Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK1
NRK1
Skriv ut p� dagens tv
07:05 
Flaskepost fra Stillehavet [Repris]
Norsk reisedokumentar. Sesong 2. Farvel og hei. Igjen må vi dessverre ta farvel med Tikopia og alle vennene våre der. Vi må videre til Vanuatu, hvor Vilja og Iben venter på oss. ,. Del 12 av 13.
07:20 
Sommermat i Falkenberg [Repris]
Kokken Lisa Lemke med venner lager spennende mat og viser lure kjøkkentriks fra sitt idylliske hjem. Tareq Taylor gjester programmet og har med to av sine favorittoppskrifter. Zeina lager indisk mat, og Sandra baker to slag sjokoladeboller. Svensk matserie. ,. Del 7 av 7.
08:20 
Fra bølle til bestevenn [Repris]
Norsk dokumentarserie. Hunder og eiere møtes igjen på camp hos Maren. Nå skal de vise hva de har lært, og få de siste treningstipsene før de må stå på egne labber. ,. Del 6 av 7.
09:00 
Reiseradioen
Ingen sommer uten Reiseradioen!. Medverkande: annet moro, sprelske programledere som gir deg badetemperaturer, gode gjester.
11:00 
Monty Dons italienske hager [Repris]
Britisk hageserie. En inspirerende reise, en fest for øyet og en fascinerende historietime. Renessansehagene i Firenze og på den toskanske lansbygda er rene kunstverk. ,. Del 2 av 4.
12:00 
NRK nyheter
12:15 
Monsen, Monsen og Mattis [Repris]
Norsk opplevelsesserie fra 2017. Taxiflyet lander midt i Quebecs enorme villmark og nå har Lars, Jan og Mattis en hel måned til å fiske, padle og på å ta seg tilbake til sivilisasjonen igjen. Spørsmålet er om det er vann nok til å padle mesteparten av ruta, eller om det blir mye bæring. Da kan de få dårlig tid. ,. Säsong 6. Del 1 av 6. Producerat år 2017.
12:45 
Monsen, Monsen og Mattis [Repris]
Norsk opplevelsesserie fra 2017. Ruta de har valgt går i tøft og krevende terreng. De er halvveis i distanse men har kun 10 dager igjen til de må være tilbake i sivilisasjonen for å rekke flyet hjem. Og fortsatt gjenstår turens største utfordring, den enorme innsjøen Lake Mistassini. ,. Säsong 5. Del 2 av 6. Producerat år 2017.
13:15 
Eides språksjov [Repris]
Norsk underhaldningsserie. Jule(b)ord. Møt mannen som skapte mannen som elsket Yngve. Altså forfattar Tore Renberg, som er svært opptatt av korleis vi brukar bindestreken. I språksjovet får du også eit innblikk i polsk. ,. Säsong 4. Del 6 av 6.
14:00 
Sommerauksjon [Repris]
Svensk auksjonsserie. Hvem tar hjem de beste kuppene? To lag konkurrerer på auksjon. Anneli og Tomi fra Trollhättan konkurrerer mot Adam og Marianne fra Helsingborg og Trondheim. ,. Säsong 2. Del 4 av 8.
15:00 
NRK nyheter
15:15 
Alt var bedre før: Da husmoren styrte hjemmet
Norsk dokumentarserie. På 1950- og 60-tallet ble vaskeekte husmorkunnskap verdsatt og ettertraktet. Husmødrene skulle kunne sy barneklær, få kritthvit vask og sørge for at alle i familien fikk alt de trengte. Husker noen at det var husmødrene som satte i gang den første norske, store miljøvernkampen? Nøysomheten fra den gangen er borte, husmorskolene er forsvunnet. En gruppe unge studenter på universitetet på Ås nærmer seg husmortradisjonene på sin egen måte, med litt utradisjonell vri. Sesong 2.
15:45 
Toppserien: LSK Kvinner - Arna-Bjørnar
18:05 
Livet med Larkins [Repris]
Britisk femtitallsidyll. Sola skinner alltid på familien Larkin. Et mystisk fly lander nær gården til Larkins. Charley kjøper en eiendom til den lille familien sin. ,. Del 5 av 6.
19:00 
Søndagsrevyen
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med utenriksmagasin, sport og vær.
19:30 
Blink: Stafett
Tre løpere på hvert lag skal til sammen gå på rulleski i 12 timer i Gjesdal i Rogaland.
21:10 
NRK nyheter
21:20 
Et sted å høre til
I femtitallets Australia følger vi familien Bligh gjennom romanser, feider, hemmeligheter og løgner. George bestemmer seg for å gi avkall på sine politiske ambisjoner. Anna og Gino jobber hardt for å få ekteskapet til å fungere. Australsk dramaserie. Del 7 av 10.
22:05 
Et sted å høre til
I femtitallets Australia følger vi familien Bligh gjennom romanser, feider, hemmeligheter og løgner. Lille Georges dåpsdag nærmer seg, men James er fremdeles i Sydney. Mens René gjøres klar for operasjon innynder Regina seg hos en sykepleier. Australsk dramaserie. Del 8 av 10.
23:00 
Kveldsnytt
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
23:15 
Unge inspektør Morse [Repris]
Britisk krim fra 2017. Etter et dødsfall på et internasjonalt idrettsarrangement må Endeavour etterforske mer enn selve forbrytelsen. Thursday gransker et angrep på Eddie Nero. Med: Shaun Evans, Roger Allam, Dakota Blue Richards. ,. Säsong 5. Del 5 av 6. Producerat år 2017.
00:45 
Husdrømmer [Repris]
Svensk serie. En gammel skole utenfor Malmö skal bli bolig og atelier for Abbe og Maria. Men det gamle huset byr på til dels ubehagelige overraskelser. ,. Del 7 av 8.
01:45 
Livet med Larkins [Repris]
Britisk femtitallsidyll. Sola skinner alltid på familien Larkin. Et mystisk fly lander nær gården til Larkins. Charley kjøper en eiendom til den lille familien sin. ,. Del 5 av 6.
02:35 
John & Yoko - Above Us Only Sky
Britisk dokumentar fra 2018. Da John Lennon spilte inn albumet "Imagine" i 1971, fikk han hjelp fra Yoko Ono, George Harrison og den notorisk uforutsigbare produsenten Phil Spector. Slik gikk det til. (John & Yoko - Above Us Only Sky). Producerat år 2018.
04:05 
Med kjærlighet for kanaler [Repris]
Britisk serie. Wales. Skuespillerparet Prunella Scales og Timothy West elsker elvebåter og kanaler. I dag en landlig idyll, men en gang var denne walisiske kanalen en del av den industrielle revolusjon. Hele dalen er gjennomsyret av historie. ,. Del 6 av 6.
04:55 (05:39)
Fader Brown [Repris]
Britisk krim. Sid kommer tilbake til landsbyen for å be om hjelp til å redde sin nye familie. ,. Säsong 8. Del 10 av 10.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå