Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Mom [Repris]
A Bear and a Bladder Infection. Christy opsøger en tidligere flamme, og Bonnie forsøger ihærdigt at stoppe med at drikke kaffe. 15/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 10 av 22. Producerat år 2017.
06:25 
Cooks Vs. Cons [Repris]
Nacho Average Cook. Den kulinariske ekspert, Geoffrey Zakarian, slår dørene op for denne enestående kokkeduel, hvor det ultimative spørgsmål skal besvares - kan en talentfuld amatørkok overgå en professionel kok i et køkken, eller skal der større evner til for at kreere det perfekte måltid? Afgørelsens time er kommet!. 18/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 12 av 13.
07:10 
Cooks Vs. Cons
The Whole Enchilada. Den kulinariske ekspert, Geoffrey Zakarian, slår dørene op for denne enestående kokkeduel, hvor det ultimative spørgsmål skal besvares - kan en talentfuld amatørkok overgå en professionel kok i et køkken, eller skal der større evner til for at kreere det perfekte måltid? Afgørelsens time er kommet!. Säsong 5. Del 13 av 13.
08:00 
All Together Now - Danmark [Repris]
Tårerne får frit løb, og jubelen når nye højder, når vores otte semifinalister kridter scenen op til kamp om en plads i den store 'All Together Now'-finale!. Og da det nu er anden gang, at alle sangtalenterne står foran Joey og hans dommerpanel, er forventningerne til deltagernes individuelle performances endnu højere. Så varen skal bare leveres, hvis det skal få de kræsne dommere til at gribe mikrofonen og synge med. Og det mærker en af semifinalisterne tydeligt, idet den unge sangerinde virkelig må kæmpe for at få styr på nerverne, mens en anden deltager forsøger at klare sig igennem nåleøjet ved at skrue op for charmen i et omfang, hvor selv vores vært, Christopher Læssø, bliver henført. 18/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 9 av 10. Producerat år 2019.
09:15 
Lego Batman - DC Super Heroes Unite
Da Bruce Wayne snupper prisen som Årets Mand for næsen af Lex Luthor, beslutter superskurken sig for at gå i alliance med Jokeren i kampen mod Batman, Superman og alle de andre, der gør livet hårdt for ham. Nattens ridder havner i problemer og må erkende, at selv en superhelt kan have behov for hjælp. Danske stemmer: Batman: Alexandre Willaume, Jokeren: Lars Thiesgaard, Superman: Lars Thiesgaard. Regissör: Jon Burton, Skådespelare: Troy Baker, Clancy Brown, Travis Willingham, Charlie Schlatter.
10:40 
Lego Batman Filmen
Den selvglade superhelt Batman er vant til at arbejde alene i Gothams skurkefyldte gader. Men der er forandring i luften, da Jokeren i selskab med alverdens superskurke overtager byen og den nattens dystre ridder tvinges til at samarbejde med andre, for at tage kampen op. Og hvem ved, måske er det slet ikke så skidt at lære at bede om hjælp? Danske stemmer: Batman/Bruce Wayne: Alexandre Willaume, Robin/Dick Grayson: Albert Dyrlund, Jokeren: Magnus Millang, Batgirl/Barbara Gordon: Andrea Elisabeth Rudolph, Alfred Pennyworth: Lars Mikkelsen. Producerat år 2017. Medverkande: Rosario Dawson, Ralph Fiennes, Zach Galifianakis, Will Arnett, Michael Cera, Regissör: Chris McKay.
12:50 
Pirates of the Caribbean: Den sorte forbandelse
Da den frygtede sørøver, Barbossa kidnapper den smukke guvernørdatter, Elizabeth, beslutter hendes ven og hemmelige beundrer Will sig for at redde hende. Men redningsaktionen kræver hjælp fra piraten, Jack Sparrow, som også har en høne at plukke med Barbossa. Hvad Will ikke ved er, at der hviler en forbandelse over Barbossa og hans sørøvere. En forbandelse, der skal hæves - inden den kan besejres. Regissör: Gore Verbinski, Skådespelare: Orlando Bloom, Keira Knightley, Geoffrey Rush, Johnny Depp.
15:50 
Pirates of the Caribbean: Død mands kiste
Den afdankede pirat, Jack Sparrow kaster sig ud i endnu et sværdsvingende eventyr. Denne gang må han indfri en gammel gæld til en af havets mest berygtede og dystre kaptajner - Davy Jones. Jones er kaptajn på det frygtindgydende og sagnsomspunde spøgelsesskib, Den Flyvende Hollænder. Jacks eneste redning fra at blive en del af spøgelsesbesætningen er at finde Davy Jones forsvundne hjerte. Sammen med den smukke, Elizabeth Swan og modige unge, Will Turner begiver Jack sig ud på en farefuld rejse, som byder på kannibaler, havuhyrer, sindssyge actionsekvenser og fantastiske fægtedueller. Regissör: Gore Verbinski, Skådespelare: Orlando Bloom, Keira Knightley, Johnny Depp.
18:55 
Boss Baby
Syvårige Tim Templeton er enebarn og det er han egentlig ganske tilfreds med. Men alt forandres, da han får en ny lillebror og pludselig må dele sine forældres kærlighed. Det viser sig dog hurtigt, at det nye familiemedlem ikke er som alle andre babyer, for han bærer både jakkesæt, attachémappe og taler som en voksen. Og så afholder han hemmelige møder med andre babyer, hvor de lægger skumle planer imod deres største rivaler. Tim vil gøre meget for at slippe af med sin nye lillebror, men hvor langt er han villig til at gå? Danske stemmer: Tim: Lucas Lomholt Eriksen, Boss Baby: Søren Pilmark, Francis Francis: Niels Olsen, Far: Mads Knarreborg, Mor: Anne Oppenhagen Pagh. Producerat år 2017.
21:00 
All Together Now - Danmark
Endelig er det blevet finaletid i 'All Together Now', og vores forventningsfulde finalister glæder sig til at blæse Joey og dommerpanelet bagover med deres fantastiske fortolkninger af eviggrønne sangklassikere. Det bliver et brag af en finale med tårnhøje scores på pointtavlen og spænding til allersidste sekund, inden vært Christopher Læssø kan udpege den endelige vinder af programmet og præmien på hele 100.000 kr. Säsong 2. Del 10 av 10. Producerat år 2019.
22:45 
Fifty Shades - I mørket
Den mystiske mangemillionær Christian Grey har besluttet sig for at vinde Anastasia tilbage. Det lykkes, men denne gang må han forberede sig på, at det er hende, der bestemmer reglerne. De begynder langsomt at genopbygge deres forhold, og Anastasia nærer et spinkelt håb om deres fremtid sammen. Men Grey har stadig sine indre dæmoner, og da hans fortid melder sig på banen, i form af hans mentor og en gammel elsker, trues deres forhold på ny. Producerat år 2017. Regissör: James Foley, Skådespelare: Kim Basinger, Eric Johnson, Eloise Mumford, Dakota Johnson, Jamie Dornan.
01:15 
Riising Late Night [Repris]
Jacob Riising får besøg af sangeren, Joey Moe og skuespillerinden, Stephania Potalivo. Stephania er lige nu aktuel med filmen Jagtsæson, og det bliver til en snak i studiet om noget så forskelligartet som kønsbehåring, madglæde og et iltert temperament. Joey viser sig fra sin nørdede side og fortæller om både fantasy-romaner og rollespilsfigurer, før Jacob Riising sørger for en skræmmende overraskelse til ham. Desuden er der store præmier på spil i Den Store Lokumsquiz, hvor Jacob Riising overrasker intetanende danskere med quiz og præmier på et offentligt toilet. 16/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 4 av 24.
02:00 
Riising Late Night [Repris]
Ind i studiet træder Joakim Ingversen og popstjernen Mette Lindberg. Joakim har gennem årene fået lavet et hav af tvivlsomme tatoveringer, så dem viser han med stolthed frem imens han gengiver de anekdoter, der knytter sig til hver og en af dem. Mette Lindberg åbner op omkring, at hun var et lidt underligt barn, der samlede på alverdens ting. Hun viser blandt andet sin samling af brugte buskort frem i studiet. Og så skal vi med Jacob Riising på et offentligt toilet, når han overrasker intetanende danskere i Den Store Lokumsquiz. 17/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 5 av 24.
02:40 
Riising Late Night [Repris]
Jacob Riising har inviteret ingen ringere end musikproduceren, Cutfather og Aqua-bagmanden, Søren Rasted i studiet. Riising vil nemlig gerne sige undskyld til sin gamle ven, Søren. Ikke bare én, men to gange har han været skyld i, at Søren Rasted er blevet indlagt på hospitalet, så en undskyldning må være på sin plads. I sin pure ungdom dansede Cutfather breakdance i Holbæk med sine venner i The Harlem Gun Crew. Og selvom det er mange år siden – så kan Cutfather sikkert stadigvæk brillere med frække og legendariske moves såsom Ormen. 18/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 6 av 24.
03:20 
Unge i nattens klør [Repris]
Søren Vejby udfordrer sin egen angst for våben. Han forsøger at købe et våben via facebook, og han mødes med mennesker, der der sælger våben til de helt unge i nattelivet. Søren tager også en afstikker til Vejle for at mødes med to dørmænd, som er vant til at blive konfronteret med knive og skydevåben. Søren møder også Liza, som blev et tilfældigt offer for tre unge drenges knivoverfald i en park i Birkerød. Slutteligt mødes Søren med en af nattens lyssky våbensælgere som blandt andet tilbyder at skaffe ham en pistol. 14/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 5 av 6. Producerat år 2016.
04:10 
Forbrydelse betaler sig (ikke) [Repris]
I (Almost) Got Away With It. Mord, narkosager, bankrøverier og fangeflugter. Alle historierne i denne dokumentarserie er forskellige, men motivet er det samme: At undgå - eller flygte fra fængslet. 19/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 7 av 13.
05:00 
Mom
Pre-Washed Lettuce and a Mime. Christy kommer i tvivl om jurastudiet efter sin første, hårde dag. Og Bonnie plages af en frustrerende drøm. Säsong 6. Del 1 av 22. Producerat år 2018.
05:20 
Mom
Go-Go Boots and a Butt Cushion. Christy beslutter sig for, at hun ikke længere har brug for 'Gambler's Anonymous', men Bonnie er meget uenig. Säsong 6. Del 2 av 22. Producerat år 2018.
05:45 
Runway Fashion [Repris]
Runway Fashion - Filler. Rundt om verdens største modehuse og de hotteste designere. 17/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 40 av 180. Producerat år 2015.
05:50 
Food Lab [Repris]
Vegetable lasagna. Lækker mad fra hele verden!. 17/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 93 av 100. Producerat år 2013.
05:55 
Food Lab [Repris]
Crostini with tuna. Lækker mad fra hele verden!. 19/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 32 av 100. Producerat år 2013.
05:58 (06:05)
Runway Fashion [Repris]
Runway Fashion - Filler. Rundt om verdens største modehuse og de hotteste designere. 18/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 45 av 180. Producerat år 2015.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se