Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  

Fritid

Skriv ut p� dagens tv
DR1
06:45 (07:15)
Husdrømme på Sicilien
Det er marts 2019, og Bill er taget i forvejen til Sicilien for at sætte gang i renoveringen. Marie og døtrene Ingrid og Solveig følger efter for at hjælpe til og begynder at lære stedet at kende. Imens Bill river ned, vil Marie begynde at møblere huset. ,. Del 2 av 8. Producerat år 2020.
DR1
09:30 (10:30)
Løvens Hule Storbritannien
Hvem rammer plet? En forretningsduo håber, at deres hjemmelavet rå hundefoder vækker begejstring hos løverne. Mens en læge forsøger at imponerer med sin innovative smoothie. Men måske er det et parkour-træningssystem, der for alvor får løvernes adrenalin-niveau til at stige og får dem til at investere. ,. Säsong 15. Del 11 av 14. Producerat år 2017.
DR2
09:30 (10:15)
Lægen flytter ind
Dansk reportage fra 12-årige Markus er symptomet på et skolesystem, der er gode til indlæring, men ikke tager elevernes usunde kostvaner og motion så alvorligt. Læge Charlotte Bøving rykker ind på Stilling skole ved Skanderborg for at tjekke Markus og hans klassekammeraters livsstil. Spørgsmålet er om lægen kan få skole og elever til at forstå, hvorfor det skal være slut med pølsehorn og frikvarterer uden motion. Sendt første gang 26.03.2018. ,. Säsong 4. Del 3 av 5. Producerat år 2018.
DR2
10:15 (11:15)
Hvad er den allerbedste træning?
Svensk eksperiment fra 2020. Vi har aldrig bevæget os så lidt som i dag. Vi har fredags- lørdags- og søndagshygge - og er alt for stillesiddende. Det indebærer helbredsrisici for over halvdelen af befolkningen. Men hvad sker der, hvis man begynder at træne?. Fire inaktive par skal prøve hver sin træningsform i otte uger - guidet af opmuntrende trænere. Mens tre førende forskere måler deres fremskridt - og overvåger eksperimentet. Kan de ændre deres liv? Og hvad er den allerbedste træning?. ,. Del 1 av 3. Producerat år 2020.
DR1
10:30 (11:00)
Fra yt til nyt
Det er ren genbrugsmagi i Fra yt til nyt, når gamle ting får nyt liv. Alt kan lade sig gøre, når bare man har en god ide. Butiksindehaver Sannie Windelborg tager på genbrugsjagt i en gammel lade. Hun håber at finde noget, der kan komme i butikken. En gammel ruskindsjakke skal forvandles til en taske hos genbrugsbutikken Redesign i København. Og dekoratør Karin Borgbjerg har fået en bestilling på et garderobestativ, som hun håber, falder i kundens smag. Producerat år 2016.
DR1
11:00 (12:00)
Guld i Købstæderne - Thisted
En gæst gør store øjne, når det fad, hun bare har haft til at stå frit fremme derhjemme, bliver vurderet til op mod 100.000 kroner. Opkøberne er villige til at give flere tusind kroner for et billede, der er købt på et loppemarked for en 50'er. Og så går Sofie Østergaard i sporene på digteren I. P. Jacobsen. ,. Del 8 av 10. Producerat år 2018.
DR1
12:10 (12:30)
Mens vi venter på at dø - Pelser vi haven
Med udgangspunkt i udtrykket "vi kan lige så godt have det sjovt, når vi alligevel er her" tager vennerne Jørgen Skouboe og John Dahl ud for at dyrke de små drengedrømme, som ellers så ofte drukner i hverdagens travle fornuftsrutiner. I denne uge gør John og Jørgen en sur pligt til en fed oplevelse, når de beskærer haven med masser af fedt grej. Med sig har de sjove anekdoter, gode øl, fin tobak - og ikke mindst masser af vildt og fascinerende grej, som skal prøves af. Producerat år 2011. Programledare: John Dahl, Jørgen Skouboe.
DR1
12:30 (13:15)
Nak & Æd - en pigrokke i Florida
Jørgen og Nikolai er draget til Florida i USA. Her skal de prøve kræfter med en af havets mere ubeskrevne delikatesser - pigrokken. Men stærk strøm kan gøre fiskeriet vanskeligt. Så vil det mon lykkes Jørgen og Nikolaj at sætte tænderne i en pigrokke, eller skal Nikolaj kaste sine kulinariske evner på alternativet, som denne gang er en amerikansk pungrotte. www.facebook.dk/nakogaed Sendt første gnag 02.03.2015. ,. Säsong 5. Del 5 av 10. Producerat år 2014.
DR1
13:15 (14:15)
I hus til halsen - Lundforlund
Kan man være skilt og bo hver for sig, men samtidig have fælles økonomi? Det er i hvert fald det, Linda (30) og Silas (33) gør i Lundforlund. Sammen med deres søn bor Linda i parrets tidligere villa, imens Silas har været nødsaget til at flytte ned i sin søsters kælder på ubestemt tid. Men for at Silas kan flytte ud af søsterens kælder, kræver det, at huset bliver solgt, og det er stadig ikke sket. For husets mange kvadratmeter er uudnyttede og virker som spildplads. Opgaven for ejendomsmægler Line Franck og designer Søren Vester er klar: de skal gøre de mange døde kvadratmeter til landstedets største aktiv, så Silas kan komme ud af sin søsters kælder. ,. Del 5 av 8. Producerat år 2020.
DR2
14:05 (15:05)
Hvad er den allerbedste træning?
Svensk eksperiment fra 2020. Vi har aldrig bevæget os så lidt som i dag. Vi har fredags- lørdags- og søndagshygge - og er alt for stillesiddende. Det indebærer helbredsrisici for over halvdelen af befolkningen. Men hvad sker der, hvis man begynder at træne?. Fire inaktive par skal prøve hver sin træningsform i otte uger - guidet af opmuntrende trænere. Mens tre førende forskere måler deres fremskridt - og overvåger eksperimentet. Kan de ændre deres liv? Og hvad er den allerbedste træning?. ,. Del 2 av 3. Producerat år 2020.
DR1
14:15 (15:00)
Hammerslag
Hammerslag åbner i aften dørene til tre liebhaverboliger, der alle ligger ved den maleriske Isefjord. Første udfordring for hold Øst og Vest er i den lille by Hagested, hvor der venter en ægte liebhaverejendom i al sin pomp og pragt. Der skal også sættes pris på et gammelt fiskerhus i første parket til Holbæk Fjord, og til sidst venter der en villa i et af Holbæks mest prominente kvarterer, som har en helt særlig historie. ,. Säsong 2018. Del 19. Producerat år 2018.
DR1
15:00 (15:45)
Kender Du Typen?
Kender Du Typen? besøger i dag en person, der har helt usædvanligt styr på detaljerne i sit hjem. Det hele er holdt i hvide, sorte, brune og grå nuancer, og alle møbler og dekorationer er nøje udvalgt og sirligt placeret, så de fleste boligmagasiner ikke ville kunne gøre det mere stiligt. Kan livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne sig frem til, om det er orkideer eller kaktus, der passer ind i sådan et hjem?. ,. Säsong 2015. Del 6. Producerat år 2015.
DR2
15:05 (15:50)
Lægen flytter ind
Marion kender hospitalerne inde- og udefra gennem et utal af indlæggelser. Hun lider af overvægt, der forstærkes af psykiske problemer, så lægen Charlotte Bøving opdager, at det ikke er så ligetil at komme igennem med gode råd om en sundere livsstil. Hospitalet har mest fokus den psykiske behandling, så kan vores læge overhovedet komme igennem med sine forslag?. ,. Säsong 4. Del 4 av 5. Producerat år 2018.
FST 5
15:43 (15:55)
Bildbrev från hela världen
Berlin skrattar är en kulturfestival som visar upp olika former av gatuteater med bland andra trollkonstnärer och jonglörer. Vi bekantar oss med deltagarna och konstnärerna som kommer från alla världens hörn. Del 9.
SVT2 HD
16:45 (17:15)
Fiskeliv
Svensk fritidsserie från 2020. Abborrträsk – isfiske. Det är vårvinter och förutsättningarna för pimpelfiske är som bäst. Martin och Emilie har tagit sig till Abborrträsk utanför Arvidsjaur för att fiska abborre och röding. Emilie, som varit gravid under hela säsongen av Fiskeliv, har nu med sig sin nyfödda bebis. Även Emilies mamma Anna-Lena Björkman är med. Hon är SM-vinnare i abborrpimpling, något som Martin hoppas dra nytta av. Emilie visar sina främsta rödingtips, och tillsammans med Sonny Holmberg besöker hon en av de många små sjöarna i området. 14/06 år 2021 i SVT2 HD. Säsong 1. Del 8 av 8. Producerat år 2020.
SVT2
16:45 (17:15)
Fiskeliv
Svensk fritidsserie från 2020. Abborrträsk – isfiske. Det är vårvinter och förutsättningarna för pimpelfiske är som bäst. Martin och Emilie har tagit sig till Abborrträsk utanför Arvidsjaur för att fiska abborre och röding. Emilie, som varit gravid under hela säsongen av Fiskeliv, har nu med sig sin nyfödda bebis. Även Emilies mamma Anna-Lena Björkman är med. Hon är SM-vinnare i abborrpimpling, något som Martin hoppas dra nytta av. Emilie visar sina främsta rödingtips, och tillsammans med Sonny Holmberg besöker hon en av de många små sjöarna i området. 14/06 år 2021 i SVT2. Säsong 1. Del 8 av 8. Producerat år 2020.
FST 5
20:00 (20:30)
Symbolernas hemliga värld
Svastikan. Symbolernas hemliga värld blottar för oss våra omgivande symbolers språk. I seriens första del reder man ut svastikans historiska resa från Graalbägaren till symbolen för västerländsk ondska som nazisterna använde. Journalisten Ella Kanninen och symbolforskaren Liisa Väisänen på spårning i symbolernas hemliga värld. Del 1.
DR1
23:25 (00:07)
Alene i vildmarken USA
Amerikansk overlevelseseksperiment fra 2020. Tilbage til stenalderen. Den arktiske vinter sætter deltagernes overlevelsesevner på den ultimative prøve. Lindsay, Joe og Zane har ingen redskaber, kun en død elg, som de skal leve af i 30 dage. De bygger et shelter og gemmer deres kød, men et sultent rovdyr truer deres lejr - og liv. Del 3 av 6. Producerat år 2020.
SVT24
23:30 (00:00)
Fiskeliv
Svensk fritidsserie från 2020. Abborrträsk – isfiske. Det är vårvinter och förutsättningarna för pimpelfiske är som bäst. Martin och Emilie har tagit sig till Abborrträsk utanför Arvidsjaur för att fiska abborre och röding. Emilie, som varit gravid under hela säsongen av Fiskeliv, har nu med sig sin nyfödda bebis. Även Emilies mamma Anna-Lena Björkman är med. Hon är SM-vinnare i abborrpimpling, något som Martin hoppas dra nytta av. Emilie visar sina främsta rödingtips, och tillsammans med Sonny Holmberg besöker hon en av de många små sjöarna i området. 14/06 år 2021 i SVT24. Säsong 1. Del 8 av 8. Producerat år 2020.
SVT24
00:00 (00:10)
Fiskesnack
Svenskt fiskemagasin från 2021. Anna-Lenas och Emilies pimpeltips. SM-vinnaren i abborrpimpling Anna-Lena Björkman berättar om sina bästa tips för ett lyckat abborrfiske på isen och programledaren Emilie Björkman visar sina främsta pimpeltips efter röding. Säsong 1. Del 9 av 9. Producerat år 2021.
SVT2
01:05 (01:35)
Gubbar bakom flötet
Brittisk fritidsserie från 2019. Karp. I dagens avsnitt avhandlas medelålderskriser och hur man fångar den största karpen. 11/03 år 2020 i SVT2. Säsong 2. Del 2 av 6. Producerat år 2019.
SVT2 HD
01:05 (01:35)
Gubbar bakom flötet
Brittisk fritidsserie från 2019. Karp. I dagens avsnitt avhandlas medelålderskriser och hur man fångar den största karpen. 11/03 år 2020 i SVT2 HD. Säsong 2. Del 2 av 6. Producerat år 2019.
DR1
01:10 (01:50)
Gift ved første blik USA
Amerikansk kærlighedseksperiment fra 2018. Kunne du finde på at gifte dig med en helt fremmed person?. Tre par, som deltager i et ekstremt kærlighedseksperiment, er blevet gift uden at kende hinanden. De er nu halvvejs gennem eksperimentet og fokuserer på, hvordan de kan forbedre kommunikationen imellem sig. Men tilliden sættes på en hård prøve, da de bliver bedt om at udlevere deres telefoner til hinanden. ,. Säsong 6. Del 11 av 18. Producerat år 2018.
DR1
02:40 (03:25)
Kender Du Typen?
En penisformet snapsekande og en garderobe de fleste vil misunde. Det er blot nogle af de ting, der venter livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup, når de i aftenens udgave af Kender Du Typen?. besøger en 260 kvadratmeter stor herskabslejlighed i hjertet af København. Her sætter vært Mads Steffensen dem desuden på en helt særlig opgave, der afslører, at i hvert fald én af eksperterne overhovedet ikke stoler på ham. Det bliver med andre ord noget af en prøvelse for Anne og Flemming at finde ud af, hvem aftenens kendte hovedperson er. ,. Säsong 2015. Del 5. Producerat år 2015.
DR1
03:25 (04:25)
I hus til halsen - Lundforlund
Kan man være skilt og bo hver for sig, men samtidig have fælles økonomi? Det er i hvert fald det, Linda (30) og Silas (33) gør i Lundforlund. Sammen med deres søn bor Linda i parrets tidligere villa, imens Silas har været nødsaget til at flytte ned i sin søsters kælder på ubestemt tid. Men for at Silas kan flytte ud af søsterens kælder, kræver det, at huset bliver solgt, og det er stadig ikke sket. For husets mange kvadratmeter er uudnyttede og virker som spildplads. Opgaven for ejendomsmægler Line Franck og designer Søren Vester er klar: de skal gøre de mange døde kvadratmeter til landstedets største aktiv, så Silas kan komme ud af sin søsters kælder. ,. Del 5 av 8. Producerat år 2020.
DR1
04:25 (05:10)
Hammerslag
Et hjem med sjæl og autenticitet er noget, vi danskere er rigtig glade for. Derfor har vi håndplukket tre spændende boliger i Vendsyssel med masser af historie til aftenens program. De er alle fra 1800-tallet, og den første er en fin lille lejlighed midt i Hjørring. Derefter skal mæglerne forsøge at gætte prisen på et charmerende, fredet hus i Frederikshavn, før vi slutter i fantastiske omgivelser lidt uden for Hirtshals, hvor en gammel strandfogedgård er forvandlet til en smuk liebhaverbolig. ,. Säsong 2018. Del 18. Producerat år 2018.
DR1
05:35 (06:35)
Guld i Købstæderne - Thisted
En gæst gør store øjne, når det fad, hun bare har haft til at stå frit fremme derhjemme, bliver vurderet til op mod 100.000 kroner. Opkøberne er villige til at give flere tusind kroner for et billede, der er købt på et loppemarked for en 50'er. Og så går Sofie Østergaard i sporene på digteren I. P. Jacobsen. ,. Del 8 av 10. Producerat år 2018.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå