Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
06:30 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
12:35 
Krejlerkongen
Lars K. Jeppsen og Ian Marko Fog er vant til at agere holdkaptajn i jobbet som håndboldtræner, men i aften i 'Krejlerkongen' er rollerne byttet om. Lasse Rimmer udfordrer de to i at prissætte kuriøst krejl og gammelt guld, imens Line Kruse og Brian Lykke hjælper til med at gætte. Hvad koster for eksempel skjoldet fra en havskildpadde?. Del 21. Producerat år 2020.
13:15 
Auktionshuset
I auktionshuset håber de på at slå verdensrekord, når de skal sælge et værk, som den danske kunstner C.W. Eckersberg malede i Frankrig i starten af 1800-tallet. Motivet er en parisisk akvædukt, så Frederik Bruun Rasmussen og Julie Voss søger potentielle køber i Paris, da de viser maleriet frem til en yderst eksklusiv køberskare på den danske ambassade. Del 2. Producerat år 2020.
13:50 
Søde mesterværker
Vi er mange, der elsker kager - og derfor kræver det noget helt særligt at være konditor og bager i disse kageelskende tider. Eloise får denne gang til opgave at lave en høj eventyrkage, som skal overraske gæsterne ved en børnefødselsdag. Hos Karisha Pithwa, der designer bryllupskager, er kundens ønske at få en kage med næsten 900 stykker pynt, men for de dygtige håndværkere er det en smal sag. . Del 3. Producerat år 2017.
14:20 
Søde mesterværker
Molly Robbins går i gang med en kage, som har samme form - og størrelse - som en shetlandspony, mens bryllupskageeksperten Suzanne Thorp har kastet sig over en kage, der blandt andet kræver 250 håndlavede sukkerblomster. . Del 4. Producerat år 2017.
14:50 
Grænsepatruljen
Falske turister, der kommer til Canada for at arbejde, smuglere, legetøj fyldt med heroin, våben forklædt som mobiltelefoner - det er alt sammen blot endnu en dag på kontoret for den canadiske grænsekontrol. Hver eneste dag ankommer 20.000 passagerer til den internationale lufthavn i Vancouver, mens endnu flere krydser grænsen mellem USA og British Columbia i bil. Mens de fleste sandsynligvis føler sig lidt beklemt ved at skulle igennem immigrationskontrollen og tolden, er der faktisk nogle, der har rigtig god grund til at være nervøse. Og det er bl.a. dem, grænsekontrollen skal forsøge at spotte. Del 19. Producerat år 2014.
15:20 
Grænsepatruljen
Falske turister, der kommer til Canada for at arbejde, smuglere, legetøj fyldt med heroin, våben forklædt som mobiltelefoner - det er alt sammen blot endnu en dag på kontoret for den canadiske grænsekontrol. Hver eneste dag ankommer 20.000 passagerer til den internationale lufthavn i Vancouver, mens endnu flere krydser grænsen mellem USA og British Columbia i bil. Mens de fleste sandsynligvis føler sig lidt beklemt ved at skulle igennem immigrationskontrollen og tolden, er der faktisk nogle, der har rigtig god grund til at være nervøse. Og det er bl.a. dem, grænsekontrollen skal forsøge at spotte. Del 20. Producerat år 2014.
15:50 
Ambulancen - liv eller død
Engelsk reportageserie fra 2019. Kontrolrummet mærker presset på en travl nat, hvor holdet modtager opkald om alt fra kokainmisbrug til færdselsuheld og en ulykke, der involverer en lift. . Del 8. Producerat år 2019.
17:00 
Nyhederne og Vejret
17:12 
Regionale nyheder
17:20 
Go' aften LIVE
Del 2. Producerat år 2020.
17:55 
Dit efterårsvejr
Del 16. Producerat år 2020.
18:00 
Nyhederne
Del 189. Producerat år 2020.
18:20 
Regionale nyheder
18:25 
Go' aften LIVE
Del 2. Producerat år 2020.
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
20:00 
Landmand søger kærlighed
Svend er nervøs, når han for første gang i evigheder får kvindeligt selskab på gården,for hvordan bliver han og barndomshjemmet modtaget af kvinderne?. 46-årige Claus er fræk og giver sine tre kvinder op til flere våde udfordringer. Og på Stines gård er der kun to bejlere tilbage, som hun nu på skift skal på en romantisk date med, inden morgendagens svære valg. Men ikke alt går efter planen. Programteaser: . Del 7. Producerat år 2020.
20:50 
Gutterne på kutterne
Det er tidlig forår, fiskerbådene har ligget på land i lang tid, og Thorupstrand er umiddelbart gået helt i stå. I spilhuset sidder de gamle fiskere og funderer over livet, når man ikke kan komme på haw. Hjemme hos Kristian er der mere gang i den. Han er nemlig blevet far igen og er på barsel med to børn - og det går ikke stille for sig. Jonny har problemer med sit hjerte. Derfor kan han ikke komme med på haw, og så er han blevet nødt til at lægge sin livsstil om: Han er begyndt at træne, spise grøntsager og drikke – vand! Han har også fået en kæreste. Hun hedder Kimi – og så er hun gravid. Del 1. Producerat år 2020.
21:30 
Nyhederne
22:00 
Regionale nyheder
22:12 
Sporten
Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk. Del 151. Producerat år 2020.
22:25 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med Tim Christensen vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Tim lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Del 10. Producerat år 2020.
23:05 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med musikeren Nicklas Sahl vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Nicklas lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Del 6. Producerat år 2020.
23:40 
Station 2: Psykopaten, de slap fri
Tidligere i år blev James Schmidt dømt til fængsel på livstid for drab på to pensionister. Men drabene kunne være undgået, mener datteren til den ene dræbte. Som bare 17-årig blev James Schmidt dømt for blandt andet voldtægt og drabsforsøg, og Retslægerådet vurderede allerede dengang, at han var så farlig, at han skulle i fængsel på ubestemt tid. En anbefaling, Højesteret ikke fulgte. Station 2 går tæt på sagen om drabsmanden James Schmidt og hans ofre. Del 2. Producerat år 2020.
00:15 
Vildt, vovet og vanvittigt
Nu behøver du ikke længere gennemsøge nettet efter de sjoveste, fedeste og mest gakkede klip, for denne serie samler dem alle. Her kan du se alt lige fra de mest spektakulære stunts, vilde styrt og mærkeligste personligheder. . Del 33. Producerat år 2018.
00:45 
Vildt, vovet og vanvittigt
Nu behøver du ikke længere gennemsøge nettet efter de sjoveste, fedeste og mest gakkede klip, for denne serie samler dem alle. Her kan du se alt lige fra de mest spektakulære stunts, vilde styrt og mærkeligste personligheder. . Del 34. Producerat år 2018.
01:15 
Grænsepatruljen
Falske turister, der kommer til Canada for at arbejde, smuglere, legetøj fyldt med heroin, våben forklædt som mobiltelefoner - det er altsammen blot endnu en dag på kontoret for den canadiske grænsekontrol. Hver eneste dag ankommer 20.000 passagerer til den internationale lufthavn i Vancouver, mens endnu flere krydser grænsen mellem USA og British Columbia i bil. Mens de fleste sandsynligvis føler sig lidt beklemt ved at skulle igennem immigrationskontrollen og tolden, er der faktisk nogle, der har rigtig god grund til at være nervøse. Og det er bl.a. dem, grænsekontrollen skal forsøge at spotte. . Del 9. Producerat år 2013.
01:40 
Grænsepatruljen
Falske turister, der kommer til Canada for at arbejde, smuglere, legetøj fyldt med heroin, våben forklædt som mobiltelefoner - det er altsammen blot endnu en dag på kontoret for den canadiske grænsekontrol. Hver eneste dag ankommer 20.000 passagerer til den internationale lufthavn i Vancouver, mens endnu flere krydser grænsen mellem USA og British Columbia i bil. Mens de fleste sandsynligvis føler sig lidt beklemt ved at skulle igennem immigrationskontrollen og tolden, er der faktisk nogle, der har rigtig god grund til at være nervøse. Og det er bl.a. dem, grænsekontrollen skal forsøge at spotte. . Del 10. Producerat år 2013.
02:10 
Blue Bloods
Erasing History. Henry bliver hovedvidne i Danny og Baez' sag, og hans indblanding viser sig at få stor værdi. Nicky chokerer alle, da hun støtter en aktivist. Imens opdager Jamie og Eddie, at en tilsynsværge udnytter sin magt. Del 13. Producerat år 2017.
03:00 
Blue Bloods
School of Hard Knocks. Mens Danny og Baez forsøger at forhindre en voldsoptrapning, efter en elev bliver skudt ned af et rivaliserende bandemedlem midt i skolegården til hans high school, tager skoleinspektøren hovedløst sagen i egen hånd. Del 14. Producerat år 2017.
04:00 (06:00)
Nyhederne og Vejret

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå