Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:05 
Property Brothers
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. Säsong 1. Del 9. Producerat år 2011.
06:55 
Restaurant: Impossible
The Ambush. At vende lykken for en mislykket restaurant er ikke en nem opgave. Men at forsøge at gøre det på to dage og med et budget på blot 10. 000$ er stort set umuligt! Alligevel er kokken Robert Irvine fast besluttet på at tage imod udfordringen og hjælpe de desperate steder fra total kollaps. Kan én mand klare opgaven og bane vejen for en lys fremtid?. Säsong 11. Del 7. Producerat år 2015.
07:40 
Top Gear: Top Fails [Repris]
Top Gear-holdet har valgt at smide stoltheden overbords og dele de mest mislykkede, underholdende episoder. I denne special får vi lov til at se de utallige styrt og ulykkerne, der også følger med, når man går til ekstremerne for at teste alverdens køretøjer. 07/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 2.
08:30 
All Together Now - England [Repris]
All Together Now - UK. I hver episode af dette unikke talentshow skal en række af sangere indtage scenen i forsøget på at vinde en plads i den eftertragtede top 3. Men dommerpanelet er ikke et helt normalt et af slagsen. Der sidder nemlig 100 knivskarpe musikeksperter og performers klar til at dømme de modige deltagere, som føres an af den kække Spice Girl, Geri Horner. 09/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 1. Producerat år 2018.
09:45 
All Together Now - England [Repris]
All Together Now - UK. I hver episode af dette unikke talentshow skal en række af sangere indtage scenen i forsøget på at vinde en plads i den eftertragtede top 3. Men dommerpanelet er ikke et helt normalt et af slagsen. Der sidder nemlig 100 knivskarpe musikeksperter og performers klar til at dømme de modige deltagere, som føres an af den kække Spice Girl, Geri Horner. 11/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 2. Producerat år 2018.
11:10 
Lufthavnens Beredskab [Repris]
På overvågningskameraerne spotter operationscentret en italiensk kvinde, der pludselig falder om. Kvinden taler kun italiensk, så da Brand og Redning og Security kommer frem, må de få assistance fra en italiensktalende kollega fra det centrale sikkerhedstjek. I bagageafdelingen er en medarbejders fod kommet i klemme under en transportvogn, så Stig og Mikkel fra Brand må tilse kollegaen. En brandalarm er gået på et toilet, og Brand og Redning rykker ud i fuldt udstyr. Og så må Brian og Lasse fra Security skynde sig ud til en gate, hvor en afvist amerikansk passager udviser truende adfærd. 13/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 9. Producerat år 2019.
12:15 
Valentine's Day
Det er Valentinsdag. Kærligheden burde blomstre, men det gør den ikke altid. Tre forskellige par overvejer deres forhold, en skoledreng sender blomster til sin første kærlighed, to gymnasieelever planlægger at gå i seng sammen for første gang, en tv-reporter får til opgave at finde romantik i LA, en sportsstjerne overvejer sin fremtid, to fremmede mødes på et fly, bedsteforældre står pludselig over for en krise og en 'Jeg hader Valentinsdag'-middag bliver afholdt. Mon Amor kan nå at gøre sit arbejde inden midnat?. Regissör: Garry Marshall, Skådespelare: Jessica Biel, Bradley Cooper, Jamie Foxx, Jessica Alba, Kathy Bates.
14:55 
Grusomme mig
I et ellers idyllisk forstadskvarter står et dystert og goldt hus. Her bor den skurkagtige Gru, der sammen med sine tro håndlangere bruger alle sine vågne timer på at udtænke planer, der vil vække rædsel blandt hele verdens befolkning. Hans nyeste påfund er at stjæle månen, og intet skal komme i vejen for den mission. eller, det skulle så lige være de tre forældreløse piger, han adopterer som et led i sin plann For lidt efter lidt begynder selv Grus iskolde hjerte at smelte, da pigerne ser noget i ham, som ingen før har sett Danske stemmer: Gru: Søren Sætter-Lassen, Vektor: Cyron Melville, Margo: Emma Sehested Høeg, Edith: Caroline Kelstrup, Agnes: Marie Wintherr. Medverkande: Miranda Cosgrove, Dana Gaier, Elsie Fisher, Jason Segel, Steve Carell, Regissör: Pierre Coffin, Chris Renaud.
17:00 
Bedtime Stories
Skeeter Bronson er pedel på et hotel. Hver aften fortæller han godnathistorier for sin nevø og niece, men en dag opdager han, at historierne på mystisk vis bliver til virkelighed. Da Skeeter opdager fortællingernes magi, forsøger han at hjælpe sig selv og sin familie gennem aftenens sædvanlige oplæsninger. Men det er børnene, som i sidste ende må hjælpe til og før de ved af det, forandres deres liv fuldstændigt. Producerat år 2008. Regissör: Adam Shankman, Skådespelare: Courteney Cox, Russell Brand, Laura Ann Kesling, Jonathan Morgan Heit, Adam Sandler, Guy Pearce, Keri Russell.
18:55 
Strøgvagterne [Repris]
Strøgvagten Anders har netop været i retten for at vidne mod en gammel kending, der især gør sig bemærket ved altid at blotte sig, når han bliver pågrebet. Og minsandten om de to modstandere ikke mødes ved en tyverisag igen, hvor manden atter falder tilbage i sine gamle vaner. I en butik har personalet aktiveret en overfaldsalarm på grund af en stærkt aggressiv kunde. Simon må læne sig frem i pedalerne for at komme hurtigt frem og assistere sin kollega, og begge bliver truet på liv og lemmer. 13/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 8. Producerat år 2019.
20:00 
Politijagt [Repris]
Denne gang i ’Politijagt’ har Vlado fra Midt- og Vestsjællands politi fat i hele 2 unge mænd, der kører tæt på det dobbelte af det, der er lovligt. I Upper Darby rykker Thomas ud til et røveri, hvor en ung mand har truet med en pistol. Og i Nordsjælland skal Jørgen lede en helt særlig kortege, hvor 400 motorcykler kører et støtteoptog for Godhavnsdrengene gennem tæt trafik i København. 14/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 22. Del 2.
21:05 
Drabscheferne - de uopklarede sager [Repris]
Tidligere drabschef Jens Møller Jensen ser nærmere på et uopklaret drab i en af Danmarks mest omtalte mordsager – drabet på den 32-årige højgravide Louise Borglit i Herlev. Louise Borglit bliver fundet brutalt overfaldet og knivdræbt en fredag aften i november. Politiet har endnu ikke fundet Louises morder. Er der tale om en meget heldig gerningsmand, eller har gerningsmanden været ekstremt udspekuleret? Jens Møller Jensen gennemgår politiets efterforskning i håbet om, at det kan give nye relevante henvendelser til politiet. 13/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2019.
22:05 
Lufthavnens Beredskab [Repris]
På overvågningskameraerne spotter operationscentret en italiensk kvinde, der pludselig falder om. Kvinden taler kun italiensk, så da Brand og Redning og Security kommer frem, må de få assistance fra en italiensktalende kollega fra det centrale sikkerhedstjek. I bagageafdelingen er en medarbejders fod kommet i klemme under en transportvogn, så Stig og Mikkel fra Brand må tilse kollegaen. En brandalarm er gået på et toilet, og Brand og Redning rykker ud i fuldt udstyr. Og så må Brian og Lasse fra Security skynde sig ud til en gate, hvor en afvist amerikansk passager udviser truende adfærd. 16/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 9. Producerat år 2019.
23:05 
Fanget på Politiets kamera [Repris]
På Svendborgmotorvejen bliver politiets videobil overhalet af en motorcykel, der kører langt over 200 km/t, og speederen skal virkelig trykkes i bund, for at indhente den. På en landevej på Djursland får videobilsoperatøren øje på en bil, hvor føreren har kørselsforbud. Men det stopper ham dog ikke i at lave en lang række forseelser. Vi ser også, hvordan mobiltelefoner kan skabe stor uopmærksomhed på vejene, og hvor farligt det er, når lastbiler ikke orienterer sig, før de overhaler. 10/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 9. Producerat år 2019.
00:05 
FBI [Repris]
Identity Crisis. En dommer og hendes datter bliver myrdet efter hun har dømt en mand til livstid. Maggie og OA går på jagt efter morderen, men det viser sig, at Dana kender ofret og har en interesse i sagen. 11/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 11. Producerat år 2018.
01:05 
FBI [Repris]
A New Dawn. En provokatør fra højrefløjen bliver dræbt efter at han har holdt tale på et universitet. Maggie og OA ser nærmere på skolens politisk ekstremistiske grupper og får hjælp fra OAs yngre søster. 11/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 12. Producerat år 2018.
02:05 
Body Cam
Cover Me. Betjentene Nicholas og Jody er både bedste venner og populære i nabolaget. Da de modtager et opkald om uroligheder i et lejlighedskompleks, tager de ud for at se nærmere på sagen. Men manden, der er involceret, Manguell Lembrick, beslutter sig for at flygte og jagten ender tragisk. Säsong 1. Del 3.
03:05 
Body Cam [Repris]
Officer Down. Dave og Brian har arbejdet sammen i flere år, da deres partnerskab pludselig bliver sat på prøve. Da de ankommer til et hjem med en bevæbnet mand, tvinges de to betjente til at tage nogle dødsensfarlige beslutninger. ,. Säsong 1. Del 2.
03:55 
Stoffer i Sommerlandet [Repris]
I København var stoffer tidligere noget for de få, men i dag grænser det til det normale. I dette afsnit undersøger Sebastian Richelsen hvorfor de københavnske pushere sælger stoffer, og hvad der skal til, for at de holder op. 14/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2016.
04:40 
Mom [Repris]
A few thongs and a hawaiian funeral. Christy og Jill tager Emily hen for at besøge hendes biologiske mor, Natasha. 16/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 21. Producerat år 2016.
05:05 
Mom [Repris]
Lockjaw and a liquid diet. Bonnie kommer i problemer med skattevæsenet. 12/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 22. Producerat år 2016.
05:25 (05:50)
House Hunters International
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. Säsong 86. Del 9. Producerat år 2015.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se