Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  

Fritid

Skriv ut p� dagens tv
DR1
05:35 (06:35)
Guld i Købstæderne - Thisted
En gæst gør store øjne, når det fad, hun bare har haft til at stå frit fremme derhjemme, bliver vurderet til op mod 100.000 kroner. Opkøberne er villige til at give flere tusind kroner for et billede, der er købt på et loppemarked for en 50'er. Og så går Sofie Østergaard i sporene på digteren I. P. Jacobsen. ,. Del 8 av 10. Producerat år 2018.
DR1
06:35 (07:05)
Husdrømme på Sicilien
Det er påske på Sicilien, og Marie og Bill har taget nogle venner med, der skal hjælpe med renoveringen. Planen er at bytte det gamle køkken ud med et moderne køkken - men i sidste øjeblik kuldsejler planerne. ,. Del 3 av 8. Producerat år 2020.
DR1
09:30 (10:30)
Løvens Hule Storbritannien
Vil løverne lade sig friste, når en meget ung iværksætter søger efter investering til sin forretning, der tilbyder reklameplads på farten?. Kan en lærer og hendes unikke håndskriftsmetode, få dem til at udskrive en check? Eller er det en entrepreneur og hans kædestrammer til motorcykler, der kører afsted med en aftale?. ,. Säsong 15. Del 13 av 14. Producerat år 2017.
DR2
09:30 (10:15)
Lægen flytter ind
Marion kender hospitalerne inde- og udefra gennem et utal af indlæggelser. Hun lider af overvægt, der forstærkes af psykiske problemer, så lægen Charlotte Bøving opdager, at det ikke er så ligetil at komme igennem med gode råd om en sundere livsstil. Hospitalet har mest fokus den psykiske behandling, så kan vores læge overhovedet komme igennem med sine forslag?. ,. Säsong 4. Del 4 av 5. Producerat år 2018.
TV5
10:00 (10:30)
Chroniques D'en Haut
Verdon, une machine à remonter le temps En un demi-siècle, plus de soixante sites archéologiques ont été découverts et fouillés dans le Verdon, livrant des milliers d'outils en silex, de morceaux de céramiques, mais aussi de nombreux ossements d'animaux et quelques ossements humains. Arpenter ce territoire, c'est remonter le temps sur près de 500 000 ans. Säsong 2020. Del 670.
DR2
10:15 (11:15)
Hvad er den allerbedste træning?
Svensk eksperiment fra 2020. Vi har aldrig bevæget os så lidt som i dag. Vi har fredags- lørdags- og søndagshygge - og er alt for stillesiddende. Det indebærer helbredsrisici for over halvdelen af befolkningen. Men hvad sker der, hvis man begynder at træne?. Fire inaktive par skal prøve hver sin træningsform i otte uger - guidet af opmuntrende trænere. Mens tre førende forskere måler deres fremskridt - og overvåger eksperimentet. Kan de ændre deres liv? Og hvad er den allerbedste træning?. ,. Del 2 av 3. Producerat år 2020.
DR1
10:30 (11:00)
Fra yt til nyt
Det er ren genbrugsmagi i Fra yt til nyt, når gamle ting får nyt liv. Alt kan lade sig gøre, når bare man har en god ide. Indretningsarkitekt Gitte Lacarriere skal omdanne nogle gamle skruer, ledningestumper og savsmuld til et skilt. Tingfinderen Maria Dalum går på jagt i en gammel mølle, hvor hun håber at få nogle gamle staldeffekter med hjem. Og i København hos Buddha Bikes har de fået en ny ide med deres brugte cykler. Producerat år 2016.
DR1
11:00 (12:00)
Guld i Købstæderne - Middelfart
Hvad er et par ca. 200 år gamle stole, der tegnet til et slot, værd? Og hvad giver opkøberne for et Georg Jensen salt- og pebersæt?. Få svaret og kom også med på hvalsafari i Middelfart. ,. Del 1 av 2. Producerat år 2018.
DR1
12:15 (13:00)
Nak & Æd - en alligator i Florida
Jørgen og Nikolaj fortsætter deres rejse i Florida i USA. Med armbrøst og lygter skal de i nattens mulm og mørke fra båd prøve at nakke en alligator. Men det er ikke uden risiko. Alligatorer er stærke dyr, og de største kan veje op til 350 kg. Nikolaj ser frem til at skulle lave alligatormørbrad. Så han er meget opsat på ikke at skulle tilberede den alternative menu, som denne gang består af bæltedyr. www.facebook.dk/nakogaed. ,. Säsong 5. Del 6 av 10. Producerat år 2014.
DR1
13:00 (14:00)
I hus til halsen - Hals
I syv år har 84-årige Hanna forsøgt at sælge sit hus, der er placeret i et sommerhusområde i Hals. For huset minder allermest om et parcelhus, og det er ikke det, de potentielle købere i området ønsker. Så ejendomsmægler Line Franck og designer Søren Vester står foran en kæmpe opgave, når de skal forvandle murstensvillaen med med de mange, tunge møbler til det lette og luftige sommerhus, køberne drømmer om. For Hanna kan ikke længere holde til at bo i huset alene, og for Hannas datter er tanken om, at hendes mor skal tilbringe en vinter mere i det øde sommerhusområde helt ubærlig. ,. Del 6 av 8. Producerat år 2020.
FST 5
13:00 (13:30)
Symbolernas hemliga värld
Svastikan. Symbolernas hemliga värld blottar för oss våra omgivande symbolers språk. I seriens första del reder man ut svastikans historiska resa från Graalbägaren till symbolen för västerländsk ondska som nazisterna använde. Journalisten Ella Kanninen och symbolforskaren Liisa Väisänen på spårning i symbolernas hemliga värld. Del 1.
DR1
14:00 (14:45)
Hammerslag
Vidtstrakte vidder med klitlandskab, brede sandstrande og frisk havluft. Ja, den jyske vestkyst er meget svær ikke at holde af, og området ved Jammerbugten er et af de mere populære. Ikke mindst når det kommer til sommerhuse, og vi har derfor fundet tre af slagsen frem til dette program. Først skal mæglerne forsøge at gætte prisen på et moderne hus i to plan i Nr. Lyngby, før turen går forbi en smuk liebhaverbolig med græs på taget i Saltums bakkelandskab og et hyggeligt "mormorsommerhus" ved Tranum Strand. ,. Säsong 2018. Del 20. Producerat år 2018.
DR2
14:05 (15:05)
Hvad er den allerbedste træning?
Svensk eksperiment fra 2020. Vi har aldrig bevæget os så lidt som i dag. Vi har fredags- lørdags- og søndagshygge - og er alt for stillesiddende. Det indebærer helbredsrisici for over halvdelen af befolkningen. Men hvad sker der, hvis man begynder at træne?. Fire inaktive par skal prøve hver sin træningsform i otte uger - guidet af opmuntrende trænere. Mens tre førende forskere måler deres fremskridt - og overvåger eksperimentet. Kan de ændre deres liv? Og hvad er den allerbedste træning?. ,. Del 3 av 3. Producerat år 2020.
DR1
14:45 (15:30)
Kender Du Typen?
Hovedpersonen i dagens udgave af Kender Du Typen? bor ikke i en by, men på landet. Det er en vigtig detalje for aftenens hovedperson. Små fem kilometer fra Sorø lejer hovedpersonen et hus, hvor der næsten altid er fodkoldt. Så på trods af regn, blæst og bøvl med paraplyerne får livsstilseksperterne Flemming Møldrup og Anne Glad lov til at beholde skoene på, når de skal snuse sig klogere på, hvilken type der har slået sig ned med landlig idyl som nabo. ,. Säsong 2015. Del 7. Producerat år 2015.
DR2
15:05 (15:50)
Lægen flytter ind
Dansk reportage fra Politikerne forsøger at bestemme, hvordan vi skal ændre vores livsstil til det sundere. Og sundhedsordfører Liselott Blixt vil gerne leve efter de regler hun selv er med til at vedtage, men hun fristes alt for ofte over de store mængder søde sager og sodavand, der oversvømmer Christiansborg. Sammen med læge Charlotte Bøving tager hun kampen op mod de overflødige kilo og det søde liv på Borgen. Sendt første gang 16.04.2018. ,. Säsong 4. Del 5 av 5. Producerat år 2018.
FST 5
15:43 (15:55)
Bildbrev från världen: Chile
Gruvans fångar. I augusti 2010 blev 33 gruvarbetare innestängda i en gruva i Chile. Den utdragna räddningsoperationen följdes av miljarder tv-tittare världen runt. Till slut lyckades man få upp männen. Del 1.
DR1
17:55 (18:30)
Fra yt til nyt
Det er ren genbrugsmagi i Fra yt til nyt, når gamle ting får nyt liv. Alt kan lade sig gøre, når bare man har en god ide. Dekoratøren Karin Borgbjerg tager på genbrugsjagt. Hun håber at finde finurlige fund til sit showroom. I Aalborg har butiksindehaver Sannie Windelborg sat gang i en konkurrence på Facebook. Og præmien er et komplet soveværelse lavet ud af genbrugsmaterialer. Hos Woodliving skal de producere et nyt bord. Benene skal være aftagelige, så det kan sendes til udlandet. Producerat år 2016.
TV Finland
19:00 (19:29)
Symbolernas hemliga värld
Svastikan. Symbolernas hemliga värld blottar för oss våra omgivande symbolers språk. I seriens första del reder man ut svastikans historiska resa från Graalbägaren till symbolen för västerländsk ondska som nazisterna använde. Journalisten Ella Kanninen och symbolforskaren Liisa Väisänen på spårning i symbolernas hemliga värld. Del 1.
YLE TV1
19:00 (19:29)
Symbolernas hemliga värld
Svastikan. Symbolernas hemliga värld blottar för oss våra omgivande symbolers språk. I seriens första del reder man ut svastikans historiska resa från Graalbägaren till symbolen för västerländsk ondska som nazisterna använde. Journalisten Ella Kanninen och symbolforskaren Liisa Väisänen på spårning i symbolernas hemliga värld. Del 1.
DR1
23:25 (00:10)
Alene i vildmarken USA
Amerikansk overlevelseseksperiment fra 2020. Tilbage til stenalderen. Jason, Amy og Nathan bliver kastet ned et ukendt sted i den arktiske del af Canada og gennemgår en primitiv og barsk overlevelsesudfordring. Har de modstandskraften til at holde ud, når sneen og den bidende kulde presser både krop og sind?. Del 4 av 6. Producerat år 2020.
DR1
00:10 (00:55)
Gift ved første blik USA
Amerikansk kærlighedseksperiment fra 2018. Kunne du finde på at gifte dig med en helt fremmed person?. Tre par, som deltager i et ekstremt kærlighedseksperiment, er blevet gift uden at kende hinanden. Med kun tre uger tilbage af kærlighedseksperimentet har den åndelige vejleder Calvin Roberson en ny udfordring til parrene - de skal planlægge en fremtid sammen. Er de i stand til at opgive deres tidligere single-livsstil?. ,. Säsong 6. Del 12 av 18. Producerat år 2018.
SVT2
00:10 (00:40)
Fiskeliv
Svensk fritidsserie från 2020. Abborrträsk – isfiske. Det är vårvinter och förutsättningarna för pimpelfiske är som bäst. Martin och Emilie har tagit sig till Abborrträsk utanför Arvidsjaur för att fiska abborre och röding. Emilie, som varit gravid under hela säsongen av Fiskeliv, har nu med sig sin nyfödda bebis. Även Emilies mamma Anna-Lena Björkman är med. Hon är SM-vinnare i abborrpimpling, något som Martin hoppas dra nytta av. Emilie visar sina främsta rödingtips, och tillsammans med Sonny Holmberg besöker hon en av de många små sjöarna i området. 14/06 år 2021 i SVT2. Säsong 1. Del 8 av 8. Producerat år 2020.
SVT2 HD
00:10 (00:40)
Fiskeliv
Svensk fritidsserie från 2020. Abborrträsk – isfiske. Det är vårvinter och förutsättningarna för pimpelfiske är som bäst. Martin och Emilie har tagit sig till Abborrträsk utanför Arvidsjaur för att fiska abborre och röding. Emilie, som varit gravid under hela säsongen av Fiskeliv, har nu med sig sin nyfödda bebis. Även Emilies mamma Anna-Lena Björkman är med. Hon är SM-vinnare i abborrpimpling, något som Martin hoppas dra nytta av. Emilie visar sina främsta rödingtips, och tillsammans med Sonny Holmberg besöker hon en av de många små sjöarna i området. 14/06 år 2021 i SVT2 HD. Säsong 1. Del 8 av 8. Producerat år 2020.
SVT24
00:25 (00:55)
Fiskeliv
Svensk fritidsserie från 2020. Abborrträsk – isfiske. Det är vårvinter och förutsättningarna för pimpelfiske är som bäst. Martin och Emilie har tagit sig till Abborrträsk utanför Arvidsjaur för att fiska abborre och röding. Emilie, som varit gravid under hela säsongen av Fiskeliv, har nu med sig sin nyfödda bebis. Även Emilies mamma Anna-Lena Björkman är med. Hon är SM-vinnare i abborrpimpling, något som Martin hoppas dra nytta av. Emilie visar sina främsta rödingtips, och tillsammans med Sonny Holmberg besöker hon en av de många små sjöarna i området. 14/06 år 2021 i SVT24. Säsong 1. Del 8 av 8. Producerat år 2020.
DR1
03:45 (04:30)
Nak & Æd - en tigerfisk i Namibia
Jørgen og Nikolaj fortsætter eventyret i Namibia i Afrika. Denne gang er de på jagt efter en af verdens stærkeste og mest aggressive fisk - tigerfisken. De to venner slår lejr midt i Namibias største vådområde Okavango med flodheste og krokodiller som nærmeste naboer. Og det viser sig, at kun ved samarbejde og godt kammeratskab har de to venner en chance for at få fisk på krogen. www.facebook.dk/nakogaed Sendt første gang 23.02.2015. ,. Säsong 5. Del 4 av 10. Producerat år 2014.
DR1
04:30 (05:15)
Hammerslag
Hammerslag åbner i aften dørene til tre liebhaverboliger, der alle ligger ved den maleriske Isefjord. Første udfordring for hold Øst og Vest er i den lille by Hagested, hvor der venter en ægte liebhaverejendom i al sin pomp og pragt. Der skal også sættes pris på et gammelt fiskerhus i første parket til Holbæk Fjord, og til sidst venter der en villa i et af Holbæks mest prominente kvarterer, som har en helt særlig historie. ,. Säsong 2018. Del 19. Producerat år 2018.
DR1
05:40 (06:40)
Guld i Købstæderne - Middelfart
Hvad er et par ca. 200 år gamle stole, der tegnet til et slot, værd? Og hvad giver opkøberne for et Georg Jensen salt- og pebersæt?. Få svaret og kom også med på hvalsafari i Middelfart. ,. Del 1 av 2. Producerat år 2018.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå