Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK1
NRK1
Skriv ut p� dagens tv
06:30 
Nyhetsmorgen
Nyhetsmorgen, Politisk Kvarter og Kulturnytt - alt du trenger for en oppdatert start på dagen. Live fra studio 50 hver morgen fra kl 6:30 - 9:00.
09:00 
Med hjartet på rette staden
Br. dramaserie. Gina får fødselsvear medan ho freistar å skilje to kranglevorne karar på puben. På sjukehuset kjenner Blaketon att den eine av karane, Robert Flint, som var innblanda i ei stor narkotikasak for fleire år sidan, ei sak han slapp unna den gongen. No vil Merton setje han fast, og kan hende få ei stjerne i boka hos sjefane i politiet. Med: Clare Calbraith, Derek Fowlds, Philip Franks m.fl. (Heartbeat) Sesong 13. Säsong 13. Del 15 av 25.
09:50 
Hygge i Strömsö
Elin tester brettpadling, Camilla roer ned med det meditative mønstermaleriet mandala. Paul og Camilla tilbereder aubergine. Finsk livsstilsserie. Del 3 av 18.
10:20 
Hva feiler det deg?
Hvorfor ble Lars Martin (25) så svimmel, mens Rikke (22) fikk vondt i magen? Hva feiler det dem?. Tre bartendere med nettbrett konkurrerer mot rutinerte leger om å finne riktige diagnoser. Programleder: Kjetil Røthing Askeland. Norsk medisinsk kunnskapslek fra 2017. Säsong 2. Del 5 av 8.
11:00 
Gull på markedsplassen
Dansk antikvitetsserie fra 2016. Denne gangen får vi blant annet se en lampe formgitt av Arne Jacobsen, og ekspertene får eieren av to Brendekilde-malerier til å gråte. Dessuten byr oppkjøperne på en bronsefigur av Kai Nilsen, men eieren er i tvil om hvorvidt hun virkelig vil selge den. Vi får også oppleve litt av vertsbyen Køges historie, deriblant Danmarks eldste bindingsverkshus. Danske eksperter vurderer antikviteteter og verdigjenstander som publikum har med seg. Deretter står tre profesjonelle oppkjøpere klare for å by på skattene. (Guld i Købstæderne: Køge). Säsong 2. Del 1 av 10. Producerat år 2016.
12:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med værvarsel.
12:10 
Bonusfamilien
Svensk dramakomedie. Den kalde krigen. Kos, kaos og komiske øyeblikk med Lisa og Patrik, deres barn, bonusbarn og ekspartnere. Det innføres kjøpestopp for at Lisa skal kunne jobbe mindre og bruke mer tid på kunstprosjektet sitt. Det er ikke like populært i hele familien. Säsong 3. Del 7 av 10.
12:55 
Elgorado
Norsk naturserie. En lys framtid?. Skogens konge har også sine plager. Den er for eksempel en kløne på glattisen. Og småkryp kan i verste fall ta knekken på den. Men elgen er et nyttedyr i Norden og fortsatt er det spennende for folk å møte de store dyrene. Del 5 av 5.
13:35 
Eides språksjov
Norsk underhaldningsserie frå 2019. Moro med språkfeil. Septiktank eller skepsistank? Språklege misforståingar - ei evig kjelde til gode historier for artisten Ingrid Bjørnov. Andre fortel historier ved å dekorere kroppen. Rockemusiker Torkjell Rød tatoverer både seg sjølv og andre. Säsong 3. Del 3 av 9. Producerat år 2019.
14:15 
Hvem tror du at du er?
Norsk underholdningsserie. Kjente personer søker etter sine røtter. Visesanger Halvdan Sivertsen prøver å finne sannheten om sin tipp-tippoldefars skandaleomsuste liv. Det blir en spennende reise fylt av avsløringer som gir Halvdan et helt nytt syn på sin forfader. Säsong 3. Del 3 av 8.
15:15 
I jegerens gryte
Dansk matserie. Det er mars, og Jørgen og Nikolaj drar til Skjern Å. Der arbeides det for å gjeninnføre villaksen, men det blir vanskelig når en koloni skarver spiser opp halvparten av fisken som settes ut. Derfor vil Jørgen prøve å få has på en av de storspisende skarvene. (Nak & Æd). Del 4 av 10.
15:55 
Dyreklinikken
Svensk dyreserie. Følg veterinærer på jobb over hele verden. Leonbergeren Maja har mistet to av sine elleve valper tatt med keisersnitt. Nå haster det å berge resten. Säsong 7. Del 1 av 8.
17:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
17:15 
Filmavisen
Uke 21.
17:30 
Oddasat - nyheter på samisk
17:45 
Tegnspråknytt
Nyheter på tegnspråk.
17:50 
Gull på markedsplassen
Dansk serie fra 2017. En kårde som skal ha tilhørt den store sjøhelten Niels Juel, og et bord av et elefantøre er blant gjenstandene ekspertene får presentert i dag. Og siden vi er i sjøfartsbyen Svendborg, skal vi også ut på havet. Säsong 3. Del 7 av 10. Producerat år 2017.
18:50 
Distriktsnyheter
Siste nytt fra distriktene.
19:00 
Dagsrevyen
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
19:30 
Norge Rundt
Distriktenes magasin. Finn din favorittreportasje på Norge Rundtkartet: nrk.no/norgerundt.
19:55 
10 på topp
Norsk underholdningsserie. Det blir både nostalgisk og humørfylt når Stian Staysman tar med et knippe kjendiser tilbake til tiden da de fremdeles var unge og lovende. Det blir gjenhør med noen tidløse klassikere når lagene skal finne frem til de ti mest populære låtene i Norge i 1984. Ukas gjester er Jon Almaas, Mona Grudt, Petter Schjerven, Siri Kristiansen. Säsong 2. Del 3 av 10.
20:55 
Nytt på Nytt
Hva skjedde egentlig i uka som gikk? Bård, Pernille og Johan + to smarte gjester oppsummerer ukas viktigste saker. Gjester denne uken er Trine Skei Grande og Vegard Harm. Sesong 41. Säsong 41. Del 4 av 16.
21:25 
Lindmo
Therese Johaug sier dom og utestengelse har gjort henne klokere, hun kommer til oss sammen med skuespiller Liv Ullmann som har fylt åtti år og føler hun kan starte livet på nytt. Hva får unge norske menn til å kjøpe enveisbillett til Syria for å være med i IS sin brutale krigføring? Det forsøker dokumentarskaper Joachim Førsund på få svar på i en ny podkast. Han er gjest sammen med Mario Vasquez, som er far til en død IS-kriger og bestefar til et norsk barn som sitter i interneringsleiren Al-Hol. Kveldens band er Sløtface, hvis vokalist Haley Shea er kåret til en av verdens femti kuleste rockestjerner. De spiller låten "Telepathetic" live i kveldens sending. God fredag! Sesong 15. Säsong 15. Del 4 av 15.
22:15 
Grantchester
Britisk krim. En kvinne blir drept. Sidney var den siste som så henne i live, men han husker ikke noe fra den kvelden. Säsong 4. Del 2 av 6.
23:00 
Kveldsnytt
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
23:15 
En hyllest til Motown
Det historiske og innflytelsesrike plateselskapet Motown Records feirer 60 år i 2019. Amerikansk hyllestkonsert med bl.a. Mickey Stevenson, Meghan Trainor og Stevie Wonder.
00:40 
Lou!
Fransk komedie. Lou trives i hverdagen. Hun spiser hurtigmat, leker med katten og sniker på den kjekke nabogutten Tristan. Men da mor forelsker seg snus alt på hodet.
02:20 
Stacey Dooley - hjernevasket?
Britisk dokumentarserie fra 2016. Anti-abortgruppa Survivors i California er blant de mest ekstreme i USA. Stacey får følge undervisningen deres og se hvordan de forkynner budskapet sitt, både til folk flest og til vordende mødre spesielt. Kan de overtale henne til å bli med på sitt kontroversielle felttog?. Säsong 1. Del 1 av 2. Producerat år 2016.
03:05 
Stacey Dooley - hjernevasket?
Britisk dokumentarserie fra 2016. Å drepe et dyr er som å få orgasme, ifølge en av troféjegerne Stacy Dooley møter i Afrika. Følg Stacey når hun blir med inn i ekstreme grupperinger for å prøve å forstå deres kontroversielle ideologier. Säsong 1. Del 2 av 2. Producerat år 2016.
03:50 
Tidsbonanza
Norsk underholdningsserie fra 2019. Høydepunkter. Høydepunkter fra sesongens mange tema. Programleder er Thomas Felberg. Säsong 5. Del 11 av 11. Producerat år 2019.
04:50 (05:42)
Sykt spesiell
Britisk dokumentarserie fra 2017. Klarer du å synge to noter samtidig? Møt mannen som kan nettopp dette. Vi treffer også en jente som er allergisk mot så å si alt, og en mann som kan løpe over 50 mil uten stans. Med: Gabriel Weston. (The World's Most Extraordinary People). Säsong 1. Del 4 av 6. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se