Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne og Vejret
07:00 
Nyhederne og Vejret
08:00 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne
Del 415. Producerat år 2020.
12:15 
Størst
London. Peter Ingemann har taget det fine tøj på og er rejst til London - den by i verden med allerflest superrige mennesker. Her bor mangemillionærer og milliardærer i eksklusive lejligheder til kvadratmeterpriser på op imod 300.000 kr, og den ene luksusbil efter den anden drøner gennem gaderne. Peter kommer på tur i en Mercedes, der er beklædt i en million funklende krystaller, og bilens ejer, en ung russisk kvinde, tager ham med til en neglesalon med egen cocktailbar. Med mange penge hører naturligvis også fornem mad, og Peter tester noget af verdens dyreste, nemlig caviar. De rige har selvfølgelig også deres helt egen sport, polo, som Peter bliver introduceret til. Del 3. Producerat år 2016.
13:00 
Ja for Fanø!
Efterspørgslen på Johnny Madsen og hans malerier er stor. Faktisk går det så godt, at Johnny Madsens art director, Jeanett Exner, er tæt på at melde udsolgt op til en stor udstilling. Til alt held er 72 malerier på vej fra Spanien, hvor Johnny maler i vintermånederne. Spørgsmålet er bare, om kvaliteten lever op til Jeanetts forventninger? Jeanett vil nemlig altid gerne gøre kunderne glade, men de er ikke kun interesserede i malerierne. De vil også have Johnny. Men Johnny er ikke meget for alt den opmærksomhed og går mest op i, om udstillingen har det rigtige udtryk: Less is more, som hans siger. Men er det nemt at holde i hævd, når man er omgivet af listige kvinder med kreative bagtanker?. Del 1 av 6. Producerat år 2019.
13:35 
Ja for Fanø!
På den vindomsuste ø Fanø, hvor ingen drømme er for store, har kulturhuset Realens kreative direktør og Johnny Madsens art director Jeanett Exner fået både et barnebarn og storhedsvanvid. Nu vil hun overgå Hollywood og lave verdens flotteste hyldest - en såkaldt walk of fame - til de kunstnere, der har spillet på Realen. Udfordringen er bare, om hendes gode ven Johnny, hvis mening betyder meget for Jeanett, bakker op om ideen. Og så er der selvfølgelig den økonomiske side af projektet. Hvordan skaffer man penge til den type ideer? Jeanett vil imponere sponsorer med en storslået påskefrokost, og så er der ellers ikke andet at gøre end at krydse fingre for fremtiden for Fanø Walk of Fame. Del 2 av 6. Producerat år 2019.
14:10 
Monsterfamilien
Familien Ønskeben er ikke nogen lykkelig familie. Moren ejer en boghandel på randen af konkurs mens faren er fuldstændig udmattet af sit arbejde. Deres teenagedatter Fay dumper samtlige eksamener, og sønnen Max er så intelligent at han bliver mobbet. I et velmenende forsøg på at styrke familiefølelsen, planlægger de en sjov aften i byen. Men det bliver ikke nogen helt almindelig aften og hele familien ender med at blive forvandlet til monstre af en ond heks! Nu må familien for alvor lære at stå sammen og finde en måde at bekæmpe forbandelsen på. Producerat år 2017. Regissör: Holger Tappe.
15:50 
Supermatchen: Studiet
TV 2s eksperter og kommentatorer vender dagens håndboldkamp og får reaktioner fra spillere og trænere i studiet. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra håndboldens verden på sport.tv2.dk. #tv2haandbold. Del 10. Producerat år 2020.
16:05 
Håndbold
Skjern–Aalborg. Supermatchen. Jysk håndboldbrag fra toppen af Herre Håndbold Ligaen. Aalborg ligger nummer et og Skjern ligger nummer seks i ligaen, men deres formkurve er ikke afspejlet i stillingen. Skjern har nemlig vundet deres seneste fem kampe, mens Aalborg har haft mere svingende resultater. Stillingen er tæt i toppen af ligaen, og med en sejr vil Skjern ryge mange pladser op, mens Aalborg sikkert vil miste førstepladsen. Der er altså meget på spil for de to klubber i forbindelse med det her opgør. Producerat år 2020.
16:50 
Håndbold
Skjern–Aalborg. Supermatchen. Jysk håndboldbrag fra toppen af Herre Håndbold Ligaen. Aalborg ligger nummer et og Skjern ligger nummer seks i ligaen, men deres formkurve er ikke afspejlet i stillingen. Skjern har nemlig vundet deres seneste fem kampe, mens Aalborg har haft mere svingende resultater. Stillingen er tæt i toppen af ligaen, og med en sejr vil Skjern ryge mange pladser op, mens Aalborg sikkert vil miste førstepladsen. Der er altså meget på spil for de to klubber i forbindelse med det her opgør. Producerat år 2020.
17:55 
Dit efterårsvejr
Del 17. Producerat år 2020.
18:00 
Nyhederne og Sporten
18:15 
Regionale nyheder
18:25 
Animal Airport
Titusindvis af bier skaber heftig summen på Heathrows dyremodtagelsescenter, alt imens den sundhedssansvarlige Kayleigh har sit at se til med en overraskende stor og potentielt farlig fugl. Del 2. Producerat år 2018.
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
19:45 
Sporten
Del 44. Producerat år 2020.
20:00 
Klipfiskerne
Hvem tipper du til at vinde i mødet mellem 'Ultimate Team Of Destruction Mayhem Blood & Thunder 3000' og 'Krøltop & Skal'?. Svaret vil måske overraske dig, når vi sætter gang i klip-duellen mellem Ruben Søltoft og Mark Le Fevre og Frederik Rosgaard og Lars Dons. Se også, hvem der er bedst til at forudsige klip med ninjasværd og hundenumser, og om Ruben muligvis har knækket koden til den perfekte finale. . Del 6. Producerat år 2020.
20:55 
Bøh! Den, der skriger, taber
Christian Fuhlendorff sender kendte danskere på deres måske mest uhyggelige mission i Studie 666, 'Tv-studiet fra Helvede'. Der er dømt humor og ubehag, når komikerne Thomas Warberg, Victor Lander og Mahamad Habane dyster mod Lene Beier, Lars Dons og Jesper Groth om at blive mindst bange. Reglerne er simple. Dem, der skriger færrest gange, har vundet. Spørgsmålet er, om deltagerne kan holde skrigene tilbage, når de skal vække 'Tv-værten fra Helvede' til live?. Del 1. Producerat år 2020.
21:55 
Mission: Impossible 3
Ethan Hunt (Tom Cruise) har trukket sig tilbage fra jobbet som hemmelig agent, da han bliver lokket tilbage i tjenesten af sine overordnede (Laurence Fishburne og Billy Crudup). Nu står Ethan over for sin mest dødbringende fjende til dato - den hensynsløse våbenhandler Owen Davian (Philip Seymour Hoffman)! Med støtte fra sit team (Ving Rhames, Jonathan Rhys Meyers og Maggie Q) kaster Ethan sig ud i et forsøg på at redde den tilfangetagne agent (Keri Russell) og stoppe Davian, før han udraderer sit næste offer, Ethans kone, Julia (Michelle Monaghan). Producerat år 2006.
00:05 
Ondskabens øjne
Amerikansk thriller fra 1991. Seriemorderen Buffalo Bill slagter unge piger, og da han kidnapper datteren af en senator, bliver den unge FBI-agent Clarice Sterling (Jodie Foster) sat til at hjælpe med efterforskningen. I et forsøg på at sætte sig ind i morderens tankegang, interviewer hun den vanvittige og hyperintelligente seriemorder Dr. Hannibal "the Cannibal" Lecter, i et fængsel for kriminelt sindssyge. Han forstår som ingen anden Buffalo Bills psykologi, og Clarice opdager derfor, at Lecter rummer nøglen til at fange Buffalo Bill. Nu kaster Clarice sig ud i et livsfarligt spil med psykopaten, der selv bag tremmer er en uhyggelig modstander! Jonathan Demmes berømte gyser-thriller, som vandt fem Oscars i 1992. . Producerat år 1991.
02:05 
Hands of Stone
Amerikansk drama fra 2016. Dette er historien om en af de største boksere gennem tiden - Roberto Duran. Den legendariske nævefægter fra Panama, der nåede at være mester i fire vægtklasser, debuterede som professionel allerede som 16-årig og trak sig først tilbage som 50-årig efter 119 kampe, hvor 70 blev vundet på knockout. Han var kendt for sin imponerende slagstyrke og eminente evne til at forsvare sig i ringen. Gennem hele sin karriere blev han trænet af den karismatiske Ray Arcel. Producerat år 2016.
03:50 
United we fall
Fem fallerede fodboldhelte spillede engang for Manchester United. De havde chancen for at skrive sig ind i klubbens historie. Alt hvad de skulle var at vinde de sidste tre kampe i 2010-sæsonen. Men det gik galt. Fuldstændigt galt. Nu ser de tilbage på begivenhederne dengang. Og det er ikke noget kønt syn. En mockumentary a la 'This is Spinal Tap'. Producerat år 2014. Regissör: Gary Sinyor, Skådespelare: Jonathan Broke, Matthew Avery, Grace Bishop.
05:20 (06:00)
Liebhaverne
Bettina Schriver viser en arkitektonisk perle af en lejlighed til 60 mio. kr til et kræsent ægtepar med hang til walk-in closets og hockey. Jan Fog får brug for sine alle sine kreative evner, når han skal fremvise et dyrt, men ikke så stort rækkehus i Hellerup til et par med 3 børn. Pernille Sams vurderer en meget speciel bolig i Lynge med en kæmpemæssig have og et gigantisk drivhus. . Del 6. Producerat år 2013.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå