Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
5. gear [Repris]
Dansk underholdningsprogram fra 2018. Så er det finaletid! Og Bubber skal holde godt fast i sin titel som forsvarende mester, da alle de andre tænker kun på én ting: At vinde over Bubber. Der er lagt op til et vanvittigt, hurtigtkørende afgørende løb med otte finalister, der alle er blevet til vaskeægte racerkørere!. Men inden de når så langt, skal de overvinde deres dødsangst og gennemføre stuntet. Del 8. Producerat år 2018.
07:00 
Chopped [Repris]
Amerikansk underholdningsprogram fra 2015. All-Stars Tournament: Part 3. Fire nye kokke dyster om en plads i finalen. I 1. runde skal en særlig form for spansk kød tilberedes med en let lille småkage. Del 5. Producerat år 2015.
07:50 
Chopped
Amerikansk underholdningsprogram fra 2015. All-Stars Tournament: Part 4. Fire nye kokke arbejder med alt godt fra havet og asiatisk dej i forretskurven. Dessertrunden byder på fiskeformede lækkerier. Del 6. Producerat år 2015.
08:35 
Property brothers [Repris]
Amerikansk livsstilsprogram fra 2013. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. Del 17. Producerat år 2013.
09:25 
Property brothers
Amerikansk livsstilsprogram fra 2013. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. Del 18. Producerat år 2013.
10:20 
5. gear [Repris]
Dansk underholdningsprogram fra 2018. Så er det finaletid! Og Bubber skal holde godt fast i sin titel som forsvarende mester, da alle de andre tænker kun på én ting: At vinde over Bubber. Der er lagt op til et vanvittigt, hurtigtkørende afgørende løb med otte finalister, der alle er blevet til vaskeægte racerkørere!. Men inden de når så langt, skal de overvinde deres dødsangst og gennemføre stuntet. Del 8. Producerat år 2018.
11:20 
FBI's danske mordmysterier
Dansk dokumentarserie fra 2016. I 2004 blev Lisbeth Zornig Andersens 39-årige bror fundet død på jorden nedenfor sin lejlighed på 1. sal. Politiet lukkede sagen som et selvmord - men familien frygter, at René blev slået ihjel på grund af hans involvering i det, der dengang var Danmarks største narkosag. FBI-agent Mark Safarik efterforsker i dette afsnit sagen. Del 1. Producerat år 2016.
12:20 
Greys hvide verden [Repris]
Amerikansk dramaserie fra 2015. The room where it happens. En kompliceret operation, hvor der står liv på spil, bringer dårlige minder frem for Meredith, Richard, Owen og Stephanie. Del 8. Producerat år 2015.
13:15 
Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie fra 2015. You haven't done nothin'. Hospitalet er på den anden ende, efter en bygning er styrtet sammen. Med udsigt til en rum tid bag tremmer, tager Alex en skelsættende beslutning for sit liv, mens Richard afkræver Bailey svar omkring Elizas tilstedeværelse på Grey Sloan. Del 9. Producerat år 2015.
14:15 
CSI [Repris]
Amerikansk krimiserie fra 2008. For warrick. Den niende sæson af verdens mest sete krimiserie byder på masser af spænding, kryptiske sager men også forandring for teknikerne på det intelligente og dygtige CSI-hold i Las Vegas. Det hele begynder med lyden af skud og CSI-agenten Warrick Brown der ligger livløs, faldet sammen over sin bil. Hele CSI-teamet er i dyb sorg og chok over nyheden om deres faldne ven, og dramaet fortsætter, da mordet efterforskes af ingen anden end den skyldige. En gammel ven vender tilbage. Del 1. Producerat år 2008.
15:15 
CSI
Amerikansk krimiserie fra 2008. The happy place. Det er en svær tid for CSI-holdet. Nick og Catherine efterforsker mordet på en kvinde, der er sprunget ud over en balkon. Teknikerne undrer sig, da kvinden snart skulle giftes. Grissom efterforsker det meget brutale mord på en kvinde, der er fundet i en dal. Efterforskningen bliver endnu sværere, da Grissom opdager, at kvindens to-årige barn var sammen med hende på mordtidspunktet. Del 2. Producerat år 2008.
