Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne og Vejret
07:00 
Nyhederne og Vejret
08:00 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne
Del 13. Producerat år 2021.
12:10 
Livet er fedt
På Lanzarote svinger deltagerne for første gang i deres liv en golfkølle. Det er svært, og det er hylende skægt. Merethe har i mange år modtaget offentlig hjælp, da hun ikke har været i stand til at arbejde. Nu melder hun sig rask og vil forsørge sig selv. Allan er både stolt og ked af det, da han på tv ser sin plejesøn Dennis Rommedahl bringe Danmark foran i den vigtige VM-kamp mod Frankrig. Del 3. Producerat år 2002.
12:55 
Livet er fedt
Marianne og Merethe udfordrer hinanden til en dyst i svømmebassinet. Hvem kan svømme længst?. Trods deres vægt er de seje og kæmper for hver eneste meter. Allan savner Nancy, som ikke er med på Lanzarote, fordi der er problemer i deres forhold. Diætisten skælder ud, fordi de spiser for fedt, når de går på restaurant om aftenen. Del 4. Producerat år 2002.
13:45 
Badehotellet
Noget for noget. Grosserer Madsen føler medskyld i, at den unge tyske soldat Stefan er deserteret, men det bliver ikke sidste gang, deres veje krydses. I et forsøg på at fortrænge, at hans kone er på flugt med den kommunistiske teatermaler Svend Damm, kaster skuespiller Weyse sig energisk over sin erindringsbog, men da politiet banker på hans dør, ændres alt. Samtidig ankommer Madsens tro væbner August Molin med skumle planer om faneflugt, mens en lille gave fra den tyske løjtnant Kiessling pludselig får Amanda til at lyve for hele hotellet. Del 4 av 5. Producerat år 2021.
14:40 
Krejlerkongen
G.Wisheh og L.Thor. Nye gæster er klar til at dyste om at have næse for køb og salg af lopper og antikviteter. Se med, når tv-vært Lotte Thor og tv-kok Gorm Wisweh sammen med holdkaptajnerne Brian Mørk og Annette Heick gætter løs. Lasse Rimmer svinger hammeren som altid. . Del 9. Producerat år 2017.
15:15 
Krejlerkongen
B.Rice og T.Glahn. Skuespiller Therese Glahn har tidligere testet sine evner i 'Krejlerkongen', mens det er første gang for sangeren Bryan Rice. Hvem klarer sig bedst?. Se med, når Lasse Rimmer svinger hammeren, og når Brian Mørk og Annette Heick er holdkaptajner. . Del 10. Producerat år 2017.
15:55 
Krejlerkongen
J.Andersen og A.Krag. Der er masser af håndslag og krejl i jobbet som politiker, men kan socialdemokraten Astrid Krag bruge det til noget, når hun dyster mod skuespiller Jens Andersen i 'Krejlerkongen'?. Holdkaptajnerne denne gang er Annette Heick og Brian Mørk. . Del 11. Producerat år 2017.
16:30 
Krejlerkongen
Ugefinale. Hvem får den fornemme titel som 'Krejlerkongen'? Se med, når Lasse Rimmer svinger hammeren i denne uges finale. . Del 12. Producerat år 2017.
17:05 
Kærlig hilsen 1970
I 1970 er Søs Egelind 12 år gammel og bor sammen med sin mor og storebror i et rækkehus i Skanderborg. Søs ved allerede, at hun skal være skuespiller. Hun elsker at ride på heste, og så drømmer hun om at få den helt rigtige Wranglerjakke. Nu inviterer hun sine to døtre med tilbage til 1970 - til en tid, hvor der brygges hvidvin i kældrene og 'danses moderne' i træskostøvler. I tre dage skal familien bo og leve som i 1970, og vi er med, når familien genoplever Søs' barndom. Kan mødet med fortiden gøre os klogere på nutiden?. Del 5. Producerat år 2020.
17:55 
Dit vintervejr
Del 18. Producerat år 2021.
18:00 
Nyhederne og Sporten
18:13 
Regionale nyheder
18:25 
Trailerpark Danmark
Mona er klar til at flytte tilbage i sin campingvogn på Degnehaven Langeland Camping efter en knæoperation, men hendes fortelt er blæst væk i en storm, og dét stikker en kæp i hjulet for Monas flytteplaner. På Corona Camping samles beboerne til støttearrangement i caféen for at synge og stå sammen i en tid, hvor de er usikre på campingpladsens fremtid. 'Trailerpark Danmark' følger livet på fem campingpladser i Danmark, hvor danskere bor i campingvogn året rundt, selv om det ikke er lovligt. . Del 4. Producerat år 2019.
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
20:00 
Jo færre jo bedre
Tre vennepar, der kender hinanden særdeles godt, forsøger at slå konkurrenterne af pinden, når vi blandt andet quizzer i ord fra Re-Sepp-Ten, kvindelige skurke og helte samt amerikanske byer. . Del 15. Producerat år 2020.
21:05 
Cold pursuit
Amerikansk action-thriller fra 2019. Nels Coxman (Liam Neson) arbejder med at køre sneplov i feriebyen Kehoe i Rocky Mountains og lever en stille tilværelse med sin kone, Grace (Laura Dern). Men hans liv ændrer sig med ét, da hans søn dør, og Nels opdager, at den lokale narkobaron, 'Viking', står bag. Nu vil Nels have hævn - og det skal ske ved at spille Viking og den rivaliserende mafiaboss White Bull ud mod hinanden. 'Cold Pursuit' er en amerikansk genindspilning af den norske film 'Kraftidioten', der er skrevet af danske Kim Fupz Aakeson. Producerat år 2019.
23:05 
Smæk for skillingen
Se hvad der sker, når Melvin bliver overasket af to nakskovitter der har ledt efter ham i flere timer, og find ud af hvor lang Danmarks længste badebro er. Melvin er nået til Lollands største by, Nakskov, og indbyggerne her er et stolt folkefærd, som giver den alt hvad den kan trække, men kan de vinde penge?. Del 7. Producerat år 2021.
23:40 
Ingemann, Fyn & Lolland-Falster
Peter Ingemann lægger vejen forbi Svendborg for at gense to vinbønder fra 'Hammerslag's-dagene. Endte deres vineventyr lykkeligt?. En af Ærøs stolte sømænd inviterer Peter ombord på den gamle skonnert Fylla, der sejler som efterskoleskib. Her er mobiltelefoner bandlyst, og under kaptajnens strenge bevågenhed prøver eleverne kræfter med livet til søs. Fra Ærø går turen videre til Langeland. Den historiebegejstrede Peter møder Else, der som barn stod midt i en af Anden Verdenskrigs temmelig oversete begivenheder på Langeland. Del 3. Producerat år 2020.
00:30 
En eks-rocker rydder op
Rolf har en mistanke om, at 27-årige Martin i det skjulte tager stoffer igen. Han konfronterer Martin og beder ham tage en narkotest. Christine vil droppe sit nye praktikjob, og hun bliver rasende, da Rolf forsøger at overtale hende til at holde ud. Pludselig hænger Rolfs månedlange arbejde i en tynd tråd. Del 3 av 4. Producerat år 2021.
01:05 
Når arven splitter os
Per og Jana. Per er havnet i en arvestrid med sin søster og bror. Efter morens død har Per opdaget, at der er uddelt store pengegaver til hans søskendes familie - og at morens lejlighed i hemmelighed er solgt til hans bror. Vi følger hans kamp. Jana Brodersen føler sig snydt for arven efter sin far. Faren og hans kone havde fælleseje. Det betyder, at deres samlede værdier skal gøres op, før arven kan blive fordelt korrekt. Men Jana Brodersen mener, at farens kone gemmer værdier for at kunne arve mere. Hvordan skal hun bevise det?. Del 1. Producerat år 2019.
01:55 
Station 2: Agent for Danmark?
Under en ferietur i Spanien bliver en ung dansker anholdt og senere fængslet otte år for at tilslutte sig terrorbevægelsen Islamisk Stat. Politiet finder på hans telefon tusindvis af billeder fra slagmarken i Syrien. Men det er en misforståelse, siger manden. Fra sin fængselscelle fortæller den 30-årige, at han i virkeligheden var agent for Danmark. . Del 6. Producerat år 2020.
02:35 
Ambulancen - liv eller død
Engelsk reportageserie fra 2016. Hos Storbritanniens største ambulancetjeneste, London Ambulance Service, er der travlt i kontrolrummet, som er nervecentret. Her skal det besluttes, hvem der skal have hjælp og hvem, der må vente. Blandt de tusindvis af opkald, der kommer, skal personalet også tage sig af folk, der laver telefonfis, demente, der ringer igen og igen og patienter, der er stukket af. Og lige nu koger det, for over 125 patienter venter på hjælp, og personalet er tvunget til at prioritere de dårligste patienter, også selvom det betyder, at andre rykker tilbage i køen. . Del 2. Producerat år 2016.
04:00 (06:00)
Nyhederne og Vejret

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå