Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Chopped Junior
Lemon Meringue Why?. Talentfulde børn springer ud som køkkenguruer, når de bruger ukendte ingredienser til at lave lækre retter og imponere dommerne. Säsong 4. Del 11 av 13. Producerat år 2016.
06:50 
Property Brothers
Jonathan og Drew Scott kaster sig ud i at hjælpe boligsøgende med at finde, købe og forvandle nedslidte boliger til deres drømmehjem. Det kan ofte være svært at se potentialet, så for at vise deres visioner, gør de brug af avancerede animationer. Men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance? Og kan de fuldføre deres ambitiøse planer med både tidspres og budget?. Säsong 3. Del 19 av 26. Producerat år 2013.
07:40 
Twilight
Bella Swan er lidt af en outsider, og da hun flytter hjem til sin far i den permanent regnvåde by Forks, har hun svært ved at finde sig til rette som ny elev på den lokale highschool. Hun får dog snart stor opmærksomhed fra de lokale drenge, hvor især den mystiske Edward Cullen fanger Bellas opmærksomhed. De to indleder snart et stormfuldt kærlighedsforhold, og til Bellas store overraskelse viser Edward sig at være en vaskeægte vampyr, hvilket imidlertid ikke skræmmer hende. Men et forhold mellem menneske og vampyr er ildeset, og da den onde vampyr James dukker op i byen for at slå Bella ihjel, må hun og Edward tage kampen op for at overleve og forsvare deres udødelige kærlighed til hinanden. Producerat år 2008. Regissör: Catherine Hardwicke, Skådespelare: Billy Burke, Ashley Greene, Taylor Lautner, Kristen Stewart, Robert Pattinson.
09:45 
Twilight Saga: New Moon
Efter at have overlevet et vampyr-angreb ser Bella frem til at skulle fejre sin 18-års fødselsdag med sin kæreste, Edward og hans familie. Et lille uheld får imidlertid Edward og familien til at flytte fra byen for at beskytte Bella. Bella er ulykkelig! Barndomsvennen, Jacob vender tilbage i hendes liv, hvilket hjælper meget. Han gemmer imidlertid på en stor hemmelighed, der kan få fatale konsekvenser for Bella. Regissör: Chris Weitz, Skådespelare: Robert Pattinson, Billy Burke, Taylor Lautner, Kristen Stewart.
12:20 
Twilight Saga: Eclipse
Bella er tvunget til at vælge mellem vampyren Edward og varulven Jacob. Og uanset hvilken beslutning hun træffer, risikerer hun at intensivere varulvene og vampyrenes had til hinanden. Som om det ikke var rigeligt, så har Bella tilmed en eksamen at tænke på. Regissör: David Slade, Skådespelare: Taylor Lautner, Ashley Greene, Peter Facinelli, Kristen Stewart, Robert Pattinson.
14:55 
Twilight Saga: Breaking Dawn - Del 1
Edward og Bella bliver langt om længe gift. Bryllupsrejsen går til en eksotisk ø, hvor Bella opdager, at hun er gravid. Det er dog ikke ren lykke. Graviditeten udvikler sig så dramatisk, at det nygifte par er nødt til at afbryde rejsen. Mens graviditeten truer Bellas liv, samles varulvene for at dræbe det ufødte monster, inden det bliver født. Samtidig samles familien Cullen for at forsvare Bella og barnet. Det endelige opgør nærmer sig. Producerat år 2011. Regissör: Bill Condon, Skådespelare: Taylor Lautner, Ashley Greene, Peter Facinelli, Kristen Stewart, Robert Pattinson.
17:20 
John Carter
Den amerikanske borgerkrigsveteran John Carter bliver bedt om at genindtræde i hæren, men han nægter, og så ryger han i spjældet. Under et flugtforsøg bliver John ved et kosmisk tilfælde transporteret helt til Mars, hvor han til sin store overraskelse opdager, at der lever mennesker og alverdens andre eksotiske skabninger. Her møder John den smukke Deja Thoris, som desperat har brug for hans hjælp i kampen mod de onde Zodanga, der vil tilrane sig magten over Mars. Men er John overhovedet i stand til at udkæmpe endnu en krig, efter de rædselsfulde oplevelser under borgerkrigen på Jorden?. Producerat år 2012. Regissör: Andrew Stanton, Skådespelare: Samantha Morton, Willem Dafoe, Lynn Collins, Taylor Kitsch.
20:00 
Politijagt [Repris]
En lidt for eventyrlysten billist stikker af fra Vlado og hans kollega, som begger sætter efter gerningsmanden i et forsøg på at få ham standset, inden nogen kommer til skade. Lidt uden for Philadelphia må Thomas følge med en kvinde hjem, for at sikre sig, at hun er den person, som hun giver sig ud for at være. Den meget erfarne færdselsbetjent Henrik spotter en mistænkelig bil, og han beslutter sig for at undersøge sagen nærmere . 17/07 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 19. Del 3 av 11. Producerat år 2018.
21:00 
Politijagt [Repris]
Det er direkte livsfarligt at køre bil i påvirket tilstand, og derfor skrider Vlado også håndfast til handling, da han får en mistanke om, at en ung bilist er påvirket af narkotika. Han får også stoppet en anden bilist, som har drukket langt over det tilladte. Et andet sted i politikredsen må Henrik træde til, da en kollega skal have hjælp til at veje en trailer, der tydeligvis har alt, alt for meget læs på. I Upper Darby i USA bliver Thomas først kaldt ud til et butikstyveri, og bagefter må han tage sig af en ung mand, der skælder sin mor voldsomt ud. 18/07 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 19. Del 4 av 11. Producerat år 2018.
22:05 
Body Cam [Repris]
Officer Down. Dave og Brian har arbejdet sammen i flere år, da deres partnerskab pludselig bliver sat på prøve. Da de ankommer til et hjem med en bevæbnet mand, tvinges de to betjente til at tage nogle dødsensfarlige beslutninger. 18/07 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 2 av 10.
23:05 
Morderne iblandt os
The Green Monster. Bag hvert et gadehjørne, hvert et smil, lurer faren. Følg med når vi viser hidtil usete hjemmeoptagelser, der fortæller historien om de mordere, der skjuler sig i mængden. Det kan være den perfekte husmor, fodboldfaren på den anden side af vejen eller det barn, der ellers aldrig har overtrådt en regel. Enhver person kan vise sig at være et monster!. Säsong 2. Del 1 av 10.
00:10 
Never Back Down
De er Floridas rigeste unge. De har dyre biler, holder dyre fester, og når mørket sænker sig, kæmper de mod hinanden i organiseret og nådesløs nævekamp! Den ensomme outsider, Jake Tylerr må ydmyges i ringen, før han finder styrken til at slå igen. Producerat år 2008. Regissör: Jeff Wadlow, Skådespelare: Djimon Hounsou, Sean Faris, Cam Gigandet, Amber Heard.
02:30 
Timecop
Året er 1994 og det er er blevet muligt at rejse i tiden. For at holde en smule styr på tiden har USA dannet "Time Enforcement Commission", der har til formål at forhindre tidsrejser i almindelighed og misbrug i særdeleshed. En af de rigtig seje tidsbetjente, Max Walker, opdager at kommissionens leder er korrupt og forsøger at danne monopol på tidsrejser. Det gør dem ikke ligefrem til perlevenner. Producerat år 1994. Regissör: Peter Hyams, Skådespelare: Ron Silver, Bruce McGill, Mia Sara, Jean-Claude Van Damme.
04:15 
De beskidte helte [Repris]
Sanitørerne Allan og Marc bliver sendt ud på en noget anderledes og farlig opgave, da de skal gøre rent efter duer i et højt vandtårn, hvor stanken er så fæl, at Marc er tæt på at kaste op. Vagtlederen Martin tager en tur til Nordsjælland, hvor en kæmpe brand er opstået efter et lynnedslag. Imens brandvæsnet kæmper med flammerne, skal Martin vurdere, hvor meget der står til at redde. Vi skal også møde to nye medvirkende: den 27 årige sanitør Casper, der skal forsøge at sikre et værtshus, efter at det har været brændt ned, og skadedyrseksperten Kim, der skal ud og redde et museum, der er ved at blive ædt op af borebiller. 17/07 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 2 av 10. Producerat år 2015.
05:05 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 21/07 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 90. Del 5 av 13. Producerat år 2016.
05:30 (06:00)
House Hunters International
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. Säsong 90. Del 6 av 13. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se