16:15 
Special Victims Unit [Repris]
Amerikansk krimiserie fra 2010. Pop. En ung dreng er blevet tævet ihjel, og hans lig er blevet efterladt på en karrusel. Benson og Stabler arbejder på sagen, og den første mistænkte er en bølle fra drengens skole, men sporene sender dem i retning af illegalt hazardspil samt en chokerende drejning i sagen. Del 11. Producerat år 2010.
17:10 
Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie fra 2010. Dirty. En anklager fra Brooklyn styrter i døden fra et parkeringsanlæg. Benson bliver mistænksom overfor den første kriminalassistent på gerningsstedet efter, at vigtige spor er blevet ødelagt. Benson søger hjælp fra en gammel bekendt hos anklagemyndigheden til at fortsætte efterforskningen. Del 14. Producerat år 2010.
18:05 
The big bang theory [Repris]
Amerikansk komedieserie fra 2016. The collaboration fluctuation. Efter at Raj måtte opsige sin lejlighed, er han flyttet ind hos Leonard og Penny. Den ellers altid selvoptaget Sheldon viser pludselig interesse for Amys arbejde. Del 19. Producerat år 2016.
18:30 
The big bang theory [Repris]
Amerikansk komedieserie fra 2016. The recollection dissipation. Sheldon vågner op med grumme tømmermænd. Hans hukommelse er svært svækket, og notesbogen med de hemmelige informationer om militær-projektet er væk. Men heldigvis kan en telefon hjælpe til. Del 20. Producerat år 2016.
19:00 
The big bang theory
Amerikansk komedieserie fra 2016. The separation agitation. Bert viser sin kæreste frem til resten af gruppen. Men der er noget, der ikke stemmer overens. Howard og Bernadette har svært ved at slippe lille Halley. Del 21. Producerat år 2016.
19:30 
The big bang theory
Amerikansk komedieserie fra 2016. The cognition regeneration. Penny bliver tilbudt nyt job af sin ekskæreste. Leonard er ikke begejstret. Del 22. Producerat år 2016.
20:00 
Strøgvagterne
Dansk dokumentarserie fra 2019. G4S-vagterne arbejder på Strøget i hjertet af København, hvor en af deres vigtigste opgaver er at skabe tryghed for borgerne og butiksejerne på landets mest travle gågade. Arbejdet er både krævende og intenst, og vi følger vagterne på tæt hold, når de bl a sætter efter butikstyve, foretager civile anholdelser og tilbageholder kriminelle, indtil politiet ankommer til gerningsstedet. Vagten Nicklas fanger det sidste medlem af en georgisk tyvebande, som har hærget Strøget længe, mens Onurs tålmodighed sættes på prøve, da en påvirket mand kommer med racistiske tilråb og trusler. Magnus skal pludselig løbe stærkt, da en kvinde flygter på cykel med et par bukser, som hun ikke har betalt for, og med hjælp fra forbipasserende jagter Michael og Anders en urtyv, der har stjålet varer for over 10.000 kroner!. Del 1. Producerat år 2019.
21:00 
Jønke - Rockermordet
Dansk krimidokumentar fra 2019. Forbrydelser der rystede Danmark. ”Forbrydelser der rystede Danmark”. En af Danmarks mest berygtede rockere igennem de sidste 35 år, Hells Angels-medlemmet Jørn ”Jønke” Nielsen, fortæller for første gang på tv om nogle af de mest voldsomme episoder, som han har været involveret i. Begivenheder, som har sendt chokbølger gennem det danske samfund på grund af deres voldsomme og afstumpede karakter. Han fortæller bl a om den koldblodige likvidering af præsidenten for rockerrivalerne ”Bullshit”, om dengang ukendte fjender forsøgte at sprænge sig ind i hans celle med en håndgranat og ikke mindst et knivattantat i 2007, hvor både Jønke og overfaldsmanden fik alvorlige knivstik. Producerat år 2019.
22:05 
Danskerdrabet i Oslo
Norsk krimidokumentar fra 2019. Marias jagt på svar i sagen om mordet på sin mor, den danskfødte diplomatfrue Anni Nielsen Iranzo, tager form i England, hvor Maria opsøger en specialpsykolog, som kan fortælle hende mere om, hvad det var for en type person, som myrdede hendes mor. Og om det overhovedet er muligt at leve et godt liv efter, at man har slået et andet menneske ihjel. Maria drager også videre til Danmark, hvor hun mindes sine lykkelige barndomsår, og oplever et rørende gensyn med moderens familie. Del 5. Producerat år 2019.
23:05 
Gidseltagningen [Repris]
Dansk dramaserie fra 2019. Gidseltagningen II. TTF og Aktionsstyrkens fejlslagne angreb på færgen har krævet dødsofre og skaber frustrationer på land. På færgen gør Hassans død Rami hævntørstig, og han er opsat på at udføre Fatwaen mod June med det samme - men Yusuf stopper ham. De skal bruge June i live!. Kun ordrer direkte fra deres mystiske leder ”A”, kan ændre planen. Et billede sendt til dem af ”A” afslører Philips tilknytning til TTF, og det står nu klart for gidseltagerne, hvem deres fange i fryserummet i virkeligheden er. Säsong 2. Del 5. Producerat år 2019.
23:55 
Criminal minds [Repris]
Amerikansk krimiserie fra 2012. The fallen. Holdet rejser til Californien, hvor der er fundet en række hjemløse, som er blevet brændt til døde på den berømte Santa Monica Pier. Del 7. Producerat år 2012.
01:00 
Criminal minds
Amerikansk krimiserie fra 2012. The wheels on the bus. En skolebus fyldt med børn forsvinder udenfor Washington D.C., og holdet må yde deres absolut ypperste for at finde hoved og hale i sagen. Del 8. Producerat år 2012.
02:00 
Special Victims Unit [Repris]
Amerikansk krimiserie fra 2013. Thought criminal. En undercover-aktion med fokus omkring en berømt fotograf giver holdet begrundet mistanke, men de har svært ved at finder beviserne, der kan få manden dømt. Del 23. Producerat år 2013.
03:00 
Hælerjagt
Dansk krimidokumentar fra 2016. I Danmark bliver der stjålet mere end 60.000 cykler om året. Det svarer til en cykel hvert 7. minut!. Men hvem er det der stjæler cyklerne og hvor bliver de af? Det vil den undersøgende journalist Sverre Quist finde ud af i første program af den nye dokumentarserie 'Hælerjagt'. Ved hjælp af gps-tracking følger Sverre en stjålen cykels vej fra Lyngby Station via Nørrebro til et sommerhusområde i Nordsjælland i forsøget på at finde ud af, hvor cyklerne ender henne - og hvem der køber dem!. Del 1. Producerat år 2016.
03:45 
Limitless [Repris]
Amerikansk krimiserie fra 2015. Headquarters!. Brian forsøger at overtale Naz om at give ham hans eget, personlige hovedkvarter. Hans tilbyder til gengæld at fange FBI's 10 mest eftersøgte kriminelle, hvilket er et tilbud, Naz har svært ved at takke nej til. Del 9. Producerat år 2015.
04:35 
Limitless
Amerikansk krimiserie fra 2015. Arm-ageddon. En af Boyles gamle venner påstår, at nogen har hacket hans armprotese og brugt den til at myrde hans kone. Hans spørger derfor Boyle om hjælp til at bevise sin uskyld. Del 10. Producerat år 2015.
05:20 (06:15)
House hunters international
Britisk livsstilsprogram fra 2015. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. Del 12. Producerat år 2015.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se