Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3+
TV3+
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Community
Communication Studies. Jeff forsøger at blive gode venner med Britta igen efter han har begået en forfærdelig fejltagelse. Shirley og Annie beslutter sig for at udsætte Senor Ben Chang for et lille drilleri. Säsong 1. Del 16. Producerat år 2010.
06:25 
Cops [Repris]
Kicking and Screaming. En familie bliver spredt, da en krigerisk mand langer ud. Betjente fatter mistanke til to passagerer på bagsædet af en parkeret bil, og en kriminel genganger bliver arresteret på en tankstation. 18/10 år 2020 i TV3 Plus DK. Säsong 29. Del 3. Producerat år 2016.
06:50 
Cops [Repris]
Mixed Emotions. En far og hans søn bliver taget, da en trafikkø er gået helt galt. En familiefejde ekskalerer og kropsdele flyver. En desorienteret bilist er utrolig heldig da et par betjente følger ham til en tankstation. 18/10 år 2020 i TV3 Plus DK. Säsong 29. Del 4. Producerat år 2016.
07:15 
Cops [Repris]
Better Safe Than Sorry. En betjent bliver tvunget til at træffe et usædvanligt valg, da en bevæbnet mand, nægter at adlyde ordre. En dømt forbryder prøver alt hvad han kan komme i tanke om, for at stikke af på turen til fængslet. Betjente griber ind da en bil begynder at rulle over i den modgående trafik. 18/10 år 2020 i TV3 Plus DK. Säsong 29. Del 5. Producerat år 2016.
07:40 
Cops [Repris]
Funny Money. En politibetjent stopper en overaskende medgørlig kriminel, mens lovens lange arm, i et andet tilfælde, ikke er stærk nok til at fjerne en voldsmand fra et gerningssted. 18/10 år 2020 i TV3 Plus DK. Säsong 29. Del 6. Producerat år 2016.
08:05 
Cops [Repris]
Pants Down, Hit the Ground. En politibetjent rykker ud til et lokalt slagsmål, og får hurtigt færten af de involverede. En mand får lært sin lektie, da han glemmer at anvende sikkerhedssele. 18/10 år 2020 i TV3 Plus DK. Säsong 29. Del 7. Producerat år 2016.
08:30 
Cops
British Invasion. En indbrudstyv forsøger desperat at stikke af fra politiet, mens en mand der behøver hjælp, vælger den forkerte tilgang. Säsong 29. Del 8. Producerat år 2016.
09:00 
Cops
One, Two, Tree. En politiaktion i høj fart får en brat afslutning, da forbryderen svinger af i et forkert sving. Betjentene må blande sig i en parskænderi. Säsong 29. Del 9. Producerat år 2016.
09:30 
The Mentalist [Repris]
Amerikansk kriminaldramaserie från 2008. The Thin Red Line. Da et vidne i en narkoretssag og en pige findes myrdet på et motelværelse, tilkaldes CBI. Det lokale politi går ud fra, at det er Rick Carass, den tiltalte narkohandler i retssagen, som står bag, men Patrick Jane er af en anden opfattelse. 18/10 år 2020 i TV3 Plus DK. Säsong 1. Del 8. Producerat år 2008.
10:30 
The Mentalist [Repris]
Amerikansk kriminaldramaserie från 2008. Flame Red. Et mord i en lille by efterforskes, og der viser sig hurtigt at ligge et hævnmotiv bag. 18/10 år 2020 i TV3 Plus DK. Säsong 1. Del 9. Producerat år 2008.
11:30 
The Mentalist [Repris]
Amerikansk kriminaldramaserie från 2008. Red Brick and Ivy. Patrick Jane bliver meget interesseret i en ny sag, der involverer hans tidligere psykiater, som er den hovedmistænkte i sagen og også ofrets ekskone. 18/10 år 2020 i TV3 Plus DK. Säsong 1. Del 10. Producerat år 2008.
12:30 
The Mentalist [Repris]
Amerikansk kriminaldramaserie från 2009. Red John's Friends. En person, som er blevet kendt skyldig i mord, overtaler Jane til at hjælpe med at bevise, at han er uskyldig. Jane forlader CBI, så han kan bruge al sin tid på at få ham løsladt. 18/10 år 2020 i TV3 Plus DK. Säsong 1. Del 11. Producerat år 2009.
13:30 
The Mentalist [Repris]
Amerikansk kriminaldramaserie från 2009. Red Rum. Da Cody Elkins, en high school-fodboldstjerne, bliver fundet myrdet, peger alle spor på den lokale heks. Hendes motiv kunne være at få hævn, fordi Cody torturerede og dræbte hendes kat. Hun indrømmer da også, at hun har fremsagt en besværgelse over Cody, men Jane er ikke overbevist om, at hun er den skyldige. 18/10 år 2020 i TV3 Plus DK. Säsong 1. Del 12. Producerat år 2009.
14:30 
Motorsport
Portugals Grand Prix - Kvalifikation. Optakt til Formel 1. Peter Palshøj og Formel 1-ekspert Nicolas Kiesa klæder dig på til kvalifikationen forud for Portugals Grand Prix. Optakten byder på banegennemgang, skarpe analyser, medrivende diskussioner og spændende interviews med teams og kørere. Der ses nærmere på Kevin Magnussen og Haas og resten af det stjernespækkede felt. Producerat år 2020.
15:00 
Motorsport
Portugals Grand Prix - Kvalifikation. Formel 1. Efter en friweekend er Formel 1 tilbage for fulde omdrejninger, når Lewis Hamilton, Kevin Magnussen og resten af det fartglade felt speeder op på asfalten på Autódromo Internacional do Algarve til kvalifikationen forud for Portugals Grand Prix. Hamilton og Mercedes har igen i år været suveræne, mens K-Mag og Haas har kigget langt efter pointene. Nu skal de 20 kørere forsøge at lave den hurtigste omgangstid og sikre den højst mulige startplacering, inden det for alvor går løs i løbet. Se med!. Producerat år 2020.
16:00 
Motorsport
Portugals Grand Prix - Kvalifikation. Opfølgning på Formel 1. Motorsportens fineste klasse, Formel 1, dækkes intensivt, når der følges op på den seneste kvalifikation. Peter Palshøj er flankeret af Formel 1-ekspert Nicolas Kiesa, og sammen deler de ud af deres brede faglige viden. Opfølgningen byder på højdepunkterne fra den seneste kvalifikation, skarpe analyser og spændende interviews med teams og kørere. Producerat år 2020.
17:00 
NCIS [Repris]
Amerikansk krimiserie från 2019. Musical Chairs. Holdet efterforsker mordet på en musiker der spillede i søværnets bedste band, som blandt andet optræder til diplomatiske begivenheder rundt om i verden. 23/10 år 2020 i TV3 Plus DK. Säsong 17. Del 8. Producerat år 2019.
18:00 
Fodbold
Manchester United–Chelsea. Optakt til Premier League. Detaljerede ekspert-analyser, line-ups og spændende diskussioner er på programmet, når vi varmer op til det nærmest forestående brag fra Old Trafford mellem Manchester United og Chelsea i Englands fineste fodboldrække, Premier League. Producerat år 2020.
18:30 
Fodbold
Manchester United–Chelsea. Premier League. Manchester United tager hjemme på Old Trafford imod Chelsea FC i sjette spillerunde af den bedste engelske fodboldrække, Premier League. De Røde Djævle har fået en skidt start på den nye sæson, hvor specielt 6-1-nederlaget til Tottenham var et lavpunkt. Chelsea har fået en lidt blandet start, men de har lavet mange mål, og United har lukket mange ind, så det må være sød musik i Chelsea-offensivens ører. Chelsea har ikke vundet et indbyrdes opgør i PL siden 2017. Kan de gøre det denne gang?. Producerat år 2020.
20:30 
Fodbold
Manchester United–Chelsea. Opfølgning på Premier League. Vi følger med dybdegående analyser, mål, højdepunkter og reaktioner op på det seneste brag fra Old Trafford mellem Manchester United og Chelsea i Englands fineste og bedste fodboldrække, Premier League. Producerat år 2020.
21:00 
Sleepers
På rollelisten i dette højspændte drama, instrueret af Barry Levinson, finder man navne som Robert De Niro, Dustin Hoffman, Brad Pitt, Kevin Bacon, Jason Patric og Minnie Driver. Fire forskellige fyre vokser op i et barskt New York område i begyndelsen af 60'erne. En varm sommerdag udvikler en harmløs drengeleg sig til en ren katastrofe for drengene. En ældre mand kommer til skade, og de fire venner dømmes til at afsone ikke mindre end et års fængsel i Wilkenson Center i den nordlige del af staten New York. I fængslet begynder et mareridt for de fire venner, der bliver banket, ydmyget og seksuelt misbrugt af de vagter, der er sat til at passe på dem. Ti år senere åbner et tilfældigt møde mulighed for at de kan få hævn over Wilkenson Center og de vagter, der ødelagde deres ungdom. Producerat år 1996. Regissör: Barry Levinson.
00:00 
The Bone Collector
En seriemorder er løs. Og han er først lige begyndt. En djævelsk morder er løs på Manhattan. Hele byen er i chok. Ingen har før set noget lignende. Den intelligente morder slagter brutalt sine ofre og efterlader kryptiske beskeder på gerningsstederne. Kun én mand er dygtig nok til at gennemskue morderens budskaber og dermed afsløre hans identitet: Den fremtrædende, men lamme kriminolog Lincoln Rhyme kan dog ikke selv fange morderen. Derfor må han have hjælp fra den pågående, smarte gadebetjent, Amelia Donaghy. Men kan de nå det, inden morderen slagter sit næste offer? Svaret findes i knoglerne. Producerat år 1999. Regissör: Phillip Noyce, Skådespelare: Michael Rooker, Queen Latifah, Denzel Washington, Angelina Jolie.
02:20 
Bulletproof
Småforbryderen Archie Moses anser Rock Keats for sin bedste ven – lige indtil han opdager, at Keats faktisk er en politimand, der arbejder under dække. Under en skududveksling bliver Keats ved et uheld ramt i hovedet af Moses. Da Keats er klar til at vende tilbage på arbejde, finder han ud af, at hans første opgave består i at eskortere sin tidligere bedste ven hjem fra Arizona. Moses skal nemlig vidne mod narkobagmanden, som han før arbejdede for. Undervejs på rejsen opdager de hurtigt, at de bliver overvåget, og at de hverken er i sikkerhed fra politiet, FBI eller narkomændene, som er lige i hælene på dem. Selvom de tidligere bedste venner nu hader hinanden, bliver de nødt til at arbejde sammen, hvis de skal overleve. Producerat år 1996. Regissör: Ernest R. Dickerson, Skådespelare: Damon Wayans, James Caan, Adam Sandler.
02:40 
The Trust
Stone og Waters er to politibetjente med kedelige administrative jobs. Da Stone hører om en heroinhandler der hurtigt betaler sin ekstremt høje kaution, beslutter de at finde kilden til de store mængder penge. Producerat år 2016. Regissör: Benjamin Brewer, Alex Brewer, Skådespelare: Alexandria Lee, Eric Heister, Nicolas Cage, Ethan Suplee, Sky Ferreira, Elijah Wood.
04:10 
The Simpsons Movie
Da Lisa Simpson overbeviser Springfields indbyggere om, at de har et problem med forureningen, reagerer byen ved at forbyde enhver forgiftning af vandet. Dette stopper imidlertid ikke Homer fra at dumpe griseaffald i søen. Lederen af Miljøstyrelsen, Russ Cargill, beslutter, at Springfield er for farligt et sted, og han lukker den til med en kuppel, der vil stoppe alt fra et komme ind og ud. Da beboerne i byen opdager, hvem gerningsmanden er, griber de til fakler og høtyve og tager direkte hen til adressen 742 Evergreen Terrace. Simpson-familien formår er flygte fra kuplen, og beslutter at starte et nyt liv i Alaska, mens resten af byen forsvinder. Producerat år 2007. Regissör: David Silverman, Skådespelare: Nancy Cartwright, Hank Azaria, Harry Shearer, Yeardly Smith, Dan Castellaneta, Julie Kavner.
05:35 (06:00)
Cops [Repris]
British Invasion. En indbrudstyv forsøger desperat at stikke af fra politiet, mens en mand der behøver hjælp, vælger den forkerte tilgang. 24/10 år 2020 i TV3 Plus DK. Säsong 29. Del 8. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå