Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:05 
De beskidte helte
Dansk reportageserie fra 2015. I denne uge i ”De beskidte helte” får drengene fra Recover sin sag for. De skal arbejde i højderne, når et stråtækt hus, der været udsat for kæmpe brand, skal repareres. Sagen går dog ikke som planlagt til stor frustration for Mike. Mens kollegaerne arbejder ude i marken, tager sanitøren Allan ud for at gøre rent efter en vandskade i en dagligvarebutik, og nysgerrig som han er, bliver alt slam undersøgt nærmere. Slamsugeren Jan har store problemer med at få hul på en stoppet faldstamme. Det hjælper ikke, at lejligheden er oversvømmet med lortevand og skaderne hober sig op. Del 3. Producerat år 2015.
06:55 
Chopped [Repris]
Amerikansk underholdningsprogram fra 2016. Basket Buzz. Den første kurv indeholder en gigantisk cirkel af dej med en lang historie og grøntsager, der nok ligner små vandmeloner, men smager af noget helt andet. Del 19. Producerat år 2016.
07:45 
Chopped
Amerikansk underholdningsprogram fra 2016. Wild Times. Direkte fra naturen og ned i kokkenes kurve. Ingredienserne er i denne omgang inspireret af jægerens favoritter. Del 20. Producerat år 2016.
08:30 
Property brothers [Repris]
Amerikansk livsstilsprogram fra 2013. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. Del 12. Producerat år 2013.
09:20 
Property brothers
Amerikansk livsstilsprogram fra 2013. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. Del 13. Producerat år 2013.
10:15 
5. gear [Repris]
Dansk underholdningsprogram fra 2018. Bubber er tilbage! Men kan den forsvarende ”5. Gear”-mester overhovedet måle sig med alle de nye deltagere?. Denne gang kører Bubber sammen med sin datter, der dog starter alt for forsigtigt ud på racerbanen, hvilket får hendes fartglade far helt op i det røde felt!. Og situationen bliver kun endnu mere anspændt af, at Adam Duvå Hall og Pelle Hvenegaard målrettet lægger an på Bubbers datter for at smadre hans koncentration og køreevner!. Del 2. Producerat år 2018.
11:15 
5. gear
Dansk underholdningsprogram fra 2018. Esben Bjerre og Peter Falktoft vender stærkt tilbage på racerbanen, og denne gang skal det umage par køre på samme hold!. Men har de overhovedet nogen chance for at følge med fartdjævlen Oscar Siesbye, der til daglig kører ræs med selveste Prins Joachim?. I stuntrunden går det vildt for sig, når deltagerne skal bruge deres egne biler som tonstunge bowlingkugler og smadre dem ind i gigantiske kegler. Del 3. Producerat år 2018.
12:15 
Greys hvide verden [Repris]
Amerikansk dramaserie fra 2015. Falling slowly. Alex prøver at gøre det rette, men lige lidt hjælper det. Jackson og April forsøger at venne sig til livet med barn. Mens Meredith og Nathan får styr på deres forhold, sætter Amelia spørgsmålstegn ved sit og Owens. Del 4. Producerat år 2015.
13:15 
Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie fra 2015. Both sides now. Meredith og Bailey kommer begge på hårdt arbejde, da de får patienter ind, som skal have en levertranplantation. Owen er blevet babysitter for Harriet og søger hjælp hos de andre læger. Del 5. Producerat år 2015.
14:15 
CSI [Repris]
Amerikansk krimiserie fra 2007. Drop's out. Grissom, Brass, Catherine og Nick undersøger sagen om en kvinde, som blev fundet i en lejlighedsbygning med et skudsår. Under efterforskningen bliver Drops mistænkt, selvom han stadig sidder i fængsel. Del 14. Producerat år 2007.
15:10 
CSI
Amerikansk krimiserie fra 2007. The theory of everything. En kvinde dukker op på stationen og advarer om en invasion af rumvæsener. Da hun senere findes død - med grønt blod i årerne, er det op til CSI-holdet at undersøge, hvad der egentlig foregår. Del 15. Producerat år 2007.
16:10 
Special Victims Unit [Repris]
Amerikansk krimiserie fra 2010. Trohy. Benson og Stabler arbejder på en sag, hvor en kvinde er blevet voldtaget og myrdet. Offerets lig er blevet fundet i et industrivaskeri. Efterforskerne kommer hurtigt på sporet af en mistænkt, men sagen viser sig at være meget mere kompliceret end først antaget. Flere ofre dukker op og beviserne peger nu på, at en seriemorder er på spil. Bensons forsøg på at finde frem til et vidne i sagen resulterer i et fejltrin, som får alvorlige følger for hende. Del 7. Producerat år 2010.
17:10 
Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie fra 2010. Penetration. Benson og Stabler efterforsker sagen om agent Dana Lewis, som er blevet udsat for en voldtægt. Pludselig vil Dana ikke længere samarbejde med dem, angiveligt grundet den undercover efterforskning, som hun er involveret i. Benson og Stabler er frustrerede og slutter sig til den operation, som Dana arbejder på. Det drejer sig om protesterne imod at opføre en moské ved Ground Zero, eller det er i hvert fald det som sagen på overfladen skulle handle om. Del 8. Producerat år 2010.
18:00 
The big bang theory [Repris]
Amerikansk komedieserie fra 2016. The birthday synchronicity. Amys ønske om at tilbringe en aften med Sheldon på sin fødselsdag, bliver spoleret af Bernadette. Del 11. Producerat år 2016.
18:30 
The big bang theory [Repris]
Amerikansk komedieserie fra 2016. The holiday summation. Vennerne fortæller, hvad de hver især har lavet i deres ferie. Et uskyldigt juletræ ender med at skabe strid mellem Leonard og Penny. Del 12. Producerat år 2016.
19:00 
The big bang theory
Amerikansk komedieserie fra 2016. The romance recalibration. Penny og Amy tager på afslapningsweekend for at lære Leonard at kunne agere på egen hånd. Imens forsøger Howard og Raj at fikse et knirkende trægulv. Del 13. Producerat år 2016.
19:30 
The big bang theory
Amerikansk komedieserie fra 2016. The emotion detection automation. Sheldon har opfundet en maskine, der kan læse menneskers følelser. Han mener, at den kan hjælpe ham med at kommunikere med mennesker, men også at identificere mulige fjender. Raj mangler råd og vejledning om dating og inviterer derfor sin ekskæreste på besøg. Del 14. Producerat år 2016.
20:00 
Fartjagt: Københavns politi
Dansk reportageserie fra 2018. Vicepolitiinspektør Lars Haugaard har fundet en af de mest ekstreme fartsager frem fra arkiverne. Da føreren af en stjålet bil prøver at stikke af fra en motorcykelbetjent, begynder en vild jagt, der tager os igennem byen og ender med et brag på motorvejen. Lasse og Anders er på motorcykelpatrulje i indre by, og Morten eftersætter de værste fartsyndere på motorringvejen. Og så er vi med på det årlige vedligeholdelseskursus for motorcykelbetjentene og ser med, når de træner manøvrer, som de hver dag udsættes for i storbyen. Del 10. Producerat år 2018.
21:00 
Criminal minds
Amerikansk krimiserie fra 2018. The Tall Man. Da tre mennesker forsvinder i en skov, begynder holdet at efterforske en lokal spøgelseshistorie om ”The Tall Man” og de spor, der er at finde. Dagen efter dukker en af de efterlyste op igen - dog uden at kunne fortælle nogen detaljer om, hvad der er sket. Del 5. Producerat år 2018.
22:00 
Criminal minds
Amerikansk krimiserie fra 2018. Luke. BAU sættes til at efterforske fire mord, der alle er begået inden for tre dage. Forbrydelserne viser sig at have en forbindelse til Alvez, der for år tilbage befandt sig i området under jagten på en berygtet lejemorder. Del 6. Producerat år 2018.
23:00 
Over Atlanten [Repris]
Dansk underholdningsprogram fra 2019. Der er endelig kommet vind i sejlene igen for Hella Joof, Nicolaj Kopernikus, Peter Falktoft, Gorm Wisweh, Sus Wilkins og Christel Pixi, der er på deres livs eventyr i sejlbåd tværs over det enorme Atlanterhav. De har ramt passatvinden, og det giver helt nye udfordringer for de seks gaster, der kæmper for at vænne sig til livet ombord på den konstant gyngende skude. Og for skuespiller Sus Wilkins bliver det hele pludselig for meget …. Del 4. Producerat år 2019.
00:00 
Criminal minds
Amerikansk krimiserie fra 2012. God complex. Holdet er i New Mexico for at lede efter en gerningsmænd der har amputeret forskellige kropsdele på tilfældige ofre. Del 4. Producerat år 2012.
01:00 
Special Victims Unit [Repris]
Amerikansk krimiserie fra 2013. Comic perversion. En komiker fortæller vittigheder om voldtægt under en optræden på et universitet, hvorefter hans fans overfalder en student. Senere træder en kvinde frem og anklager komikeren for voldtægt, og Benson arresterer ham. Barba føler imidlertid, at Benson har handlet overilet. En efterforsker fra Chicago søger hjælp hos politiet i New York. Del 15. Producerat år 2013.
02:00 
Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie fra 2013. Thought criminal. En undercover-aktion med fokus omkring en berømt fotograf giver holdet begrundet mistanke, men de har svært ved at finder beviserne, der kan få manden dømt. Del 23. Producerat år 2013.
02:55 
Limitless [Repris]
Amerikansk krimiserie fra 2015. The legend of marcos ramos. Brian hjælper agenterne Harris og Boyle med efterforskningen af mordet på en pensioneret FBI-agent. Rimelig chokeredende, finder de en forbindelse til den meget snu leder af et berygtet narkokartel. På den private side har Brian genoptaget kontakten med en gammel flamme, men han er tvivl om hendes følelser. Er de for ham eller NZT-versionen af ham?. Del 3. Producerat år 2015.
03:45 
Limitless
Amerikansk krimiserie fra 2015. Page 44. Brians loyalitet overfor FBI bliver prøvet, da Sands, Senator Edward Morras repræsentant, forlanger, at Brian stjæler FBI's hemmelig fil om NZT. Agent Harris har ikke set sin far i mange år. Da han dør, er hun noget overrasket over, hvad hun arver efter ham. Del 4. Producerat år 2015.
04:30 
Manden i den røde bil [Repris]
Dansk krimidokumentar fra 2019. Forbrydelser der rystede Danmark. ’Forbrydelser der rystede Danmark’: I efteråret 2012 bliver to piger på henholdsvis 10 og 11 år med nogle ugers mellemrum bortført og seksuelt krænket af en mand i en rød bil nær Vester Skerninge på Fyn. Frygten spreder sig blandt forældre på Fyn. I november 2012 bliver en bordeauxrød Opel Astra indleveret til bytte hos en brugtvognsforhandler, og et halvt år senere opstår en besynderlig brand i en lejlighed i Odense. Men, hvordan hænger de her forbrydelser sammen? I programmet fortæller brugtvognsforhandleren, indsatslederen, naboen og journalisten om tilfældighederne, der fangede manden i den røde bil. Producerat år 2019.
05:15 (06:00)
House hunters international
Britisk livsstilsprogram fra 2015. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. Del 6. Producerat år 2015.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se