Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Runway Fashion [Repris]
Burberry and Tom Ford collections will be available in stores immediately after they appear on the runway. This has major implications for consumers, and hopefully more fashion houses will follow suit. 03/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 99 av 180. Producerat år 2015.
06:05 
Runway Fashion [Repris]
Runway Fashion - Filler. Rundt om verdens største modehuse og de hotteste designere. 02/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 157 av 180. Producerat år 2015.
06:08 
Food Lab [Repris]
Säsong 1. Del 85 av 100. Producerat år 2013.
06:10 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 14/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 80. Del 6 av 13. Producerat år 2015.
06:35 
Cooks Vs. Cons [Repris]
'Tis the Seasoning. Den kulinariske ekspert, Geoffrey Zakarian, slår dørene op for denne enestående kokkeduel, hvor det ultimative spørgsmål skal besvares - kan en talentfuld amatørkok overgå en professionel kok i et køkken, eller skal der større evner til for at kreere det perfekte måltid? Afgørelsens time er kommet!. 15/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 5 av 13.
07:25 
Cooks Vs. Cons
Juicy Resolutions. Den kulinariske ekspert, Geoffrey Zakarian, slår dørene op for denne enestående kokkeduel, hvor det ultimative spørgsmål skal besvares - kan en talentfuld amatørkok overgå en professionel kok i et køkken, eller skal der større evner til for at kreere det perfekte måltid? Afgørelsens time er kommet!. Säsong 3. Del 6 av 13.
08:10 
Special Victims Unit [Repris]
No Surrender. Fin vender tilbage til sin fortid i militæret, da en soldat forsøger at komme sig efter en seksuelt overgreb. 13/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 18. Del 12 av 21. Producerat år 2016.
08:55 
The Wall - Danmark [Repris]
Det bliver en intens oplevelse, når vært Felix Smith inviterer det uadskillelige mor-og-datter par Conny og Julie til et spil på væggen. Følelserne sidder helt uden på tøjet, når boldene bliver sluppet løs, for sammen håber de to på at kunne skrabe penge nok sammen til, at de kan starte en ny tilværelse op i England. Datteren Julie er nemlig gravid med sin engelske kæreste, så hvis væggen ellers er i det gavmilde hjørne, håber de på at kunne få råd til at renovere kærestens hus. Og det inkluderer selvfølgelig, at der både skal være plads til børneværelse og mor Conny i det engelske. 14/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 5 av 24. Producerat år 2019.
09:45 
A1: Highway Patrol [Repris]
Redningholdet kæmper for at skære en kvinde fri fra sin bil efter et uheld i myldretiden. Og så stopper politiet en motorcyklist, der mistænkes for at køre spirituskørsel. Vi følger i hækene på de mænd og kvinder, der arbejder I døgndrift på Englands længste og mest ikoniske vej, hvor de forsøger at holde trafikken kørende og offentligheden sikker. 30/07 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 12 av 15. Producerat år 2017.
10:45 
Top Gear [Repris]
I deres søgen efter den hurtigste måde at krydse London i myldretiden, sætter holdet sig ud for at teste de forskellige muligheder. The Stig tager offentlig transport, Richard hopper på cyklen, James sætter sig bag rattet i en Mercedes-Benz GL500 og Jeremy vælger at sejle på Themsen. 13/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 10. Del 4 av 9.
11:55 
Top Gear
Richard og James accepterer en udfordring, og Jeremy sætter sig for at prøvekøre den tredje generation af en Honda Civic Type R. Og så sammenligner han stationscars fra båe BMW og Mercedes-Benz, før han tager dem en tur til Manchester lufthavn. Säsong 10. Del 5 av 9.
13:00 
Special Victims Unit
Payback. I dette allerførste afsnit af Special Victims Unit fra 1999, efterforsker Stabler og Benson mordet på en taxachauffør, der bliver fundet livløs og kastreret. Det viser sig, at chaufføren havde taget en anden mands identitet, da han selv var eftersøgt af politiet, og nu går jagten ind på gerningsmanden. Säsong 1. Del 1 av 22.
14:00 
CSI: NY [Repris]
Super men. En mand, der er klædt ud som en superhelt med kappe og tights, findes død. Efterforskerne finder frem til, at han boede på et hjem for udviklingshæmmede, men da de begynder at grave i sagen, finder de ud af, at en medarbejder sælger ud af beboernes medicin. 13/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 19 av 24.
15:00 
CSI: NY
Run silent, run deep. En person, der begår selvmord, når akkurat at ytre sine sidste ord, hvilket leder efterforskerne til en grav i New Jersey. Og så er en bankmand sandsynligvis blevet myrdet af en escortpige. Säsong 2. Del 20 av 24.
15:55 
CSI: Miami [Repris]
Murder in a flash. En lang række e-mails og kædebreve samler en stor gruppe studenter på en golfbane, hvor de finder liget af en student. Det lykkes for Horatio at spore den originale besked tilbage til en elev, hvis far er en magtfuld forsvarsadvokat. Mordsagen ændrer sig, da teamet finder ud af, at skoleinspektørens datter måske har noget med mordet at gøre. 13/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 4 av 25.
16:55 
CSI: Miami
Legal. En 18-årig kvinde bliver brutalt myrdet på et badeværelse på en populær natklub i Miami. Horatio finder ud af, at ofret arbejde for Alcohol Beverage Control og hendes job gik ud på at finde frem til mindreårige, der drikker. Da Horatio udspørger klubbens ejer, ser han pludselig en mand i en bil, der opdager politiet og som efterfølgende kører galt. I bilvraget finder de endnu et lig. Säsong 3. Del 5 av 25.
17:55 
The Wall - Danmark [Repris]
Det bliver en intens oplevelse, når vært Felix Smith inviterer det uadskillelige mor-og-datter par Conny og Julie til et spil på væggen. Følelserne sidder helt uden på tøjet, når boldene bliver sluppet løs, for sammen håber de to på at kunne skrabe penge nok sammen til, at de kan starte en ny tilværelse op i England. Datteren Julie er nemlig gravid med sin engelske kæreste, så hvis væggen ellers er i det gavmilde hjørne, håber de på at kunne få råd til at renovere kærestens hus. Og det inkluderer selvfølgelig, at der både skal være plads til børneværelse og mor Conny i det engelske. 16/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 5 av 24. Producerat år 2019.
19:00 
The Wall - Danmark
Søskendeparret Sara og Andreas håber på, at ’The Wall’ kan være behjælpelig med en stor portion penge, så de kan komme af sted på drømmerejsen til Brasilien. Og skulle præmien række til mere end en tur på businessclass over Atlanten, så vil Andreas også gerne have råd til at flytte hjemmefra, samt at betale af på sin danseuddannelse. Sara håber også på, at der kan blive præmiepenge nok til, at hun kan starte sit eget designstudie op, men for at drømmen kan blive til virkelighed, skal samarbejde og paratviden først og fremmest gå op i en højere enhed, og herefter må der bare krydses fingre for, at boldene rammer de helt rigtige beløb, når de suser ned ad væggen. Säsong 1. Del 6 av 24. Producerat år 2019.
20:00 
The Big Bang Theory
The Grant Allocation Derivation. Da Leonard får muligheden for at uddele et legat fra universitet, begynder alle pludselig at fedte for ham. Valget står imellem Raj, Kripke og Dr. Lee og han indser hurtigt, at nogen vil blive sure på ham, lige meget hvilket valg han træffer. Säsong 12. Del 7 av 24. Producerat år 2018.
20:25 
The Big Bang Theory
The Consummation Deviation. Anu vil gerne i seng med Raj, men det gør ham så nervøs, at han ikke kan ytre et ord. Imens forsøger Sheldon at opbygge et forhold til Amys far, men det går ikke helt som planlagt. Säsong 12. Del 8 av 24. Producerat år 2018.
21:00 
Kong: Skull Island
Året er 1973, da den tidligere elitesoldat, James Conrad, bliver hyret til at lede en flok eventyrlystne forskere og soldater ud på en ekspedition til den mytiske ø ’Skull Island’. Formålet er at smide seismiske bomber og kortlægge øens undergrund, men det varer ikke længe inden, at bomberne forstyrrer øens naturlige dyreliv, og så går det pludselig op for ekspeditionens medlemmer, hvilke hemmeligheder Skull Island gemmer på. Her er naturen nemlig gået amok og har frembragt nogle enorme væsner, der tilbedes som guder af de primitive indfødte på øen, og som beskytter deres territorie med sønderrivende effektivitet. Det gælder også øens alfahan, en kæmpeabe, som de indfødte blot kalder "Kong". Producerat år 2017. Regissör: Jordan Vogt-Roberts, Skådespelare: Brie Larson, John C Reilly, John Goodman, Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson.
