Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
House Hunters International [Repris]
Hitting the Links in Aalborg. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 27/03 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 134. Del 5.
06:25 
House Hunters International
Baby Girl Meets Orvieto. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 134. Del 6.
06:50 
Property Brothers [Repris]
Jonathan og Drew Scott kaster sig ud i at hjælpe boligsøgende med at finde, købe og forvandle nedslidte boliger til deres drømmehjem. Det kan ofte være svært at se potentialet, så for at vise deres visioner, gør de brug af avancerede animationer. Men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de fuldføre deres ambitiøse planer med både tidspres og budget?. 27/03 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 9. Producerat år 2013.
07:40 
Property Brothers
Jonathan og Drew Scott kaster sig ud i at hjælpe boligsøgende med at finde, købe og forvandle nedslidte boliger til deres drømmehjem. Det kan ofte være svært at se potentialet, så for at vise deres visioner, gør de brug af avancerede animationer. Men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de fuldføre deres ambitiøse planer med både tidspres og budget?. Säsong 3. Del 10. Producerat år 2013.
08:30 
Restaurant: Impossible
A Taxing Situation. At vende lykken for en mislykket restaurant er ikke en nem opgave. Men at forsøge at gøre det på to dage og med et budget på blot 10. 000$ er stort set umuligt! Alligevel er kokken Robert Irvine fast besluttet på at tage imod udfordringen og hjælpe de desperate steder fra total kollaps. Kan én mand klare opgaven og bane vejen for en lys fremtid?. Säsong 13. Del 3. Producerat år 2016.
09:15 
Top Gear: Top 41 Special [Repris]
I denne special gennemgår Richard Hammond over otte afsnit de 41 bedste, vildeste og mest sensationelle øjeblikke fra det sidste årtis optagelser af i ’Top Gear’. Se de gyldne, de pinlige og de største højdepunkter, når vi blænder op for ’Top 41’ fra den verdensberømte serie. 07/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 7.
10:15 
Beethoven
Familien Newton tæller hele fem personer, men de synes alligevel, at der mangler noget. Så da de møder den søde lille Sankt Bernhards hvalp Beethoven, vælger de at adoptere ham. Beethoven begynder dog snart at skyde i vejret og familiefaren George indser lige så stille, at han står tilbage med 90 kg ren kærlighed, savl og unoder. Men familien Newton er ikke de eneste, der er ude efter Beethoven, for den onde dyrlæge Varnick har udset sig den helt specielle hund til en række grusomme eksperimenter. Producerat år 1992. Regissör: Brian Levant, Skådespelare: Dean Jones, Nicholle Tom, Christopher Castile, Charles Grodin, Bonnie Hunt.
12:00 
The Big Bang Theory [Repris]
The holography excitation. Hele flokken holder Halloween-fest i Stuarts tegneseriebutik. Leonard scorer Penny med videnskabelige metoder. Den tidligere astronaut, Buzz Aldrin er med som sig selv. 24/03 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 5. Producerat år 2012.
12:30 
The Big Bang Theory [Repris]
The extract obliteration. Vennerne bliver uvenner over en ordleg. Sheldons venskab med Stephen Hawking er også i fare. Penny beslutter i al hemmelighed at søge ind på universitetet. 24/03 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 6. Producerat år 2012.
13:00 
The Big Bang Theory [Repris]
The habitation configuration. Howard forbereder sig på endelig at flytte hjemmefra og ind hos Bernadette, men det er ikke helt så nemt. Amy bliver sur på Sheldon, fordi han tager Wil Wheatons parti frem for hendes. Sheldon spørger Penny til råds om kriser i parforholdet. 25/03 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 7. Producerat år 2012.
13:30 
The Big Bang Theory [Repris]
The 43 peculiarity. Raj og Howard forsøger at finde ud af, hvad Sheldon egentlig foretager sig hver eftermiddag. Jalousi stikker sit grimme fjæs frem i Leonard og Pennys forhold. 25/03 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 8. Producerat år 2012.
14:00 
The Big Bang Theory [Repris]
The parking spot escalation. Da universitet overdrager Sheldons parkeringsplads til Wolowitz bliver det starten på en strid, der ender med at involvere hele vennekredsen. 26/03 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 9. Producerat år 2012.
14:25 
The Big Bang Theory [Repris]
The fish guts displacement. Howard og Bernadette er til meget anspændt middag med begge hendes forældre. Da mr. Rostenkowskis weekend-fisketur bliver bragt på bane, ryger Howard på krogen og lader sig overtale til at tage med ud at fiske. Drengene må have tips fra Penny, som plejede at fiske sammen med sin far. Sheldon lader sig overtale til at pleje Amy, som ligger syg. 26/03 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 10. Producerat år 2012.
14:55 
The Big Bang Theory [Repris]
The santa simulation. Drengene har planer om at spille Dungeons and Dragons. Pigerne dukker op i sexede kjoler, inden de skal i byen. Raj ender med at tage med pigerne på klub og Amy og han lærer hinanden bedre at kende. 27/03 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 11. Producerat år 2012.
15:25 
The Big Bang Theory [Repris]
The egg salad equivalency. Sheldon får alle drengene med, da han bliver indkaldt til et møde om sexchikane i personaleafdelingen efter, at han har forsøgt at tale med Alex om hendes flirten med Leonard. Penny er lidt usikker på Alex' adfærd. 27/03 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 12. Producerat år 2012.
15:55 
The Big Bang Theory [Repris]
The bakersfield expedition. Drengene bestemmer sig for at køre til Bakersfield i Californien, hvor der er tegneseriekongres. De klæder sig ud som figurer fra science fiction-serien, Star Trek: The Next Generation. Mens de er stoppet for at tage nogle billeder, bliver Leonards bil stjålet. Pigerne derhjemme forsøger at læse en komplet uforståelig tegneserie. 27/03 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 13. Producerat år 2012.
16:20 
The Big Bang Theory [Repris]
The cooper/kirpke inversion. Howards nørdede hobby ender med nærmest at ruinere ham. Sheldon er tvunget til at arbejde sammen med sin ærkerival, Barry Kripke. Howard og Raj får lavet actionman-figurer af dem selv - til 1000 dollars stykket!. 27/03 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 14. Producerat år 2012.
16:50 
Insurgent
Chicago er delvist udslettet. Den overlevende befolkning har delt sig i fem faktioner alt efter individuelle livsholdninger og ideologier. Tris har fundet ud af, at hun er en såkaldt "Divergent". En unik og eftertragtet evne, der medfører, at hun kan bevæge sig på tværs af faktioner. Men lederen af Erudite-faktionen, Jeanine, hjernevasker krigere fra Dauntless-faktionen, og truer med en total magtovertagelse. I kamp mod tiden jagter Tris og hendes kæreste, Four, sandheden om, hvad der skete med deres samfund, hvad familie og venner måtte ofre deres liv for, og hvad det er for en trussel, der truer hele menneskeheden derude på den andens ide af bymuren. Producerat år 2015. Medverkande: Lucy Fisher, Skådespelare: Jai Courtney, Maggie Q, Kate Winslet, Shailene Woodley, Theo James.
19:10 
Anja og Viktor
Da Anja får tilbudt et fuldtidsjob og flytter ind til byen med sin veninde, føler Viktor sig frustreret og efterladt. Han beslutter derfor at gøre noget ved det og anskaffer sig et arbejde som pedel i den selvsamme bygning, hvor Anja skal bo. Men det er stadig ikke helt nok. Anja arbejder dagen lang, og hendes ekskæreste Peter er ikke til at slippe af med. Og det bliver kun værre. Producerat år 2001. Regissör: Charlotte Sachs Bostrup, Skådespelare: Karl Bille, Sofie Lassen-Kahlke, Robert Hansen.
21:00 
Harry Potter og Fønixordenen
Harry er tilbage i sit femte år på Hogwarts, og selvom de foregående års hændelser var meget voldsomme, så er de færreste overbeviste om Voldermorts tilbagekomst. Specielt ikke ministeren for magi, Cornelius Fudge, der mener det hele er Dumbledores skyld. Imens lægger mørke magter meget onde planer i kulissen, og igen er det op til Harry og hans venner at afværge katastrofen. Producerat år 2007. Regissör: David Yates, Skådespelare: Maggie Smith, Ralph Fiennes, Alan Rickman, Tom Felton, Bonnie Wright, Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson.
23:50 
Fast & Furious 6
Efter kuppet i Rio er Dom, Brian og resten af deres slæng spredt for alle vinde. Selvom de hver især fik en god portion penge ud af missionen, har røveriet tvunget dem på flugt uden mulighed for at vende hjem til Los Angeles. Lige indtil Dom bliver kontaktet af sin gamle nemesis, agent Hobbs, der er på sporet af et netværk af dødbringende racerkørere med et kendt ansigt i spidsen. Dom og hans fartglade kompagnonger beslutter sig derfor for at hjælpe mod et løfte om den ultimative betaling: en total benådning, så de alle kan vende hjem til deres familier igen. Producerat år 2013. Regissör: Justin Lin, Skådespelare: Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Paul Walker, Vin Diesel.
03:30 (05:50)
We Were Soldiers
De var blandt de bedste soldater den amerikanske hær nogensinde havde frembragt. 400 unge mænd, udrustet med de mest dødbringende våben og trænet i krigskunstens kneb, så selv deres fingerspidser kunne tage liv. Men kun få dage inde i deres første slag, et slag der skulle blive et af de blodigste i USAs historie, er de omringet af tusinder af usynlige fjender. Og i "Dødens Dal" er der kun én mand, som står imellem dem og udslettelsen: Oberst Hal Moore. Producerat år 2002. Regissör: Randall Wallace, Skådespelare: Sam Elliott, Chris Klein, Madeleine Stowe, Mel Gibson.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se