Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Food Lab
Salad with baked tomatoes. Lækker mad fra hele verden!. Säsong 1. Del 43 av 100. Producerat år 2013.
06:05 
Cooks Vs. Cons [Repris]
Tailgate Takedown. Den kulinariske ekspert, Geoffrey Zakarian, slår dørene op for denne enestående kokkeduel, hvor det ultimative spørgsmål skal besvares - kan en talentfuld amatørkok overgå en professionel kok i et køkken, eller skal der større evner til for at kreere det perfekte måltid? Afgørelsens time er kommet!. 21/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 11 av 13.
06:50 
Cooks Vs. Cons
Tarts and Hearts. Den kulinariske ekspert, Geoffrey Zakarian, slår dørene op for denne enestående kokkeduel, hvor det ultimative spørgsmål skal besvares - kan en talentfuld amatørkok overgå en professionel kok i et køkken, eller skal der større evner til for at kreere det perfekte måltid? Afgørelsens time er kommet!. Säsong 3. Del 12 av 13.
07:40 
Property Brothers
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. Säsong 4. Del 10 av 26. Producerat år 2014.
08:30 
Property Brothers
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. Säsong 4. Del 11 av 26. Producerat år 2014.
09:20 
Charlie St. Cloud
Charlie er en lokal stjerne, der nyder livet med sejlads, sin mor og sin lillebror, Sam, før han går en lys fremtid i møde med et stipendium til Stanford. Men de store drømme knuses, da hans bror dør i en tragisk ulykke og Charlie tynges af den enorme sorg og det ansvar, han føler. Da en gammel flamme dukker op og puster livet tilbage ham, står han over for et valg – skal han forfølge kærligheden eller holde det løfte han gav sin bror?. Regissör: Burr Steers, Skådespelare: Amanda Crew, Kim Basinger, Charlie Tahan, Zac Efron.
11:15 
The Guardian
Ben Randall er en legendarisk svømmer, som har arbejdet for kystvagten i mange år, men han har sår på sjælen, efter at han mistede hele sit hold i en tragisk ulykke år tilbage. Ben forsøger at ryste tragedien af sig ved at fordybe sig i sit arbejde, hvor han nu står over for at skulle oplære et helt nyt kuld aspiranter. Jake Fischer er en af de mest håbefulde af de dygtige svømmere, så Randall udfordrer ham ekstra meget med sine strenge træningsmetoder. Regissör: Andrew Davis, Skådespelare: Ashton Kutcher, Sela Ward, Kevin Costner.
14:15 
Grusomme mig
Amerikansk animation fra 2010. I en fin villaförort står en svart villa. Dold under den finner vi Gru som tänker stjäla månen. Beväpnad med en arsenal av krymp- och frysstrålar övervinner han allt. Tills han stöter på den enorma viljestyrkan hos tre små föräldralösa flickor. Producerat år 2010. Medverkande: Miranda Cosgrove, Dana Gaier, Elsie Fisher, Jason Segel, Steve Carell, Regissör: Pierre Coffin, Chris Renaud.
16:10 
5. Gear [Repris]
Vores fartglade værter Jacob Riising og Casper Elgaard er klar til at presse fire kendte par og deres køreevner til det yderste, når de skal dyste om en plads i semifinalen af '5. Gear'. Det bliver et glædeligt gensyn med bl.a. Gustav Salinas, der igen deler smadrekasse med bagerkongen Micki Cheng. Og de får hård konkurrence, når de skal op imod de kække drenge, Jeppe Risager og Mathias Severinsen, fra ’Ex On the Beach’. Julie Berthelsen danner til gengæld par med sin mand Minik Dahl Høegh, og sidst, men absolut ikke mindst, er tv-vært Claus Elming tilbage bag rattet i '5. Gear' - denne gang sammen med skuespiller Esben Dalgaard. Og så præsenterer vi sæsonens hidtil vildeste stunt: 'Vælt dig selv'. 21/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 4 av 8. Producerat år 2019.
17:35 
All Together Now - Danmark [Repris]
Dagen er fuld af chok og overraskelser, når de 100 dommere med Joey i front sætter sig til rette foran den musikalske buffet. Vært Christopher Læssø holder styr på menuen, der består af Adele med et touch af country, hårdslående rock og 80er-pop indpakket i hård eyeliner og glimtende øjenvipper. Og desserten byder på tre forskellige slags usikre sangerinder, garneret med imponerede stemmer og vinderpotentiale. Der er kort sagt noget for enhver smag, når de ni talentfulde sangere kæmper med næb og kløer om de eftertragtede pladser i finalen og semifinalen. 21/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 6 av 10. Producerat år 2019.
18:55 
Politijagt [Repris]
Vlado er på patrulje med sin kollega Kim, og de stopper en ung mand, der bestemt ikke er tilfreds med at støde på politiet. I Nordsjælland har to unge drenge forsøgt at stikke af på en knallert, og da Jørgen kigger nærmere på den, finder han flere problemer med den. I Upper Darbys gader får Thomas i den grad testet sin tålmodighed, da en fuld mand nægter at tage hjem fra nattelivet,, og så har Henrik besøg af Patrick fra USA, og under deres patrulje ser de en bil, hvor der er problemer med ruderne. 20/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 21. Del 6 av 17. Producerat år 2019.
20:00 
Politijagt [Repris]
Vi blænder her op for en 'Politijagt Special', hvor vi er taget med på patrulje i USA sammen med tre danske betjente, der hver dag sætter deres liv på spil på de amerikanske veje. I Santa Barbara rykker Keld ud til en melding om en kvinde, der mistænkes for at ville hoppe ud fra en klippe og begå selvmord, mens Fie i Virginia forsøger at finde en narkopåvirket mand, der har banket på døre og skræmt byens borgere. Vi er også med, når Thomas rykker ud til en voldsom bilbrand i Upper Darby, og han konfronteres med den meget chokerede bilist. 19/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 21. Del 7 av 17. Producerat år 2019.
21:00 
Fanget på Politiets kamera [Repris]
På Østjyske motorvej suser en motorcykel forbi videobilen med over 200 km/t. Da Jagten går ind, udvikler den sig dramatisk, da føreren pludselig begynder at lave undvigelsesmanøvrer mellem bilerne på vejen. I Nordsjælland forfølger Politiet en undsluppen bil med en smadret bagrude. Og på Helsingørmotorvejen er det lige ved at ende fatalt, da en varevogn trækker en personbil i et tov efter sig med 90 km/t, og bilen går i slyng, og truer med at vælte midt på vejen. 18/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 3 av 12. Producerat år 2019.
22:05 
Blodspor [Repris]
Sagen om Valdemar. Den 21. september 2014 står Lisa Petersen på Randers Station og venter på sin toårige søn, Valdemar. Han har været på weekendsamvær hos sin far, Per Thorsen. Men hun bliver i stedet mødt af to betjente, som fortæller hende, at der har været brand på farens gård i landsbyen Stangerum nord for Randers. Det viser sig, at 45-årige Per Thorsen først har sat ild til sin ejendom og efterfølgende dræbt sønnen Valdemar og til sidst begået selvmord. Et år tidligere er Lisa flygtet fra ekskæresten efter flere år med psykisk vold, hvor deres fælles søn bliver taget som gidsel i en langtrukken samværssag. Fem år efter drabet får Lisa Petersen indblik i et efterladt afskedsbrev, som Valdemars far har skrevet til hende kort tid inden drabet. 19/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 3 av 6. Producerat år 2019.
23:05 
Profil af en morder II [Repris]
Jaguar, en morder på fri fod. Midt i København bliver der i påsken 2005 fundet en arm og to ben på åben gade. Få dage senere i samme kvarter dukker resten af det parterede lig op i en mørk gyde. Ingen ved, hvem offeret er. Drabschef Ove Dahl tager os med helt ind i efterforskningen af en drabssag, hvor han selv måtte tage en hurtig og voldsom beslutning for at finde frem til drabsmanden bag et af Danmarkshistoriens mest bestialske drab. 19/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 1 av 6. Producerat år 2019.
00:05 
Unge i nattens klør
Søren Vejby undersøger de helt unges drukkultur. Danske unge drikker dobbelt så meget som gennemsnittet i Europa, og de begynder i en tidlig alder. Søren møder blandt andet Rachel, som blev alkoholiker, inden hun fyldte 18 år. Han møder Michael, der mistede sin 17-årige søn ved en alkoholrelateret ulykke. Derudover følger Søren også en gruppe festarrangører, som via sociale medier arrangerer drukfester for de helt unge. Säsong 1. Del 2 av 6. Producerat år 2016.
01:05 
Stoffer i Sommerlandet [Repris]
Sebastian Richelsen oplevede igennem sit mangeårige arbejde i politiet kampen mod stoffer indefra. Især det stigende forbrug af feststoffer blandt unge chokerede ham. Nu har han forladt politiet og vil i stedet som journalist undersøge, hvordan de unges holdning til stoffer er i dag og konfrontere pusherne, der sælger til de unge. I uge 29, hvor Tisvilde I Nordsjælland eksploderer i fest, er Sebastian Richelsen sammen med sine muldvarpe gået undercover med skjult kamera for at aftvinge pusherne svar på, hvorfor de sælger stoffer. Derudover taler Sebastian Richelsen med en anonym betjent, der kommer med rystende beskyldninger om, at Nordsjællands Politi ingenting gør for at komme stofferne til livs i deres område. 16/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 1 av 6. Producerat år 2016.
02:05 
Stoffer i Sommerlandet
Roskilde Festival er sommerens store samlingspunkt og fest for unge fra hele landet. Selvom det ikke er overraskende, at der findes stoffer til Roskilde Festival, er omfanget chokerende for Sebastian Richelsen og hans muldvarp, som tilbinger et par varme sommerdage og -nætter på festivalen. Säsong 1. Del 2 av 6. Producerat år 2016.
03:05 
Svindlerjagt [Repris]
Udadtil kører det bare derudaf for serieiværksætteren Lennart Lorenzen. Han lever et ekstravagant liv med stor strandvejsvilla og dyre biler, men når han skal betale sine ansatte og leverandører, sidder pengene ikke længere lige så løst. Lennart Lorenzens ubetalte regninger og manglende lønudbetalinger løber op i hundredetusindvis af kroner, men ofte går hans virksomheder konkurs, inden folk kan få deres penge. Sporet efter Lennart Lorenzen fører Sverre Quist til Kolding, hvor det viser sig, at der skal både biljagter og fisketure til, for at få Lennart konfronteret med de mange anklager. 20/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 1 av 4. Producerat år 2017.
03:55 
A1: Highway Patrol [Repris]
Færdselsbetjentene haster frem til en tankvogn med brændstof er strandet midt i trafikken. Og så fanger politiet en bil, der kører næsten 50 km/t over fartgrænsen! Ikke to dage er ens, men de hårdtarbejdende patruljer har kun ét mål for øje – at få trafikken til at rulle igen. 17/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 13 av 15. Producerat år 2017.
04:45 
Mom
Sticky hands and a walk on the wild side. Christy, Jill og Wendy ender i noget af en knibe, da Bonnie overtaler dem til at hjælpe hende smugle noget ikke helt lovligt til Canada. Säsong 3. Del 13 av 22. Producerat år 2015.
05:05 
Mom
Death, death, death and a bucket of chicken. Bonnie får sig noget af en forskrækkelse fra sin læge, så Christy forsøger at være så støtttende som muligt. Säsong 3. Del 14 av 22. Producerat år 2015.
05:25 
World's Funniest Videos: Top 10 Countdown [Repris]
Time of your life. Amerikansk klipshow hvor de sjoveste klip fra hele verden samles i en top 10. Men hvad griner vi mest af? Dyreklip, børn eller er det bryllupskiks?. Find ud af det her. 10/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 42 av 50. Producerat år 2016.
05:50 
Runway Fashion [Repris]
Runway Fashion - Filler. Rundt om verdens største modehuse og de hotteste designere. 22/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 50 av 180. Producerat år 2015.
05:55 (06:20)
Food Lab
Berry dessert. Lækker mad fra hele verden!. Säsong 1. Del 49 av 100. Producerat år 2013.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se