23:25 
Criminal Minds [Repris]
Devil's backbone. Holdet bliver involveret i en farlig katten-efter-musen leg med en dømt seriemorder. Sagen sættes i gang da vagter ved et fængsel i Virginia opsnapper en pakke, som indeholder beviser med forbindelse til kidnapningen af to drenge for flere år siden. Holdet har mistanke om, at den notoriske morder har en viden om, hvor de to drenge befinder sig. 13/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 11. Del 21 av 22.
00:25 
Criminal Minds
The storm. Hotch bliver pågrebet af SWAT styrken under mistanke for at tage del i en sammensværgelse. Hotchs team kaster sig ud i forsøget på at bevise hans uskyld, og de har mistanke om, at et større komplot er under opsejling. Säsong 11. Del 22 av 22.
01:25 
Scorpion [Repris]
Love boat. For at køberner af nogle stjålne raketter kan identificeres, må Team Scorpion sætte trackere på våbene, der befinder sig på et krydstogtskib fyldt med turister. 14/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 16 av 22. Producerat år 2014.
02:25 
Scorpion
Going south. Team Scorpion bliver hyret af en milliardær, hvis datter er blevet kidnappet. Walter glemmer at kreditere holdet som en enhed i et interview. Säsong 1. Del 17 av 22. Producerat år 2014.
03:15 
Tag pengene og løb [Repris]
Vennerne Lasse og Rasmus forsøger at gemme og vinde kufferten med de 100.000. Gamemaster Pelle Hvenegaard giver Lasse og Rasmus én time til at gemme kufferten, før teamet af efterforskere sætter dem i isolation og afhører dem de næste 30 timer, for at finde frem til skjulestedet. Bevæbnet med en falsk kuffert, en masse poser og en stor portion hundemad, gemmer Lasse og Rasmus hurtigt kufferten på et genialt sted, der kræver snilde og våde boksershorts, at nå til. Men tiden i forhør og isolation bliver en prøvelse og spørgsmålet er, om drengene holder ud, eller om afhøringsteamet får held med de benhårde forhør?. 16/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 3 av 8. Producerat år 2015.
04:05 
Tag pengene og løb [Repris]
I denne uge giver gamemaster Pelle Hvenegaard veninderne Camilla og Nadias chancen for at kæmpe om 100.000 danske kroner. De har kun én time til at gemme kufferten med de 100.000 kroner, før holdet af topprofessionelle efterforskere tilbageholder dem og sætter dem i isolation, for at forhøre dem. Nadia og Camilla er vidt forskellige og kan ikke blive enige om en plan. Skal de følge Camillas trang til minutiøs planlægning eller Nadias lyst til det spontane? Og kan de holde hovedet koldt som tiden skrider frem? Det bliver en nervepirrende gemmetime, hvor Nadia og Camilla får hjælp fra en vildt fremmed og nøgen kvinde. 14/08 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 4 av 8. Producerat år 2015.
04:55 
Mom
Terrorists and gingerbread. Christy er tilbage i fin form i 3. sæson og endnu en mor kommer på banen. Bonnies mor dukker op efter at have været ude af billedet i årevis og vil være en del af familien igen. Christy og Bonnie er ikke helt enige om, hvor tilgivende man bør være. Säsong 3. Del 1 av 22. Producerat år 2015.
05:20 
Mom
Thigh gap and a rack of lamb. Christy er udfordret både i hjemmet og på jobbet, men forsøger alligevel at hjælpe den unge Jodi, som er hun og Bonnie møder til et AA-møde. Säsong 3. Del 2 av 22. Producerat år 2015.
05:40 
Runway Fashion
Burberry and Tom Ford collections will be available in stores immediately after they appear on the runway. This has major implications for consumers, and hopefully more fashion houses will follow suit. Säsong 1. Del 145 av 180. Producerat år 2015.
05:45 
Runway Fashion [Repris]
Burberry and Tom Ford collections will be available in stores immediately after they appear on the runway. This has major implications for consumers, and hopefully more fashion houses will follow suit. 15/08 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 35 av 180. Producerat år 2015.
05:50 
Runway Fashion [Repris]
Burberry and Tom Ford collections will be available in stores immediately after they appear on the runway. This has major implications for consumers, and hopefully more fashion houses will follow suit. 26/08 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 40 av 180. Producerat år 2015.
05:55 (06:15)
Food Lab
Säsong 1. Del 2 av 100. Producerat år 2013.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se