Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK1
NRK1
Skriv ut p� dagens tv
07:05 
Helene sjekker ut [Repris]
Koronaskeptikere. Hvorfor tviler noen på at vi har en pandemi og er mot koronavaksiner? Ann Helen arrangerer markeringer for frihet og klemmer fremmede. ,. Del 1 av 4.
08:00 
Låtskriver'n [Repris]
Morten Abel. "Låtskriver´n" byr på intimkonserter fra Rockheim i Trondheim med folkekjære norske artister og låtskrivere. I kveld møter vi Morten Abel. Programleder er Tor Andersen. ,. Del 5 av 6.
09:00 
Helgemorgen
Direktesendt program hver lørdag og søndag formiddag, med aktuelle temaer, samtaler, dybde og refleksjon.
11:05 
Sunnmøres alpine arv
Bli med til tindar og toppar på Vestlandet der vi møter britiske og norske legender. Og tre unge menn som på vinterstid prøver å erobre Sunnmøre si dronning, Slogen, via den vanskelege "Slogen frå fjorden-ruta".
12:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med verdensværet.
12:10 
Eventyr på Galapagos [Repris]
Haitelling og et skremmende nattdykk står på Montys timeplan. Familien utforsker en vulkan og får dessuten høns og sin egen kjøkkenhage. ,. Del 2 av 3.
13:00 
NRK Ønskekonsert 2019
Stor utendørskonsert på Marienlyst. Kringkastingsorkestret spiller opp og det er publikums egne ønsker som spilles. De har ønsket seg heftig filmmusikk, klassiske yndlingsstykker og store musikalnummer. Programleder er Øyvor Bakke.
14:15 
EM ryttersport: Feltritt
Kommentator: Ellen Kristina Hynne, Ingrid Sørli Glomnes.
16:40 
Familiens ære [Repris]
Ei kule varmt. Følelsene tar overhånd for flere av juniorene i dagens første konkurranse. En dramatisk skade gjør at familien Goksør Bjerkrheim må ha inn en innbytter. ,. Del 2 av 8.
17:40 
Familien Lykke [Repris]
Kvinnfluensa. Randi er lei av Kim Runes "man flu". Jeanette prøver å holde seg festivalfrisk, mens Matheo oppsøker smitte for å bli skulkesyk. ,. Del 5 av 12.
18:00 
Familien Lykke [Repris]
Vaskemaskinen minutt for minutt. Randi er pyntet og klar for fest, men skjorten til Kim Rune er fortsatt i vaskemaskinen. Liam inviterer seg selv til Jeanettes hemmelige hjemmefest. ,. Del 6 av 12.
18:20 
Familien Lykke [Repris]
Fingra av fatet. Randi må unngå husets mange fristelser i et forsøk på å komme i form. Matheo må vise selvdisiplin på en helt annen måte før en krevende styrkeprøve. ,. Del 7 av 12.
18:45 
Tett på stjernene
Country-uke! Alexandra inviterer til cowboy-lunch, Jorun danser for harde livet og Carina forteller om et innbrudd i “Stjernekamp på radio”. Del 9 av 20.
19:00 
Lørdagsrevyen
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med magasin, sport og vær.
19:45 
Lotto-trekning
19:50 
Stjernekamp
Country. En klassisk sjanger og en klassiker i stjernekampsammenheng. Aldri en sesong uten sjangeren som har hjertet utenpå skjorta: country!. Del 5 av 10.
21:35 
Kåss til kvelds
Skuespiller Emilie Skolmen kommer til Kåss til kvelds sammen med komikerne Pernille Sørensen og Halvor Johansson. Del 4 av 12.
22:15 
Side om Side
Nakenkunst. Frode og Kevin lager fotokunst, men de mister fort kontrollen over prosjektet. Tommy blir forelsket og dette fører han inn i Gullestads «Singelklubb». Del 5 av 10.
22:45 
Coda KORK
TV-innspilling. KORK skal spille i et tv-program. Alfred prøver å fortelle Bendik noe. Valentin henger ikke med på notene, mens noen roter til Reidars system. Del 4 av 10.
23:00 
Kveldsnytt
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
23:15 
Lunsj [Repris]
Den om baksnakking, bruksanvisninger og behovet for en kongefamilie. ,. Del 6 av 10.
23:25 
På cruise med Jane McDonald
India, del 1. Kolkatas fargerike kaos er starten på det indiske eventyret til Jane, før ferda går vidare på den heilage floda Ganges. Del 3 av 4.
00:10 
Harlots
Elizabeths fortid når henne igjen. Samtidig øker Hals vrede mot Wells-familien. Kan Emily finne en fredelig løsning?. Del 7 av 8.
01:05 
Eventyr på Galapagos [Repris]
Haitelling og et skremmende nattdykk står på Montys timeplan. Familien utforsker en vulkan og får dessuten høns og sin egen kjøkkenhage. ,. Del 2 av 3.
01:50 
Brennpunkt [Repris]
Guds menighet. Ungane i Guds menighet får ikkje gå på vanleg skule. Fagfolk er bekymra for at dei blir isolert. Samtidig får skulen statsstøtte. ,. Del 8 av 15.
02:35 
De neste [Repris]
Kan talentene ta seg for store friheter, og i tilfelle hvor går grensen? Kvelden byr på stort engasjement og nye musikalske favoritter. ,. Del 4 av 6.
03:35 
Generasjoner [Repris]
Far forandrer seg. I løpet av de siste 50 år har farsrollen forandret seg mer enn morsrollen. I 1970 fikk ikke fedre være tilstede da barna deres ble født. I dag er det helt naturlig for Hakim (34) å ta hovedomsorgen for sønnen Jacob (2) mens mor er på jobb. Men blant dagens fedre er det ikke alle som slipper til. ,. Del 2 av 4.
04:15 (04:56)
Generasjoner [Repris]
Den første frie reisen. Endelig på tur uten voksne. Interrailerne på 1970-tallet dro av gårde med få muligheter for kontakt med de hjemme. Unge på 1990-tallet dro på chartertur til "Syden" uten voksenkontroll, pakketur hørtes trygt ut i foreldrenes ører. Mange unge tar seg nå et "friår", og jobber mye for så å kunne dra på flere måneders drømmereise til andre kontinenter. Men mobiltelefonen er med, og det er jevnlig kontakt hjem. Vi møter 19-åringene Theo, Vilde og Oline på roadtrip i Australia i 2018. Charterturisten Årstein reiste som 17-åring i 1996 med 10 gode venner til Alanya i Tyrkia. Interrailerne Tonje og Trond reiste England rundt på togskinnene den minneverdige sommeren 1977. ,. Del 3 av 4.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå