Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
Property Brothers [Repris]
Sarah & Scott. Jonathan og Drew Scott kaster sig ud i at hjælpe boligsøgende med at finde, købe og forvandle nedslidte boliger til deres drømmehjem. Det kan ofte være svært at se potentialet, så for at vise deres visioner, gør de brug af avancerede animationer. Men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de fuldføre deres ambitiøse planer med både tidspres og budget?. 21/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 1. Producerat år 2012.
07:05 
Property Brothers [Repris]
Nancy & Dan. Jonathan og Drew Scott kaster sig ud i at hjælpe boligsøgende med at finde, købe og forvandle nedslidte boliger til deres drømmehjem. Det kan ofte være svært at se potentialet, så for at vise deres visioner, gør de brug af avancerede animationer. Men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de fuldføre deres ambitiøse planer med både tidspres og budget?. ,. Säsong 2. Del 2. Producerat år 2012.
07:55 
Restaurant: Impossible
Bad Juju. At vende lykken for en mislykket restaurant er ikke en nem opgave. Men at forsøge at gøre det på to dage og med et budget på blot 10. 000$ er stort set umuligt! Alligevel er kokken Robert Irvine fast besluttet på at tage imod udfordringen og hjælpe de desperate steder fra total kollaps. Kan én mand klare opgaven og bane vejen for en lys fremtid?. Säsong 11. Del 8. Producerat år 2015.
08:40 
Top Gear: Specials [Repris]
Se eller gense alle de bedste klip fra sæson 11 og 12 af 'Top Gear' i denne special. ,. Säsong 11. Del 1. Producerat år 2008.
09:35 
Valentine's Day
Det er Valentinsdag. Kærligheden burde blomstre, men det gør den ikke altid. Tre forskellige par overvejer deres forhold, en skoledreng sender blomster til sin første kærlighed, to gymnasieelever planlægger at gå i seng sammen for første gang, en tv-reporter får til opgave at finde romantik i LA, en sportsstjerne overvejer sin fremtid, to fremmede mødes på et fly, bedsteforældre står pludselig over for en krise og en 'Jeg hader Valentinsdag'-middag bliver afholdt. Mon Amor kan nå at gøre sit arbejde inden midnat?. Regissör: Garry Marshall, Skådespelare: Jessica Biel, Bradley Cooper, Jamie Foxx, Jessica Alba, Kathy Bates.
12:05 
The Big Bang Theory [Repris]
The zazzy substitution. Da Sheldon "slår op" med Amy, vækker det bekymring hos drengene, da han begynder at anskaffe sig katte, som erstatning for hende. 18/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 3. Producerat år 2010.
12:35 
The Big Bang Theory [Repris]
The hot troll deviation. Wolowitz forsøger at finde sammen med Bernadette igen. Sheldon og Raj erklærer hinanden krig på universitetets campus. 18/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 4. Producerat år 2010.
13:00 
The Big Bang Theory [Repris]
The desperation emanation. Leonard bliver deprimeret da det går op for ham, at alle de andre fyre har kærester, mens han er alene. Amy vil gerne præsentere Sheldon for sin mor. 19/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 5. Producerat år 2010.
13:30 
The Big Bang Theory [Repris]
The irish pub formulation. Da Rajs søster tilbringer en enkelt dag i byen, giver han alle de andre forbud imod at omgås med hende. Hvad Raj ikke ved, er, at søsteren og Leonard allerede er gode bekendte. 19/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 6. Producerat år 2010.
14:00 
The Big Bang Theory [Repris]
The apology insufficiency. Hele banden bliver afhørt af FBI i forbindelse med FBIs sikkerhedsgodkendelse af Howard. Desværre kommer Sheldon til at afsløre nogle uheldige ting om Howard. 20/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 7. Producerat år 2010.
14:30 
The Big Bang Theory [Repris]
The 21-second excitation. Gutterne ligger i telt for at komme først i køen til at se en særlig version af Jagten på den Forsvundne Skat. Den indeholder nemlig 21 hidtil usete sekunder. De bliver særdeles oprørte, da de er vidne til, at Wil Wheaton og hans venner får lov til at springe køen over. Penny og Bernadette inviterer Amy med til deres pigeaften. 20/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 8. Producerat år 2010.
15:00 
The Big Bang Theory [Repris]
The boyfriend complexity. Da Pennys far kommer på besøg, overtaler hun Leonard til at optræde som om han fortsat er hendes kæreste. Howard, Raj og Bernadette tilbringer hele natten med at se igennem en stjernekikkert under arbejdet på et astronomi-projekt. Keith Carradine er med i en gæsterolle. 21/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 9. Producerat år 2010.
15:25 
The Big Bang Theory [Repris]
The alien parasite hypothesis. Amy falder for Zach, en af Pennys småtbegavede ekskærester. Raj og Wolowitz skændes om, hvem af dem, der ville være den bedste superhelt. 21/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 10. Producerat år 2010.
15:55 
The Big Bang Theory [Repris]
The justice league recombination. Drengene får Zach og Penny til at deltage i deres udklædning som superheltene fra Justice League under et nytårsparty i tegneseriebutikken. 21/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 11. Producerat år 2010.
16:25 
The Big Bang Theory [Repris]
The bus pants utilization. Venskabet mellem Sheldon og Leonard bliver noget anstrengt, da Sheldon forsøger at tage æren for Leonards nye smartphone app, der kan løse differentialligninger. 21/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 12. Producerat år 2010.
16:55 
Grusomme mig
I et ellers idyllisk forstadskvarter står et dystert og goldt hus. Her bor den skurkagtige Gru, der sammen med sine tro håndlangere bruger alle sine vågne timer på at udtænke planer, der vil vække rædsel blandt hele verdens befolkning. Hans nyeste påfund er at stjæle månen, og intet skal komme i vejen for den mission. eller, det skulle så lige være de tre forældreløse piger, han adopterer som et led i sin plann For lidt efter lidt begynder selv Grus iskolde hjerte at smelte, da pigerne ser noget i ham, som ingen før har sett Danske stemmer: Gru: Søren Sætter-Lassen, Vektor: Cyron Melville, Margo: Emma Sehested Høeg, Edith: Caroline Kelstrup, Agnes: Marie Wintherr. Medverkande: Miranda Cosgrove, Dana Gaier, Elsie Fisher, Jason Segel, Steve Carell, Regissör: Pierre Coffin, Chris Renaud.
18:55 
Grusomme mig 2
Gru har for alvor lagt skurkerollen på hylden til fordel for sine tre adoptivdøtre Margo, Agnes og Edith. Han lever nu et fredeligt liv, hvor dagene går med at passe pigerne, gøre rent og lave mad. Men der går ikke længe før idyllen afbrydes, for snart dukker en hemmelig organisation op og beder Gru om hjælp til at standse en spektakulær forbryder. Det er nu op til den tidligere superskurk og hans nye partner Lucy at finde ud af, hvem slynglen er og fange ham. Heldigvis får de hjælp fra både Dr. Nefario, de små gule hjælpere og pigerne. Danske stemmer: Gru: Søren Sætter-Lassen, Lucy: Vicki Berlin, Eduardo: Jens Jørn Spottag, Margo: Emma Sehested Høeg, Edith: Caroline Kelstrup, Agnes: Marie Winther. Producerat år 2013. Medverkande: Miranda Cosgrove, Elsie Fisher, Dana Gaier, Steve Carell, Kristen Wiig, Benjamin Bratt.
21:00 
Rogue One: A Star Wars Story
Det ser håbløst ud for Rebellerne, da de opdager, at Imperiet er ved at bygge et supervåben, Dødsstjernen, der kan udslette hele planeter. Der anes dog et lys i mørket, da den unge Jyn Erso sendes ud på en farlig mission, for at stjæle de tophemmelige tegninger over våbenet. Jyns far er nemlig manden, der har stået for konstruktionen af Dødsstjernen og det viser sig, at den har en mulig svaghed. I følgeskab med en gruppe utænkelige helte begiver Jyn sig nu ud på sit livs udfordring i håbet om at redde galaksen fra de mørke kræfters kløer. Producerat år 2016. Regissör: Gareth Edwards, Skådespelare: Guy Henry, Riz Ahmed, Ben Mendelsohn, Forrest Whitaker, Felicity Jones, Diego Luna, Mads Mikkelsen.
23:45 
The Fast and the Furious
Den nyudklækkede politimand Brian går undercover i Los Angeles underverden for at undersøge en række røverier, der er begået af en bande racerkørere. Brian formår at smigre sig ind hos lederen af banden, men snart begynder en indre konflikt at spire, da han skal vælge om hans loyalitet stadig ligger hos politiet eller hos den nye ”familie”. Og da et par af bandens medlemmer begynder at fatte mistanke om, at der er en forræder iblandt dem, er Brians liv pludselig i stor fare. Producerat år 2001. Regissör: Rob Cohen, Skådespelare: Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Vin Diesel, Paul Walker.
02:00 
The Spy Next Door
Bob Ho og Gillian Logan er naboer. Umiddelbart er Bob vildt kikset og virkelig irriterende, men i virkeligheden er han tidligere undercover-agent hos CIA og tilmed en meget skrap en af slagsen!. Da Gillian pludselig bliver kaldt ud af byen i nogle dage, overlader hun nødtvungent sine tre børn i Bobs varetægt, hvor de havner midt i et voldsomt opgør mellem Bob og en gruppe russiske spioner, som vil gøre alt for at nakke Bob!. Producerat år 2010. Regissör: Brian Levant, Skådespelare: George Lopez, Billy Ray Cyrus, Amber Valletta, Jackie Chan.
03:45 
Spøgelsesjægerne [Repris]
For Ghosthunting.dks formand, Thomas Andersen, står den i aften på romantisk weekend i København med kæresten, Karina. Det bliver dog først efter en uhyggelig spøgelsesjagt, for Thomas har endelig fået opfyldt sit ønske om at få adgang til Sct. Hans Psykiatriske Hospital. For Dansk Parapsykologisk Aspekt skal det imidlertid handle om noget helt andet end spøgelser. Gruppens medie, Hannibal Hildorf, har nemlig planlagt teambuilding for hele gruppen - hos en sexolog. Den idé falder dog ikke i helt god jord hos lederen, Kim Søndergaard. 22/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2012.
04:35 
Spøgelsesjægerne [Repris]
Thomas Andersen holder spøgelsesaften for alle medlemmerne i gruppen Ghosthunting.dk. Han har inviteret en clairvoyant, som skal prøve at få kontakt til den åndelige verden. Det viser sig at blive en oplevelse, der kommer helt tæt ind på livet hos flere af medlemmerne. Kim Søndergaard tager med et splinternyt medlem, samt resten af Dansk Parapsykologisk Aspekt, på spøgelsesjagt hos en meget skræmt familie i Næstved. 28/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 6. Producerat år 2012.
05:25 (05:50)
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 19/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 89. Del 8. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se