Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Food Lab
Caprese christmas. Lækker mad fra hele verden!. Säsong 1. Del 78 av 100. Producerat år 2013.
06:05 
Runway Fashion [Repris]
Runway Fashion - Filler. Rundt om verdens største modehuse og de hotteste designere. 02/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 50 av 180. Producerat år 2015.
06:10 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 15/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 80. Del 7 av 13. Producerat år 2015.
06:35 
Cooks Vs. Cons [Repris]
A Lotta Frittata. Den kulinariske ekspert, Geoffrey Zakarian, slår dørene op for denne enestående kokkeduel, hvor det ultimative spørgsmål skal besvares - kan en talentfuld amatørkok overgå en professionel kok i et køkken, eller skal der større evner til for at kreere det perfekte måltid? Afgørelsens time er kommet!. 17/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 7 av 13.
07:20 
Cooks Vs. Cons
Crantastic Quesadillas!. Den kulinariske ekspert, Geoffrey Zakarian, slår dørene op for denne enestående kokkeduel, hvor det ultimative spørgsmål skal besvares - kan en talentfuld amatørkok overgå en professionel kok i et køkken, eller skal der større evner til for at kreere det perfekte måltid? Afgørelsens time er kommet!. Säsong 3. Del 8 av 13.
08:10 
Special Victims Unit [Repris]
A single life. Et formodet selvmord forvandles til en mordsag, der involverer en psykiater, et familiemedlem og den lokale nyhedsvært. Men den afdøde kvindes søster kommer frem med beviser, der vender hele sagen på hovedet. 17/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 2 av 22.
08:55 
The Wall - Danmark [Repris]
De to bedste venner Danny og Anders kaster sig ud i det risikable spil på væggen for at skrabe præmiepenge sammen til deres livs oplevelse – en rigtig manderejse med både fodboldkampe og koncerter på programmet. Og skulle der blive til mere end rejsen, så skal pengene bruges til Anders’ kommende bryllup, hvor Danny selvfølgelig har rollen som best man. Men før noget af det kan blive en realitet, må vært Felix Smith huske drengene på, at spillet handler om at have is i maven og blod på tanden, så der kan dobles og tredobles på de helt rigtige tidspunkter. 17/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 7 av 24. Producerat år 2019.
09:45 
A1: Highway Patrol [Repris]
Et farligt sammenbrud i overhalingsbanen skaber kaos i trafikken og færdselsbetjentene på reagere hurtigt. Og så er en køretøj væltet midt i myldretiden. Politi, færdselsbetjente og beredskab arbejder side om side på den over 600 kilometer lange strækning for at håndtere de mange ulykker, der finder sted hvert år. 01/08 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 14 av 15. Producerat år 2017.
10:45 
Top Gear [Repris]
For at fejre British Leylands 40 års jubilæum, beslutter holdet sig for at købe britiske køretøjet fra 1970'erne og udsætte dem for nogle hårde udfordringer, for at bevise, om de stradig holder. Og så prøvekører Jeremy en Aston Martin DBS. 17/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 10. Del 6 av 9.
11:55 
Top Gear
Jeremy og James ser nærmere på en række af gamle biler, for at finde frem til den, der satte standarden for mange af nutidens biler. Richard tager en tur på Silverstone-banen i den lynhurtige Renault R25 Formula One, og James Blunt kigger forbi i sin egen bil. Säsong 10. Del 7 av 9.
13:00 
Special Victims Unit
Or just look like one. Da to mindreårige modeller bliver voldtaget og dræbt, undersøger SVU modelbranchen nærmere. Säsong 1. Del 3 av 22.
14:00 
CSI: NY [Repris]
All access. Da en limosinechauffør bliver skudt i sin bil, bliver Danny og Lindsay sat på sagen. Mac hører om et skyderi på Stellas adresse og skynder sig derhen, hvor han finder hende bevidstløs på gulvet og hendes kæreste død. Da skudresterne analyseres, bekræfter resultaterne, at det er Stella, der har skudt ham. 17/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 21 av 24.
15:00 
CSI: NY
Stealing home. Holdet ankommer til et gerningssted, hvor en mand er blevet skudt foran sit hus. En kvinde løber mod huset og fortæller, at det er hendes mand, men få øjeblikke senere ankommer en anden kvinde, der også påstår at være den døde mands kone. Säsong 2. Del 22 av 24.
16:00 
CSI: Miami [Repris]
Hell night. Konen til en berømt baseball spiller bliver brutalt myrdet i sit hjem og manden bliver anklaget for mordet. Juryen på sagen, den anklagede og forsvareren besøger gerningsstedet. For at skabe mordnattens stemning, dæmpes lyset i lejligheden. Da det bliver tændt igen, er ægtemanden blevet myrdet og en seddel med ordet "skyldig" er blevet sat på ham. Inden længe går det op for Horation og hans hold, at bevismaterialet et blevet manipuleret. 17/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 6 av 25.
17:00 
CSI: Miami
Crime wave. En frygtindgydende tsuinami er på vej mod Miami og en ti timers advarsel giver byens beboere tid nok til at blive evakueret. Midt i al kaoset bliver to mennesker myrdet på en parkeringsplads og Horation har en mistanke om, at nogen har planer om at plyndre en bank midt under byens evakuering. Säsong 3. Del 7 av 25.
18:00 
The Wall - Danmark [Repris]
De to bedste venner Danny og Anders kaster sig ud i det risikable spil på væggen for at skrabe præmiepenge sammen til deres livs oplevelse – en rigtig manderejse med både fodboldkampe og koncerter på programmet. Og skulle der blive til mere end rejsen, så skal pengene bruges til Anders’ kommende bryllup, hvor Danny selvfølgelig har rollen som best man. Men før noget af det kan blive en realitet, må vært Felix Smith huske drengene på, at spillet handler om at have is i maven og blod på tanden, så der kan dobles og tredobles på de helt rigtige tidspunkter. 18/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 7 av 24. Producerat år 2019.
19:00 
The Wall - Danmark
Felix Smith tager imod ægteparret Richard og Christina, som begiver sig ud i et hæsblæsende spil på ’The Wall’ i håbet om at kunne hive den helt store gevinst med hjem – men ikke for deres egen skyld. De medvirker nemlig for at kunne give børn i Grønland bedre vilkår, da de føler, at denne gruppe af børn ofte bliver overset. Med pengepræmien drømmer de om at søsætte deres helt eget hjælpeprojekt, der forhåbentligt kan vokse og blive til et omfattende initiativ, som for alvor kan gøre en forskel. Så det bliver en nervepirrende omgang, hvor følelserne får frit løb, mens boldene farer ned over væggen. Säsong 1. Del 8 av 24. Producerat år 2019.
20:00 
Politijagt
Vlado er på patrulje med sin kollega Kim, og de stopper en ung mand, der bestemt ikke er tilfreds med at støde på politiet. I Nordsjælland har to unge drenge forsøgt at stikke af på en knallert, og da Jørgen kigger nærmere på den, finder han flere problemer med den. I Upper Darbys gader får Thomas i den grad testet sin tålmodighed, da en fuld mand nægter at tage hjem fra nattelivet,, og så har Henrik besøg af Patrick fra USA, og under deres patrulje ser de en bil, hvor der er problemer med ruderne. Säsong 21. Del 6 av 17. Producerat år 2019.
21:00 
5. Gear
Vores fartglade værter Jacob Riising og Casper Elgaard er klar til at presse fire kendte par og deres køreevner til det yderste, når de skal dyste om en plads i semifinalen af '5. Gear'. Det bliver et glædeligt gensyn med bl.a. Gustav Salinas, der igen deler smadrekasse med bagerkongen Micki Cheng. Og de får hård konkurrence, når de skal op imod de kække drenge, Jeppe Risager og Mathias Severinsen, fra ’Ex On the Beach’. Julie Berthelsen danner til gengæld par med sin mand Minik Dahl Høegh, og sidst, men absolut ikke mindst, er tv-vært Claus Elming tilbage bag rattet i '5. Gear' - denne gang sammen med skuespiller Esben Dalgaard. Og så præsenterer vi sæsonens hidtil vildeste stunt: 'Vælt dig selv'. Säsong 3. Del 4 av 8. Producerat år 2019.
