Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  

Fritid

Skriv ut p� dagens tv
DR1
05:35 (06:35)
Husdrømme
Svensk livsstilsprogram fra 2020. Sven har endelig mulighed for at bygge det hus, han altid har drømt om. Men det skal ikke bare være et almindeligt hus. Det skal være hans livsværk, et hus, som gør en forskel! Med inspiration fra Mongoliet og med udsigt til bjerget Åreskutan og søen Storsjön vil han forsøge at få naturen til at bestemme over huset. Både banebrydende og skørt, synes Gert Wingårdh. Men hvis huset overhovedet bliver færdigt, er der så nogen, der vil bo der med Sven - eller kommer han til at leve alene i sit store livsværk?. ,. Säsong 7. Del 10 av 10. Producerat år 2020.
YLE TV1
06:00 (07:00)
Det sitter i väggarna
Gärdshult södergård i Småland. Mitt i Småland ligger Gärdshult södergård som stod öde i 17 år innan familjen Bolander tog sig an det gamla huset. Erika Åberg hjälper till att återställa den en gång så praktfulla verandans nedgångna snickarglädje och hittar en glad överraskning under lager av färg. Christopher O'Regan kommer över en äkta gammal byakista fylld med spännande dokument och nedtecknade historier ända från 1600-talet. Historikern Christopher O'Regan och byggnadsantikvarien Erika Åberg hjälper nyfikna ägare till gamla hus. Säsong 3, 1/6. Svensk faktaserie från 2018. Säsong 3. Del 1.
DR1
06:35 (07:15)
Gift ved første blik - USA
Kan et arrangeret ægteskab være vejen til den store kærlighed? Tre par, som medvirker i et socialt eksperiment, er blevet gift uden at kende hinanden. Og nu da parrene er flyttet sammen, bliver intime emner som sex, tillid og følelser aktuelle. ,. Del 7. Producerat år 2014.
DR1
07:15 (08:00)
Gift ved første blik - USA
Kan et arrangeret ægteskab være vejen til den store kærlighed? Tre par, som medvirker i et socialt eksperiment, er blevet gift uden at kende hinanden. Parrene er flyttet sammen og næste skridt er, at de skal introduceres for hinandens omgangskredse. Men hvordan reagerer deres familier og venner på de nye specielle ægteskaber?. ,. Del 8. Producerat år 2014.
DR2
09:25 (09:55)
Fremtidens Drømmeboliger i Norden
Mit lokalt inspirerede nybyggeri. Arkitekt Sonja Stockmarr rejser Norden rundt for at besøge banebrydende og personlige hjem, der løser nogle af fremtidens udfordringer og inspirerer til nye måder at bo på. Dette program handler arkitekter og boligejere, der finder identitet og værdi i det lokale. De svenske Skälsö arkitekter har skabt en sømløs forening mellem landskab, historie og ny arkitektur i et gammelt militærområde på Gotland. En villa i Sydfinland fortolker og hylder byens historiske villatradition - og et svensk familiehus skulle have været inspireret af en båd, indtil arkitektens forfædre fik en betydelig indflydelse på projektet. ,. Del 4 av 4. Producerat år 2018.
DR1
13:30 (14:16)
Kyst til kyst III - Nordsjælland
Christian Degn, Line Friis Frederiksen og Kåre Nielsen besøger de mest fascinerende mennesker og steder langs den smukke, og ofte overraskende, 8529 kilometer lange danske kystlinje. I aften brager Kronborgs kanoner over Øresund - og Christian laver sit helt eget vilde kanon-eksperiment. Kåre får lov til at tænde op med kul i det gamle fyr i Nakkehoved for første gang i 180 år. Og Line tager med på utraditionelt fiskeri efter konkyliesnegle fra Hundested Havn. ,. Del 1 av 8. Producerat år 2018.
DR1
14:16 (15:15)
Løvens hule
Både Marie og Christian fik idéerne til deres virksomheder gennem deres børn. Men hvem har fået idéen, som får løverne op ad stolene. ,. Säsong 6. Del 3 av 9. Producerat år 2021.
DR1
17:05 (17:25)
Min natur - Tina Müller cykler
I dag springer sportsvært Tina Müller på racercyklen og tramper rundt i den sjællandske natur. Hun får tips, tricks og godt selskab af den tidligere professionelle cykelrytter Brian Holm, når hun prøver kræfter med en af Danmarks hårdeste bakker.
FST 5
17:30 (18:29)
Trädgårdstider
Skånskt tema och skogssniglar. Pernilla Månsson Colt och vännerna sätter skånskt tema på sin nya innergård. Tareq Taylor försöker bjuda in Sveriges konung till trädgården, Malin Persson sjösätter ett nytt skrotprojekt och John Taylor hittar spår av spansk skogssnigel. Del 4 av 9.
FST 5
19:53 (20:00)
En liten, stor värld
Storslagna Sudan. Vyer från världen i litet format.
DR2
22:00 (22:30)
Modens Mønsterbrydere
Line Sander. Designeren Line Sander har fået quilten tilbage i modebilledet. Hendes quiltede jakker bliver syet lokalt og er inspireret af flere hundrede år gamle amerikanske quiltede tæpper I denne serie møder vi fire danske mønsterbrydere, der bruger deres tøj til at sige noget. De insisterer på at give plads til forskellighed, bæredygtighed og langsommelighed, mens de dyrker håndværket og traditionen. Producerat år 2020.
DR1
01:15 (01:40)
Bonderøven
Rundt ved Kastanjegården går Frank i gang med at plante et levende hegn med over 500 tjørn. Johan hjælper sin far med at klargøre såmaskinen, så den sorte havre kan komme i jorden. I værkstedet går Frank i gang med at lave et transportabelt gede-malkebord. Og endelig skal føllet Manfred registreres for at være en ægte Slesviger hingst. ,. Säsong 2011. Del 6. Producerat år 2011.
DR1
01:40 (02:30)
Kender du typen?
"Kender Du Typen?. " besøger en hovedperson, der både er moderne og traditionel, storbymenneske og lidt fra landet, har en forkærlighed for raw food men også en overordentlig sukkerlast. Det betyder, at livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup kommer på hårdt arbejde, når de skal regne ud, hvilken kendt dansker de er hjemme hos. ,. Säsong 2015. Del 14. Producerat år 2015.
DR1
03:30 (03:45)
Mens vi venter på at dø - Bygger vi et pissoir
Med udgangspunkt i udtrykket "vi kan lige så godt have det sjovt, når vi alligevel er her" tager vennerne Jørgen Skouboe og John Dahl ud for at dyrke de små drengedrømme, som ellers så ofte drukner i hverdagens travle fornuftsrutiner. I denne uge bygger John og Jørgen et pissoir med træk og slip i forhaven. Med sig har de sjove anekdoter, gode øl, fin tobak - og ikke mindst masser af vildt og fascinerende grej, som skal prøves af. Producerat år 2011. Programledare: John Dahl, Jørgen Skouboe.
DR1
03:45 (04:35)
MesterSkaberne
I denne uge bliver der eksperimenteret med anderledes former og konstruktioner, når parrene skal bygge havemøbler. I den lille kreative opgave skal de lave opbevaring til planter, og det er en opgave der skaber store problemer. Og så skal der virkelig tænkes ud af boksen når der i ugens store opgave skal bygges havemøbler ud af kabeltromler. ,. Del 3 av 8. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå