Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
5. gear [Repris]
Dansk underholdningsprogram fra 2018. Så er det finaletid! Og Bubber skal holde godt fast i sin titel som forsvarende mester, da alle de andre tænker kun på én ting: At vinde over Bubber. Der er lagt op til et vanvittigt, hurtigtkørende afgørende løb med otte finalister, der alle er blevet til vaskeægte racerkørere!. Men inden de når så langt, skal de overvinde deres dødsangst og gennemføre stuntet. Del 8. Producerat år 2018.
07:00 
Chopped [Repris]
Amerikansk underholdningsprogram fra 2015. All-Stars Tournament: Part 4. Fire nye kokke arbejder med alt godt fra havet og asiatisk dej i forretskurven. Dessertrunden byder på fiskeformede lækkerier. Del 6. Producerat år 2015.
07:50 
Chopped
Amerikansk underholdningsprogram fra 2015. All-Stars Tournament: Grand Finale. Et tårn af alt godt fra havet truer med at vælte deltagerne af pinden. Senere skal de to sidste kokke tilberede en stærk chilifrugt og have styr på makronerne. Del 7. Producerat år 2015.
08:35 
Property brothers [Repris]
Amerikansk livsstilsprogram fra 2013. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. Del 18. Producerat år 2013.
09:25 
Property brothers
Amerikansk livsstilsprogram fra 2013. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. Del 19. Producerat år 2013.
10:20 
FBI's danske mordmysterier [Repris]
Dansk dokumentarserie fra 2016. I 2004 blev Lisbeth Zornig Andersens 39-årige bror fundet død på jorden nedenfor sin lejlighed på 1. sal. Politiet lukkede sagen som et selvmord - men familien frygter, at René blev slået ihjel på grund af hans involvering i det, der dengang var Danmarks største narkosag. FBI-agent Mark Safarik efterforsker i dette afsnit sagen. Del 1. Producerat år 2016.
11:20 
FBI's danske mordmysterier
Dansk dokumentarserie fra 2016. Mark Safarik efterforsker påny sagen om 30-årige Omar, der blev fundet blodig og bevidstløs i sit værksted i 2008. Det tog kun politiet 16 minutter at lukke sagen som selvmord. Men Omars famile, venner og læger har fra start sat spørgsmålstegn ved politiets konklusion, og nu bliver sagen genoptaget. Del 2. Producerat år 2016.
12:20 
Greys hvide verden [Repris]
Amerikansk dramaserie fra 2015. You haven't done nothin'. Hospitalet er på den anden ende, efter en bygning er styrtet sammen. Med udsigt til en rum tid bag tremmer, tager Alex en skelsættende beslutning for sit liv, mens Richard afkræver Bailey svar omkring Elizas tilstedeværelse på Grey Sloan. Del 9. Producerat år 2015.
13:20 
Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie fra 2015. You can look (but you'd better not touch). Bailey, Arizona og Jo må en tur bag tremmer. En meget voldelig 16-årig og hendes ufødte barn er i fare. Opgaven ender dog også faretruende for lægerne. Del 10. Producerat år 2015.
14:20 
CSI [Repris]
Amerikansk krimiserie fra 2008. The happy place. Det er en svær tid for CSI-holdet. Nick og Catherine efterforsker mordet på en kvinde, der er sprunget ud over en balkon. Teknikerne undrer sig, da kvinden snart skulle giftes. Grissom efterforsker det meget brutale mord på en kvinde, der er fundet i en dal. Efterforskningen bliver endnu sværere, da Grissom opdager, at kvindens to-årige barn var sammen med hende på mordtidspunktet. Del 2. Producerat år 2008.
15:15 
CSI
Amerikansk krimiserie fra 2008. Art imitates life. CSI-holdet efterforsker en række bizarre mord, hvor kroppene bliver udstillet. En kunstner er under mistanke, da holdet finder ud af, at hans modeller poserer som døde, livløse kroppe på hans billeder. Ecklie hyrer en ny CSI-agent, Riley Adams, da holdet er i underbemanding. Riley Adams skal være rådgiver og hjælpe holdet igennem sorgen efter Warricks død. Del 3. Producerat år 2008.
16:15 
Special Victims Unit [Repris]
Amerikansk krimiserie fra 2010. Dirty. En anklager fra Brooklyn styrter i døden fra et parkeringsanlæg. Benson bliver mistænksom overfor den første kriminalassistent på gerningsstedet efter, at vigtige spor er blevet ødelagt. Benson søger hjælp fra en gammel bekendt hos anklagemyndigheden til at fortsætte efterforskningen. Del 14. Producerat år 2010.
17:15 
Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie fra 2010. Flight. Kriminalassistenterne Benson og Stabler bliver dybt frustrerede over den måde loven virker på. Det tyder nemlig på, at deres hovedmistænkte i sagen om en seksuelt misbrugt teenager med post traumatisk stress syndrom vil være i stand til at købe sig fri takket være sin højtbetalte advokat og dennes manipulation af sagen. Del 15. Producerat år 2010.
18:05 
The big bang theory [Repris]
Amerikansk komedieserie fra 2016. The separation agitation. Bert viser sin kæreste frem til resten af gruppen. Men der er noget, der ikke stemmer overens. Howard og Bernadette har svært ved at slippe lille Halley. Del 21. Producerat år 2016.
18:35 
The big bang theory [Repris]
Amerikansk komedieserie fra 2016. The cognition regeneration. Penny bliver tilbudt nyt job af sin ekskæreste. Leonard er ikke begejstret. Del 22. Producerat år 2016.
19:00 
The big bang theory
Amerikansk komedieserie fra 2016. The gyroscopic collapse. Arbejdet med det tophemmelige militærprojekt er nået til vejs ende. Hele banden fejrer, at projektet står færdigt. Men alt er ikke, som det skal være. Del 23. Producerat år 2016.
19:30 
The big bang theory
Amerikansk komedieserie fra 2016. The long distance dissonance. I sæsonens sidste afsnit dukker Dr. Ramona Nowitzki tilfældigvis op, alt imens Amy er væk. Vennerne er bekymrede, for hun har tidligere vist stor interesse for Sheldon. Del 24. Producerat år 2016.
20:00 
Fartjagt: Københavns politi
Dansk reportageserie fra 2018. Anders får travlt, da en Mercedes accelererer kraftigt forbi ham på motorvejen. Men idet han sætter efter bilen, kommer han i tvivl om, hvorvidt han overhovedet kan følge med Mercedesen. Den kører over 200 kilometer i timen, og jagten fortsætter hele vejen til den københavnske vestegn. Lars Haugaard har denne gang gravet en sag frem fra arkiverne, hvor en motorcykelbilist overtræder adskillige færdselslove i indre by. I myldretidstrafikken under Black Friday stopper Anders en englænder, der ikke har helt styr på, fra hvilken side man må overhale, og da bilisten ikke har bopæl i Danmark, skal bøden betales med det samme!. Del 11. Producerat år 2018.
21:00 
Criminal minds
Amerikansk krimiserie fra 2018. Twenty Seven. Det er bogstaveligt talt et kapløb mod tiden, da BAU forsøger at fange de selvtægsmænd, der har stået bag en række af angreb. Angrebene sker nemlig med 27 minutter mellemrum. Del 7. Producerat år 2018.
22:00 
Criminal minds
Amerikansk krimiserie fra 2018. Ashley. BAU efterforsker et mord og en kidnapning i New Hampshire. Imens forsøger Rossi at løfte sit forhold til Krystall, men det går ikke helt som planlagt. Del 8. Producerat år 2018.
23:00 
Over Atlanten [Repris]
Dansk underholdningsprogram fra 2019. Udfordringerne kommer i mange afskygninger for de seks kendte gaster, Hella Joof, Nicolaj Kopernikus, Peter Falktoft, Gorm Wisweh, Sus Wilkins og Christel Pixi, der nærmer sig midtvejspunktet på turen over Atlanten. For med lidt over halvdelen af rejsen tilbage, og med udsigten til det samme hav dag ud og dag ind, begynder kedsomheden og rastløsheden langsomt at melde sig. Alt det glider dog i baggrunden, da sejlerne, til Jesper Banks store rædsel, opdager ubudne gæster ombord på båden!. Del 5. Producerat år 2019.
00:00 
Criminal minds
Amerikansk krimiserie fra 2012. Magnificent light. Holdet bliver udfordret, da en hovedmistænkt i en af deres sager pludselig selv bliver myrdet. Del 9. Producerat år 2012.
01:00 
Hælerjagt [Repris]
Dansk krimidokumentar fra 2016. I Danmark bliver der stjålet mere end 60.000 cykler om året. Det svarer til en cykel hvert 7. minut!. Men hvem er det der stjæler cyklerne og hvor bliver de af? Det vil den undersøgende journalist Sverre Quist finde ud af i første program af den nye dokumentarserie 'Hælerjagt'. Ved hjælp af gps-tracking følger Sverre en stjålen cykels vej fra Lyngby Station via Nørrebro til et sommerhusområde i Nordsjælland i forsøget på at finde ud af, hvor cyklerne ender henne - og hvem der køber dem!. Del 1. Producerat år 2016.
02:00 
Hælerjagt
Dansk krimidokumentar fra 2016. De fleste af os kender skrækken for at miste den uundværlige smartphone. For med den forsvinder ikke bare en telefon, men også netadgang, betalingsmiddel, kontaktarkiv, fotoalbum osv. Det er manges livline og allervigtigste ejendel. Hvert år bliver der stjålet omkring 26. 000 smartphones i Danmark, men hvor ender de stjålne smartphones? Hvem køber de stjålne mobiler? Hvem er hælerne? Det spørgsmål har Sverre Quist sat sig for at finde svaret på og i samarbejde med et sikkerhedsfirma, udruster Sverre en ny smartphone med avanceret sporingsudstyr og software, som kan tænde kameraet. Del 2. Producerat år 2016.
03:00 
Danskerdrabet i Oslo [Repris]
Norsk krimidokumentar fra 2019. Den spændende sag om mordet på danskfødte Anni Nielsen Iranzo udvikler sig hele tiden, og Maria begynder at samle de mange nye spor og tråde, som er dukket op til overfladen, siden hun genoptog sagen på egen hånd. Blandt de nye beviser hører også et mystisk brev, som hverken familien eller den tiltalte har haft noget kendskab til. Et brev, som kan vise sig at få afgørende betydning for mordsagen. Og så kaster kriminaltekniker Eva B. Ragde også lys over, hvad der egentlig skete på gerningsstedet. Del 4. Producerat år 2019.
03:45 
Limitless [Repris]
Amerikansk krimiserie fra 2015. Arm-ageddon. En af Boyles gamle venner påstår, at nogen har hacket hans armprotese og brugt den til at myrde hans kone. Hans spørger derfor Boyle om hjælp til at bevise sin uskyld. Del 10. Producerat år 2015.
04:35 
Limitless
Amerikansk krimiserie fra 2015. This is your brian on drugs. Da Casey og hans SWAT team snupper 80 beslaglagte NZT piller til deres eget brug, bliver det starten på en intern efterforskning. Del 11. Producerat år 2015.
05:20 
House hunters international
Britisk livsstilsprogram fra 2015. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. Del 13. Producerat år 2015.
05:50 (06:00)
House hunters international [Repris]
Britisk livsstilsprogram fra 2015. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. Del 12. Producerat år 2015.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Artiklar

Läs våra artiklar om kvällens program

Serievärlden fick en ny superhjälte

När Black Panther dök upp bland Marvels superhjältar skapades historia.

Superhjältarnas legender
SVT2,20:00

Se fler artiklar

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se