Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
06:30 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
12:30 
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
Anja og Ken bor i Californien, men drømmer om at rykke familien til Danmark. Der er mange penge på spil, når TV 2s boligekspert Sara Lygum skal hjælpe dem med at finde et hjem, der både kan rumme familie og vinfirma. Men selv med 12 millioner kroner kan det være en udfordring at få opfyldt alle sine krav. Didde og Casper bor i en andelsbolig i Holbæk med deres to sønner, men hjemmet er blevet for småt til familieliv og hobbyer, så de drømmer om en bolig med mere plads. Men det går stærkt på boligmarkedet i Holbæk, så Christian Borregaard får brug for alle sine forhandlingsevner, hvis parret skal nå i mål. . Del 10. Producerat år 2018.
13:20 
Kæmpefamilien på gården
Efter en masse lange måneder i skolen, nyder søskendeflokken på ni, at de endelig har fået sommerferie. Da Reuben på 16 er startet i lære som mekaniker og ikke længere er på gården, må de yngre brødre Miles og Sidney tage over for ham. Raven hjælper Reuben med sine GCSE-eksaminer, og familien slutter sommeren af med at deltage i det allerførste Ravenseat Farm Fell Race. Del 6. Producerat år 2020.
14:15 
Alt det min far ikke har lært mig
For at 'få mere røv i bukserne' går tv-vært Christian Degn i lære hos sin far, Jens Degn, og de gamle venner for at blive en bedre håndværker. Far Jens er pensioneret murer og kan fortsat håndværket til fingerspidserne. Nok er Christian ordsmed, men han har ti tommelfingre - i modsætning til sin far og de lokale. Som sit svendestykke vil den ambitiøse tv-mand bygge en bænk til hæderspladsen i fødebyen Råby. Men når Christian først får værktøj mellem hænderne, bliver det med livet som indsats at komme i mål med bænken. Ikke mindst for far Jens. Del 1. Producerat år 2020.
15:00 
Grænsepatruljen
Hver dag rejser flere end 20. 000 passagerer ind i Australien med skib eller fly, og de skal alle igennem grænsekontrollen, før de bliver lukket ind i landet. De mange kvinder og mænd, der bogstavelig talt udgør Australiens frontlinje, er bl.a. på udkig efter rejsende, der måske ikke er, hvad de udgiver sig for, narkokurerer, illegale immigranter og mulige terrorister. Del 13. Producerat år 2020.
15:30 
Grænsepatruljen
Hver dag rejser flere end 20. 000 passagerer ind i Australien med skib eller fly, og de skal alle igennem grænsekontrollen, før de bliver lukket ind i landet. De mange kvinder og mænd, der bogstavelig talt udgør Australiens frontlinje, er bl.a. på udkig efter rejsende, der måske ikke er, hvad de udgiver sig for, narkokurerer, illegale immigranter og mulige terrorister. Del 14. Producerat år 2020.
16:00 
Alarmcentralen
Døgnet rundt står brandmænd og ambulance-reddere klar til at rykke ud, når folk ringer til alarmcentralen for at få hjælp. Blot et enkelt telefonopkald kan betyde liv og død. Säsong 3. Del 12. Producerat år 2016.
17:00 
Nyhederne og Vejret
17:12 
Regionale nyheder
17:20 
Go' aften LIVE
Del 19. Producerat år 2021.
17:55 
Dit efterårsvejr
TV 2s vejrværter er klar med de nyeste prognoser for de kommende dage og opdaterer dig om dit efterårsvejr. Del 19. Producerat år 2021.
18:00 
Nyhederne
Hvad er der sket i dag? Få seneste nyheder fra både Danmark og udlandet i 18 Nyhederne. Del 191. Producerat år 2021.
18:20 
Regionale nyheder
18:25 
Go' aften LIVE
Del 19. Producerat år 2021.
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
20:00 
Tabu - med Rune Klan
De dødeligt syge. Kan man lave sjov med folk, der lever med en dødelig sygdom? Umiddelbart nej, men Rune Klan vil gøre forsøget i et unikt standup-show. Forud for showet har han været i sommerhus med fire personer, som har en dødelig sygdom tæt inde på livet. På den måde håber Rune at blive klogere på deres tanker om sygdom, liv og død. . Del 3 av 6. Producerat år 2021.
20:50 
Kærlighed på hjernen
Alt for mange mennesker med Aspergers syndrom finder aldrig en kæreste, for hvordan finder man kærligheden, når man ikke helt forstår spillereglerne?. I denne serie følger vi en række danskere med asperger, der savner en at dele livet med og nu vil blive klogere på kærligheden og kunsten i at date. Det er ti år siden, William sidst var på date. Så sommerfuglene flyver ikke bare i maven, men i hele kroppen, da han skal på date med Sarah. 48-årige Dea håber på at opleve en forelskelse, for indtil nu har hun kun været forelsket i sine særinteresser. Og Adam har aldrig fået en chance hos kvinderne, men nu forbereder han sig på at skulle på blind date for første gang nogensinde. . Del 1. Producerat år 2021.
21:30 
Nyhederne
22:00 
Regionale nyheder
22:12 
Sporten
Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk. Del 153. Producerat år 2021.
22:25 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med Alex Høgh Andersen vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Alex lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Del 9. Producerat år 2021.
23:05 
Natholdet
En mand kværner fransk hotdog på sidelinjen til Royal Run, en reporter bakker ind i publikum til Minds of 99-koncert og medvært Nicolas Bro er hestehvisker. Del 5. Producerat år 2021.
23:40 
Trailerpark Danmark
De fleste af beboerne på campingpladserne har ikke mange penge, så de har lært at gøre tingene selv. Svenske Håkon bygger sin egen scooter-taxi, som vennen Bimmer prøvekører med begrænset succes. Kaylee, der er i gang med at skifte køn til kvinde, reparerer sin scooter og hjælper en veninde med at fixe el. Og så møder vi Helge, der tidligere var kriminaltekniker, men nu driver en succesfuld campingplads og spiller og synger præcis som Flemming 'Bamse' Jørgensen. . Del 2 av 6. Producerat år 2021.
00:15 
CPH Lufthavnen
Lufthavnens VIP-chef Susanne tager imod rockstjernen Liam Gallagher, som primært er kendt fra den engelske band "Oasis", men også for sin kontroversielle opførsel. Tolderne Torben og Søs kontrollerer sammen med hundene Tessa og Bonnie et fly fra Paris. Den erfarne narkohund Tessa markerer på noget bagage, og Bonnie, der er i træning som narkohund, er også sikker på, noget er galt. Politiassistent Suzette bliver tilkaldt, da butiksdetektiven har taget en mand i at stjæle cigarer for 1.700 kr.i den toldfrie butik. En strejke i Grækenland betyder, at et charterfly er forsinket på ubestemt tid. Michelle og Peter skal tage hånd om de forsinkede passagerer, og ikke alle tager det lige pænt. . Del 7. Producerat år 2011.
00:50 
Blue Bloods
Amerikansk dramaserie fra 2019. The Price You Pay. Frank forsøger at frikende en detektiv, der er beskyldt for unødig magtanvendelse. Imens opsporer Danny og Baez en morder, der slog en bodyguard ihjel. Del 5. Producerat år 2019.
01:40 
Blue Bloods
Amerikansk dramaserie fra 2019. Glass Houses. Danny jagter en morder, der har slået sin online penneven ihjel. Imens hjælper Jamie en ven, hvis datter har fået delt ulovlige billeder på internettet. . Del 6. Producerat år 2019.
02:30 
Alarmcentralen
Døgnet rundt står brandmænd og ambulance-reddere klar til at rykke ud, når folk ringer til alarmcentralen for at få hjælp. Blot et enkelt telefonopkald kan betyde liv og død. Säsong 3. Del 13. Producerat år 2016.
03:25 
Grænsepatruljen
Hver dag rejser flere end 20. 000 passagerer ind i Australien med skib eller fly, og de skal alle igennem grænsekontrollen, før de bliver lukket ind i landet. De mange kvinder og mænd, der bogstavelig talt udgør Australiens frontlinje, er bl.a. på udkig efter rejsende, der måske ikke er, hvad de udgiver sig for, narkokurerer, illegale immigranter og mulige terrorister. Del 7. Producerat år 2019.
04:00 (06:00)
Nyhederne og Vejret

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå