Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
Chopped [Repris]
Amerikansk underholdningsprogram fra 2015. All-Stars Tournament: Part 1. Kokkene Madison Cowan, Eric Greenspan, Brian Malarkey og Art Smith dyster om en plads i finalen og præmien på 75.000 dollar. Del 3. Producerat år 2015.
07:00 
Chopped [Repris]
Amerikansk underholdningsprogram fra 2015. All-Stars Tournament: Part 2. Kokkene Anne Burrell, Hung Huynh, Mary Sue Milliken og Dale Talde takler kurve med ingredienser til forretter, og der vanker både suppe og en sur overraskelse. Del 4. Producerat år 2015.
07:45 
Chopped
Amerikansk underholdningsprogram fra 2015. All-Stars Tournament: Part 3. Fire nye kokke dyster om en plads i finalen. I 1. runde skal en særlig form for spansk kød tilberedes med en let lille småkage. Del 5. Producerat år 2015.
08:35 
Property brothers [Repris]
Amerikansk livsstilsprogram fra 2013. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. Del 16. Producerat år 2013.
09:20 
Property brothers
Amerikansk livsstilsprogram fra 2013. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. Del 17. Producerat år 2013.
10:10 
5. gear [Repris]
Dansk underholdningsprogram fra 2018. Det er tid til sæsonens anden semifinale - men hvem får de to sidste pladser i den store 5. Gear-finale?. Find ud af, om Bubber stadig råber af Sofia, eller om han har fået oplært hende til at blive en ægte racerkører. I stuntracet gælder det om ikke at tøve, når deltagerne skal køre op på ladet af en lastbil i fuld fart. Det er nu, det gælder!. Del 7. Producerat år 2018.
11:10 
5. gear
Dansk underholdningsprogram fra 2018. Så er det finaletid! Og Bubber skal holde godt fast i sin titel som forsvarende mester, da alle de andre tænker kun på én ting: At vinde over Bubber. Der er lagt op til et vanvittigt, hurtigtkørende afgørende løb med otte finalister, der alle er blevet til vaskeægte racerkørere!. Men inden de når så langt, skal de overvinde deres dødsangst og gennemføre stuntet. Del 8. Producerat år 2018.
12:10 
Greys hvide verden [Repris]
Amerikansk dramaserie fra 2015. Why try to change me now. En ny konsulent bliver modtaget med meget blandede følelser. Specielt da hun begynder at træde operationslægerne over tæerne. Amelia og Owen har svært ved at lade deres personlige problemer blive hjemme. April udforsker ukendt terræn. Del 7. Producerat år 2015.
13:10 
Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie fra 2015. The room where it happens. En kompliceret operation, hvor der står liv på spil, bringer dårlige minder frem for Meredith, Richard, Owen og Stephanie. Del 8. Producerat år 2015.
14:10 
CSI [Repris]
Amerikansk krimiserie fra 2007. For gedda. Catherine trøster Warrick, da han anklages for mordet på en berygtet Las Vegas-gangster. Sagen forværres, da Warrick er i tvivl om, hvorvidt han er skyldig eller uskyldig. Del 17. Producerat år 2007.
15:10 
CSI
Amerikansk krimiserie fra 2008. For warrick. Den niende sæson af verdens mest sete krimiserie byder på masser af spænding, kryptiske sager men også forandring for teknikerne på det intelligente og dygtige CSI-hold i Las Vegas. Det hele begynder med lyden af skud og CSI-agenten Warrick Brown der ligger livløs, faldet sammen over sin bil. Hele CSI-teamet er i dyb sorg og chok over nyheden om deres faldne ven, og dramaet fortsætter, da mordet efterforskes af ingen anden end den skyldige. En gammel ven vender tilbage. Del 1. Producerat år 2008.
16:10 
Special Victims Unit [Repris]
Amerikansk krimiserie fra 2010. Rescue. Vivian Arliss' navn dukker op under efterforskningen af en voldtægtssag. Benson, som ikke har opgivet at finde Calvins mor, vil gerne have sagen. Cragen overdrager dog efterforskningen til Tutuola og Munch. Benson sætter nu sit job på højkant, da hun trodser inspektørens ordrer. Del 10. Producerat år 2010.
17:05 
Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie fra 2010. Pop. En ung dreng er blevet tævet ihjel, og hans lig er blevet efterladt på en karrusel. Benson og Stabler arbejder på sagen, og den første mistænkte er en bølle fra drengens skole, men sporene sender dem i retning af illegalt hazardspil samt en chokerende drejning i sagen. Del 11. Producerat år 2010.
18:05 
The big bang theory [Repris]
Amerikansk komedieserie fra 2016. The comic-con conundrum. Nu når Raj ikke længere modtager penge fra sin far, forsøger han istedet at nasse på Sheldon. Bernadette har måske fundet en snedig løsning på, hvordan Howard kan indrages i de daglige gøremål. Del 17. Producerat år 2016.
18:35 
The big bang theory [Repris]
Amerikansk komedieserie fra 2016. The escape hatch identification. Raj må opsige sin lejlighed og får hurtig tilbudt hjælp af sine venner. Sheldon behøver råd om kærlighed fra en erfaren person. Del 18. Producerat år 2016.
19:00 
The big bang theory
Amerikansk komedieserie fra 2016. The collaboration fluctuation. Efter at Raj måtte opsige sin lejlighed, er han flyttet ind hos Leonard og Penny. Den ellers altid selvoptaget Sheldon viser pludselig interesse for Amys arbejde. Del 19. Producerat år 2016.
19:30 
The big bang theory
Amerikansk komedieserie fra 2016. The recollection dissipation. Sheldon vågner op med grumme tømmermænd. Hans hukommelse er svært svækket, og notesbogen med de hemmelige informationer om militær-projektet er væk. Men heldigvis kan en telefon hjælpe til. Del 20. Producerat år 2016.
20:00 
Voice junior [Repris]
Vi blænder op for en spritny sæson af det ekstremt populære familieprogram ’Voice Junior’, hvor nogle af landets yngste og mest talentfulde stjernefrø skal forsøge at blæse de tre coaches bagover med deres sangstemmer og sikre sig en plads på et af de tre respektive teams. Denne gang får de to Voice Junior-veteraner Joey og Wafande følgeskab af den nye pige i klassen, Mette Lindberg, som er max klar til at fyre op under festen og naturligvis give fyrene kamp til stregen, når det gælder om at sammensætte det stærkeste team af sangere! I kulissen står værterne Jacob Riising og Ihan Haydar parat til at støtte de mange modige børn, som står over for deres livs største oplevelse, og som måske - eller måske ikke - når et skridt nærmere den store finale. I denne første runde ’blind auditions’ møder vi bl a rockpigen Karoline, hvis bror er kæmpe Joey-fan, Claudia på ti år som elsker ABBA og Malthe på 11 år, som bare ikke kan lade være med synge hele tiden!. Del 1.
21:30 
Over Atlanten [Repris]
Dansk underholdningsprogram fra 2019. Udfordringerne kommer i mange afskygninger for de seks kendte gaster, Hella Joof, Nicolaj Kopernikus, Peter Falktoft, Gorm Wisweh, Sus Wilkins og Christel Pixi, der nærmer sig midtvejspunktet på turen over Atlanten. For med lidt over halvdelen af rejsen tilbage, og med udsigten til det samme hav dag ud og dag ind, begynder kedsomheden og rastløsheden langsomt at melde sig. Alt det glider dog i baggrunden, da sejlerne, til Jesper Banks store rædsel, opdager ubudne gæster ombord på båden!. Del 5. Producerat år 2019.
22:30 
Blindspot
Amerikansk krimiserie fra 2018. Case: Sun, Moon, and the Truth. Remis handlinger får konsekvenser og det sætter både hende og Weller i fare. Imens forsøger Patterson og Rich at løse en mystisk gåde hos FBI. Del 7. Producerat år 2018.
23:30 
Blindspot
Amerikansk krimiserie fra 2018. Screech, Thwack, Pow. Remi ender i et kapløb med tiden, da hun forsøger at udføre sin ultimative plan, før giften når hendes hjerne. Imens håber Kurt inderligt på, at Jane stadig er et sted indeni Remi, men kan han nå at indhente hende, før det er for sent?. Del 8. Producerat år 2018.
00:30 
Danskerdrabet i Oslo [Repris]
Norsk krimidokumentar fra 2019. Den spændende sag om mordet på danskfødte Anni Nielsen Iranzo udvikler sig hele tiden, og Maria begynder at samle de mange nye spor og tråde, som er dukket op til overfladen, siden hun genoptog sagen på egen hånd. Blandt de nye beviser hører også et mystisk brev, som hverken familien eller den tiltalte har haft noget kendskab til. Et brev, som kan vise sig at få afgørende betydning for mordsagen. Og så kaster kriminaltekniker Eva B. Ragde også lys over, hvad der egentlig skete på gerningsstedet. Del 4. Producerat år 2019.
01:30 
Criminal minds [Repris]
Amerikansk krimiserie fra 2012. The apprenticeship. En række prostituerede findes henrettet på samme måde som en række dyr i Miami, og holdet indleder nu en kamp mod tiden, for at finde den bestialske gerningsmand. Del 6. Producerat år 2012.
02:30 
Criminal minds
Amerikansk krimiserie fra 2012. The fallen. Holdet rejser til Californien, hvor der er fundet en række hjemløse, som er blevet brændt til døde på den berømte Santa Monica Pier. Del 7. Producerat år 2012.
03:20 
Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie fra 2013. Thought criminal. En undercover-aktion med fokus omkring en berømt fotograf giver holdet begrundet mistanke, men de har svært ved at finder beviserne, der kan få manden dømt. Del 23. Producerat år 2013.
04:10 
Limitless [Repris]
Amerikansk krimiserie fra 2015. When pirates pirate pirates. Brian Finch og Agent Harris mødes med deres chef, Naz, i hendes elegante lejlighed på Manhattan. Naz er stadig rasende over, at CIA 'lånte' Brian til deres lyssky mission uden hendes viden. Hun ved, at det er risikabelt at konfrontere sine overordnede, så hun advarer Brian og Harris om, hvad der kan ske, hvis hun fejler. Og det gør hun.. Hun bliver anklaget for forræderi og tilbageholdt på ubestemt tid. Brian og Harris må nu rede trådene ud, men nettet udvides hele tiden. Del 8. Producerat år 2015.
04:55 (06:15)
Limitless
Amerikansk krimiserie fra 2015. Headquarters!. Brian forsøger at overtale Naz om at give ham hans eget, personlige hovedkvarter. Hans tilbyder til gengæld at fange FBI's 10 mest eftersøgte kriminelle, hvilket er et tilbud, Naz har svært ved at takke nej til. Del 9. Producerat år 2015.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se