Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:05 
Property brothers [Repris]
Amerikansk livsstilsprogram fra 2013. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. Del 14. Producerat år 2013.
06:50 
Property brothers
Amerikansk livsstilsprogram fra 2013. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. Del 15. Producerat år 2013.
07:40 
5. gear [Repris]
Dansk underholdningsprogram fra 2018. Lars Rasmussen er en mand, som skriger utroligt meget, når han befinder sig i en racerbil. Og det er ikke noget, som han er specielt stolt af, hvorfor hans mål i denne sæson er at få styr på de mange skingre udbrud og i stedet holde fokus på sin kørsel. Problemet er bare, at han denne gang er på hold med sprælske fartdjævel Jesper Skibby, der bestemt ikke er bleg for at træde sømmet i bund og smadre modstanderne af banen!. Del 4. Producerat år 2018.
08:30 
5. gear
Dansk underholdningsprogram fra 2018. Der er gensynsglæde og begejstring over at være tilbage i 5. Gear hos Nicolaj Kopernikus og Casper Crump. Og imens skuespillerne er trygge ved at køre sammen, ser Kandis-Johnny ikke lige så afslappet ud ved siden af fru Gitte. I stuntracet kommer youtuberne Rasmus Brohave og Kristian Kulmbach lidt for hurtigt og lidt for tæt på Kopernikus og Crump. Del 5. Producerat år 2018.
09:15 
The big bang theory [Repris]
Amerikansk komedieserie fra 2016. The veracity elasticity. Amy vil meget gerne blive boende hos Sheldon, så hun bilder ham ind, at hendes lejlighed er under ombygning. Leonard overlader indretningen af Sheldons værelse til Penny. Del 7. Producerat år 2016.
09:40 
The big bang theory [Repris]
Amerikansk komedieserie fra 2016. The brain bowl incubation. Et forsøg med at kombinere Amy og Sheldons gener går så godt, at Sheldon nu mener, at det er på høje tid, at de formerer sig. Raj er glad for sin nye kæreste, men ikke begejstret for at skulle fortælle, hvad hun lever af. Del 8. Producerat år 2016.
10:00 
The big bang theory [Repris]
Amerikansk komedieserie fra 2016. The geology elevation. Bert fra geologiafdelingen vinder den prestigefyldte 'MacArthur Genius Grant', mens Sheldon kæmper med at holde jalousien tilbage. Del 9. Producerat år 2016.
10:30 
The big bang theory [Repris]
Amerikansk komedieserie fra 2016. The property division collision. Leonard og Sheldon deler deres ejendele op, hvilket ikke går stille for sig. Stuart spørger, om han kan bo hos Howard og Bernadette. Del 10. Producerat år 2016.
11:00 
The big bang theory [Repris]
Amerikansk komedieserie fra 2016. The birthday synchronicity. Amys ønske om at tilbringe en aften med Sheldon på sin fødselsdag, bliver spoleret af Bernadette. Del 11. Producerat år 2016.
11:30 
The big bang theory [Repris]
Amerikansk komedieserie fra 2016. The holiday summation. Vennerne fortæller, hvad de hver især har lavet i deres ferie. Et uskyldigt juletræ ender med at skabe strid mellem Leonard og Penny. Del 12. Producerat år 2016.
12:00 
The big bang theory [Repris]
Amerikansk komedieserie fra 2016. The romance recalibration. Penny og Amy tager på afslapningsweekend for at lære Leonard at kunne agere på egen hånd. Imens forsøger Howard og Raj at fikse et knirkende trægulv. Del 13. Producerat år 2016.
12:30 
The big bang theory [Repris]
Amerikansk komedieserie fra 2016. The emotion detection automation. Sheldon har opfundet en maskine, der kan læse menneskers følelser. Han mener, at den kan hjælpe ham med at kommunikere med mennesker, men også at identificere mulige fjender. Raj mangler råd og vejledning om dating og inviterer derfor sin ekskæreste på besøg. Del 14. Producerat år 2016.
12:55 
The big bang theory [Repris]
Amerikansk komedieserie fra 2016. The locomotion reverberation. Sheldons interesse for togmotorer er blevet enorm, og han fordyber sig derfor ikke længere i fysikkens verden. Men Leonard og Howard behøver hans hjælp og må derfor forsøge at narre ham. Del 15. Producerat år 2016.
13:25 
The big bang theory [Repris]
Amerikansk komedieserie fra 2016. The allowance evaporation. Amy er alt andet end tilfreds med, at Sheldon har delt meget private detaljer om deres forhold på universitetet. Raj indser at han fremadrettet må stå på egne ben, idet farens hjælp ophører. Del 16. Producerat år 2016.
13:50 
Inderst inde
Amerikansk animationsfilm fra 2015. I denne prisbelønnede animationsperle stifter vi bekendstkab med pigen Riley og hendes fem følelser Glæde, Frygt, Afsky, Triste og Vrede. Da Riley og hendes forældre flytter til San Francisco kommer især Glæde på overarbejde, idet Riley langt fra er tilfreds med at forlade vennerne og den gamle by. De fem følelser begiver sig nu sammen ud på et eventyr i forsøget på at gøre hende glad for sin nye tilværelse. Producerat år 2015. Regissör: Pete Docter, Skådespelare: Lisbeth Wulff, Jacob Morild, Jesper Christensen, Alma Aaberg Plougman, Cecilie Stenspil, Anders Bircow, Lars Mikkelsen.
15:50 
Pan
Amerikansk eventyrfilm fra 2015. Peter er 12 år og forældreløs, og han nyder ikke ligefrem tilværelsen på børnehjemmet, hvor han mistænker forstanderen for at gøre livet surt for alle børnene med vilje. Men en aften bliver Peter pludselig kidnappet af en bande pirater i et flyvende sørøverskib, der fører ham direkte til Ønskeøen! Det bliver starten på et fantastisk eventyr, der både byder på nye venskaber og livsfarlige kampe, alt imens Peter forsøger at finde frem til sandheden om sin mor, der anbragte ham på børnehjemmet for mange år siden!. Producerat år 2015.
18:10 
Kung Fu Panda 3
Amerikansk animationsfilm fra 2016. Pandaen Po lever et idyllisk liv i Fredens dal med vennerne Trane, Hugorm, Knæler, Abe og Tiger. Altså lige indtil Pos far, Li, pludselig dukker op igen. Den genforende duo drager afsted mod et hemmeligt paradis fyldt med andre pandaer. Men da den skurkagtige yakokse Kai begynder at hærge Kina, må Po trække i arbejdstøjet og træne de kluntede bamser i at mestre Kung Fu. Danske Stemmer: Po: Rune Klan, Li: Morten Staugaard, Kai: Torbjørn Hummel, Tiger: Trine Appel. Producerat år 2016.
20:00 
Voice junior
Vi blænder op for en spritny sæson af det ekstremt populære familieprogram ’Voice Junior’, hvor nogle af landets yngste og mest talentfulde stjernefrø skal forsøge at blæse de tre coaches bagover med deres sangstemmer og sikre sig en plads på et af de tre respektive teams. Denne gang får de to Voice Junior-veteraner Joey og Wafande følgeskab af den nye pige i klassen, Mette Lindberg, som er max klar til at fyre op under festen og naturligvis give fyrene kamp til stregen, når det gælder om at sammensætte det stærkeste team af sangere! I kulissen står værterne Jacob Riising og Ihan Haydar parat til at støtte de mange modige børn, som står over for deres livs største oplevelse, og som måske - eller måske ikke - når et skridt nærmere den store finale. I denne første runde ’blind auditions’ møder vi bl a rockpigen Karoline, hvis bror er kæmpe Joey-fan, Claudia på ti år som elsker ABBA og Malthe på 11 år, som bare ikke kan lade være med synge hele tiden!. Del 1.
21:30 
Fantastiske skabninger og hvor de findes
Amerikansk eventyr fra 2016. Efter en verdensomspændende rejse ankommer Newt Scamander til 1920’ernes New York. Med sig har han en mystisk kuffert, der indeholder et mangfoldigt udpluk af magiske skabninger. Troldmanden er imidlertid lykkeligt uvidende om det mørke og den mystiske skikkelse, der er begyndt at terrorisere byen. For at gøre ondt værre, slipper en håndfuld skabninger løs fra Newts kuffert, der hurtigst muligt må opsnuse dem igen. Producerat år 2016.
00:10 
Over Atlanten [Repris]
Dansk underholdningsprogram fra 2019. Der er endelig kommet vind i sejlene igen for Hella Joof, Nicolaj Kopernikus, Peter Falktoft, Gorm Wisweh, Sus Wilkins og Christel Pixi, der er på deres livs eventyr i sejlbåd tværs over det enorme Atlanterhav. De har ramt passatvinden, og det giver helt nye udfordringer for de seks gaster, der kæmper for at vænne sig til livet ombord på den konstant gyngende skude. Og for skuespiller Sus Wilkins bliver det hele pludselig for meget …. Del 4. Producerat år 2019.
01:10 
The Alamo
Amerikansk actiondrama fra 2004. Et historisk drama der udspiller sig før, under og efter revolutionen i Texas fra 1835-36. Her lå den Mexicanske mission 'The Alamo' under belejring af soldater under personlig ledelse af diktatoren, General Santa Ana. Kommanderet af Oberst Travis forskansede og forsvarede de sig til den bitre ende. Det var her General Sam Houstons hær af blandet herkomst tog kampen op imod diktatoren Santa Ana, og banede igennem dette slag, vejen for Texas' uafhængighed. Producerat år 2004.
03:50 
Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie fra 2008. Zebras. Mordet på en turist i Central Park bringer enheden i højeste alarmberedskab. Men da den mistænkte, som de har bragt ind til afhøring, flygter fra Munch og Fin, må Munch søge hjælp hos mandens ekskone for at forhindre endnu et mord. Del 22. Producerat år 2008.
04:35 
Limitless
Amerikansk krimiserie fra 2015. Side effects may include . Som Senator Morra lægger pres på Brian. Biefterne af NZT begynder at melde sig, så Brian har brug for en pille, som kun Senator Morra har og han vil have noget i bytte for endnu en inokulation. Brian forsøger at finde anden kur - for ikke at skulle forråde agent Harris. Del 6. Producerat år 2015.
05:25 (06:10)
House hunters international
Britisk livsstilsprogram fra 2015. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. Del 8. Producerat år 2015.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se