Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:20 
House Hunters International [Repris]
A Couple's Compromise in Brisbane. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. ,. Säsong 137. Del 4.
06:40 
Restaurant: Impossible [Repris]
Ristorante Barolo. At vende lykken for en mislykket restaurant er ikke en nem opgave. Men at forsøge at gøre det på to dage og med et budget på blot 10. 000$ er stort set umuligt! Alligevel er kokken Robert Irvine fast besluttet på at tage imod udfordringen og hjælpe de desperate steder fra total kollaps. Kan én mand klare opgaven og bane vejen for en lys fremtid?. ,. Säsong 3. Del 10. Producerat år 2012.
07:25 
Property Brothers [Repris]
Nicolas & Lica. Jonathan og Drew Scott kaster sig ud i at hjælpe boligsøgende med at finde, købe og forvandle nedslidte boliger til deres drømmehjem. Det kan ofte være svært at se potentialet, så for at vise deres visioner, gør de brug af avancerede animationer. Men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de fuldføre deres ambitiøse planer med både tidspres og budget?. 26/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 6. Producerat år 2012.
08:15 
Property Brothers
Connie & Jose. Jonathan og Drew Scott kaster sig ud i at hjælpe boligsøgende med at finde, købe og forvandle nedslidte boliger til deres drømmehjem. Det kan ofte være svært at se potentialet, så for at vise deres visioner, gør de brug af avancerede animationer. Men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de fuldføre deres ambitiøse planer med både tidspres og budget?. Säsong 2. Del 7. Producerat år 2012.
09:05 
5. Gear [Repris]
Finaletid. Det bliver intenst, når de 5 hold skal kæmper om toppen af podiet i denne første omgang af 5. Gear. Bubber og Ibsen viser fra start, at de er kommet for at vinde. Petra Nagel og Thomas Skov har kæmpet sig til finalen via loosers-cup, men selvom de er underdogs, så overrasker især Petra, Hun har virkelig fået smag for fart. Peter Falktoft og Felix Smiths vigtigste mål er at slå Bubber og Ibsen. Alle deltagere overraskes fra start. Finalen starter nemlig helt vanvittigt måde, hvor holdene skal køre fra en professionel racerkører. Maria Montell og Tomas Villum, samt Robert Hansen og Lars Rasmussen har også kørt sig sikkert i finalen. ,. Säsong 1. Del 8. Producerat år 2017.
09:55 
Highway Cops [Repris]
Vi følger en gruppe af New Zealands bedste færdselsbetjente, når de hver dag patruljerer det 11. 000 kilometer lange motorvejsnet, som skærer sig gennem landets spektakulære, og ofte også farlige, natur. Der venter betjentene både store og små opgaver, som når en trailer fuld af får findes havareret, når en campingvogn pludselig bliver skyllet af vejen på grund af et voldsomt regnvejr, eller når unge bilister kører livsfarlige racerløb på de små landeveje. Ingen dage ligner hinanden, men missionen forbliver altid den samme: at holde vejene i New Zealand sikre!. 26/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 15. Producerat år 2014.
10:25 
Highway Cops
Vi følger en gruppe af New Zealands bedste færdselsbetjente, når de hver dag patruljerer det 11. 000 kilometer lange motorvejsnet, som skærer sig gennem landets spektakulære, og ofte også farlige, natur. Der venter betjentene både store og små opgaver, som når en trailer fuld af får findes havareret, når en campingvogn pludselig bliver skyllet af vejen på grund af et voldsomt regnvejr, eller når unge bilister kører livsfarlige racerløb på de små landeveje. Ingen dage ligner hinanden, men missionen forbliver altid den samme: at holde vejene i New Zealand sikre!. Säsong 3. Del 16. Producerat år 2014.
11:00 
Special Victims Unit [Repris]
Outsider. Fin ser nærmere på en påstand om voldtægt ved det college, hvor hans søn, Ken, arbejder. Fin får hjælp i efterforskningen af en kriminalassistent fra Brooklyn ved navn Chester Lake, der arbejder på en sag, som har påfaldende mange lighedspunkter med Fins sag. Først er der uoverensstemmelser mellem Fin og Chester, men de må hurtigt lære at arbejde effektivt sammen, da voldtægtsmanden slår til igen. ,. Säsong 8. Del 12.
11:55 
Top Gear [Repris]
Jeremy og James ser nærmere på en række af gamle biler, for at finde frem til den, der satte standarden for mange af nutidens biler. Richard tager en tur på Silverstone-banen i den lynhurtige Renault R25 Formula One, og James Blunt kigger forbi i sin egen bil. ,. Säsong 10. Del 7.
13:05 
The Big Bang Theory [Repris]
The toast derivation. Leonard føler sig som gruppens centrum, og han er misfornøjet over at drengene er begyndt at hænge ud hos Raj. Sheldon forsøger at skabe en ny gruppe af venner, hvor han kan få lov at komme i centrum. 26/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 17. Producerat år 2010.
13:40 
The Big Bang Theory [Repris]
The prestidigitation approximation. Sheldon er forbløffet over Wolowitzs trylle-trick. Priya bifalder ikke ligefrem, at Leonard forsat er gode venner med Penny. 26/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 18. Producerat år 2010.
14:05 
The Big Bang Theory
The zarnecki incrusion. Da Sheldons World of Warcraft konto bliver hacket og hans figur i spillet bliver bestjålet, slår gutterne sig sammen for at finde ud af, hvem som er den skyldige. Bernadette og Amy forsøger at hjælpe Penny, som har det svært med at Leonard stadig kommer sammen med Priya. Säsong 4. Del 19. Producerat år 2010.
14:40 
The Big Bang Theory
The herb garden germination. Sheldon og Amy beslutter at starte et rygte om dem selv, som en slags socialt eksperiment. Howard bringer sit forhold til Bernadette op på et endnu højere plan. Säsong 4. Del 20. Producerat år 2010.
15:05 
CSI: NY [Repris]
Do or die. Når en populær studerede og stjerneelev ved Manhattans største private, eliteskole bliver myrdet, finder CSI’erne sig dybt begravet i den meget konkurrenceprægede ungdomsverden af over privilegerede unge. 26/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 17.
16:05 
CSI: NY
Identity crisis. Jo afbalancerer personlige og professionelle udfordringer, når hendes adoptivdatter, Ellie, er det centrale vidne i en mordefterforskning. Säsong 7. Del 18.
17:05 
CSI: Miami [Repris]
All fall down. CSI-holdet må forsøge at gennemskue de kryptiske spor, som en seriemorder efterlader sig. Jo længere tid de er om at lægge puslespillet, jo flere folk vil blive myrdet. Morderen går efter mennesker, der har tilknytning til et universitet i Miami, og blandt ofrene er en mor, som bliver fundet skudt i sit køkken, samt to lærere fra psykologi studiet. Den ene bliver druknet i en swimmingpool, mens den anden bliver brændt i sit hjem. 26/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 8. Del 24. Producerat år 2010.
18:00 
CSI: Miami
Fallen. CSI-teamet mister Cardoza, da han bliver dræbt i et gasangreb forårsaget af professor Starling. Den efterfølgende undersøgelse afslører dog, at han ikke var alene om angrebet, men at der skal findes en medskyldig. Säsong 9. Del 1.
19:00 
The Wall - Danmark [Repris]
Karina og Poul har været gift i hele 22 år og har 4 sønner sammen. På trods af deres lange ægteskab, har de aldrig besøgt Pouls bror, der har boet mange år i Arizona. Dét får de muligheden for nu, når vært Felix Smith inviterer dem til et spil på ’The Wall’. Held, taktik og paratviden er de ingredienser, der skal føre dem tættere på drømmen om den helt den store USA-tur, hvor både børn og bedsteforældre skal inviteres med. Men først skal de klare sig igennem spørgsmål om både computer-tastaturer, kornsorter og eventyr-prinsesser. 24/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 17. Producerat år 2019.
20:00 
Strøgvagterne
Tingene udvikler sig voldsomt for Strøgvagten Hajredin og senere hans kollegaer, da han standser en mand, der nægter at have noget at gøre med det tyvegods, han netop har lagt ind i sin bil. Et andet sted på Danmarks travleste handelsstrøg stopper Anders og Simon en mand, der med en solid promille i blodet insisterer på at køre blandt de gående. Og for den lille norske dreng, som er blevet væk, er der hjælp at hente, da han sammen med Daniel og Hau finder sine forældre igen. Säsong 2. Del 10. Producerat år 2019.
21:00 
Lufthavnens Beredskab
Charlotte og David fra Security forsøger at håndtere en beruset mand fra Holland. Han har chikaneret andre rejsende og Security må derfor tage affære. Brand og Redning er i gang med sikkerhedseftersyn, da de bliver kaldt ud til en bilulykke i lufthavnens sikrede område. Claus og Michael fra Security taler med en rejsende der føler sig krænket, da en rengøringsmedarbejder angiveligt har låst en toiletdør op mens han var på toilettet. I en lounge har en medarbejder trykket på overfaldsalarmen. To mænd har udvist en truende adfærd og Security bliver tilkaldt for at håndtere situationen. Säsong 1. Del 11. Producerat år 2019.
22:05 
Drabscheferne - de uopklarede sager [Repris]
Drabet på Cem Aydin. ”Der er 8-10 personer, der tæver ham ihjel i fællesskab. Det er mærkeligt, der ikke bare er en smule rygter. Jeg bliver faktisk vred, når jeg taler om det”, siger tidligere drabschef Jens Møller Jensen om det uopklarede drab på 21-årige Cem Aydin. Drabet på Cem Aydin på Frederiksberg i 2012 er, ifølge Jens Møller Jensen, en af den slags sager politiet normalt opklarer og derfor tager han os helt ind i maskinrummet af efterforskningen i håbet om, at det kan skaffe nye interessante henvendelser politiet kan gå videre med. 26/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2019.
23:05 
Criminal Minds [Repris]
The good earth. Fire mænd bliver meldt savnet i Oregon, og holdet efterforsker deres forsvinden og tilhørsforhold. Samtidig bliver JJ sur, fordi Henry nægter at fejre Halloween. 27/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 8. Del 5. Producerat år 2012.
00:05 
Criminal Minds [Repris]
The apprenticeship. En række prostituerede findes henrettet på samme måde som en række dyr i Miami, og holdet indleder nu en kamp mod tiden for at finde den bestialske gerningsmand. ,. Säsong 8. Del 6. Producerat år 2012.
01:05 
Forbrydelse betaler sig (ikke) [Repris]
Got Revenge. Marshall Brown var 19, da han begik sit første lejemord. Han blev hurtigt dømt og har brugt årevis i fængslet på at planlægge sin flugt. Dette er historien om hans liv på flugt. 27/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 1.
02:05 
Forbrydelse betaler sig (ikke)
Got Remarried. Efter et skænderi skyder Michael McGuffey sin hustru i hovedet. Med hjælp fra sin mor undslipper Michael til Mexico. Se med, når FBI finder Michael og varetægtsfængsler ham. Säsong 1. Del 2.
03:05 
Spøgelsesjægerne [Repris]
Vi tager på besøg hos Dansk Parapsykologisk Aspekts (DPA) yngste medlem Beatrice, som er ved at gøre sin boomblaster klar til nattens hunt. Den har hun planlagt at bruge som et vigtigt redskab til at fange spøgelser på Det Kongelige Teater. Hos Ghosthunting. dk er Formand Thomas taget på roadtrip for at købe ind til hans nyeste påfund, et synskamera. Da mørket er faldet på, tager Thomas på kirkegården for at teste sit nye kamera og sikre sig at det kan bruges optimalt på nattens hunt på Vitskøl Kloster. 27/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 2. Producerat år 2014.
03:55 
Spøgelsesjægerne [Repris]
Dansk Parapsykologisk Aspekt (DPA) skal hele vejen til Jylland, da Kim endelig har fået adgang til en af sine helt store drømmehunts, nemlig verdens største krigsskib af træ, Fregatten Jylland. 01/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 3. Producerat år 2014.
04:45 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 27/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 89. Del 12. Producerat år 2016.
05:10 
House Hunters International
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. Säsong 89. Del 13. Producerat år 2016.
05:30 (05:55)
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 02/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 90. Del 1. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se