Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:05 
FBI's danske mordmysterier [Repris]
Dansk dokumentarserie fra 2016. Denne gang efterforskes sagen om 29-årige Stanley, der blev fundet død med utallige knivstik på sit badeværelse i 2008. Stanley var forsøgt kastreret, hans hals var skåret over og i hans hjerte sad kniven. Familien forstår ikke politiets konklusion om selvmord, og derfor efterforsker Mark Safarik sagen forfra sammen med sin danske partner, den tidligere politimand, Jan Jarlbæk. Del 5. Producerat år 2016.
06:55 
Chopped [Repris]
Amerikansk underholdningsprogram fra 2015. Wild Ride. Denne rundes tema er 'sjov til karnevallet'. Kokkene åbner kurvene og ser, at to ud af fire ingredienser er dybstegte. Del 10. Producerat år 2015.
07:45 
Chopped
Amerikansk underholdningsprogram fra 2015. Holiday Cooking. Jul er temaet i denne runde hvor Køkkenstjernerne Gabriele Corcos, Kelsey Nixon, Roger Mooking og Jim Stacy, skal kæmpe om at vinde 10. 000 dollar til et godt formål. Del 11. Producerat år 2015.
08:30 
Property brothers [Repris]
Amerikansk livsstilsprogram fra 2013. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. Del 20. Producerat år 2013.
09:20 
Property brothers
Amerikansk livsstilsprogram fra 2013. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. Del 21. Producerat år 2013.
10:15 
FBI's danske mordmysterier [Repris]
Dansk dokumentarserie fra 2016. Denne gang efterforskes sagen om 29-årige Stanley, der blev fundet død med utallige knivstik på sit badeværelse i 2008. Stanley var forsøgt kastreret, hans hals var skåret over og i hans hjerte sad kniven. Familien forstår ikke politiets konklusion om selvmord, og derfor efterforsker Mark Safarik sagen forfra sammen med sin danske partner, den tidligere politimand, Jan Jarlbæk. Del 5. Producerat år 2016.
11:15 
FBI's danske mordmysterier
Dansk dokumentarserie fra 2016. I 2010 blev den kun 19-årige Kasper ramt af et tog på Nyrup Station. I en time sad han ubevægelig på stationen og reagerede ikke, da toget kom. Op til sin død følte Kasper sig truet og havde to dage før sin død skrevet til en veninde, at han var bange for at blive slået ihjel. Nu sidder Kaspers mor tilbage med en følelse af, at der er sket noget med Kasper, som ingen har fundet ud af. FBI-agent Mark Safarik genoptager den tragiske sag sammen med sin danske kollega Jan Jarlbæk. Del 6. Producerat år 2016.
12:15 
Greys hvide verden [Repris]
Amerikansk dramaserie fra 2015. Jukebox hero. Richard og de andre læger beslutter sig for at gøre Elizas første dag besværlig. Meredith forsøger at opspore Alex. Del 11. Producerat år 2015.
13:15 
Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie fra 2015. None of your business. Maggies mor overrasker med et besøg på hospitalet. Bailey må træffe en svær beslutning, da én af lægerne nægter at arbejde med Eliza. Stephanie bliver fanget i Owen og Amelias interne strid. Del 12. Producerat år 2015.
14:10 
CSI [Repris]
Amerikansk krimiserie fra 2008. Leave out all the rest. Da CSI-holdet efterforsker et dødsfald inden for SM verdenen, søger Grissom hjælp hos dominatrix Lady Heather for at finde få svar, dette får fortidens dæmoner helt op til overfladen. Del 5. Producerat år 2008.
15:10 
CSI
Amerikansk krimiserie fra 2008. Say uncle. To mennesker bliver slået ihjel under et skyderi i Koreatown. CSI-holdet står over for en yderst ubehagelig bande og en forsvunden 12-årig dreng der måske ligger inde med alle løsningerne på mordene. Del 6. Producerat år 2008.
16:10 
Special Victims Unit [Repris]
Amerikansk krimiserie fra 2010. Spectacle. Kriminalassistenterne Stabler og Tutuola efterforsker en sag om en voldtægtsforbryder som har videofilmet sit overgreb og derefter udnyttet netværket på sit universitet til at udsende billeder af forbrydelsen til alle netværkets brugere. Herved er offeret blevet udsat for offentlig ydmygelse. Under efterforskningen kommer voldtægtsmandens motiv til at søge opmærksomhed, frem i lyset. Del 16. Producerat år 2010.
17:05 
Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie fra 2010. Pursuit. Benson og Tutuola bliver tilkaldt, da tv-værtinden Alicia Harding, som har et tv-program om sexforbrydere, modtager trusler. Dette genopliver Hardings korstog for at finde frem til sin søsters bortfører, og sagen udvikler sig snart i en faretruende retning. Anklager Paxton bliver også involveret i sagen, men hun er muligvis ikke objektiv. Efterhånden som Harding nærmer sig sit mål, sætter hun en anden persons liv på spil. Del 17. Producerat år 2010.
17:55 
The big bang theory [Repris]
Amerikansk komedieserie fra 2017. The Proposal Proposal. Amy har svært ved at beslutte, om hun skal gifte sig med Sheldon. I mellemtiden, betror Bernadette sig til Penny med nogle store nyheder. Del 1. Producerat år 2017.
18:25 
The big bang theory [Repris]
Amerikansk komedieserie fra 2017. The Retraction Reaction. Leonard giver et pinligt interview i radioen, og Penny trøster ham bagefter. Bernadette og Amy taler om deres succes. Del 2. Producerat år 2017.
18:55 
The big bang theory
Amerikansk komedieserie fra 2017. The Relaxation Integration. Sheldon og Amy har svært ved at nå til enighed i deres bryllupsplanlægning. Stuart og Raj kæmper om en date med den samme pige, Bernadettes kollega. Del 3. Producerat år 2017.
19:25 
The big bang theory
Amerikansk komedieserie fra 2017. The Explosion Implosion. Howard og Bernadette er til scanning, og Howard er virkelig i tvivl om, hvorvidt han kan være et godt forbillede for sit kommende barn. Del 4. Producerat år 2017.
19:55 
The big bang theory
Amerikansk komedieserie fra 2018. The D og D Vortex. Vennerne finder ud af, at Will Wheaton arrangerer et eksklusiv Dungeons and Dragons spil med kendisser på gæstelisten. Det eneste problem er, at der kun er én enkelt ledig plads tilbage og i kampen om den gælder alle kneb. Del 16. Producerat år 2018.
20:25 
The big bang theory
Amerikansk komedieserie fra 2018. The Conference Valuation. Da Bernadette og Penny rejser til San Diego for at deltage i en farmaceutisk konvention, står Howard med ansvaret for børnene. Så da Sheldon finder en bog, der handler om eksperimenter, man kan udføre på børn, beslutter vennerne sig for at få det bedste ud af dagen. Del 17. Producerat år 2018.
21:00 
Gidseltagningen
Dansk dramaserie fra 2019. Gidseltagningen II. Mahdis jihad-video med den brutale henrettelse af June og Philip cirkulerer på internettet til stor sorg for deres familier og kollegaer i TTF. Gidseltagernes leder ”A”, der viser sig at være russisk diplomat og agent, er kommet på sporet af Junes mobiltelefon og den kompromitterende video. Med målet for deres aktion tæt inden for rækkevidde, fremsætter gidseltagerne langt om længe deres krav og flugtplan overfor et synligt presset TTF, der er ved at løbe tør for muligheder!. Säsong 2. Del 6. Producerat år 2019.
21:45 
Jønke - Rockermordet [Repris]
Dansk krimidokumentar fra 2019. Forbrydelser der rystede Danmark. ”Forbrydelser der rystede Danmark”. En af Danmarks mest berygtede rockere igennem de sidste 35 år, Hells Angels-medlemmet Jørn ”Jønke” Nielsen, fortæller for første gang på tv om nogle af de mest voldsomme episoder, som han har været involveret i. Begivenheder, som har sendt chokbølger gennem det danske samfund på grund af deres voldsomme og afstumpede karakter. Han fortæller bl a om den koldblodige likvidering af præsidenten for rockerrivalerne ”Bullshit”, om dengang ukendte fjender forsøgte at sprænge sig ind i hans celle med en håndgranat og ikke mindst et knivattantat i 2007, hvor både Jønke og overfaldsmanden fik alvorlige knivstik. Producerat år 2019.
22:45 
Criminal minds
Amerikansk krimiserie fra 2012. The lesson. Rituelle markeringer på en række mandlelig får holdet op på dupperne. Samtidig er Reid nervøs for et møde. Del 10. Producerat år 2012.
23:45 
Criminal minds
Amerikansk krimiserie fra 2012. Perennials. Holdet rejser sydpå for at profilere en morder, hvis signatur matcher en 30 år gammel sag. Del 11. Producerat år 2012.
00:40 
Hælerjagt
Dansk krimidokumentar fra 2016. Hvert år forsvinder der værktøj, maskiner og materialer for flere hundrede millioner kroner fra byggepladser og håndværkerbiler i Danmark. Nu vil Sverre Quist undersøge, hvem der køber de stjålne varer. Forsvinder maskinerne ud af landet?. Og er det andre håndværkere eller handymen, der er parate til at gøre sig til kriminelle for at skaffe sig billigt værktøj? For at få svar på det, taler Sverre Quist bl a med en tidligere kriminel og med sikkerhedsfolk, der udruster dyre maskiner med sporingsudstyr. Del 4. Producerat år 2016.
01:40 
CSI
Amerikansk krimiserie fra 2009. The lost girls. Ray søger efter den forsvundne pige Madeline Briggs, der holdes som gidsel af menneskehandlere. Da en ung kvindelig vejrvært bliver fundet med halsen skåret over, finder man bevismateriale i hendes taske, der får Ray til at tro, at Madeline kan være blevet offer for en prostitutionsliga i Las Vegas, og hans efterforskning bliver et kapløb mod uret. Del 7. Producerat år 2009.
02:40 
Limitless [Repris]
Amerikansk krimiserie fra 2015. Fundamentals of naked portraiture. Brian jagter en tyv, der har stjålet en digital kopi af verdens klogeste hjerner. Og så kommer Rebecca tættere på sandheden bag Morras forfalskede jakke. Del 14. Producerat år 2015.
03:25 
Limitless
Amerikansk krimiserie fra 2015. Undercover!. Brian går undercover med en hjælper for at få stoppet den kriminelle kvindehandel og de mennesker, der er involveret i sagen. Del 15. Producerat år 2015.
04:15 
World's funniest videos: Top 10 countdown [Repris]
Amerikansk underholdningsprogram. The family tree. Amerikansk klipshow hvor de sjoveste klip fra hele verden samles i en top 10. Men hvad griner vi mest af? Dyreklip, børn eller er det bryllupskiks?. Find ud af det her. Del 1.
04:40 
World's funniest videos: Top 10 countdown [Repris]
Amerikansk underholdningsprogram. The open road. Amerikansk klipshow hvor de sjoveste klip fra hele verden samles i en top 10. Men hvad griner vi mest af? Dyreklip, børn eller er det bryllupskiks?. Find ud af det her. Del 3.
05:05 
World's funniest videos: Top 10 countdown
Amerikansk underholdningsprogram. Rest and relaxation. Amerikansk klipshow hvor de sjoveste klip fra hele verden samles i en top 10. Men hvad griner vi mest af? Dyreklip, børn eller er det bryllupskiks?. Find ud af det her. Del 4.
05:25 (06:10)
World's funniest videos: Top 10 countdown [Repris]
Amerikansk underholdningsprogram. The wildlife. Amerikansk klipshow hvor de sjoveste klip fra hele verden samles i en top 10. Men hvad griner vi mest af? Dyreklip, børn eller er det bryllupskiks?. Find ud af det her. Del 6.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se