Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
Highway Cops [Repris]
Vi følger en gruppe af New Zealands bedste færdselsbetjente, når de hver dag patruljerer det 11. 000 kilometer lange motorvejsnet, som skærer sig gennem landets spektakulære, og ofte også farlige, natur. Der venter betjentene både store og små opgaver, som når en trailer fuld af får findes havareret, når en campingvogn pludselig bliver skyllet af vejen på grund af et voldsomt regnvejr, eller når unge bilister kører livsfarlige racerløb på de små landeveje. Ingen dage ligner hinanden, men missionen forbliver altid den samme: at holde vejene i New Zealand sikre!. 14/06 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 9 av 20. Producerat år 2013.
06:35 
Chopped [Repris]
Hungry for Love. Der er romantik i luften, når otte madglade singler sættes sammen i par på den perfekte blind date. I den første runde skal parrene lære både hinanden og ingredienserne at kende. 16/03 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 28. Del 12 av 13. Producerat år 2016.
07:20 
Property Brothers [Repris]
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance? Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 15/06 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 8 av 26. Producerat år 2013.
08:10 
Property Brothers [Repris]
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance? Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 08/03 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 9 av 26. Producerat år 2013.
09:00 
Million Dollar Arm
Sportagenten J. B. Bernstein lever et godt liv, men føler sig udspillet af sine konkurrenter. Flere og flere af hans klienter forlader ham, for at søge over mod de større firmaer og Bernstein må derfor tænke i alternative baner, hvis han vil redde sin forretning. Da han en aften inspireres af et indisk realityshow om cricket, får han en dristig idé, der fører ham ned af en sti, han aldrig havde set komme. Regissör: Craig Gillespie, Skådespelare: Madhur Mittal, Aasif Mandvi, Suraj Sharma, Jon Hamm.
11:40 
Safe Haven
Den unge kvinde, Katie, søger en nat tilflugt i havnebyen, Southport i North Carolina. I begyndelsen er hun ikke meget for at omgås de lokale, men tør efterhånden op. Hun får et nært venskab med sin nabo og indleder et forhold til den søde enkemand, Alex, som har ligeså søde børn. Men en mørk sky truer deres lykke, da Katies dunkle fortid kommer op til overfladen. Regissör: Lasse Hallström, Skådespelare: David Lyons, Julianne Hough, Cobie Smulders, Josh Duhamel.
14:00 
A Lot Like Love
Oliver og Emily mødte hinanden for syv år siden på et fly fra Los Angeles til New York. På det tidspunkt var de helt enige om, at de på ingen måder var skabt for hinanden. I løbet af de næste syv år bliver de to ved at støde på hinanden ved forskellige lejligheder, men timingen er aldrig perfekt. Mens de hver især kæmper med karrierer, kærester og kærestesorger, kommer de tættere og tættere på hinanden. Snart har deres forhold udviklet sig til et tæt og fortroligt venskab. Producerat år 2005. Regissör: Nigel Cole, Skådespelare: Ashton Kutcher, Taryn Manning, Amanda Peet.
16:15 
Troldmandens Lærling
Da den onde troldmand Maxim Horvath dukker op i New York med skumle planer om at tilrane sig magten over millionbyen, er gode råd dyre for troldmanden Balthazar, der får brug for assistance, hvis han skal stoppe Maxim. Så Balthazar opsøger den på alle måder gennemsnitlige teenager Dave Stutler, der først er pænt skeptisk, da han får at vide, at Balthazar vil lære ham at bruge magi. Men snart indser Dave, at han rent faktisk besidder magiske evner, og dem får han hårdt brug for, da han sammen med Balthazar møder Maxim i et episk opgør mellem det gode og det onde!. Producerat år 2010. Regissör: Jon Turteltaub, Skådespelare: Alfred Molina, Teresa Palmer, Toby Kebbell, Nicolas Cage, Jay Baruchel.
18:35 
Voice Junior [Repris]
Så er der dømt semifinale! Med kun seks sangere tilbage i konkurrencen om at vinde dette års 'Voice Junior', spidser situationen for alvor til - og det gælder både for børnene og vores tre coaches, Joey, Mette og Wafande. De kan nemlig kun sende én sanger videre til finalen hver, og det bliver de helt små marginaler, som i sidste ende vil afgøre, hvem der klarer sig gennem nåleøjet. Som en del af forberedelserne på det store opgør, tager Wafande sine to sangere med på en noget alternativ coaching-session, der får både pulsen op og smilene frem. Og hvor Joey giver sit lille team en popstjerneoplevelse for livet, så lader Mette sine to talentfulde deltagere bruge deres stemmer på en helt ny måde. 15/06 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 9 av 10. Producerat år 2019.
19:55 
Strøgvagterne [Repris]
En ung mand opfører sig meget mistænkeligt på Strøget, og vagterne Anders og Simon følger efter ham for at kunne tage ham på fersk gerning, hvis han skulle forsøge at stjæle noget. Nicklas tilbageholder et par, der har stjålet fra en eksklusiv tøjbutik, mens Michael og Kristian arbejder på en sag, hvor tyvene har forsøgt at snyde med en MobilePay-betaling. Og så fanger Anders en svensk tyv, der tager den ellers alvorlige situation overordentligt afslappet. 14/06 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 7 av 8. Producerat år 2019.
21:00 
Politijagt [Repris]
En bilist forsøger på den mest desperate måde at slippe for at få konfiskeret sin bil af Henrik. Jørgen stopper en mistænkeligt slingrende knallert, mens Vlado tager tilbage til sit fødeland, Kroatien, hvor han får travlt med trafikuheld. 13/06 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 17. Del 10 av 12. Producerat år 2017.
22:00 
Profil af en morder [Repris]
Amagermanden. I årevis er Københavns Politi på jagt efter en ukendt, brutal seriemorder og voldtægtsforbryder, men først efter mere end 20 år hærgen, begår gerningsmanden en fejl, der leder politiet på sporet. Drabschef Ove Dahl lukker os helt ind i hjertet af det vanskelige efterforskningsarbejde, der endte med at fælde Danmarks værste serieforbryder, Marcel Lychau Hansen, bedre kendt som Amagermanden. 13/06 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 3 av 6. Producerat år 2017.
23:05 
Morderne iblandt os
Into the Swamp. I en familievirksomhed arbejder brødre og fætre tæt og hårdt. Da en af familiemedlemmerne forsvinder, er der ingen, der ved, hvad der er sket og der skal gå hele 20 år, før hans forsvinden bliver opklaret. Säsong 3. Del 8 av 12.
00:10 
Blindspot [Repris]
Masters of War 1:5 – 8. Dominic begynder at udfærdige Madelines katastrofale plan og holdet må skynde sig, hvis de skal nå at stoppe ham. Og så vokser spændeningen mellem dem alle, da hemmeligheder fra fortiden dukker frem i lyset. 11/06 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 21 av 22. Producerat år 2018.
01:10 
Blindspot [Repris]
The Gang Gets Gone. Holdet begiver sig ud på en international mission i et forsøg på at forhindre en angreb i at spredes. Men interne konflikter truer med at komme i vejen for missionen. 12/06 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 22 av 22. Producerat år 2018.
02:10 
Special Victims Unit [Repris]
Girl dishonored. Voldtægten af en studerende får holdet til at tage et universitetes traditioner og kultur under lup. 15/06 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 14. Del 20 av 24.
03:05 
Ex on the Beach
Ex on the Beach - Danmark. Fie keder sig bravt, efter at Frederik har forladt villaen - men så er det jo heldigt, at hun kan puste lidt til ilden, når Amanda og Mikkel skændes. Claes kom ind i villaen for at vinde Cecilies hjerte, men interessen er dalet gevaldigt, efter hendes flirt med Morten. Og så lander en ny ex, som for alvor skaber rav i tingene, da hun alene får lov til at bestemme, hvem der skal sove hvor. Säsong 2. Del 14 av 24. Producerat år 2019.
03:55 
De beskidte helte [Repris]
Michael har været sanitør i mange år, men det er hårdt arbejde og svært at vænne sig til de opgaver, som har med ofre for forbrydelser at gøre. Så da Michael kommer ud til en blodindsmurt lejlighed, hvor en kvinde er blevet dræbt, må han forsøge at holde fokus. John er på en meget anderledes sag, hvor et stort industrikøkken har så store problemer med bananfluer, at de har tilkaldt John, som skal forsøge at skaffe dem af med deres plagedyr. Et ældre ægtepar er i chok. Konens mor er lige død, og da deres pejs pludselig overtænder og truer med at sætte deres hus i brand, tager vagtchefen Martin hånd om sagerne. 16/06 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 6 av 10. Producerat år 2014.
04:45 
De beskidte helte
Martin og Allan må kæmpe for at holde energien oppe og øjnene åbne, da en brand er blevet forsøgt påsat på et lokalt jobcenter. Det er midt om natten, og der skal stås ret på centralen få timer senere. Hos en familie, der er blevet udsat for en vandskade, er der god stemning og drillerier mellem de to sanitører Michael og James. Men Michael må træde i karakter, da James er for ivrig og bliver overhældt med kogende vand. Allan er i godt humør, og tror at han kan klare en skimmelopgave i en snæver vending. Men så let går det ikke. Säsong 1. Del 7 av 10. Producerat år 2014.
05:35 (06:10)
World's Funniest Videos: Top 10 Countdown
The family dynamic. Amerikansk klipshow hvor de sjoveste klip fra hele verden samles i en top 10. Men hvad griner vi mest af? Dyreklip, børn eller er det bryllupskiks? Find ud af det her. Säsong 2. Del 48 av 50. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se