Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:05 
The Big Bang Theory [Repris]
The Workplace Proximity. Amy får job på Sheldons universitet, hvilket sætter deres forhold på en alvorlig prøve. Howard har et skænderi med Bernadette, så han må sove på en vens sofa. 20/08 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 5 av 24.
06:25 
The Big Bang Theory [Repris]
The Romance Resonance. Sheldon får stort videnskabeligt gennembrud, men er ikke sikker på, at det vil hjælpe hans karriere fremover. Howard gør ihærdige tilnærmelser til Bernadette, hvilket inspirerer Penny til at gøre lidt ekstra for forholdet til Leonard. 21/08 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 6 av 24.
06:50 
The Big Bang Theory [Repris]
The Proton Displacement. Da Sheldons barndomshelt, professor Proton, søger hjælp hos Leonard omkring et eksperiment, føler Sheldon sig forbigået. Han beslutter at tage hævn ved at gøre sig til gode venner med en anden videnskabelig tv-personlighed, Bill Nye. 21/08 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 7 av 24.
07:10 
The Big Bang Theory [Repris]
The itchy brain simulation. Leonard synes, at Sheldon overreagerer over en gammel sag, ser dagens lys. Som straf må Leonard nu prøve, hvordan det er at være i Sheldons sko. Penny konfronterer Rajs ekskæreste, Lucy. 22/08 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 8 av 24.
07:35 
The Big Bang Theory [Repris]
The thanksgiving decoupling. Howards mor lægger ikke skyld på sin mening, da Howard og Bernadette er værter for Thanksgiving-middagen, hvor alle vennerne er inviteret. Pennys fortid vender tilbage. 22/08 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 9 av 24.
08:00 
The Big Bang Theory [Repris]
The discovery disspation. Da Sheldon videnskabelige opdagelse bliver modbevist, må Amy og Leonard hjælpe ham med at håndtere skammen og skuffelsen. Howard og Bernadette åbner deres hjem for Raj i en uge, hvilket hurtigt sætter deres ægteskab på prøve. 23/08 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 10 av 24.
08:20 
Harry Potter og De Vises Sten
På sin 11-års fødselsdag bliver Harry Potter, som lever en kummerlig tilværelse hos sin tante og onkel, kontaktet af kæmpen Hagrid, som afslører at hans afdøde forældre var magtfulde magikere. Harry bliver derfor tilbudt en plads på den fornemme skole for trolddom, Hogwarts. Her får Harry nye venner, den charmerende og autoritetstro Hermione samt den klodsede men trofaste Ron. Desuden møder han den vise rektor Dumbledore. Langsomt går det op for Harry, at han er noget særligt, hvilket hænger sammen med hans forældres død, som slet ikke var et uheld, men derimod et mysterium, hvor den ondskabsfulde troldmand Voldemort spiller en vigtig rolle. Regissör: Chris Columbus, Skådespelare: Tom Felton, Richard Harris, Maggie Smith, Emma Watson, Daniel Radcliffe, Rupert Grint.
11:20 
Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer
Unge Harry har taget hul på sit andet år på Hogwarts, trods adskillige advarsler. Det varer ikke længe, før Harry og vennerne opdager, at der er noget helt galt på skolen. Elever bliver forvandlet til sten, trusler bliver skrevet med blod på væggene og et dødbringende monster er løs! Nogen har åbnet Hemmelighedernes Kammer. Harry, Ron og Hermione sætter sig for at finde kammeret og dræbe monstret. Rygtet siger, at Hemmelighedernes Kammer er blevet åbnet af en arvtager til Salazar Slytherin - en af Hogwarts grundlæggere. Mistanken retter sig mod den arrogante elev, Draco Malfoy, men Harry frygter, at hans arvefjende, Voldemort står bag de skræmmende begivenheder. Regissör: Chris Columbus, Skådespelare: Tom Felton, Richard Harris, John Cleese, Emma Watson, Daniel Radcliffe, Rupert Grint.
14:45 
Harry Potter og Fangen fra Azkaban
Harry Potter og vennerne Ron og Hermione har taget hul på deres tredje skoleår på Hogwarts. Eventyret tager igen fart, da morderen Sirius Black undslipper fra Azkaban-fængslet. Black mistænkes for at være håndlanger for den onde troldmand Voldemort og Harrys venner frygter nu, at Black er flygtet for at hævne sig på ham. Det er imidlertid kun begyndelsen på Harrys problemer. De sjælesugende Dementor-vagter fra Azkaban har slået ring om skolen, for at fange Black, men deres tilstedeværelse påvirker Harry negativt. Sammen med vennerne må Harry opspore Sirius Black og løse mysteriet om den nat, hvor hans forældre blev dræbt. Regissör: Alfonso Cuarón, Skådespelare: Alan Rickman, Michael Gambon, Robbie Coltrane, Maggie Smith, Gary Oldman, Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint.
17:45 
Harry Potter og Halvblodsprinsen
Hogwarts er ikke længere et sikkert sted at opholde sig, og Harry Potter har mistanke om, at faren ligger indenfor skolens mure. Dumbledore er dog mere opsat på at forberede ham på den endelige kamp, som han ved nærmer sig, og sammen forsøger de at finde den nøgle, der kan afsløre Voldemorts forsvar. For at gøre dette rekrutterer Dumbledore sin gamle ven og kollega, levemanden Professor Horace Schnobbevom, som menes at have vitale informationer, der kan bruges mod Voldemort. Regissör: David Yates, Skådespelare: Emma Watson, Tom Felton, Michael Gambon, Daniel Radcliffe, Rupert Grint.
21:00 
All Together Now - Danmark
Vi blænder op for det helt store show, når sangtalenterne endnu en gang skal bevise deres værd over for de 100 dommere. En helt særlig og overraskende operaudgave af en populær popsang rammer plet og får dommerpanelet til at bryde ud i sang, før en musicalsanger gør pigerne bløde i knæerne og våde i øjnene. Kampen om pladserne er hård, men to gymnasiepiger giver den alt hvad de har, for at nå til finalen, hvor der venter en præmie på 100.000 kroner. Holdkaptajn Joey står i spidsen for det enorme panel, imens vært Christopher Læssø styrer slagets gang fra det blanke scenegulv. Säsong 2. Del 2 av 10. Producerat år 2019.
22:30 
Harry Potter og Dødsregalierne - Del 1
Voldemort er stærk som aldrig før og har lidt efter lidt overtaget Hogwarts, og dermed også Ministeriet for Magi og troldmandsskolen. Harry, Hermione og Ron har besluttet at fortsætte Dumbledores arbejde og finde resten af Horcruxerne, så de kan besejre Voldemort og vinde Hogwarts tilbage - en gang for alle. Regissör: David Yates, Skådespelare: Rupert Grint, Bonnie Wright, Emma Watson, Daniel Radcliffe.
01:25 
Extract
Joel er en succesfuld fabriksejer, som er havnet i en nedadgående spiral af dårligdomme. Hans medarbejdere hader ham, hans snerpede kone går i usexede sweatpants og hans nye praktikant er alt for nedringet. Alle disse ting sætter Joel på en mission for livet - for hvad er det egentlig at han stræber efter?. Producerat år 2009. Regissör: Mike Judge, Skådespelare: Ben Affleck, Kristen Wiig, Mila Kunis, Jason Bateman.
03:15 
Spartan [Repris]
Der bliver vendt op og ned på alt i aftenens udgave af Spartan. De seks finalehold kaster sig ud fra den nye frygtindgydende forhindring 'Tire Swing'. Det er kun de allersejeste hold, der er tilbage. For første gang nogensinde skal de forsøge at gennemføre samtlige 16 forhindringer i Danmarks vildeste forhindringsløb. Kun et hold får titlen som Danmarks stærkeste Spartan-hold 2017. 24/08 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 6 av 7. Producerat år 2016.
04:05 
Spartan
Spartan har budt på mange store øjeblikke og fantastiske personligheder. I dette program skal vi gense et væld af dem, og samtidig viser vi helt nye klip, som aldrig er vist før. Værterne Pelle, Peter og Rikke løber selv banen igennem ¿ og så fortæller vi, hvordan Danmarks vildeste forhindringsbane egentlig er blevet bygget. Glæd dig til de vildeste afslutninger, de største personligheder og et gensyn med Falktofts mange sprogblomster. Säsong 1. Del 7 av 7. Producerat år 2016.
04:55 
World's Funniest Videos: Top 10 Countdown [Repris]
Relationships. Amerikansk klipshow hvor de sjoveste klip fra hele verden samles i en top 10. Men hvad griner vi mest af? Dyreklip, børn eller er det bryllupskiks? Find ud af det her. 24/08 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 25 av 50. Producerat år 2016.
05:20 (06:05)
World's Funniest Videos: Top 10 Countdown
Blue skies. Amerikansk klipshow hvor de sjoveste klip fra hele verden samles i en top 10. Men hvad griner vi mest af? Dyreklip, børn eller er det bryllupskiks? Find ud af det her. Säsong 2. Del 26 av 50. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se