Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
Hotel Impossible [Repris]
Branson Misery. Anthony Melchiorri kaster sig igen ind i kampen for at redde alverdens lukningstruede hoteller. Han vil gøre alt i sin magt for at hjælpe ejerne til flere kunder og sikre hotellernes overlevelse. Melchiorris stil er ligefrem og falder ikke i alles smag, men hans tips og tricks kan forvandle selv de mest forfaldne ejendomme til sande guldgruber igen, og i sidste ende må ejerne lytte, hvis ikke de vil miste deres hoteller!. 06/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 4. Producerat år 2016.
07:00 
Property Brothers [Repris]
Jonathan og Drew Scott kaster sig ud i at hjælpe boligsøgende med at finde, købe og forvandle nedslidte boliger til deres drømmehjem. Det kan ofte være svært at se potentialet, så for at vise deres visioner, gør de brug af avancerede animationer. Men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de fuldføre deres ambitiøse planer med både tidspres og budget?. 08/04 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 21. Producerat år 2013.
07:50 
Property Brothers
Jonathan og Drew Scott kaster sig ud i at hjælpe boligsøgende med at finde, købe og forvandle nedslidte boliger til deres drømmehjem. Det kan ofte være svært at se potentialet, så for at vise deres visioner, gør de brug af avancerede animationer. Men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de fuldføre deres ambitiøse planer med både tidspres og budget?. Säsong 3. Del 22. Producerat år 2013.
08:40 
Svindlerjagt [Repris]
Selvom man sidder i fængsel, kan man sagtens fortsætte med at svindle folk uden for fængslets mure. Det finder Sverre Quist ud af i aftenens udgave af Svindlerjagt, der bringer ham på sporet af den berygtede etbenede storsvindler, Thomas Hvass-Skovlund. I dag har han fået nyt navn og fortsætter med at snyde folk fra sin fængselscelle. 10/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 5. Producerat år 2017.
09:30 
A1: Highway Patrol [Repris]
Politiet haster frem, da en frontal kollision har fundet sted. Og så skabes der kaos på den 600 km lange strækning, A1, da en lastbil vælter. Vi følger i hælene på de mænd og kvinder, der arbejder I døgndrift på Englands længste og mest ikoniske vej, hvor de forsøger at holde trafikken kørende og offentligheden sikker. 08/04 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2017.
10:20 
A1: Highway Patrol [Repris]
Et forfærdelig uheld skaber kaos på Englands længste og mest ikoniske vej, A1. Og så indledes jagten på en hensynsløs bilist. Ikke to dage er ens, men de hårdtarbejdende patruljer har kun ét mål for øje – at få trafikken til at rulle igen. 05/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 6. Producerat år 2017.
11:20 
Special Victims Unit [Repris]
Snatched. Oplysninger om, hvor en kidnappet pige bliver holdt fanget, befinder sig låst inde i en Alzheimer-patients hjerne. Pigens svært demente bedstefar viser sig nemlig at være en tidligere mestertyv med mange fjender. Efter et forræderi får dr. Huang brug for al sin kunnen for at give Stabler og pigens far et håb om af finde frem til hende før det er for sent. ,. Säsong 10. Del 13.
12:20 
Scorpion [Repris]
White out. Holdet må ud i den bidende kulde, hvis en gruppe specialsoldater på Antarktis skal reddes. Happy forsvinder midt i en snestorm, og Toby sætter livet på spil. ,. Säsong 2. Del 14. Producerat år 2015.
13:15 
The Big Bang Theory [Repris]
The Workplace Proximity. Amy får job på Sheldons universitet, hvilket sætter deres forhold på en alvorlig prøve. Howard har et skænderi med Bernadette, så han må sove på en vens sofa. 08/04 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 5.
13:45 
The Big Bang Theory [Repris]
The Romance Resonance. Sheldon får stort videnskabeligt gennembrud, men er ikke sikker på, at det vil hjælpe hans karriere fremover. Howard gør ihærdige tilnærmelser til Bernadette, hvilket inspirerer Penny til at gøre lidt ekstra for forholdet til Leonard. 08/04 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 6.
14:15 
The Wall - Danmark [Repris]
Svarmulighederne er Champagnebrus, Kungfu og Filur – men hvad er spørgsmålet?. Nordjyske Stella og Erik mødte hinanden i Jomfru Ane Gade tilbage i 1994, og har dannet par lige siden. Erik, der har arbejdet som skibskok, har set lidt af hvert, men Australien har han aldrig besøgt. Derfor er kontinentet Down Under målet for den drømmerejse, de gerne vil invitere deres børn med på, hvis de løber med en stor præmie. Men Erik er en gambler, så vil han have heldet med sig, hvis han satser stort? Og får Stella svaret rigtigt på spørgsmål om hospitalsskibet Jutlandia, kendte søskendepar og Tom Hanks-film?. 05/03 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 22. Producerat år 2019.
15:15 
CSI: NY [Repris]
Blood out. Lovatos fortid som undercoveragent indhenter hende i en sag om et dræbt bandemedlem, som hun engang var forelsket i. 08/04 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 9. Del 9.
16:10 
CSI: NY
The real McCoy. Ejeren af en populær bar findes dræbt, og imens holdet efterforsker sagen, forsøger Mac at holde en fridag væk fra det krævende job og de lange dage. Säsong 9. Del 10.
17:10 
CSI: Miami [Repris]
Long gone. En familie bliver kidnappet fra deres hjem, og det leder CSI-teamet i retning af en mærkværdig forbindelse til en pusher, der for nylig er blevet løsladt fra fængslet. 08/04 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 10. Del 10. Producerat år 2015.
18:05 
CSI: Miami
Crowned. En mor bliver dræbt, og det sender CSI ind i en verden fuld af børneskønhedskonkurrencer. Men ikke nok med det. Der bliver også kastet lys på en mere uhyggelig forbrydelse, der blev begået nogle år tilbage. Säsong 10. Del 11. Producerat år 2015.
19:05 
The Big Bang Theory
The Proton Displacement. Da Sheldons barndomshelt, professor Proton, søger hjælp hos Leonard omkring et eksperiment, føler Sheldon sig forbigået. Han beslutter at tage hævn ved at gøre sig til gode venner med en anden videnskabelig tv-personlighed, Bill Nye. Säsong 7. Del 7.
19:30 
The Big Bang Theory
The itchy brain simulation. Leonard synes, at Sheldon overreagerer over en gammel sag, ser dagens lys. Som straf må Leonard nu prøve, hvordan det er at være i Sheldons sko. Penny konfronterer Rajs ekskæreste, Lucy. Säsong 7. Del 8.
20:00 
Strøgvagterne [Repris]
G4S-vagterne arbejder på Strøget i hjertet af København, hvor en af deres vigtigste opgaver er at skabe tryghed for borgerne og butiksejerne på landets mest travle gågade. Arbejdet er både krævende og intenst, og vi følger vagterne på tæt hold, når de bl.a. sætter efter butikstyve, foretager civile anholdelser og tilbageholder kriminelle, indtil politiet ankommer til gerningsstedet. Vagten Nicklas fanger det sidste medlem af en georgisk tyvebande, som har hærget Strøget længe, mens Onurs tålmodighed sættes på prøve, da en påvirket mand kommer med racistiske tilråb og trusler. Magnus skal pludselig løbe stærkt, da en kvinde flygter på cykel med et par bukser, som hun ikke har betalt for, og med hjælp fra forbipasserende jagter Michael og Anders en urtyv, der har stjålet varer for over 10.000 kroner!. 09/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 1.
21:00 
Top Gear - Danmark
Den står på rally i de svenske skove i denne omgang af ’Top Gear – Danmark’. Felix, Dar og Jesper bliver revet rundt af en af verdens bedste rallykørere i rallyversionen af en Skoda Fabia. De tre får også chancen for at tage en flyvetur i Skodaen. Og den, der flyver længst, vinder. Verdensrekorden er 47 meter, og den går Dar efter stik mod alle anbefalinger. Og så er musiker Lina Rafn på Top Gear banen for at slå drengenes tider. Säsong 1. Del 3.
22:00 
Over Atlanten [Repris]
Livet til søs er ingen dans på roser - tvært imod. Det må den kendte besætning på sejlskibet over Atlanterhavet hurtigt sande. De ulideligt hårde nattevagter sætter sine spor hos hele besætningen, men især diamantdronningen Katerina Pitzner kæmper med at vænne sig til den nye hverdag, hvor det kolossale pres og pirreligheden begynder at vise sit grimme ansigt. 05/04 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 3. Producerat år 2019.
22:55 
Forbrydelser der rystede Danmark [Repris]
Dobbeltdrabet i Øhavet. Et ægtepar sejler ud i Det Fynske Øhav og forsvinder på mystisk vis. Parret er forældre til tv-børneværten Ketil Teisen. Trods stor eftersøgning og mediebevågenhed er parret væk, men så finder politiet ud af, at en interesseret køber har været med ombord på båden. Der går dog lang tid, før politiet opklarer, hvad der er sket med parret, og de efterladte endelig kan få vished. 08/04 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 2. Producerat år 2019.
23:55 
Criminal Minds [Repris]
Route 66. Holdet leder efter en forsvunden teenager, mens Hotch kæmper med skaderne efter sit overfald. ,. Säsong 9. Del 5.
00:55 
Forbrydelse betaler sig (ikke) [Repris]
Got to run to costa rica. David Harden er forretningsmand med et dobbeltliv som indbrudstyv. Hans narkomani tvinger ham til at begå flere og flere forbrydelser, og han stikker af. Hvornår bliver han fanget?. 09/04 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 7.
01:50 
Forbrydelse betaler sig (ikke) [Repris]
Got to prey on tourists. Patsy Jones er leder af en tyvebande, som røver turister på vej ud af lufthavnen i Miami ved at røve og kapre deres biler med trukne pistoler. Hvordan fangede politiet dem omsider?. 04/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 8.
02:50 
5. Gear [Repris]
Lars Rasmussen er en mand, som skriger utroligt meget, når han befinder sig i en racerbil. Og det er ikke noget, som han er specielt stolt af, hvorfor hans mål i denne sæson er at få styr på de mange skingre udbrud og i stedet holde fokus på sin kørsel. Problemet er bare, at han denne gang er på hold med sprælske fartdjævel Jesper Skibby, der bestemt ikke er bleg for at træde sømmet i bund og smadre modstanderne af banen!. 09/04 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 4. Producerat år 2018.
03:40 
5. Gear [Repris]
Der er gensynsglæde og begejstring over at være tilbage i 5. Gear hos Nicolaj Kopernikus og Casper Crump. Og imens skuespillerne er trygge ved at køre sammen, ser Kandis-Johnny ikke lige så afslappet ud ved siden af fru Gitte. I stuntracet kommer youtuberne Rasmus Brohave og Kristian Kulmbach lidt for hurtigt og lidt for tæt på Kopernikus og Crump. 06/03 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 5. Producerat år 2018.
04:30 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 09/04 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 80. Del 10. Producerat år 2015.
04:55 
House Hunters International
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. Säsong 80. Del 11. Producerat år 2015.
05:15 (05:40)
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 02/04 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 140. Del 3.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå