Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
Property Brothers
Tina & James. Jonathan og Drew Scott kaster sig ud i at hjælpe boligsøgende med at finde, købe og forvandle nedslidte boliger til deres drømmehjem. Det kan ofte være svært at se potentialet, så for at vise deres visioner, gør de brug af avancerede animationer. Men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de fuldføre deres ambitiøse planer med både tidspres og budget?. Säsong 2. Del 3. Producerat år 2012.
07:00 
Restaurant: Impossible
Breakfast Break-In. At vende lykken for en mislykket restaurant er ikke en nem opgave. Men at forsøge at gøre det på to dage og med et budget på blot 10. 000$ er stort set umuligt! Alligevel er kokken Robert Irvine fast besluttet på at tage imod udfordringen og hjælpe de desperate steder fra total kollaps. Kan én mand klare opgaven og bane vejen for en lys fremtid?. Säsong 12. Del 1. Producerat år 2015.
07:45 
Top Gear: Specials [Repris]
Se eller gense alle de bedste klip fra sæson 11 og 12 af 'Top Gear' i denne special. ,. Säsong 11. Del 2. Producerat år 2008.
08:40 
All Together Now - England [Repris]
All Together Now - UK. I hver episode af dette unikke talentshow skal en række af sangere indtage scenen i forsøget på at vinde en plads i den eftertragtede top 3. Men dommerpanelet er ikke et helt normalt et af slagsen. Der sidder nemlig 100 knivskarpe musikeksperter og performers klar til at dømme de modige deltagere, som føres an af den kække Spice Girl, Geri Horner. 16/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 2. Producerat år 2018.
09:45 
All Together Now - England [Repris]
All Together Now - UK. I hver episode af dette unikke talentshow skal en række af sangere indtage scenen i forsøget på at vinde en plads i den eftertragtede top 3. Men dommerpanelet er ikke et helt normalt et af slagsen. Der sidder nemlig 100 knivskarpe musikeksperter og performers klar til at dømme de modige deltagere, som føres an af den kække Spice Girl, Geri Horner. 16/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 3. Producerat år 2018.
11:10 
Lufthavnens Beredskab [Repris]
En kvinde har slået alarm da en mand har fulgt efter hende i metroen og udvist grænseoverskridende adfærd. Claus og Michael fra Security må rykke ud og finde manden. Brand og Redning bliver kaldt til et legeområde hvor en lille pige er faldet og bløder fra hovedet. David og Charlotte fra Security skal hjælpe en kvinde der gerne vil have sin kniv med ud på sin rejse, men samtidig er der en ældre kvinde der falder om ved sikkerhedsbåndet. Ved det centrale sikkerhedscheck bliver der foretaget en stikprøve på en tilfældig håndbagage. Og da den testes for eksplosiver, slår den ud. 20/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 10. Producerat år 2019.
12:10 
A Dog's Purpose
Hvad er meningen med vores eksistens? Det forsøger en helt særlig hund at finde ud af på en rejse gennem de liv, han lever og de mennesker, han møder. På vejen inspirerer han flere mennesker til både at finde håb og kærlighed, før han indser, hvad hans formål i livet egentlig er. Producerat år 2017. Regissör: Lasse Hallström, Skådespelare: K.J. Apa, Dennis Quaid, Peggy Lipton, Brittany Robertson, Josh Gad.
14:10 
Grusomme mig 2
Gru har for alvor lagt skurkerollen på hylden til fordel for sine tre adoptivdøtre Margo, Agnes og Edith. Han lever nu et fredeligt liv, hvor dagene går med at passe pigerne, gøre rent og lave mad. Men der går ikke længe før idyllen afbrydes, for snart dukker en hemmelig organisation op og beder Gru om hjælp til at standse en spektakulær forbryder. Det er nu op til den tidligere superskurk og hans nye partner Lucy at finde ud af, hvem slynglen er og fange ham. Heldigvis får de hjælp fra både Dr. Nefario, de små gule hjælpere og pigerne. Danske stemmer: Gru: Søren Sætter-Lassen, Lucy: Vicki Berlin, Eduardo: Jens Jørn Spottag, Margo: Emma Sehested Høeg, Edith: Caroline Kelstrup, Agnes: Marie Winther. Producerat år 2013. Medverkande: Miranda Cosgrove, Elsie Fisher, Dana Gaier, Steve Carell, Kristen Wiig, Benjamin Bratt.
16:15 
Pacific Rim
Byer over hele Jorden hærges af såkaldte kaiju-væsner – enorme monstre, som kommer hertil via en intergalaktisk portal gemt dybt nede i havets dyb. Menneskehedens eneste mulighed er at bygge en flåde af kæmperobotter kaldet ”Jaegers”, som er store og kraftfulde nok til at tage kampen op mod de skrækindjagende Kaiju. Hver robot styres af to personer, som er mentalt forbundet, for kun på den måde er det muligt at kontrollere maskinerne. Men krigen kræver mange ofre, og snart er det op til det uprøvede makkerpar Raleigh og Mako at sætte sig ud over deres indbyrdes problemer og tage styringen over den mest avancerede Jaeger af dem alle, Gipsy Danger, i et desperat forsøg på at smadre de tilbageværende kaijus!. Regissör: Guillermo del Toro, Skådespelare: Idris Elba, Rinko Kikuchi, Diego Klattenhoff, Charlie Hunnam.
19:00 
Strøgvagterne [Repris]
En stille dag bliver pludselig dramatisk, da strøgvagten Kristian må blande sig i et slagsmål, hvor en mand bliver pisket til blods med en hundesnor. Et andet sted på Strøget er en turist i gang med at narre flere butikker med et tricktyveri, men det får Anders og Magnus hurtigt og effektivt sat en stopper for. Og så får Onur og Oliver endelig fanget den lidt for dygtige lommetyv, der har plaget Strøgets gæster i ugevis. 20/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 9. Producerat år 2019.
20:00 
Politijagt [Repris]
I dette afsnit af ’Politijagt’ patruljerer Vlado til Roskilde festival. Her sætter han efter en gruppe mænd, der har befamlet en ung kvindelig vagt. Peter fra Nordsjællands politi er kørt til havnefest i Hundested. Byfest er lig med påvirket kørsel og da han stopper en bilist, viser det sig, at der et alvorligt problem. Og så er Syd- og Sønderjyllands politi rykket til bil arrangementet ”Danmarks Hurtigste Bil” og her stopper Kenneth flere biler, der slet ikke er egnede til at køre på vejene. 21/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 22. Del 3.
21:00 
Drabscheferne - de uopklarede sager [Repris]
Drabet på 12-årige Susan. Drabet på den 12-årige Susan Hansen fra 1992 i Fredericia, der blev fundet i en vejgrøft, er ét af de uopklarede drab, som tidligere drabschef Kurt Kragh aldrig glemmer. Nu gør han et sidste forsøg på at opklare sagen, når han tager os tilbage til efterforskningen af den uhyrlige drabssag, der rystede ikke bare Fredericia men også resten af Danmark. Gerningsmanden er stadig derude og for Kurt Kragh kan to helt bestemte biler og et signalement af manden i dem være med til, at sagen bliver opklaret. 20/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2019.
22:10 
Lufthavnens Beredskab [Repris]
En kvinde har slået alarm da en mand har fulgt efter hende i metroen og udvist grænseoverskridende adfærd. Claus og Michael fra Security må rykke ud og finde manden. Brand og Redning bliver kaldt til et legeområde hvor en lille pige er faldet og bløder fra hovedet. David og Charlotte fra Security skal hjælpe en kvinde der gerne vil have sin kniv med ud på sin rejse, men samtidig er der en ældre kvinde der falder om ved sikkerhedsbåndet. Ved det centrale sikkerhedscheck bliver der foretaget en stikprøve på en tilfældig håndbagage. Og da den testes for eksplosiver, slår den ud. 23/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 10. Producerat år 2019.
23:10 
Fanget på Politiets kamera [Repris]
Ved en spirituskontrol på Nordsjælland stikker en bilist pludselig af fra politiet. En farlig jagt opstår, hvor flugtbilisten kører vanvidskørsel og er til stor fare for alle omkring sig. I Vestjylland spotter videobilen to biler, der presser hinanden til at køre gaderæs. Uden for Aarhus må videobilen vælge mellem to biler, der begge overtræder færdselsreglerne, og på E45 i Østjylland får politiet øje på en bil, der kører aaalt for langsomt på motorvejen. 17/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 10. Producerat år 2019.
00:10 
FBI [Repris]
Partners in Crime. Maggie og OA leder ihærdigt efter et par, der står bag en serie af voldsomme væbnede røverier, som førte til, at en politibetjent blev dræbt. 18/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 13. Producerat år 2018.
01:05 
FBI [Repris]
Exposed. Da en journalist bliver myrdet, finder holdet frem til information, der forbinder den mistænkte til tidligere sager. Sagen påvirker især Maggie, der bliver mindet om sin mands død. 18/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 14. Producerat år 2018.
02:05 
Body Cam [Repris]
High Stakes. Detektiv Gilbert arbejder på en sag om en lokal narkohandler, Jeffrey, der muligvis har tilegnet sig en stjålet riffel. Gilbert og hans hold omringer Jeffreys hus, men han nægter at overgive sig. Det udvikler sig til en livsfarlig situation for de involverede. 12/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 8.
03:05 
Spøgelsesjægerne [Repris]
Kim Søndergaard besøger sammen med sit team Nykøbing Sjællands nedlagte psykiatriske hospital. Stedet bærer på mange uhyggelige historier. Her fik patienterne, på grufuld vis fjernet deres hjerne i forskningens navn. Kim får sig dog noget af en overraskelse, da de indser, at de ikke er de første spøgelsesjægere på stedet. Gruppen har pludselig noget at skulle leve op til. Thomas Andersen skal med sin gruppe Ghosthunting.dk på spøgelsesjagt hos en privat familie i Holstebro. Familien er overbevist om, at deres hus er hjemsøgt. De er voldsomt skræmte over en mystisk mandlig skikkelse, som holder dem vågne hver nat. 22/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2012.
03:55 
Spøgelsesjægerne [Repris]
Thomas Andersen holder spøgelsesaften for alle medlemmerne i gruppen Ghosthunting.dk. Han har inviteret en clairvoyant, som skal prøve at få kontakt til den åndelige verden. Det viser sig at blive en oplevelse, der kommer helt tæt ind på livet hos flere af medlemmerne. Kim Søndergaard tager med et splinternyt medlem, samt resten af Dansk Parapsykologisk Aspekt, på spøgelsesjagt hos en meget skræmt familie i Næstved. 23/02 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 6. Producerat år 2012.
04:45 
Spøgelsesjægerne [Repris]
Thomas Andersen har fået arrangeret en skånselsløs overlevelsestur, der skal ryste hans gruppe, Ghosthunting.dk, bedre sammen. Medlemmerne er dog absolut ikke særlig begejstrede for friluftslivet. Allerede efter få kilometers travetur er der intriger i den lille gruppe. Hos Dansk Parapsykologisk Aspekt er spøgelserne helt i fokus. Kim Søndergaards store drøm er gået i opfyldelse: gruppen har fået chancen for at komme på spøgelsesjagt på et af Englands mest hjemsøgte steder!. 28/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 7. Producerat år 2012.
05:35 (06:00)
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. 20/12 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 89. Del 9. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se