Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. ,. Säsong 86. Del 11. Producerat år 2015.
06:35 
Restaurant: Impossible [Repris]
Woody's Tupelo Steakhouse. At vende lykken for en mislykket restaurant er ikke en nem opgave. Men at forsøge at gøre det på to dage og med et budget på blot 10. 000$ er stort set umuligt! Alligevel er kokken Robert Irvine fast besluttet på at tage imod udfordringen og hjælpe de desperate steder fra total kollaps. Kan én mand klare opgaven og bane vejen for en lys fremtid?. ,. Säsong 3. Del 5. Producerat år 2012.
07:20 
Property Brothers [Repris]
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 20/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 13. Producerat år 2011.
08:10 
Property Brothers
Sarah & Scott. Jonathan og Drew Scott kaster sig ud i at hjælpe boligsøgende med at finde, købe og forvandle nedslidte boliger til deres drømmehjem. Det kan ofte være svært at se potentialet, så for at vise deres visioner, gør de brug af avancerede animationer. Men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de fuldføre deres ambitiøse planer med både tidspres og budget?. Säsong 2. Del 1. Producerat år 2012.
09:00 
5. Gear [Repris]
Kampen om, hvem som er modigst bag et rat. I aftenens afsnit er Nysumbanen glat på grund af regn. Det får voldsomme følger for Mascha Vang, som desværre måtte en tur på hospitalet. Peter Falktoft og Felix Smith vil vinde, men de er hårdt pressede over designer Jim Lyngvild, som viser sig at være en fremragende bilist med et heftigt temperament. Jesper Skibby kører med modellen Nicoline Toft, som ikke har kørekort, men det har ingen indflydelse på farten i deres bil. Mascha Vang har Rasmus Jarlov som makker, mens Jim Lyngvild har Ditte Okman. ,. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2017.
09:45 
Highway Cops [Repris]
Politiet efterfølger en bilist og jagten ender til fods. Et andet sted på den lange strækning går temperamentet højt og et vaklende hjul giver grund til bekymring blandt politiet lige uden for Cromwell. 20/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 11. Producerat år 2014.
10:15 
Highway Cops
Vi følger en gruppe af New Zealands bedste færdselsbetjente, når de hver dag patruljerer det 11. 000 kilometer lange motorvejsnet, som skærer sig gennem landets spektakulære, og ofte også farlige, natur. Der venter betjentene både store og små opgaver, som når en trailer fuld af får findes havareret, når en campingvogn pludselig bliver skyllet af vejen på grund af et voldsomt regnvejr, eller når unge bilister kører livsfarlige racerløb på de små landeveje. Ingen dage ligner hinanden, men missionen forbliver altid den samme: at holde vejene i New Zealand sikre!. Säsong 3. Del 12. Producerat år 2014.
10:50 
Special Victims Unit [Repris]
Infiltrated. Bensons vidnesudsagn skal bruges da anklager Novak forsøger at få dømt en brutal voldtægtsforbryder. Problemet er imidlertid, at Benson stadig arbejder undercover i Oregon, som øko-terroristen Persephone James. Samtidig har Benson fået sine egne, legale sorger, da en lokal sherif udspørger hende om drabet på en ansat i en medicinalvirksomhed. ,. Säsong 8. Del 6.
11:50 
Top Gear [Repris]
Richard tester hvor hurtigt en Bugatti Veyron egentlig er, James tager en Rolls-Royce Phantom Drophead ud på banen og Jeremy anmelder en Ferrari 599 GTB Fiorano. Og så kigger Rolling Stones medlemmet, Ronnie Wood forbi i sin bil. ,. Säsong 10. Del 3.
13:00 
The Big Bang Theory [Repris]
The boyfriend complexity. Da Pennys far kommer på besøg, overtaler hun Leonard til at optræde som om han fortsat er hendes kæreste. Howard, Raj og Bernadette tilbringer hele natten med at se igennem en stjernekikkert under arbejdet på et astronomi-projekt. Keith Carradine er med i en gæsterolle. 20/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 9. Producerat år 2010.
13:25 
The Big Bang Theory [Repris]
The alien parasite hypothesis. Amy falder for Zach, en af Pennys småtbegavede ekskærester. Raj og Wolowitz skændes om, hvem af dem, der ville være den bedste superhelt. 20/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 10. Producerat år 2010.
13:55 
The Big Bang Theory
The justice league recombination. Drengene får Zach og Penny til at deltage i deres udklædning som superheltene fra Justice League under et nytårsparty i tegneseriebutikken. Säsong 4. Del 11. Producerat år 2010.
14:25 
The Big Bang Theory
The bus pants utilization. Venskabet mellem Sheldon og Leonard bliver noget anstrengt, da Sheldon forsøger at tage æren for Leonards nye smartphone app, der kan løse differentialligninger. Säsong 4. Del 12. Producerat år 2010.
15:00 
CSI: NY [Repris]
Party down. Når en anhænger, der transporterer eksklusive festgæster på mystisk vis ender på bunden af Hudson floden, skal CSI’erne løse mysteriet fra de gennemblødte rester. 20/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 13.
16:00 
CSI: NY
Smooth criminal. Når CSI’erne opsporer en åleglat og charmerende hitman, afslører deres undersøgelse en sammensværgelse med vidtrækkende implikationer. Säsong 7. Del 14.
17:00 
CSI: Miami [Repris]
Backfire. Calleigh er bekymret over sin seneste sag, en fatal brand i et hus. Hun kan ikke lade sagen ligge før hun finder nogle opklarende svar omkring offerets død. Sagen tager en bizar drejning, da Calleigh bliver kontaktet af genfærdet af den 15-årige dreng, som omkom under branden. Han forsøger at fortælle hende, at han ikke startede branden. 20/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 8. Del 20. Producerat år 2010.
18:00 
CSI: Miami
Meltdown. Da en guldsmed bliver udsat for et røveri bliver værdifulde diamanter stjålet, og en kunde bliver skudt ned. Diamanterne bliver hurtigt fundet, men forsvinder efterfølgende fra politiets bevisarkiv, hvilket antyder at røveren er en person med adgang til arkivet. Delko bliver hentet ind for at efterforske sine tidligere kolleger, som nu er de hovedmistænkte. Säsong 8. Del 21. Producerat år 2010.
19:00 
The Wall - Danmark [Repris]
I 'The Wall' kan et korrekt svar være mellem 1 kr. og 100.000 kr. værd - omvendt kan et forkert svar give tilsvarende stort minus på kontoen. Om væggen giver eller tager i dette afsnit, skal vi finde ud af, når vores vært Felix Smith tager imod kæresteparret Line og Søren, der skal dyste ikke alene i paratviden og taktik, men også i deres kendskab til hinanden. Og hvis de er dygtige, så kan de komme tættere på deres store drøm om at købe en lejlighed i København, men hvis de fejler, må parret vende tomhændede hjem. 20/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 13. Producerat år 2019.
20:00 
Politijagt [Repris]
I dette afsnit af ’Politijagt’ patruljerer Vlado til Roskilde festival. Her sætter han efter en gruppe mænd, der har befamlet en ung kvindelig vagt. Peter fra Nordsjællands politi er kørt til havnefest i Hundested. Byfest er lig med påvirket kørsel og da han stopper en bilist, viser det sig, at der et alvorligt problem. Og så er Syd- og Sønderjyllands politi rykket til bil arrangementet ”Danmarks Hurtigste Bil” og her stopper Kenneth flere biler, der slet ikke er egnede til at køre på vejene. 19/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 22. Del 3.
21:00 
The Fast and the Furious
Den nyudklækkede politimand Brian går undercover i Los Angeles underverden for at undersøge en række røverier, der er begået af en bande racerkørere. Brian formår at smigre sig ind hos lederen af banden, men snart begynder en indre konflikt at spire, da han skal vælge om hans loyalitet stadig ligger hos politiet eller hos den nye ”familie”. Og da et par af bandens medlemmer begynder at fatte mistanke om, at der er en forræder iblandt dem, er Brians liv pludselig i stor fare. Producerat år 2001. Regissör: Rob Cohen, Skådespelare: Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Vin Diesel, Paul Walker.
23:20 
The November Man
Peter Devereaux er en esktremt farlig og specialtrænet tidligere CIA-agent. Han har dog lagt det vilde liv på hylden, og nyder nu det fredelige pensionistliv. Men da en personlig mission dukker på, bliver han lokket ud af de idylliske rammer. Han får til opgave at beskytte et vigtigt vidne, men opdager snart, at missionen gør ham til et mål for sin tidligere ven og CIA-elev, David Mason – den bedste elev, han nogensinde har trænet. Regissör: Roger Donaldson, Skådespelare: Olga Kurylenko, Bill Smitrovich, Luke Bracey, Pierce Brosnan.
01:30 
Bandits
Den karismatiske fange Joseph Joe Black og hans medindsatte, den hypokondriske Terry Lee Collins, bryder ud af fængslet i en cementblander og begiver sig straks ud på en fælles bankrøverfærd tværs gennem USA. Under tilnavnet "Sleepover Bandits", bruger de to samme fremgangsmåde hver gang; de kidnapper bankdirektøren og hans familie om aftenen og tilbringer natten i hans hus, for så at følge med ham til banken tidligt næste morgen og score kassen. Men en dag møder de Kate, en kvinde fanget i et dårligt ægteskab, og som ser bankrøverne som en kærkommen mulighed for at få lidt spænding - og kærlighed - ind i sit liv!. Producerat år 2001. Regissör: Director:Barry Levinson, Skådespelare: Cate Blanchett, Troy Garity, Billy Bob Thornton, Bruce Willis.
03:55 
Spøgelsesjægerne [Repris]
Kim Søndergaard besøger sammen med sit team Nykøbing Sjællands nedlagte psykiatriske hospital. Stedet bærer på mange uhyggelige historier. Her fik patienterne, på grufuld vis fjernet deres hjerne i forskningens navn. Kim får sig dog noget af en overraskelse, da de indser, at de ikke er de første spøgelsesjægere på stedet. Gruppen har pludselig noget at skulle leve op til. Thomas Andersen skal med sin gruppe Ghosthunting.dk på spøgelsesjagt hos en privat familie i Holstebro. Familien er overbevist om, at deres hus er hjemsøgt. De er voldsomt skræmte over en mystisk mandlig skikkelse, som holder dem vågne hver nat. 21/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2012.
04:45 
Spøgelsesjægerne [Repris]
For Ghosthunting.dks formand, Thomas Andersen, står den i aften på romantisk weekend i København med kæresten, Karina. Det bliver dog først efter en uhyggelig spøgelsesjagt, for Thomas har endelig fået opfyldt sit ønske om at få adgang til Sct. Hans Psykiatriske Hospital. For Dansk Parapsykologisk Aspekt skal det imidlertid handle om noget helt andet end spøgelser. Gruppens medie, Hannibal Hildorf, har nemlig planlagt teambuilding for hele gruppen - hos en sexolog. Den idé falder dog ikke i helt god jord hos lederen, Kim Søndergaard. 26/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2012.
05:35 (05:55)
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 18/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 89. Del 7. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se