Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:05 
World's Funniest Videos: Top 10 Countdown [Repris]
Life is good. Amerikansk klipshow hvor de sjoveste klip fra hele verden samles i en top 10. Men hvad griner vi mest af? Dyreklip, børn eller er det bryllupskiks? Find ud af det her. 22/08 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 23 av 50. Producerat år 2016.
06:30 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 21/08 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 88. Del 1 av 13. Producerat år 2016.
06:55 
The Big Bang Theory [Repris]
The cooper extraction. Mens Sheldon er i Texas, samles hele flokken for at pynte op til jul. De forestiller sig hver især, hvilket herligt liv de kunne have haft, hvis de aldrig havde mødt ham. 23/08 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 11 av 24.
07:20 
The Big Bang Theory [Repris]
The hesitation ramification. Den håbefulde skuespillerinde, Penny scorer en rolle i tv-serien, NCIS, men tingene ikke går helt efter planen, så Leonard må træde til og hjælpe hende. Det får Penny til at stille spørgsmål omkring deres forhold. Sheldon arbejder ihærdigt på at blive mere humoristisk, mens Raj beslutter sig for at blive bedre til at tale med kvinder. 23/08 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 12 av 24.
07:40 
The Big Bang Theory [Repris]
The occupation recalibration. Der er store nyheder på karrierefronten. Penny tager et afgørende skridt i retning af at blive fuldtids skuespillerinde. Sheldon bliver i mellemtiden tvunget til at tage ferie, men han finder afslapning yderst anstrengende. 23/08 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 13 av 24.
08:05 
Harry Potter og Flammernes Pokal
Inden Harry Potter skal starte på sit fjerde år på Hogwarts, tager han, Weasley-familien og Hermione til verdensmesterskaberne i troldmandssporten Quidditch. Men pludselig viser Voldemorts mærke sig på himlen, og frygten for de ondes kræfters tilbagevenden skræmmer alle. Skolen starter, og snart har Harry også andre ting at bekymre sig om, for han mangler en date til det årlige julebal. Harry bliver på mystisk vis udvalgt af Flammernes Pokal til at repræsentere Hogwarts i en prestigefyldte troldmandsturnering, hvor han skal kæmpe imod ældre og mere erfarne elever fra to rivaliserende troldmandsskoler. Regissör: Mike Newell, Skådespelare: Emma Watson, Tom Felton, Michael Gambon, Daniel Radcliffe, Rupert Grint.
10:50 
Harry Potter og Fønixordenen
Harry er tilbage i sit femte år på Hogwarts, og selvom de foregående års hændelser var meget voldsomme, så er de færreste overbeviste om Voldermorts tilbagekomst. Specielt ikke ministeren for magi, Cornelius Fudge, der mener det hele er Dumbledores skyld. Imens lægger mørke magter meget onde planer i kulissen, og igen er det op til Harry og hans venner at afværge katastrofen. Regissör: David Yates, Skådespelare: Maggie Smith, Ralph Fiennes, Alan Rickman, Tom Felton, Bonnie Wright, Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson.
13:50 
Harry Potter og Halvblodsprinsen
Hogwarts er ikke længere et sikkert sted at opholde sig, og Harry Potter har mistanke om, at faren ligger indenfor skolens mure. Dumbledore er dog mere opsat på at forberede ham på den endelige kamp, som han ved nærmer sig, og sammen forsøger de at finde den nøgle, der kan afsløre Voldemorts forsvar. For at gøre dette rekrutterer Dumbledore sin gamle ven og kollega, levemanden Professor Horace Schnobbevom, som menes at have vitale informationer, der kan bruges mod Voldemort. Regissör: David Yates, Skådespelare: Emma Watson, Tom Felton, Michael Gambon, Daniel Radcliffe, Rupert Grint.
17:05 
Harry Potter og Dødsregalierne - Del 1
Voldemort er stærk som aldrig før og har lidt efter lidt overtaget Hogwarts, og dermed også Ministeriet for Magi og troldmandsskolen. Harry, Hermione og Ron har besluttet at fortsætte Dumbledores arbejde og finde resten af Horcruxerne, så de kan besejre Voldemort og vinde Hogwarts tilbage - en gang for alle. Regissör: David Yates, Skådespelare: Rupert Grint, Bonnie Wright, Emma Watson, Daniel Radcliffe.
20:00 
Harry Potter og Dødsregalierne - Del 2
Harry Potter og hans venner Ron og Hermione står over for deres hidtil største opgave, da de skal tilbage til troldmandsskolen Hogwarts, nu under ledelse af Severus Snape , for at finde og ødelægge Voldemorts sidste horcruxes. Men da Voldemort bliver bekendt med deres mission, starter den største kamp i historien. Regissör: David Yates, Skådespelare: Emma Watson, Ralph Fiennes, Rupert Grint, Daniel Radcliffe.
22:40 
Spy Game
Den aldrende CIA-agent, Nathan Muir er på vej ind i den søde pensionisttilværelse, da han opdager, at hans tidligere kollega og lærling, Tom Bishop, tilbageholdes i Beijing. Bishop er anklaget for spionage efter at have forsøgt at befri en kinesisk fange og står for at skulle henrettes inden daggry. Muir rekrutterede og trænede Bishop i sin tid, men én bestemt hændelse ændrede alt og de skiltes brat, men nu må han bruge alle sine kræfter på at få Bishop fri. Producerat år 2001. Regissör: Tony Scott, Skådespelare: Catherine McCormack, Stephen Dillane, Brad Pitt, Robert Redford.
01:30 
Won't Back Down
Filmen er inspireret af virkelige hændelser og fortæller historien om et skolesystem, hvor der ikke er plads eller ressourcer til at hjælpe børn, som kræver ekstra støtte eller har brug for en anderledes indlæring. Det problem tager de to mødre Jaime og Nona fat på i samarbejde med en lærer fra deres børns skole. De vil kæmpe for et bedre alternativ, men står pludselig overfor politikere og bureaukrater, såvel som vrede forældre, der ikke er interesserede i forandring. Producerat år 2012. Regissör: Daniel Barnz, Skådespelare: Oscar Isaac, Holly Hunter, Rosie Perez, Maggie Gyllenhaal, Viola Davis.
03:55 
Spartan [Repris]
Spartan har budt på mange store øjeblikke og fantastiske personligheder. I dette program skal vi gense et væld af dem, og samtidig viser vi helt nye klip, som aldrig er vist før. Værterne Pelle, Peter og Rikke løber selv banen igennem ¿ og så fortæller vi, hvordan Danmarks vildeste forhindringsbane egentlig er blevet bygget. Glæd dig til de vildeste afslutninger, de største personligheder og et gensyn med Falktofts mange sprogblomster. 25/08 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 7 av 7. Producerat år 2016.
04:40 
Hælerjagt
I Danmark bliver der stjålet mere end 60.000 cykler om året. Det svarer til en cykel hvert 7. minut! Men hvem er det der stjæler cyklerne og hvor bliver de af? Det vil den undersøgende journalist Sverre Quist finde ud af i første program af den nye dokumentarserie 'Hælerjagt'. Ved hjælp af gps-tracking følger Sverre en stjålen cykels vej fra Lyngby Station via Nørrebro til et sommerhusområde i Nordsjælland i forsøget på at finde ud af, hvor cyklerne ender henne - og hvem der køber dem!. Säsong 1. Del 1 av 4. Producerat år 2016.
05:30 (06:15)
World's Funniest Videos: Top 10 Countdown
It's showtime. Amerikansk klipshow hvor de sjoveste klip fra hele verden samles i en top 10. Men hvad griner vi mest af? Dyreklip, børn eller er det bryllupskiks? Find ud af det her. Säsong 2. Del 27 av 50. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se