Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:05 
Runway Fashion [Repris]
Runway Fashion - Filler. Rundt om verdens største modehuse og de hotteste designere. 17/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 43 av 180. Producerat år 2015.
06:10 
Runway Fashion [Repris]
Runway Fashion - Filler. Rundt om verdens største modehuse og de hotteste designere. 14/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 28 av 180. Producerat år 2015.
06:15 
Cooks Vs. Cons [Repris]
The Whole Enchilada. Den kulinariske ekspert, Geoffrey Zakarian, slår dørene op for denne enestående kokkeduel, hvor det ultimative spørgsmål skal besvares - kan en talentfuld amatørkok overgå en professionel kok i et køkken, eller skal der større evner til for at kreere det perfekte måltid? Afgørelsens time er kommet!. 19/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 13 av 13.
07:05 
Property Brothers
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. Säsong 4. Del 17 av 26. Producerat år 2014.
07:50 
Property Brothers
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. Säsong 4. Del 18 av 26. Producerat år 2014.
08:40 
5. Gear [Repris]
Vi er langt om længe nået til den store finale i ’5. Gear’! Hvem skal løfte den eftertragtede pokal og vinde håneretten over sine modstandere?. Der er lagt op til underholdning i verdensklasse, når værterne Jacob Riising og racerkører Casper Elgaard fører vores 4 fartglade finalister gennem 2 ultimative stunts og 2 hæsblæsende ræs – for at finde frem til, hvem der i sidste ende skal træde op på toppen af podiet. 16/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 8 av 8. Producerat år 2019.
09:50 
All Together Now - Danmark [Repris]
Endelig er det blevet finaletid i 'All Together Now', og vores forventningsfulde finalister glæder sig til at blæse Joey og dommerpanelet bagover med deres fantastiske fortolkninger af eviggrønne sangklassikere. Det bliver et brag af en finale med tårnhøje scores på pointtavlen og spænding til allersidste sekund, inden vært Christopher Læssø kan udpege den endelige vinder af programmet og præmien på hele 100.000 kr. 19/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 10 av 10. Producerat år 2019.
11:35 
Lufthavnens Beredskab [Repris]
I ’Lufthavnens beredskab’ kommer vi helt tæt på de to enheder ’Security’ og ’Brand og Redning’, der hver dag har ansvaret for at opretholde sikkerheden for de mange millioner af rejsende, der passerer Københavns Lufthavn døgnet rundt. De to enheder skal balancere mellem at være tryghedsskabende og hjælpsomme til at reagere i en fart, når de skal yde førstehjælp til passagerer eller stoppe kriminelle før de letter. Vi møder Martin fra Brand og Redning, der bliver kaldt ud til en sydkoreansk passager, som har akut brug for hjælp. Da han ankommer og undersøger den ældre mand, mistænker han, at der kan være tale om en blodprop i hjernen. Charlotte fra Security bliver kaldt ud til et fly, hvor piloten har smidt en mand af flyet, og hun må finde de helt store overtalelsesevner frem for at tale manden til ro. Ved sikkerhedsbåndet spotter personalet en genstand, der på mistænkelig vis ligner en bombe. Og de tager ingen chancer. 17/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 1 av 12. Producerat år 2019.
12:40 
Boss Baby
Syvårige Tim Templeton er enebarn og det er han egentlig ganske tilfreds med. Men alt forandres, da han får en ny lillebror og pludselig må dele sine forældres kærlighed. Det viser sig dog hurtigt, at det nye familiemedlem ikke er som alle andre babyer, for han bærer både jakkesæt, attachémappe og taler som en voksen. Og så afholder han hemmelige møder med andre babyer, hvor de lægger skumle planer imod deres største rivaler. Tim vil gøre meget for at slippe af med sin nye lillebror, men hvor langt er han villig til at gå? Danske stemmer: Tim: Lucas Lomholt Eriksen, Boss Baby: Søren Pilmark, Francis Francis: Niels Olsen, Far: Mads Knarreborg, Mor: Anne Oppenhagen Pagh. Producerat år 2017.
14:35 
Into the Woods
Dette stjernebesatte eventyr genfortolker Brødrene Grimms velkendte eventyr. Askepot, Rødhætte og Ulven, Hans og Bønnestagen og Rapunzel bliver spundet sammen omkring en historie, om en bager og hans hustru, som drømmer om at starte en familie, men forhindres af en heks, der har nedkaldt en forbandelse over dem. Heksen tilbyder dog at hæve forbandelsen, hvis de kan skaffe hende en mælkehvid ko, en blodrød kappe, majsgult hår og en sko af det pureste guld. Det bliver starten på et vovet eventyr, der byder på masser af problemer og store farer. Regissör: Rob Marshall, Skådespelare: James Corden, Emily Blunt, Christine Baranski, Anna Kendrick, Daniel Huttlestone, Meryl Streep.
17:10 
Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand
Kaptajn Jack Sparrow og Barbossa sætter alle sejl i jagten efter den sagnomspundne Ungdommens Kilde. Men de er ikke de eneste, der er kommet på den idé, for piraten Sortskæg og hans underskønne datter, Angelica er også ude efter at finde frem til de dyrebare dråber. Jack falder hovedkulds for den fyrige skønhed og befinder sig snart ombord på deres legendariske skib, men før han ved af det, befinder han sig midt i et uventet eventyr, hvor han ikke længere ved, hvem han skal frygte mest – Sortskæg eller Angelica?. Regissör: Rob Marshall, Skådespelare: Geoffrey Rush, Ian McShane, Penélope Cruz, Johnny Depp.
20:00 
Politijagt [Repris]
Vlado er på jagt efter fartsyndere, da alt for mange danske bilister ikke overholder fartbegrænsningerne på de danske veje - det gælder også en ung mand, som viser sig at have et meget afslappet forhold til det at køre for stærkt, da Vlado slår kløerne i ham. I Nordsjælland er Jørgen på spirituskontrol og stopper en bilist, som har drukket adskillige øl til sin frokost, mens Thomas ud og opklare, hvorfor en kvinde ikke vil stige ud af en fremmed mands bil i Upper Darby i USA. 18/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 21. Del 14 av 17. Producerat år 2019.
21:00 
Politijagt [Repris]
Vlado overvåger trafikken ved en skole, hvor der ofte opstår kaos, når forældrene afleverer børnene - og denne morgen er ingen undtagelse, hvor Vlado også tager en far i at køre med sine to børn i bilen, uden at de har sele på. Og det forager den garvede færdselsbetjent. I Nordsjælland stopper Peter en knallert, som viser sig at have en del fejl og mangler. Og da Peter taler med føreren, får han også hurtigt mistanke om, at hun er påvirket af et eller andet. Jørgen er til gengæld ude at foretage spirituskontrol, men da han stopper en bil, støder han på et noget bemærkelsesværdigt problem med selve køretøjet. Og i Upper Darby har Thomas en travl aften, da der dukker flere stjålne biler op i distriktet. 17/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 21. Del 15 av 17. Producerat år 2019.
22:00 
Lufthavnens Beredskab [Repris]
I ’Lufthavnens beredskab’ kommer vi helt tæt på de to enheder ’Security’ og ’Brand og Redning’, der hver dag har ansvaret for at opretholde sikkerheden for de mange millioner af rejsende, der passerer Københavns Lufthavn døgnet rundt. De to enheder skal balancere mellem at være tryghedsskabende og hjælpsomme til at reagere i en fart, når de skal yde førstehjælp til passagerer eller stoppe kriminelle før de letter. Vi møder Martin fra Brand og Redning, der bliver kaldt ud til en sydkoreansk passager, som har akut brug for hjælp. Da han ankommer og undersøger den ældre mand, mistænker han, at der kan være tale om en blodprop i hjernen. Charlotte fra Security bliver kaldt ud til et fly, hvor piloten har smidt en mand af flyet, og hun må finde de helt store overtalelsesevner frem for at tale manden til ro. Ved sikkerhedsbåndet spotter personalet en genstand, der på mistænkelig vis ligner en bombe. Og de tager ingen chancer. 20/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 1 av 12. Producerat år 2019.
23:05 
Unge i nattens klør [Repris]
Søren Vejby udfordrer sin egen angst for våben. Han forsøger at købe et våben via facebook, og han mødes med mennesker, der der sælger våben til de helt unge i nattelivet. Søren tager også en afstikker til Vejle for at mødes med to dørmænd, som er vant til at blive konfronteret med knive og skydevåben. Søren møder også Liza, som blev et tilfældigt offer for tre unge drenges knivoverfald i en park i Birkerød. Slutteligt mødes Søren med en af nattens lyssky våbensælgere som blandt andet tilbyder at skaffe ham en pistol. 20/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 5 av 6. Producerat år 2016.
00:05 
Unge i nattens klør
Søren Vejby har selv levet det vilde liv om natten i byen. Og som familiefar er Søren Vejby nu bekymret for, hvad hans egne børn kan blive udsat for, når de begynder at tage til fester. Derfor bevæger han sig ud i natten for på gadeplan at følge de unge og med egne øjne se, hvilke farer de bliver udsat for. Alt foregår i øjenhøjde med de unge, men programmet bør i den grad ses af forældre. Säsong 1. Del 6 av 6. Producerat år 2016.
01:05 
Stoffer i Sommerlandet
Der er desværre ingen nedre aldersgrænse for misbrug af "feststoffer" blandt unge mennesker, og festkulturen i den aldersgruppe har udviklet sig meget i de senere år. Det er blevet meget mere acceptabelt at indtage stoffer som kokain og MDMA end tidligere, og på de højere læreanstalter, ungdomsuddannelserne og helt ned i folkeskolen er misbruget udbredt. Og det gælder ikke kun feststoffer, men også præstationsfremmende stoffer. Den tidligere politibetjent Sebastian Richelsen har sat sig for at undersøge problemets omfang og tale med de unge om problemet. Säsong 1. Del 6 av 6. Producerat år 2016.
02:05 
Forbrydelse betaler sig (ikke)
Woo list. Mord, narkosager, bankrøverier og fangeflugter. Alle historierne i denne dokumentarserie er forskellige, men motivet er det samme: At undgå - eller flygte fra fængslet. Säsong 2. Del 8 av 13.
03:05 
Spøgelsesjægerne
Kim Søndergaard sørger for, at alle hans medlemmer i Dansk Parapsykologisk Aspekt ser topprofessionelle ud i nye trøjer, inden de skal på spøgelsesjagt på Frederiksberg Slot. Thomas Andersen, der er leder af Ghosthunting.dk, tester nye talenter inden for faget. To unge ansøgere er til optagelsesprøve som spøgelsesjægere. Säsong 1. Del 1 av 8. Producerat år 2012.
03:55 
Spøgelsesjægerne
Kim Søndergaard fra Dansk Parapsykologisk Aspekt tager i aften tilbage til Frederiksberg Slot, hvor gruppen i sidste uge var på spøgelsesjagt. Han vil vise Kaptajn Axel de spændende resultater fra undersøgelsen. Men Kaptajn Axel er ikke så nem at overbevise!. Gruppen får, på bedste X-Factor manér, lov til prøve kræfter som dommere, når de afholder en casting for mennesker, som er hjemsøgt. Säsong 1. Del 2 av 8. Producerat år 2012.
04:45 
Mom
Ambulance Chasers and a Babbling Brook. Christys professor er lidt for krævende, og Bonnies optimistiske plan om at narre Adam giver bagslag. Säsong 6. Del 3 av 22. Producerat år 2018.
05:10 
Mom
Big Sauce and Coconut Water. Christy er sikker på, at Bonnie har påtaget sig et for stort ansvar, da hun lader den nyligt prøveløsladte Tammy bo hos dem. Säsong 6. Del 4 av 22. Producerat år 2018.
05:35 
Mom [Repris]
Poodle Fuzz and a Twinge of Jealousy. Bonnie kommer til skade og skal sidde midlertidigt i kørestol, så Christy er tvunget til at overtage hendes pligter. 18/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 5 av 22. Producerat år 2017.
05:57 (06:00)
Food Lab [Repris]
Braised chicken with fennel. Lækker mad fra hele verden!. 17/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 2 av 100. Producerat år 2013.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se