Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
De beskidte helte [Repris]
Dansk reportageserie fra 2015. Sanitøren Allan starter på Slagelse Politistation, hvor han både for lov til at køre og gøre en politibil ren. Senere ender han på oprydningsarbejde efter et rambuk tyveri. Der er også gensyn med skadeservicemanden Mike, der er på arbejde i en børnehave efter en vandskade og vagtlederen Martin, der med kollegaen Marc bliver sendt ud til en dødsbrand, hvor de skal hjælpe Falck med at få den afdøde ud af lejligheden. Hos skadedyrseksperten, John har tusindvis af hvepse invaderet en sofa, som ender med at bliver den største hvepsesag han nogensinde har taget sig af. Og så skal vi møde de musikglade slamsugere Jan og Nicklas, der får deres sag for med en faldstamme, der er så stoppet, at det står ned med lortevand fra et kælderloft. Del 1. Producerat år 2015.
07:00 
Property brothers
Amerikansk livsstilsprogram fra 2012. Steph og Micah. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. Del 19. Producerat år 2012.
07:50 
5. gear [Repris]
Dansk underholdningsprogram fra 2018. Lars Rasmussen er en mand, som skriger utroligt meget, når han befinder sig i en racerbil. Og det er ikke noget, som han er specielt stolt af, hvorfor hans mål i denne sæson er at få styr på de mange skingre udbrud og i stedet holde fokus på sin kørsel. Problemet er bare, at han denne gang er på hold med sprælske fartdjævel Jesper Skibby, der bestemt ikke er bleg for at træde sømmet i bund og smadre modstanderne af banen!. Del 4. Producerat år 2018.
08:40 
5. gear
Dansk underholdningsprogram fra 2018. Velkommen til sæsonens første semifinale, hvor Nicolaj Kopernikus og Casper Crump ikke lægger skjul på, at deres vigtigste mission er at slå Bubber. Og så er det et gensyn med et par, vi ellers havde sagt farvel til. Jacob Riising og Krede er tilbage i konkurrencen, da Nadia Nadim og Sarah Zobel måtte melde afbud. Del 6. Producerat år 2018.
09:25 
Fartjagt: Københavns politi [Repris]
Dansk reportageserie fra 2018. Vicepolitiinspektør Lars Haugaard har fundet en af de mest ekstreme fartsager frem fra arkiverne. Da føreren af en stjålet bil prøver at stikke af fra en motorcykelbetjent, begynder en vild jagt, der tager os igennem byen og ender med et brag på motorvejen. Lasse og Anders er på motorcykelpatrulje i indre by, og Morten eftersætter de værste fartsyndere på motorringvejen. Og så er vi med på det årlige vedligeholdelseskursus for motorcykelbetjentene og ser med, når de træner manøvrer, som de hver dag udsættes for i storbyen. Del 10. Producerat år 2018.
10:30 
Dear John
Amerikansk romantisk drama fra 2010. Den unge soldat, John Tyree, er hjemme på orlov, hvor han møder den idealistiske universitetsstuderende Savannah Curtis. De forelsker sig hovedkulds i hinanden, men de må hurtigt skilles, da John sendes i krig. I hele syv år er de adskilt og kan kun holde kontakten via breve, og det sætter deres forhold på en hård prøve. Filmen er instrueret af Lasse Hallström, og den er baseret på en roman af forfatteren Nicholas Sparks. Producerat år 2010. Regissör: Lasse Hallström, Skådespelare: Amanda Seyfried, Richard Jenkins, Channing Tatum.
12:45 
Kung Fu Panda 3
Amerikansk animationsfilm fra 2016. Pandaen Po lever et idyllisk liv i Fredens dal med vennerne Trane, Hugorm, Knæler, Abe og Tiger. Altså lige indtil Pos far, Li, pludselig dukker op igen. Den genforende duo drager afsted mod et hemmeligt paradis fyldt med andre pandaer. Men da den skurkagtige yakokse Kai begynder at hærge Kina, må Po trække i arbejdstøjet og træne de kluntede bamser i at mestre Kung Fu. Danske Stemmer: Po: Rune Klan, Li: Morten Staugaard, Kai: Torbjørn Hummel, Tiger: Trine Appel. Producerat år 2016.
14:40 
Ringenes Herre - De to tårne [Repris]
Amerikansk eventyrfilm fra 2002. Fra de to tårne - Orthanc i Isengard og Lord Saurons fæstning Barad-dûr dybt inde i Mordors mørke rige - breder sig en ond og uimodståelig magt. Den lille flok, som rejste af sted for at gøre en ende på ringen og de mørke kræfter, er blevet spredt for alle vinde. Frodo og Sam,er på vej mod Mordor for at destruere ringen, og får følgeskab af det mystiske væsen Gollum. De to hobitter Merry og Pippin undslipper de hæslige Uruk-Hai og flygter ind i en mystisk skov, hvor de møder en uventet allieret - Enten Træskæg!. Producerat år 2002. Regissör: Peter Jackson, Skådespelare: Viggo Mortensen, Cate Blanchett, Orlando Bloom, Liv Tyler, Elijah Wood, Ian McKellen.
18:35 
Voice junior [Repris]
Vi blænder op for en spritny sæson af det ekstremt populære familieprogram ’Voice Junior’, hvor nogle af landets yngste og mest talentfulde stjernefrø skal forsøge at blæse de tre coaches bagover med deres sangstemmer og sikre sig en plads på et af de tre respektive teams. Denne gang får de to Voice Junior-veteraner Joey og Wafande følgeskab af den nye pige i klassen, Mette Lindberg, som er max klar til at fyre op under festen og naturligvis give fyrene kamp til stregen, når det gælder om at sammensætte det stærkeste team af sangere! I kulissen står værterne Jacob Riising og Ihan Haydar parat til at støtte de mange modige børn, som står over for deres livs største oplevelse, og som måske - eller måske ikke - når et skridt nærmere den store finale. I denne første runde ’blind auditions’ møder vi bl a rockpigen Karoline, hvis bror er kæmpe Joey-fan, Claudia på ti år som elsker ABBA og Malthe på 11 år, som bare ikke kan lade være med synge hele tiden!. Del 1.
20:00 
Politijagt [Repris]
Dansk reportageserie fra 2019. Vi blænder op for endnu en ”Politijagt Special”, hvor Vlado indleder en intens jagt på den 17-årige bilist Nicolai, som ender med at torpedere Vlados kollega Steen-Eric, hvilket forsager en voldsomt ulykke. Ulykken bliver fanget på kamera , netop da den sker, og mens de tilskadekomne modtager hjælp fra redderne. Helt ekstraordinært er vi også med, når Vlado, Steen-Eric og føreren skal for retten med sagen. Her hører vi, hvilke tanker, der går gennem hovedet på de implicerede, og hvordan sagen ender for den nu 20-årige Nicolai. Del 12. Producerat år 2019.
21:00 
Over Atlanten
Dansk underholdningsprogram fra 2019. Udfordringerne kommer i mange afskygninger for de seks kendte gaster, Hella Joof, Nicolaj Kopernikus, Peter Falktoft, Gorm Wisweh, Sus Wilkins og Christel Pixi, der nærmer sig midtvejspunktet på turen over Atlanten. For med lidt over halvdelen af rejsen tilbage, og med udsigten til det samme hav dag ud og dag ind, begynder kedsomheden og rastløsheden langsomt at melde sig. Alt det glider dog i baggrunden, da sejlerne, til Jesper Banks store rædsel, opdager ubudne gæster ombord på båden!. Del 5. Producerat år 2019.
22:10 
Gidseltagningen [Repris]
Dansk dramaserie fra 2019. Gidseltagningen II. Med Philip indespærret i færgens fryserum bruger gidseltagerne barske metoder for at få fat i Junes mobiltelefon, som viser sig at være objektet for deres kidnapning og kapring. På land forsøger efterforskerne SP og Simon hastigt at komme nærmere gidseltagernes identiteter, motiv og mulige sammensvorne, alt imens TTF med regeringen i ryggen lægger an til et væbnet overraskelsesangreb, der skal få alle gidslerne løsladt og situationen lukket ned én gang for alle. Säsong 2. Del 4. Producerat år 2019.
23:00 
Manden i den røde bil [Repris]
Dansk krimidokumentar fra 2019. Forbrydelser der rystede Danmark. ’Forbrydelser der rystede Danmark’: I efteråret 2012 bliver to piger på henholdsvis 10 og 11 år med nogle ugers mellemrum bortført og seksuelt krænket af en mand i en rød bil nær Vester Skerninge på Fyn. Frygten spreder sig blandt forældre på Fyn. I november 2012 bliver en bordeauxrød Opel Astra indleveret til bytte hos en brugtvognsforhandler, og et halvt år senere opstår en besynderlig brand i en lejlighed i Odense. Men, hvordan hænger de her forbrydelser sammen? I programmet fortæller brugtvognsforhandleren, indsatslederen, naboen og journalisten om tilfældighederne, der fangede manden i den røde bil. Producerat år 2019.
00:00 
Danskerdrabet i Oslo [Repris]
Norsk krimidokumentar fra 2019. Den spændende sag om mordet på danskfødte Anni Nielsen Iranzo udvikler sig hele tiden, og Maria begynder at samle de mange nye spor og tråde, som er dukket op til overfladen, siden hun genoptog sagen på egen hånd. Blandt de nye beviser hører også et mystisk brev, som hverken familien eller den tiltalte har haft noget kendskab til. Et brev, som kan vise sig at få afgørende betydning for mordsagen. Og så kaster kriminaltekniker Eva B. Ragde også lys over, hvad der egentlig skete på gerningsstedet. Del 4. Producerat år 2019.
00:55 
Blindspot [Repris]
Amerikansk krimiserie fra 2018. Naughty Monkey Kicks at Tree. En tatovering fører holdet på sporet af en berygtet snigmorder, der arbejder for en terrorgruppe. Da han fanges, genkender snigmorderen straks Rich som ”Jackson Fernwood” fra hans tid i det kriminelle miljø og afslører, at ingen fra gruppen ved, at han nu arbejder for FBI. Terroristerne er i færd med at planlægge et angreb på New York, så Rich sendes undercover i et forsøg på at afværge angrebet. Del 5. Producerat år 2018.
01:55 
Blindspot [Repris]
Amerikansk krimiserie fra 2018. Ca-ca-Candidate for Cri-cri-Crime. Holdet drages ind i et farligt, politisk spil efter mordet på et medlem af kongressen og en tatovering peger i retning af en person fra Weitz' fortid. Del 6. Producerat år 2018.
02:50 
Venus in fur
Fransk drama fra 2013. Efter en lang dag med sceneprøver er Thomas ved at opgive håbet om at finde den rigtige kandidat til sin produktion. Altså lige indtil skuespillerinden Vanda træder ind på scenen. Hun er grov, nådesløs og parat til at gøre hvad som helst, for at få rollen. Men efterhånden som tiden går, ændrer stemningen sig og Thomas går fra at være fascineret af Vanda, til at blive helt besat af hende. Producerat år 2013. Regissör: Roman Polanski, Skådespelare: Mathieu Amalric, Emmanuelle Seigner.
04:30 
Limitless
Amerikansk krimiserie fra 2015. Brian finch's black op. Brian Finch trænger virkelig til en fridag! Men det bliver alt andet end en sjov og afslappende dag… CIA-agenter overrumpler ham i sit hjem. De bedøver ham og bortfører ham til en skov i Pennsylvania. Her vågner han midt i jagten på den formodede internationale terrorist, Alexsey Basayev. Selvom FBI ikke har fået besked, kredser Agent Harris sig ind på, hvor Brian kan være og hvorfor Basayev kan være involveret. Brian opdager, at CIA-agenter har meget forskellige motiver for at fange Basayev og nu kan ingen føle sig sikre. Del 7. Producerat år 2015.
05:20 (06:05)
House hunters international
Britisk livsstilsprogram fra 2015. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. Del 9. Producerat år 2015.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se