Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:05 
House Hunters International [Repris]
Qatar Hero. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 19/09 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 85. Del 2. Producerat år 2015.
06:25 
Property Brothers [Repris]
Jonathan og Drew Scott kaster sig ud i at hjælpe boligsøgende med at finde, købe og forvandle nedslidte boliger til deres drømmehjem. Det kan ofte være svært at se potentialet, så for at vise deres visioner, gør de brug af avancerede animationer. Men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de fuldføre deres ambitiøse planer med både tidspres og budget?. 25/09 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 22. Producerat år 2013.
07:15 
Property Brothers
Jonathan og Drew Scott kaster sig ud i at hjælpe boligsøgende med at finde, købe og forvandle nedslidte boliger til deres drømmehjem. Det kan ofte være svært at se potentialet, så for at vise deres visioner, gør de brug af avancerede animationer. Men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de fuldføre deres ambitiøse planer med både tidspres og budget?. Säsong 3. Del 23. Producerat år 2013.
08:05 
Restaurant: Impossible [Repris]
Wildcat Cafe. At vende lykken for en mislykket restaurant er ikke en nem opgave. Men at forsøge at gøre det på to dage og med et budget på blot 10. 000$ er stort set umuligt! Alligevel er kokken Robert Irvine fast besluttet på at tage imod udfordringen og hjælpe de desperate steder fra total kollaps. Kan én mand klare opgaven og bane vejen for en lys fremtid?. ,. Säsong 2. Del 13. Producerat år 2011.
08:50 
Top Gear series 14 Best of Compilation
Top Gear series 14 Best of Compilation. Vi ser tilbage fra de største og vildeste højdepunkter fra Top Gear-sæsonen 2009-2010!. Säsong 14. Del 1.
09:55 
Middle School: The Worst Years of My Life
Teenageren Rafe Katchadorian har et efternavn, der stort set er umuligt at udtale og en fantasi, der af og til løber afsted med ham. Han er træt af skolens besættelse af regler, der sætter en stopper for alle former for kreativitet. I et desperat forsøg på at ruske lidt op i tingene, udtænker Rafe og hans bedste venner en plan, hvor de vil bryde hver og en af skolens regler og lade eleverne gå amok!. Producerat år 2016. Regissör: Steve Carr, Skådespelare: Thomas Barbusca, Rob Riggle, Griffin Gluck, Lauren Graham.
11:45 
The Big Bang Theory [Repris]
The ornitophobia diffusion. Sheldon forsøger at overvinde sin angst for fugle. Leonard og Penny går en tur i biografen, men kun som venner. 22/09 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 9. Producerat år 2011.
12:10 
The Big Bang Theory [Repris]
The flaming spittoon acquisition. Sheldon bliver jaloux, da Amy går ud med Stuart fra tegneseriebutikken. De andre gutter bliver fristet af den udvidede samling af kort til det seneste nye spil. 22/09 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 10. Producerat år 2011.
12:45 
The Big Bang Theory [Repris]
The speckerman recurrence. Leonard tøver, da en af de drenge, som mobbede ham, da de gik i skole sammen, gerne vil mødes over en drink. Penny indser, at hun nok også var en af dem, som mobbede sine skolekammerater. 23/09 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 11. Producerat år 2011.
13:15 
The Big Bang Theory [Repris]
The shiny trinket maneuver. Sheldon får problemer med Amy. Howard griber ind over for Bernadettes generalt dårlige forhold til børn. 23/09 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 12. Producerat år 2011.
13:45 
The Big Bang Theory [Repris]
The recombination hypothesis. Leonard inviterer Penny ud på en romantisk date. 24/09 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 13. Producerat år 2011.
14:15 
The Big Bang Theory [Repris]
The beta test initation. Leonard og Penny laver en liste over alle de negative ting i deres forhold. Samtidig laver Sheldon og Amy en video til YouTube. 24/09 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 14. Producerat år 2011.
14:45 
The Big Bang Theory [Repris]
The friendship contraction. Leonard kan ikke holde Sheldons egoisme ud længere, så han laver en sambos-kontrakt. 25/09 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 15. Producerat år 2011.
15:15 
The Big Bang Theory [Repris]
The vacation solution. Sheldon har ferie og hænger ud i Amys laboratorium. Bernadette røber over for sine veninder, at hendes far vil have hende til at oprette en ægtepagt før brylluppet. 25/09 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 16. Producerat år 2011.
15:45 
The Big Bang Theory [Repris]
The rothman disintegration. Et nyt kontor bliver ledigt på Sheldons arbejdsplads og han går benhårdt efter at få det. 25/09 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 17. Producerat år 2011.
16:15 
The Big Bang Theory [Repris]
The werewolf transformation. Wolowitz kommer i tvivl om, hvorvidt han nu også kan klare at at blive astronaut. 25/09 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 18. Producerat år 2011.
16:45 
Love Happens
Enkemanden Burke har skrevet en bog om at håndtere tab, efter at han har mistet sin kone i en trafikulykke. Bogen, der ender som bestseller, har gjort ham til omrejsende selvhjælpsguru. Men trods succesen, er tingene ikke helt, som de burde være. Burke drikker i smug, han er panisk angst for at køre i elevator, har humørsvingninger, og så føler han sig ensom. På sin tur rundt i landet kommer han til Seattle. På hotellet støder han den lokale blomsterhandler, Eloise, som lige har gjort det forbi med sin kæreste. Burke overtaler hende til at gå ud med ham. Mens han langsomt begynder at falde for Eloise, går det op for ham, at han absolut ikke har fået bearbejdet sin hustrus tragiske død. Producerat år 2009. Medverkande: Judy Greer, Regissör: Brandon Camp, Skådespelare: Dan Fogler, Martin Sheen, Aaron Eckhart, Jennifer Aniston.
19:05 
Grusomme mig 3
Alt kører på skinner for Gru, hans nye kone Lucy og de tre adopterede døtre Margo, Edith og Agnes. Men så ramler det hele!. Gru står nemlig ansigt til ansigt med sin hidtil sværeste modstander, den tidligere barnestjerne Balthazar Bratt, der er mere end hvad han kan klare, og fiaskoen fører til at både Gru og Lucy bliver fyret som hemmelige agenter. Midt i ulykken skal Gru også tackle nyheden om, at han har en tvillingebror, der pludselig minder ham om, hvor skønt det er at være ond. Producerat år 2017. Medverkande: Søren Sætter-Lassen, Niels Christian Meyer, Vicki Berlin, Kristen Wiig, Steve Carell, Trey Parker, Regissör: Pierre Coffin, Kyle Balda.
21:00 
Trainwreck
Siden Amy var en lille pige er det blevet banket ind i hendes hoved af hendes far, at monogami ikke er realistisk. Nu er Amy en voksen kvinde, der arbejder som journalist og lever livet præcis, som hun har lyst til – uden kvælende, romantiske forbindelser og med masser af løs sex. Men i virkeligheden sidder hun måske lidt fast. Da hun begynder at falde for den charmerende, succesfulde og stille og rolige sportslæge, Aaron, som hun skal skrive en artikel om, begynder Amy at tænke over, at et roligt voksenliv med et monogamt parforhold måske slet ikke er så dumt endda. Regissör: Judd Apatow, Skådespelare: Tilda Swinton, John Cena, Ezra Miller, Vanessa Bayer, LeBron James, Amy Schumer, Brie Larson, Bill Hader.
23:45 
Tolken
FN-oversætteren Silvia Broome hører ved et tilfælde om et nært forestående attentat mod et afrikansk statsoverhoved, da FN-bygningen er under angreb. Silvia, der er vokset op i Afrika, er én af de meget få, der forstår den sjældne dialekt, truslen fremsiges på. I sit forsøg på at forpurre planen, bliver hun selv mål for lejemoderen. FBI-agenten Tobin Keller får til opgave at beskytte Silvia, men efterhånden som han lærer hende at kende, tvivler han i stigende grad på hendes troværdighed. Har Silvia rent mel i posen eller er hun selv involveret?. Regissör: Sydney Pollack, Skådespelare: Catherine Keener, Jesper Christensen, Sean Penn, Nicole Kidman.
02:25 
Min nabo er morder
Innocence Lost. I Portage, Indiana, peger alle på hinanden, da den unge pige Sarah Paulsen bliver myrdet. Politiet vender hver en sten i forsøget på at identificere og fange hendes morder. Säsong 3. Del 8. Producerat år 2011.
03:20 
Hverdagens helte [Repris]
Ambulancebehandleren Simon må både tage sig af en meget aggressiv, ung mand, og en patient, som klager over brystsmerter - i virkeligheden har han dog mere ondt i sjælen. Brandholdet må slukke en brand i en håndværkerlastbil, som måske indeholder brandbare væsker. Ambulancebehandleren David bliver kaldt ud til en bevidstløs butikstyv. 26/09 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 3. Producerat år 2009.
03:45 
Hverdagens helte [Repris]
Brandfolkene får nok at se til, da de pludselig kommer frem til en person, som har fået hjertestop. Ambulancebehandleren David bliver sendt ud til en mand, som lider af en livstruende udposning på hovedpulsåren. Simon må både tage sig af en kvinde, som er blevet kørt ned på sin cykel, og en ældre dame med kramper. 26/09 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 4. Producerat år 2009.
04:10 
Hverdagens helte
Det er midt om natten, og brandfolkene kommer ud til en brændende villa, hvor de lynhurtigt skal forsøge at få styr på flammerne. Simon må både tage sig af en afdød person og af en mand, som har fået en voldsom flænge i hovedet, mens David må til tandlægen, hvor en kvinde har fået et ildebefindende. Säsong 2. Del 5. Producerat år 2009.
04:40 
Hverdagens helte
Ambulancebehandler Simon må gøre, hvad han kan for at berolige en mor, hvis lille søn netop har haft store feberkramper. Brandfolkene skal til gengæld både holde styr på en masse børn, som er på besøg på stationen, og så bliver de også kaldt ud til et ubehageligt kemikalieuheld. Säsong 2. Del 6. Producerat år 2009.
05:05 
Mom [Repris]
A Judgy Face and Your Grandma's Drawers. Christy, Bonnie og damerne træder til for at hjælpe, da Marjorie babysitter sit barnebarn for første gang i nr. 150. episode af ’Mom’!. 26/09 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 18. Producerat år 2019.
05:25 (05:50)
Mom
Texas Pete and a Parking Lot Carnival. Bonnie bekymrer sig for sin terapeut, Trevor, da hans liv rammer et alvorligt lavpunkt. Christy kommer Marjorie til hjælp, da hun har problemer med at tilpasse sig et nyt job. Säsong 7. Del 19. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå