Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  

Fritid

Skriv ut p� dagens tv
DR1
06:30 (07:15)
Alene i vildmarken USA
Amerikansk overlevelseseksperiment fra 2017. Syv familiepar er hver for sig blevet kastet ned i det barske landskab på Northern Vancouver Island. Med sig har de kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og takle ekstremt vejr og vilde dyr. Til gengæld modtager det par, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollar. De fleste teams er blevet forenede, men har nu det problem, at de skal skaffe mad til to. Den sidste deltager har en barsk bjergbestigning mellem sig selv og makkeren. ,. Säsong 4. Del 6 av 11. Producerat år 2017.
DR1
07:15 (08:00)
Alene i vildmarken USA
Amerikansk overlevelseseksperiment fra 2017. Syv familiepar er hver for sig blevet kastet ned i det barske landskab på Northern Vancouver Island. Med sig har de kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og takle ekstremt vejr og vilde dyr. Til gengæld modtager det par, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollar. En voldsom og nådesløs regn truer med at oversvømme de tilbageværende team. Et par går i gang med et projekt, der kunne betyde deres overlevelse, mens et andet team overvejer at give op. ,. Säsong 4. Del 7 av 11. Producerat år 2017.
DR2
11:45 (12:45)
DR2 på æblerov
Spontan sang og mundvand opstår, når de passionerede æbleentusiaster, Frank Erichsen og Per Kølster, smager sig gennem Æble-danmark i jagten efter glemte, danske æblesorter. På deres roadtrip gennem landet finder de svaret på, hvor alle æblers moder findes, hvordan æblet gik fra at være en kongelig til en folkelig frugt, og hvordan vi har brugt æblet i madlavning i både krigs- og fredstid. Promillen i blodet stiger til slut - for betyder gourmetrestauranternes efterspørgsel af dansk æblecider, at de danske æblesorter har en fremtid?.
DR1
13:05 (13:35)
Den Kongelige Køkkenhave
Det er nu sidste sommer før haven åbner og Køkkenhavens bede fyldes med bær, grøntsager og urter, som nøje udvælges i samarbejde med både de kongelige søstre og Kongehusets kok. Æbletræerne beskæres til Espalier, og alle havens gartnere knokler for, at alt står snorlige til den store indvielse. ,. Del 3 av 3. Producerat år 2020.
DR1
20:00 (21:00)
Den store bagedyst
Der er altid en anledning til kage. Så skal der fejres! De syv deltagere fejrer fødselsdag, og bager deres egen alder med smukke og kreative talkager. Og så er der romantik, amoriner og duften af bagværk i luften, når deltagerne skal forføre dommerne med lækre Valentinsdag-mesterværker. Katrine og Markus bliver da også ret forelskede nogle gange under bedømmelsen af kagerne. Del 5 av 9. Producerat år 2020.
DR2
02:00 (02:30)
Den falske caster
Den falske caster gør sig umage for at skjule sin rigtige identitet, men alle digitale forbrydelser efterlader spor. Og en dag får en af kvinderne en mail fra politiet om, at der er blevet anholdt en mand i sagen om de mange falske castings. Men hvem er det? Og hvorfor gjorde han det?. Det lykkes redaktionen at komme i kontakt med manden, og det viser sig, at han har en helt særlig forklaring på, hvorfor han har snydt de mange kvinder gennem årene. ,. Del 3 av 3. Producerat år 2020.
DR1
03:05 (03:50)
Kender du typen?
Hvem er det, der drøner rundt i København på en gammel havelåge, har køkkenbordet fyldt med spændende specialiteter fra ind- og udland og taler i telefon med sine forældre hver eneste dag?. Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup forsøge at regne ud i aftenens "Kender Du Typen?", hvor de også hilser på nogle af filmverdenens helt store ikoner. ,. Säsong 2017. Del 12. Producerat år 2017.
DR1
03:50 (04:50)
Maddysten
Der er syv familier tilbage i Maddysten, og denne gang er temaet italiensk mad. Familierne skal blandt andet lave deres bud på en italiensk pizza, og de bliver udsat for en smage-quiz, der vil afgøre, hvem der har de bedste smagsløg. Til sidst skal pastamaskinen i sving, når familierne får frit slag til at imponere med deres bud på en lækker pastaret. Maddystens dommertrio består af Michelin-kok Dak Wichangoen, madnørd Timm Vladimir og kok og kogebogsforfatter Louisa Lorang. ,. Del 2 av 8. Producerat år 2019.
DR1
05:35 (06:35)
Husdrømme
Pernilla Månsson Colt og arkitekt Gert Wingårdh besøger to personer, der har mødt hinanden sent i livet, Taras og Tanja. På en gigantisk grund med egen sø er de i gang med at bygge et fantastisk luksushus langt fra byen. Men pengene ruller så hurtigt nu, at de snart er nødt til at få solgt deres gamle hus for at klare udgifterne. ,. Del 3 av 8. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå