Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:45 
Chopped [Repris]
Amerikansk underholdningsprogram fra 2016. Wild Times. Direkte fra naturen og ned i kokkenes kurve. Ingredienserne er i denne omgang inspireret af jægerens favoritter. Del 20. Producerat år 2016.
07:30 
Chopped
Amerikansk underholdningsprogram fra 2015. Tendon Intentions. Kokkene har kødboller i kurven med ingredienser til forretterne. I forretsrunden kommer nogle kloge deltagere i vanskeligheder med glasnudlerne. Del 1. Producerat år 2015.
08:20 
Property brothers [Repris]
Amerikansk livsstilsprogram fra 2013. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. Del 13. Producerat år 2013.
09:10 
Property brothers
Amerikansk livsstilsprogram fra 2013. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. Del 14. Producerat år 2013.
10:00 
5. gear [Repris]
Dansk underholdningsprogram fra 2018. Esben Bjerre og Peter Falktoft vender stærkt tilbage på racerbanen, og denne gang skal det umage par køre på samme hold!. Men har de overhovedet nogen chance for at følge med fartdjævlen Oscar Siesbye, der til daglig kører ræs med selveste Prins Joachim?. I stuntrunden går det vildt for sig, når deltagerne skal bruge deres egne biler som tonstunge bowlingkugler og smadre dem ind i gigantiske kegler. Del 3. Producerat år 2018.
11:00 
5. gear
Dansk underholdningsprogram fra 2018. Lars Rasmussen er en mand, som skriger utroligt meget, når han befinder sig i en racerbil. Og det er ikke noget, som han er specielt stolt af, hvorfor hans mål i denne sæson er at få styr på de mange skingre udbrud og i stedet holde fokus på sin kørsel. Problemet er bare, at han denne gang er på hold med sprælske fartdjævel Jesper Skibby, der bestemt ikke er bleg for at træde sømmet i bund og smadre modstanderne af banen!. Del 4. Producerat år 2018.
12:00 
Greys hvide verden [Repris]
Amerikansk dramaserie fra 2015. Both sides now. Meredith og Bailey kommer begge på hårdt arbejde, da de får patienter ind, som skal have en levertranplantation. Owen er blevet babysitter for Harriet og søger hjælp hos de andre læger. Del 5. Producerat år 2015.
13:00 
Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie fra 2015. Roar. En gammel kending vender tilbage til Grey, hvilket sætter blandede følelser i gang hos lægerne. Cathrine presser på for, at få Bailey til at tage en beslutning omkring Alex, mens Amelias dag går fra skidt til værre, da hun får en ubehagelig opgave på skadestuen. Del 6. Producerat år 2015.
14:00 
CSI [Repris]
Amerikansk krimiserie fra 2007. The theory of everything. En kvinde dukker op på stationen og advarer om en invasion af rumvæsener. Da hun senere findes død - med grønt blod i årerne, er det op til CSI-holdet at undersøge, hvad der egentlig foregår. Del 15. Producerat år 2007.
15:00 
CSI
Amerikansk krimiserie fra 2007. Two and a half deaths. Grissom, Catherine, Nick, Greg og Brass undersøger den velkendte TV-stjerne, Annabelles død. Del 16. Producerat år 2007.
16:00 
Special Victims Unit [Repris]
Amerikansk krimiserie fra 2010. Penetration. Benson og Stabler efterforsker sagen om agent Dana Lewis, som er blevet udsat for en voldtægt. Pludselig vil Dana ikke længere samarbejde med dem, angiveligt grundet den undercover efterforskning, som hun er involveret i. Benson og Stabler er frustrerede og slutter sig til den operation, som Dana arbejder på. Det drejer sig om protesterne imod at opføre en moské ved Ground Zero, eller det er i hvert fald det som sagen på overfladen skulle handle om. Del 8. Producerat år 2010.
17:00 
Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie fra 2010. Gray. Da Stabler deltager ved et stormøde på Kathleens universitet resulterer det i mere arbejde for ham og Benson, da en studine træder frem og påstår, at hun er blevet voldtaget. Uheldigvis udvikler sagen sig til at handle om modstridende forklaringer, og meget få håndgribelige beviser. Da anklager Sonya Paxton blander sig i efterforskningen bliver det hele endnu mere kompliceret. Del 9. Producerat år 2010.
17:55 
The big bang theory [Repris]
Amerikansk komedieserie fra 2016. The romance recalibration. Penny og Amy tager på afslapningsweekend for at lære Leonard at kunne agere på egen hånd. Imens forsøger Howard og Raj at fikse et knirkende trægulv. Del 13. Producerat år 2016.
18:25 
The big bang theory [Repris]
Amerikansk komedieserie fra 2016. The emotion detection automation. Sheldon har opfundet en maskine, der kan læse menneskers følelser. Han mener, at den kan hjælpe ham med at kommunikere med mennesker, men også at identificere mulige fjender. Raj mangler råd og vejledning om dating og inviterer derfor sin ekskæreste på besøg. Del 14. Producerat år 2016.
18:55 
The big bang theory
Amerikansk komedieserie fra 2016. The locomotion reverberation. Sheldons interesse for togmotorer er blevet enorm, og han fordyber sig derfor ikke længere i fysikkens verden. Men Leonard og Howard behøver hans hjælp og må derfor forsøge at narre ham. Del 15. Producerat år 2016.
19:25 
The big bang theory
Amerikansk komedieserie fra 2016. The allowance evaporation. Amy er alt andet end tilfreds med, at Sheldon har delt meget private detaljer om deres forhold på universitetet. Raj indser at han fremadrettet må stå på egne ben, idet farens hjælp ophører. Del 16. Producerat år 2016.
19:55 
Politijagt [Repris]
Dansk reportageserie fra 2019. Vi blænder op for endnu en ”Politijagt Special”, hvor Vlado indleder en intens jagt på den 17-årige bilist Nicolai, som ender med at torpedere Vlados kollega Steen-Eric, hvilket forsager en voldsomt ulykke. Ulykken bliver fanget på kamera , netop da den sker, og mens de tilskadekomne modtager hjælp fra redderne. Helt ekstraordinært er vi også med, når Vlado, Steen-Eric og føreren skal for retten med sagen. Her hører vi, hvilke tanker, der går gennem hovedet på de implicerede, og hvordan sagen ender for den nu 20-årige Nicolai. Del 12. Producerat år 2019.
21:00 
Ringenes Herre - De to tårne
Amerikansk eventyrfilm fra 2002. Fra de to tårne - Orthanc i Isengard og Lord Saurons fæstning Barad-dûr dybt inde i Mordors mørke rige - breder sig en ond og uimodståelig magt. Den lille flok, som rejste af sted for at gøre en ende på ringen og de mørke kræfter, er blevet spredt for alle vinde. Frodo og Sam,er på vej mod Mordor for at destruere ringen, og får følgeskab af det mystiske væsen Gollum. De to hobitter Merry og Pippin undslipper de hæslige Uruk-Hai og flygter ind i en mystisk skov, hvor de møder en uventet allieret - Enten Træskæg!. Producerat år 2002. Regissör: Peter Jackson, Skådespelare: Viggo Mortensen, Cate Blanchett, Orlando Bloom, Liv Tyler, Elijah Wood, Ian McKellen.
00:50 
Bandidas
Amerikansk action fra 2006. Året er 1848, og en bank i New York har planer om at lægge en jernbane tværs over Mexico. Banken opkøber alle småbanker i Santa Rita, Durango, området og sætter alle landmænd der skylder penge langs den planlagte jernbane på gaden. De eneste der er modige nok til at kæmpe er de to ”bandidas”, Maria og Sara. Maria er den hårdhudede men uuddannede landmandsdatter, imens Sara er europæiskuddannet datter af en af de opkøbte banker. De to bandidas' erklærede mål er at give den udsultede og indtægtsløse befolkning mad og hævne uretfærdigheden. Deres fjende bliver den morderiske Jackson der står i spidsen for bankens ufine metoder. Da Jackson hyrer lejemordere til at nedkæmpe de kvindelige versioner af Robin Hood, er der lagt op til seksløbere, hestetricks, røver snilde og action til den helt store guldmedalje. Producerat år 2006. Regissör: Joachim Roenning, Espen Sandberg, Skådespelare: Steve Zahn, Dwight Yoakam, Denis Arndt, Salma Hayek, Penélope Cruz.
02:35 
Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie fra 2008. Liberties. Stabler og Benson gør en tjeneste for en dommer som skal dømme i en sag om chikane. Olivia og Elliot opsøger derfor en seriemorder, der sidder på dødsgangen, for at få opklaret, hvilken skæbne der overgik dommerens søn, som blev kidnappet for 30 år siden. Del 21. Producerat år 2008.
03:30 
Limitless [Repris]
Amerikansk krimiserie fra 2015. Page 44. Brians loyalitet overfor FBI bliver prøvet, da Sands, Senator Edward Morras repræsentant, forlanger, at Brian stjæler FBI's hemmelig fil om NZT. Agent Harris har ikke set sin far i mange år. Da han dør, er hun noget overrasket over, hvad hun arver efter ham. Del 4. Producerat år 2015.
04:15 
Limitless
Amerikansk krimiserie fra 2015. Personality crisis. Agent Harris' far overrasker fortsat. Denne gang er det Brian, som opdager en chokerende hemmelig om ham, hvilket bringer ham i et stor dilemma. Hvis han fortæller hende om sin opdagelse, kunne han selv ende i problemer med loven lange arm. Endnu værre bliver det, da Brians nye selvforsvarslærer viser sig at være agent Harris' kæreste, som hun har holdt skjult indtil nu. Del 5. Producerat år 2015.
05:05 (06:05)
De beskidte helte [Repris]
Dansk reportageserie fra 2015. I denne uge i ”De beskidte helte” får drengene fra Recover sin sag for. De skal arbejde i højderne, når et stråtækt hus, der været udsat for kæmpe brand, skal repareres. Sagen går dog ikke som planlagt til stor frustration for Mike. Mens kollegaerne arbejder ude i marken, tager sanitøren Allan ud for at gøre rent efter en vandskade i en dagligvarebutik, og nysgerrig som han er, bliver alt slam undersøgt nærmere. Slamsugeren Jan har store problemer med at få hul på en stoppet faldstamme. Det hjælper ikke, at lejligheden er oversvømmet med lortevand og skaderne hober sig op. Del 3. Producerat år 2015.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se