Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:50 
Chopped [Repris]
Amerikansk underholdningsprogram fra 2015. All-Stars Tournament: Grand Finale. Et tårn af alt godt fra havet truer med at vælte deltagerne af pinden. Senere skal de to sidste kokke tilberede en stærk chilifrugt og have styr på makronerne. Del 7. Producerat år 2015.
07:35 
Chopped
Amerikansk underholdningsprogram fra 2015. College Challenge. Fire studerende tager en læsepause og dyster om æren i køkkenet i stedet. Udfordringerne er bl a kreative måder at bruge en mikroovnssnack på. Del 8. Producerat år 2015.
08:25 
Property brothers [Repris]
Amerikansk livsstilsprogram fra 2013. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. Del 19. Producerat år 2013.
09:15 
Property brothers
Amerikansk livsstilsprogram fra 2013. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. Del 20. Producerat år 2013.
10:00 
FBI's danske mordmysterier [Repris]
Dansk dokumentarserie fra 2016. Mark Safarik efterforsker påny sagen om 30-årige Omar, der blev fundet blodig og bevidstløs i sit værksted i 2008. Det tog kun politiet 16 minutter at lukke sagen som selvmord. Men Omars famile, venner og læger har fra start sat spørgsmålstegn ved politiets konklusion, og nu bliver sagen genoptaget. Del 2. Producerat år 2016.
11:00 
FBI's danske mordmysterier
Dansk dokumentarserie fra 2016. I dette program efterforsker Mark safarik sagen om den 28-årige Nick, der blev fundet død i 2006. Sagen blev lukket som en overdosis, da politiet mente, at Nick selv havde stukket sig med en sprøjte - hvilket altid har undret familien, da Nick var panisk angst for nåle. Men kan Safarik og hans danske kollega Jan Jarlbæk finde nye spor i sagen?. Del 3. Producerat år 2016.
12:00 
Greys hvide verden [Repris]
Amerikansk dramaserie fra 2015. You can look (but you'd better not touch). Bailey, Arizona og Jo må en tur bag tremmer. En meget voldelig 16-årig og hendes ufødte barn er i fare. Opgaven ender dog også faretruende for lægerne. Del 10. Producerat år 2015.
13:00 
Greys hvide verden
Amerikansk dramaserie fra 2015. Jukebox hero. Richard og de andre læger beslutter sig for at gøre Elizas første dag besværlig. Meredith forsøger at opspore Alex. Del 11. Producerat år 2015.
14:00 
CSI [Repris]
Amerikansk krimiserie fra 2008. Art imitates life. CSI-holdet efterforsker en række bizarre mord, hvor kroppene bliver udstillet. En kunstner er under mistanke, da holdet finder ud af, at hans modeller poserer som døde, livløse kroppe på hans billeder. Ecklie hyrer en ny CSI-agent, Riley Adams, da holdet er i underbemanding. Riley Adams skal være rådgiver og hjælpe holdet igennem sorgen efter Warricks død. Del 3. Producerat år 2008.
15:05 
CSI
Amerikansk krimiserie fra 2008. Leave out all the rest. Da CSI-holdet efterforsker et dødsfald inden for SM verdenen, søger Grissom hjælp hos dominatrix Lady Heather for at finde få svar, dette får fortidens dæmoner helt op til overfladen. Del 5. Producerat år 2008.
16:00 
Special Victims Unit [Repris]
Amerikansk krimiserie fra 2010. Flight. Kriminalassistenterne Benson og Stabler bliver dybt frustrerede over den måde loven virker på. Det tyder nemlig på, at deres hovedmistænkte i sagen om en seksuelt misbrugt teenager med post traumatisk stress syndrom vil være i stand til at købe sig fri takket være sin højtbetalte advokat og dennes manipulation af sagen. Del 15. Producerat år 2010.
17:00 
Special Victims Unit
Amerikansk krimiserie fra 2010. Spectacle. Kriminalassistenterne Stabler og Tutuola efterforsker en sag om en voldtægtsforbryder som har videofilmet sit overgreb og derefter udnyttet netværket på sit universitet til at udsende billeder af forbrydelsen til alle netværkets brugere. Herved er offeret blevet udsat for offentlig ydmygelse. Under efterforskningen kommer voldtægtsmandens motiv til at søge opmærksomhed, frem i lyset. Del 16. Producerat år 2010.
17:55 
The big bang theory [Repris]
Amerikansk komedieserie fra 2016. The gyroscopic collapse. Arbejdet med det tophemmelige militærprojekt er nået til vejs ende. Hele banden fejrer, at projektet står færdigt. Men alt er ikke, som det skal være. Del 23. Producerat år 2016.
18:25 
The big bang theory [Repris]
Amerikansk komedieserie fra 2016. The long distance dissonance. I sæsonens sidste afsnit dukker Dr. Ramona Nowitzki tilfældigvis op, alt imens Amy er væk. Vennerne er bekymrede, for hun har tidligere vist stor interesse for Sheldon. Del 24. Producerat år 2016.
18:55 
The big bang theory
Amerikansk komedieserie fra 2017. The Proposal Proposal. Amy har svært ved at beslutte, om hun skal gifte sig med Sheldon. I mellemtiden, betror Bernadette sig til Penny med nogle store nyheder. Del 1. Producerat år 2017.
19:25 
The big bang theory
Amerikansk komedieserie fra 2017. The Retraction Reaction. Leonard giver et pinligt interview i radioen, og Penny trøster ham bagefter. Bernadette og Amy taler om deres succes. Del 2. Producerat år 2017.
19:55 
Strøgvagterne [Repris]
Dansk dokumentarserie fra 2019. G4S-vagterne arbejder på Strøget i hjertet af København, hvor en af deres vigtigste opgaver er at skabe tryghed for borgerne og butiksejerne på landets mest travle gågade. Arbejdet er både krævende og intenst, og vi følger vagterne på tæt hold, når de bl a sætter efter butikstyve, foretager civile anholdelser og tilbageholder kriminelle, indtil politiet ankommer til gerningsstedet. Vagten Nicklas fanger det sidste medlem af en georgisk tyvebande, som har hærget Strøget længe, mens Onurs tålmodighed sættes på prøve, da en påvirket mand kommer med racistiske tilråb og trusler. Magnus skal pludselig løbe stærkt, da en kvinde flygter på cykel med et par bukser, som hun ikke har betalt for, og med hjælp fra forbipasserende jagter Michael og Anders en urtyv, der har stjålet varer for over 10.000 kroner!. Del 1. Producerat år 2019.
21:00 
Fantastiske skabninger og hvor de findes [Repris]
Amerikansk eventyrfilm fra 2016. Efter en verdensomspændende rejse ankommer Newt Scamander til 1920’ernes New York. Med sig har han en mystisk kuffert, der indeholder et mangfoldigt udpluk af magiske skabninger. Troldmanden er imidlertid lykkeligt uvidende om det mørke og den mystiske skikkelse, der er begyndt at terrorisere byen. For at gøre ondt værre, slipper en håndfuld skabninger løs fra Newts kuffert, der hurtigst muligt må opsnuse dem igen. Producerat år 2016.
23:40 
Jønke - Rockermordet [Repris]
Dansk krimidokumentar fra 2019. Forbrydelser der rystede Danmark. ”Forbrydelser der rystede Danmark”. En af Danmarks mest berygtede rockere igennem de sidste 35 år, Hells Angels-medlemmet Jørn ”Jønke” Nielsen, fortæller for første gang på tv om nogle af de mest voldsomme episoder, som han har været involveret i. Begivenheder, som har sendt chokbølger gennem det danske samfund på grund af deres voldsomme og afstumpede karakter. Han fortæller bl a om den koldblodige likvidering af præsidenten for rockerrivalerne ”Bullshit”, om dengang ukendte fjender forsøgte at sprænge sig ind i hans celle med en håndgranat og ikke mindst et knivattantat i 2007, hvor både Jønke og overfaldsmanden fik alvorlige knivstik. Producerat år 2019.
00:35 
Sabotage
Amerikansk actionfilm fra 2014. John æBreacher’ Wharton er en hårdhudet øverstkommanderende for en gruppe elitesoldater, der i smug planlægger at røve et narkokartels hovedkvarter i forbindelse med en mission. Deres plan går dog ikke helt som ventet, da en mystisk drabsmand begynder at livkidere agenterne én efter én. Producerat år 2014.
02:55 
Hælerjagt
Dansk krimidokumentar fra 2016. Med godt 36.000 indbrud om året i Danmark er danskerne det mest indbrudsplagede folk i Europa. Og der er nok at komme efter i vores hjem. Dyr elektronik, designermøbler, smykker m.v. Men hvem er det, der aftager tyvegodset? Hvem er hælerne? Det har Sverre Quist sat sig for at finde ud af. Derfor sætter han bl a et dyrt designermøbel til salg på Den Blå Avis til en mistænkeligt lav pris. Den er der rift om! En kriminel, som kender hælermarkedet, påstår, at de fleste danskere faktisk er parate til at købe stjålne varer - når bare prisen errigtig god!. Del 3. Producerat år 2016.
03:45 
Limitless [Repris]
Amerikansk krimiserie fra 2015. This is your brian on drugs. Da Casey og hans SWAT team snupper 80 beslaglagte NZT piller til deres eget brug, bliver det starten på en intern efterforskning. Del 11. Producerat år 2015.
04:30 
Limitless
Amerikansk krimiserie fra 2015. The assassination of eddie morra. Senator Edward Morra bliver målet for en snigmorder, men overlever med nød og næppe det første mordforsøg. Brian bliver sat til at sabotere FBIs efterforskning af episoden, for at forhindre at senatorens forbindelse til NZT bliver afsløret. Del 12. Producerat år 2015.
05:15 (06:15)
House hunters international [Repris]
Britisk livsstilsprogram fra 2015. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. Del 12. Producerat år 2015.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se