Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Chopped Junior
Make Me a Judge: Finale. Talentfulde børn springer ud som køkkenguruer, når de bruger ukendte ingredienser til at lave lækre retter og imponere dommerne. Säsong 6. Del 12 av 13. Producerat år 2017.
06:50 
Property Brothers [Repris]
Jonathan og Drew Scott kaster sig ud i at hjælpe boligsøgende med at finde, købe og forvandle nedslidte boliger til deres drømmehjem. Det kan ofte være svært at se potentialet, så for at vise deres visioner, gør de brug af avancerede animationer. Men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance? Og kan de fuldføre deres ambitiøse planer med både tidspres og budget?. 17/08 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 26 av 26. Producerat år 2013.
07:40 
Property Brothers
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance? Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. Säsong 4. Del 1 av 26. Producerat år 2014.
08:30 
All Together Now - Danmark [Repris]
Danmarks største og mest underholdende sangfest er tilbage, hvor nye, håbefulde sangtalenter skal stå ansigt til ansigt med 100 sangkyndige dommere, når de kaster sig ud i alt fra klassiske sjælere til ny dansk rock. Christopher Læssø er tilbage som vært, og i spidsen for dommerpanelet står Joey, der er klar til at byde alle de nye deltagere velkommen. I sæsonpremieren får tårerne frit løb hos både sangere og dommere, og især Joey og hans mor Lupe Moe bliver dybt berørte over sangen ”Er der nogen i himlen”, da de for nyligt mistede nære familiemedlemmer. 17/08 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 1 av 10. Producerat år 2019.
09:40 
Won't Back Down
Filmen er inspireret af virkelige hændelser og fortæller historien om et skolesystem, hvor der ikke er plads eller ressourcer til at hjælpe børn, som kræver ekstra støtte eller har brug for en anderledes indlæring. Det problem tager de to mødre Jaime og Nona fat på i samarbejde med en lærer fra deres børns skole. De vil kæmpe for et bedre alternativ, men står pludselig overfor politikere og bureaukrater, såvel som vrede forældre, der ikke er interesserede i forandring. Producerat år 2012. Regissör: Daniel Barnz, Skådespelare: Oscar Isaac, Holly Hunter, Rosie Perez, Maggie Gyllenhaal, Viola Davis.
12:10 
Ender's Game
En insektlignende og intelligent race kaldet summerne truer for anden gang menneskehedens eksistens. Derfor er den internationale flådebase i fuld gang med at oplære udvalgte drenge og piger på militærskolen i rummet. Da Ender Wiggin, der er blandt de udvalgte, viser ualmindelige militære færdigheder, udpeger officerne ham til at være det millitære geni, der måske er menneskehedens eneste håb. Producerat år 2013. Regissör: Gavin Hood, Skådespelare: Hailee Steinfeld, Abigail Breslin, Harrison Ford, Asa Butterfield.
14:35 
The Wedding Date
Kat er singlepige og bor i New York. En dag bliver hun inviteret til sin lillesøsters bryllup i London, hvor det viser sig, at forloveren er hendes eks-kæreste, som vragede hende to år tidligere! Så Kat kan umuligt dukke op alene og beslutter sig for at hyre den lækre escortfyr Nick, som kan spille hendes perfekte kæreste under ceremonien. Det viser sig dog, at Nick rent faktisk er den perfekte fyr, og det varer ikke længe, inden der opstår ægte følelser mellem de falske kærester. Regissör: Clare Kilner, Skådespelare: Amy Adams, Jack Davenport, Dermot Mulroney, Debra Messing.
16:15 
Kung Fu Panda 3
Pandaen Po lever et idyllisk liv i Fredens dal med vennerne Trane, Hugorm, Knæler, Abe og Tiger. Altså lige indtil Pos far, Li, pludselig dukker op igen. Den genforende duo drager afsted mod et hemmeligt paradis fyldt med andre pandaer. Men da den skurkagtige yakokse Kai begynder at hærge Kina, må Po trække i arbejdstøjet og træne de kluntede bamser i at mestre Kung Fu. Danske Stemmer: Po: Rune Klan, Li: Morten Staugaard, Kai: Torbjørn Hummel, Tiger: Trine Appel. Producerat år 2016. Regissör: Alessandro Carloni, Jennifer Yuh Nelson, Skådespelare: Bryan Cranston, Angelina Jolie, J.K. Simmons, Jack Black.
18:10 
Star Wars: The Force Awakens
30 år efter at Luke Skywalker tilintetgjorde Darth Vader og hans onde imperium, truer en ny ondskab atter galaksen. Kylo Ren og Den Første Orden har rejst sig fra Imperiets aske og har sat sig for at styre universets riger med en knyttet jernnæve. Med Prinsesse Leia i front, må Modstandsbevægelsen nu forsøge at finde frem til Luke og genvinde roen. Hun får hjælp af både kamppiloten Poe Dameron, den tidligere stormtrop Finn og ikke mindst klunseren Rey, der viser sig at være særligt stærk i Kraften – men også gamle kendinge dukker op, for at stoppe den magtfulde fjende. Producerat år 2015. Regissör: J.J. Abrams, Skådespelare: Carrie Fisher, Adam Driver, John Boyega, Harrison Ford, Mark Hamill.
21:00 
Rogue One: A Star Wars Story
Det ser håbløst ud for Rebellerne, da de opdager, at Imperiet er ved at bygge et supervåben, Dødsstjernen, der kan udslette hele planeter. Der anes dog et lys i mørket, da den unge Jyn Erso sendes ud på en farlig mission, for at stjæle de tophemmelige tegninger over våbenet. Jyns far er nemlig manden, der har stået for konstruktionen af Dødsstjernen og det viser sig, at den har en mulig svaghed. I følgeskab med en gruppe utænkelige helte begiver Jyn sig nu ud på sit livs udfordring i håbet om at redde galaksen fra de mørke kræfters kløer. Producerat år 2016. Regissör: Gareth Edwards, Skådespelare: Guy Henry, Riz Ahmed, Ben Mendelsohn, Forrest Whitaker, Felicity Jones, Diego Luna, Mads Mikkelsen.
23:50 
Morderne iblandt os
Push Record. Bag hvert et gadehjørne, hvert et smil, lurer faren. Følg med når vi viser hidtil usete hjemmeoptagelser, der fortæller historien om de mordere, der skjuler sig i mængden. Det kan være den perfekte husmor, fodboldfaren på den anden side af vejen eller det barn, der ellers aldrig har overtrådt en regel. Enhver person kan vise sig at være et monster!. Säsong 2. Del 5 av 10.
00:55 
I Am Wrath
Tidligere specialagent Stanley Hill bliver vidne til sin kones død, da bandemedlemmer overfalder hende i forbindelse med et røveri. Hill går til politiet med sagen, men de nægter blankt at hjælpe ham, og han beslutter sig for at tage loven i egen hånd og selv straffe gerningsmændende. Hill får hjælp af en tidligere agentkollega, og sammen opdager de en omfattende sammensværgelse, som trækker tråde hele vejen til toppen af politiet og regeringen. Og Hill vil have hævn over dem alle!. Producerat år 2016. Regissör: Chuck Russell, Skådespelare: Rebecca De Mornay, Christopher Meloni, John Travolta.
02:50 
Extract
Joel er en succesfuld fabriksejer, som er havnet i en nedadgående spiral af dårligdomme. Hans medarbejdere hader ham, hans snerpede kone går i usexede sweatpants og hans nye praktikant er alt for nedringet. Alle disse ting sætter Joel på en mission for livet - for hvad er det egentlig at han stræber efter?. Producerat år 2009. Regissör: Mike Judge, Skådespelare: Ben Affleck, Kristen Wiig, Mila Kunis, Jason Bateman.
04:25 
Spartan
20 hold har taget imod udfordringen om at blive Danmarks bedste Spartanhold 2017. Pelle Hvenegaard, Peter Falktoft og Rikke Hørlykke er de tre værter, som guider os igennem løbene. Mænd, kvinder, unge og gamle skal kæmpe sig igennem prøvelserne, inden de når frem til udfordringen over dem alle: Slip Wall. En otte meter skrå væg, hvor alting kan ændre sig. I aften dyster de bomstærke thaiboksere Team Muya Thai mod Team Højskolens Helte i første løb. I andet løb er det +40 Team Oldboyz mod crossfitpigerne Team Muggis Machines. Kun et hold går videre til finaleprogrammet. Säsong 1. Del 1 av 7. Producerat år 2016.
05:15 (06:00)
World's Funniest Videos: Top 10 Countdown
A job well done. Amerikansk klipshow hvor de sjoveste klip fra hele verden samles i en top 10. Men hvad griner vi mest af? Dyreklip, børn eller er det bryllupskiks? Find ud af det her. Säsong 2. Del 20 av 50. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se