22:30 
Fanget på Politiets kamera [Repris]
På Østjyske motorvej suser en motorcykel forbi videobilen med over 200 km/t. Da Jagten går ind, udvikler den sig dramatisk, da føreren pludselig begynder at lave undvigelsesmanøvrer mellem bilerne på vejen. I Nordsjælland forfølger Politiet en undsluppen bil med en smadret bagrude. Og på Helsingørmotorvejen er det lige ved at ende fatalt, da en varevogn trækker en personbil i et tov efter sig med 90 km/t, og bilen går i slyng, og truer med at vælte midt på vejen. 17/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 3 av 12. Producerat år 2019.
23:30 
Criminal Minds [Repris]
The crimson king. Sidst vi forlod BAU-holdet var en morder og 13 andre flygtet fra fænglset. Agent Luke Alvez melder sig til holdet, så de hurtigst mulig kan finde de undslupne fanger, før nogen bliver myrdet. 18/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 12. Del 1 av 22. Producerat år 2016.
00:30 
Criminal Minds
Sick day. Det har været en specielt hård dag for JJ, så hun bryder helt sammen og fortæller sin mand om de to børn, som er blevet kidnappet. Säsong 12. Del 2 av 22. Producerat år 2016.
01:30 
Scorpion
Young hearts spark fire. Da Team Scorpions helikopter styrter ned med hele holdet ombord midt i ingenmandsland, må de benytte deres indre overlevelsesinstinkt for at komme i sikkerhed. Farlige dyr har fået færden af dem. Säsong 1. Del 19 av 22. Producerat år 2014.
02:25 
Tag pengene og løb [Repris]
I denne uge styrer vært Pelle Hvenegaard spillets gang, når studiekammeraterne Torben og Dan Rahimian forsøger at gemme og vinde kufferten med de 100. 000 - penge der blandt andet skal gå til Dans bryllup. Torben og Dan har kun én time til at gemme kufferten, og de lægger hårdt ud med en højtragende plan om at snøre efterforskerne ved hjælp af en række falske kufferter. I forhør klarer de to jurastuderende sig så fremragende, at afhørere og efterforskere både må tage politihund og nye metoder i brug. 18/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 5 av 8. Producerat år 2015.
03:20 
Tag pengene og løb [Repris]
Gamemaster Pelle Hvenegaard møder det festlige kærestepar Nerma og Kevin i spillet om kufferten med de 100.000 danske kroner. På kun én time skal parret udtænke den perfekte plan og gemme kufferten med pengene. Herefter bliver de anholdt, isoleret og udsat for forhør i 30 timer. Kevin, der er i militæret, gør alt for at obstruere testen. Lykkes det? Og om grinebideren Nerma kan bevare roen, når efterforskerne truer med at endevende deres venners hjem i forsøget på at finde kufferten. 16/08 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 6 av 8. Producerat år 2015.
04:10 
Mom
A pirate, three frogs and a prince. Christy føler sig lidt truet af Roscoes forhold til Candace. Bonnie flirter med Steve, hvilket giver overraskende resultater. Säsong 3. Del 5 av 22. Producerat år 2015.
04:30 
Mom
Horny-goggles and a catered intervention. Christy og Bonnie forsøger at støtte Regina, da hun meddeler, at hun ikke mener, at hun er alkoholiker. Säsong 3. Del 6 av 22. Producerat år 2015.
04:55 
De beskidte helte [Repris]
Allan skal rydde op efter en brand i en kælder, men udstyret driller, og det får sat den ellers glade sanitør på prøve. Marc og kollegaen Lasse får deres sag for, da de skal brække et helt køkkengulv op for at tjekke for skimmelsvamp. Skadedyrseksperten John har travlt, da han både skal behandle for et særligt skadedyr og senere hjælpe en mand, som har huset fyldt med myrer. Og så er der gensyn med vagtlederen Martin, der bliver kaldt ud til en brand i en kælder på et plejehjem. 12/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 8 av 10. Producerat år 2015.
05:45 
Runway Fashion [Repris]
Runway Fashion - Filler. Rundt om verdens største modehuse og de hotteste designere. 12/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 46 av 180. Producerat år 2015.
05:50 
Runway Fashion [Repris]
Runway Fashion - Filler. Rundt om verdens største modehuse og de hotteste designere. 19/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 46 av 180. Producerat år 2015.
05:55 (06:00)
Runway Fashion [Repris]
Runway Fashion - Filler. Rundt om verdens største modehuse og de hotteste designere. 17/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 157 av 180. Producerat år 2015.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se