i aften giver Felix Smith dem chancen for at gøre drømmen til virkelighed. For hvis de spiller klogt på væggen, svarer korrekt på spørgsmålene og kommer til programmet med en vis portion held i bagagen, kan de forlade 'The Wall' med mere end én million danske kroner i lommerne. Men lykkes det Sandie og Sebastian at score drømmerejsen til Sydpolen, eller må de nøjes med en tur i Zoo?. Säsong 1. Del 10 av 24. Producerat år 2019.
20:00 
The Big Bang Theory
The Citation Negation. Sheldon og Amy rekrutterer Leonard til at hjælpe dem med deres aflevering om super-assymetri. Imens de arbejder, opdager Leonard og Raj en russisk afhandling, der konkluderer at super-assymetri ikke har nogen værdi, hvilket får store konsekvenser for især Sheldon. Säsong 12. Del 9 av 24. Producerat år 2018.
20:30 
The Big Bang Theory
The VCR Illumination. Sheldon og Amy er stadig nedtrykte over de dårlige nyheder om deres teori om super-assymetri, men et gammel VHS-bånd fra Sheldons fortid giver ham fornyet håb. Säsong 12. Del 10 av 24. Producerat år 2018.
21:00 
The Accountant
Christian Wolff er et matematisk geni, der har mere til overs for tal end for de fleste mennesker. Bag sit dække som revisor, har han erhvervet sig et noget farligere freelancejob, hvor han agerer bogholder for diverse lyssky forbryderorganisationer. Da afdelingen for økonomisk kriminalitet begynder at kommer på sporet af hans arbejde, må han tage et job, der signalerer, at han har rent mel i posen. Valget falder på robotvirksomheden Living Robotics, men da han begynder at dykke ned i virksomhedens regnskaber og kommer tættere på sandheden, begynder antallet af lig omkring ham at stige. Producerat år 2016. Regissör: Gavin O'Connor, Skådespelare: J.K. Simmons, Jon Bernthal, Jeffrey Tambor, Ben Affleck, Anna Kendrick.
23:40 
Criminal Minds [Repris]
Taboo. Til holdets store glæde vender Emily Prentiss tilbage og hjælper med opklaringen af tre forsvundne kvinder. 20/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 12. Del 3 av 22. Producerat år 2016.
00:35 
Criminal Minds
Keeper. BAU-holdet er taget til Virginia for at lede efter en seriemorder langs Appalacherne, langt fra storbyens larm og deres vante omgivelser. Säsong 12. Del 4 av 22. Producerat år 2016.
01:35 
Scorpion [Repris]
Cliffhanger. I lang tid har Cabe gemt på en hemmelighed, der omhandler missionen i Baghad. En hemmelighed der truer med at splitte Team Scorpion ad. 21/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 21 av 22. Producerat år 2014.
02:35 
Scorpion
Postcards from the edge. Team Scorpion er usikre på deres fremtid sammen med som enhed, men de er tvunget til at stå sammen for at redde Walters liv. Säsong 1. Del 22 av 22. Producerat år 2014.
03:25 
Stoffer i Sommerlandet [Repris]
Roskilde Festival er sommerens store samlingspunkt og fest for unge fra hele landet. Selvom det ikke er overraskende, at der findes stoffer til Roskilde Festival, er omfanget chokerende for Sebastian Richelsen og hans muldvarp, som tilbinger et par varme sommerdage og -nætter på festivalen. 23/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 2 av 6. Producerat år 2016.
04:10 
Blind tillid med Bubber [Repris]
Episode 1. Da Bubber løsner bindet for øjnene, står han i dette afsnit ansigt til ansigt med Don Ø. Flemming Østergaard har, i løbet af sin tid som bestyrelsesformand for Parken, trukket mange overskrifter. I 2012 blev han anklaget for kursmanipulation og i år blev han dømt!. Den historie trak lidt flere. Netop nu går Don Ø og venter på at skulle i fængsel. Det skal de to selvfølgelig tale om, men de skal også tale om meget andet. Hvad ligger til grund for, at nogen ender på forsiden af aviserne? Hvilken historie gemmer sig bag overskrifterne? Hvem er personen egentlig? Pressen tegner sjældent et reelt og ærligt billede af hverken sagen eller personen. 02/07 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 1 av 8. Producerat år 2017.
05:00 
Mom
Nazi zombies and a two-hundred pound baby. Bonnie er sikker på, at Christy stadig er glad for sin eksmand, Baxter. Nu skal hun bare have hende til at indrømme det. Säsong 3. Del 15 av 22. Producerat år 2015.
05:20 (06:10)
Mom
Cornflakes and the hair of three men. Nogle gange kan der kommer noget godt ud af noget skidt. Christy bliver fyret som tjener og får job som Jills assistent. Bonnie flirter med en mand, som har fået galt nummer - hun overvejer sågar at mødes med ham. Säsong 3. Del 16 av 22. Producerat år 2015.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se