Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
Chopped [Repris]
Amerikansk underholdningsprogram fra 2015. College Challenge. Fire studerende tager en læsepause og dyster om æren i køkkenet i stedet. Udfordringerne er bl a kreative måder at bruge en mikroovnssnack på. Del 8. Producerat år 2015.
07:00 
Chopped
Amerikansk underholdningsprogram fra 2015. Tailgate Fate. Der er skruet op for festen! I første runde laver kokkene pretzelboller og små forretter med kyllingevinger. Kan de give en burger et kreativt twist?. Del 9. Producerat år 2015.
07:45 
Property brothers [Repris]
Amerikansk livsstilsprogram fra 2012. Steph og Micah. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. Del 19. Producerat år 2012.
08:40 
Property brothers
Amerikansk livsstilsprogram fra 2012. Lana og Jacob. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. Del 20. Producerat år 2012.
09:30 
FBI's danske mordmysterier
Dansk dokumentarserie fra 2016. 28-årige Henriette blev fundet død i baghaven til sit hus i 2012. Hun var hængt i et kabel, men hendes hænder var under kablet, og derfor frygter familien, at Henriette blev slået ihjel. Nu ruller FBI-agent Mark Safarik sagen ud på ny og forsøger at finde nye spor, som måske kan forklare, hvad der rent faktisk skete. Del 4. Producerat år 2016.
10:30 
Pan [Repris]
Amerikansk eventyr fra 2015. Den 12-årige og forældreløse Peter nyder ikke ligefrem tilværelsen på børnehjemmet, hvor han mistænker forstanderen for at gøre livet surt for alle. Men en aften bliver Peter pludselig kidnappet af en bande pirater i et flyvende sørøverskib, der fører ham direkte til Ønskeøen. Det bliver starten på et fantastisk eventyr, der både byder på nye venskaber og livsfarlige kampe alt imens Peter forsøger at finde frem til sandheden om sin mor, der anbragte ham på børnehjemmet for mange år siden. Producerat år 2015. Regissör: Joe Wright, Skådespelare: Rooney Mara, Garrett Hedlund, Hugh Jackman, Levi Miller.
12:45 
Voice junior [Repris]
Vi blænder op for en spritny sæson af det ekstremt populære familieprogram ’Voice Junior’, hvor nogle af landets yngste og mest talentfulde stjernefrø skal forsøge at blæse de tre coaches bagover med deres sangstemmer og sikre sig en plads på et af de tre respektive teams. Denne gang får de to Voice Junior-veteraner Joey og Wafande følgeskab af den nye pige i klassen, Mette Lindberg, som er max klar til at fyre op under festen og naturligvis give fyrene kamp til stregen, når det gælder om at sammensætte det stærkeste team af sangere! I kulissen står værterne Jacob Riising og Ihan Haydar parat til at støtte de mange modige børn, som står over for deres livs største oplevelse, og som måske - eller måske ikke - når et skridt nærmere den store finale. I denne første runde ’blind auditions’ møder vi bl a rockpigen Karoline, hvis bror er kæmpe Joey-fan, Claudia på ti år som elsker ABBA og Malthe på 11 år, som bare ikke kan lade være med synge hele tiden!. Del 1.
14:05 
The big bang theory [Repris]
Amerikansk komedieserie fra 2016. The comic-con conundrum. Nu når Raj ikke længere modtager penge fra sin far, forsøger han istedet at nasse på Sheldon. Bernadette har måske fundet en snedig løsning på, hvordan Howard kan indrages i de daglige gøremål. Del 17. Producerat år 2016.
14:35 
The big bang theory [Repris]
Amerikansk komedieserie fra 2016. The escape hatch identification. Raj må opsige sin lejlighed og får hurtig tilbudt hjælp af sine venner. Sheldon behøver råd om kærlighed fra en erfaren person. Del 18. Producerat år 2016.
15:05 
The big bang theory [Repris]
Amerikansk komedieserie fra 2016. The collaboration fluctuation. Efter at Raj måtte opsige sin lejlighed, er han flyttet ind hos Leonard og Penny. Den ellers altid selvoptaget Sheldon viser pludselig interesse for Amys arbejde. Del 19. Producerat år 2016.
15:35 
The big bang theory [Repris]
Amerikansk komedieserie fra 2016. The recollection dissipation. Sheldon vågner op med grumme tømmermænd. Hans hukommelse er svært svækket, og notesbogen med de hemmelige informationer om militær-projektet er væk. Men heldigvis kan en telefon hjælpe til. Del 20. Producerat år 2016.
16:05 
The big bang theory [Repris]
Amerikansk komedieserie fra 2016. The separation agitation. Bert viser sin kæreste frem til resten af gruppen. Men der er noget, der ikke stemmer overens. Howard og Bernadette har svært ved at slippe lille Halley. Del 21. Producerat år 2016.
16:35 
The big bang theory [Repris]
Amerikansk komedieserie fra 2016. The cognition regeneration. Penny bliver tilbudt nyt job af sin ekskæreste. Leonard er ikke begejstret. Del 22. Producerat år 2016.
17:05 
The big bang theory [Repris]
Amerikansk komedieserie fra 2016. The gyroscopic collapse. Arbejdet med det tophemmelige militærprojekt er nået til vejs ende. Hele banden fejrer, at projektet står færdigt. Men alt er ikke, som det skal være. Del 23. Producerat år 2016.
17:35 
The big bang theory [Repris]
Amerikansk komedieserie fra 2016. The long distance dissonance. I sæsonens sidste afsnit dukker Dr. Ramona Nowitzki tilfældigvis op, alt imens Amy er væk. Vennerne er bekymrede, for hun har tidligere vist stor interesse for Sheldon. Del 24. Producerat år 2016.
18:10 
Storkene
Amerikansk animationsfilm fra 2016. Storke bringer babyer ud … eller det plejede de i hvert fald at gøre!. Nu flyver de kun rundt med pakker for en stor, amerikansk virksomhed, og det gælder også storken, Junior, som går op i sit arbejde og nu har en fed forfremmelse i kikkerten. Men ved en fejl kommer Junior til at aktivere en babymaskine, og den sødeste lille pige kommer til verden. Problemet er bare, at hun ikke er planlagt, så Junior må få hende afleveret til den rette familie i en fart, inden chefen opdager fejlen! Det fører ham ud på et vildt eventyr, der viser sig at have stor betydning for mere end én familie – og som måske kan bringe storkene tilbage som de retmæssige babybudbringere. Danske stemmer: Junior: Jon Gudmand Lei Lange, Tulle: Marie Tourell Søderberg, Hektor: Peter Aalbæk Jensen. Producerat år 2016.
20:00 
Voice junior
Velkommen til 2. runde af programmets blind auditions, hvor de tre coaches, Mette Lindberg, Wafande og Joey, skal lytte til - og måske også vælge - en stribe nye, talentfulde børn, som skal på scenen for at trykke den af med en sang! Vi skal møde bl a Ava på ti år, som fyrer den af med håndtegn og masser af cool attitude, mens vi også skal opleve konkurrences yngste deltager Ella på blot otte år. Og så må Mette også komme Maja til undsætning, da hun fuldstændig fryser midt i sin performance. Ude bagved står værterne Jacob Riising og Ihan Haydar klar til at rigtig tage godt imod stjernefrøene og fange alle de store reaktioner fra mor, far og alle vennerne!. Del 2.
21:30 
All together now - England
Eng underholdningsprogram fra 2018. I hver episode af dette unikke talentshow skal en række af sangere indtage scenen i forsøget på at vinde en plads i den eftertragtede top 3. Men dommerpanelet er ikke et helt normalt et af slagsen. Der sidder nemlig 100 knivskarpe musikeksperter og performers klar til at dømme de modige deltagere, som føres an af den kække Spice Girl, Geri Horner. Del 1. Producerat år 2018.
22:55 
Over Atlanten [Repris]
Dansk underholdningsprogram fra 2019. Udfordringerne kommer i mange afskygninger for de seks kendte gaster, Hella Joof, Nicolaj Kopernikus, Peter Falktoft, Gorm Wisweh, Sus Wilkins og Christel Pixi, der nærmer sig midtvejspunktet på turen over Atlanten. For med lidt over halvdelen af rejsen tilbage, og med udsigten til det samme hav dag ud og dag ind, begynder kedsomheden og rastløsheden langsomt at melde sig. Alt det glider dog i baggrunden, da sejlerne, til Jesper Banks store rædsel, opdager ubudne gæster ombord på båden!. Del 5. Producerat år 2019.
23:55 
Children of men
Amerikansk action fra 2007. I året 2027 er der ikke blevet født et barn i 18 år, og alverdens videnskabsmænd står uden forklaring. Konsekvensen bliver, at Afrikanske og Østeuropæiske samfund kollapser, og de svindende befolkningsmængder migrerer til rige nationer i Vesten. I et panisk og voldshærget England indvilliger den tidligere aktivist Theo Faron i at hjælpe sin revolutionære eks-kone med at redde menneskehedens fremtid. Han skal beskytte en kvinde, der på mystisk vis er blevet gravid. Producerat år 2007. Regissör: Alfonso Cuaron, Skådespelare: Michael Caine, Chiwetel Ejiofor, Julianne Moore, Clive Owen.
02:00 
Præsidentkandidaten
Amerikansk drama fra 1998. Den unge, politiske idealist Henry Burton leder efter en sag at kæmpe for. Han hægter sig derfor på den karismatiske og veltalende guvernør Jack Stanton, der lader til at være den helt rette kandidat. Men det viser sig, at Stanton har nydt godt af sidespring og primærvalgene kommer hurtigt til at handle om hans sexliv. Det bliver starten på en beskidt kamp, der er fuldt med beskidte metoder, korruption og mediemanipulation - og som er langt fra den gode sag, Henry Burton så gerne ville finde. Producerat år 1998. Regissör: Mike Nichols, Skådespelare: Maura Tierney, Kathy Bates, John Travolta, Emma Thompson, Billy Bob Thornton, Adrian Lester.
04:35 
Limitless
Amerikansk krimiserie fra 2015. Stop me before i hug again. Under efterforskningen af sin første sag om en seriemorder, flygter Brian ind i sin barnlige underbevidsthed for at håndtere de voldsomme hændelser. Del 13. Producerat år 2015.
05:25 (06:10)
World's funniest videos: Top 10 countdown
Amerikansk underholdningsprogram. The family tree. Amerikansk klipshow hvor de sjoveste klip fra hele verden samles i en top 10. Men hvad griner vi mest af? Dyreklip, børn eller er det bryllupskiks?. Find ud af det her. Del 1.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se