Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne og Vejret
07:00 
Morgennyhederne
12:00 
Nyhederne
12:20 
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
TV 2s boligeksperter Sara Lygum og Christian Borregaard tager igen på boligjagt, men med vidt forskellige udgangspunkter. Sara skal hjælpe Emma og Mathias, som drømmer om en stråtækt landidyl med bindingsværk og gamle detaljer. For Line og Mikkel derimod kan det næsten ikke blive nyt og indflytningsklart nok. Christian forsøger derfor at finde ud af, om Line og Mikkel i virkeligheden skal bygge selv, for at få opfyldt alle deres drømme og ønsker? Kompromiser er nemlig ikke deres stærkeste side. Producerat år 2018.
13:05 
Auktionshuset
En 29 cm høj kinesisk vase har sat auktionshuset på den anden ende. Vasen er vurderet til 300.000 kr. , men interessen fra kinesiske bydere har været enorm. Det har fået Bruun Rasmussen til at forvente en tårnhøj hammerslagspris, som kan slå indtil flere af husets rekorder - bl.a. den nuværende rekord for dyreste stykke solgte orientalske kunst på 3,8 millioner kroner. I Bruun Rasmussens Aarhus-afdeling får ekspert Peter Tholstrup sig noget af en overraskelse, da han kommer ud til vurdering af en Flaglinestol af Hans J. Wegner. Producerat år 2017.
13:40 
Hos Hans
Hans Pilgaard ruller den røde løber ud foran sofaen, når tre af landets allerstørste stjerner kommer på besøg. Skuespillerne Nikolaj Lie Kaas og Nicolas Bro funkler både på det store lærred og på tv-skærmene. De to har kendt hinanden i 25 år, men hvem kender egentlig hvem bedst?. Det tester vi - og så afslører vi, hvor mange krumspring Lie Kaas måtte gøre for at score sin kone. Vi slutter på toppen af poppen med sangerinden Medina, der synger sin rørende ballade 'Det smukkeste' sammen med Anders Blichfeldt og det velspillende husorkester Blichfeldts Bagmænd. Producerat år 2019.
14:30 
Spørg Charlie
Tør man overlade pasningen af sit barn til en ven, der ryger hash?. Og hvordan forklarer man sin mand, at han ikke er så rasende god til dialekter, som han selv tror - og flittigt demonstrerer?. Det er nogle af de dilemmaer, som Niels Hausgaard, Ulla Terkelsen, Ibi Makienok og Jens Gaardbo får diskuteret og svaret på sammen med vært Michael Meyerheim. Producerat år 2019.
15:10 
Spørg Charlie
Hvor gammel skal baby være, før det er slut med at dyrke sex i samme rum?. Det har Sofie Linde som forholdsvis nybagt mor en meget klar holdning til, når hun sidder med i 'Spørg Charlie'-panelet. Vi får også historien om Anders Blichfeldts ældste barn, der blev undfanget under Disney Sjov. Se med, når seernes dilemmaer bliver vendt i panelet. Producerat år 2019.
15:45 
Landmand søger kærlighed - mød de nye landmænd
Er du også på jagt efter kærligheden, og drømmer du om et liv på landet?. Så se med, når vi præsenterer seks nye landmænd i syvende sæson af 'Landmand søger kærlighed', der alle leder efter en kæreste, og som bare venter på at høre fra den helt rigtige. Måske er det dig?. Producerat år 2020.
16:05 
Olsen-banden overgiver sig aldrig
Dansk folkekomedie fra 1979. Da Egon Olsen (Ove Sprogøe) forlader sin tænkeboks i spjældet, er der kommet nye boller på suppen i hans skarpe forbryderhjerne. Han har deltaget i et kursus i management og virksomhedsledelse og har nu forstået, at det er moderne, økonomisk kriminalitet, der er sagen. Og Egon tænker som altid stort - hvilket bringer ham og vennerne Benny (Morten Grunwald) og Kjeld (Poul Bundgaard) på et dristigt røvertogt til Bruxelles og Det Europæiske Fællesmarkeds hovedkvarter. Producerat år 1979.
18:00 
Nyhederne
18:15 
Regionale nyheder
18:25 
NIMB - det lille hotel med store drømme
Det er bryllupssæson, og flere af Nimbs ansatte har travlt med et bryllup, hvor der skal laves bryllupskage, middag, brudebuket og bordpynt. Samtidig får hotellet leveret sin helt nye pool, der skal placeres oppe på taget. Det kræver præcision og er ikke helt lige til. Eventchef Mikkel og hoteldirektør Iben gør klar til et selskab for den Oscarvindende skuespillerinde Geena Davis, og så bliver hotellet ti år samme dag, som et stort VIP-arrangement bliver afholdt i Baren og på den nye tagterrasse. Producerat år 2018.
19:00 
Nyhederne
19:35 
Regionalprogram
19:55 
Danmark står sammen
Puk Elgård, Natasja Crone og Anders Breinholt er værter, når TV 2 i et ekstraordinært program sender live og siger tak til både kendte og ukendte danskere, der gør noget særligt for sammenholdet i den svære coronatid. Mads Langer, Oh Land og andre store danske kunstnere giver et nummer til hele Danmark hjemme fra privaten, og du kan også være med til at sige tak til de mange, der lige nu gør en forskel for Danmark. Alt sammen for at vise, at Danmark står sammen, hver for sig. Producerat år 2020.
21:10 
Badehotellet
Amandas gæster. Så er det igen blevet sommer, og fru Andersen og hendes piger åbner badehotellet til en ny sæson. Vi skriver 1930, og verdenskrisen banker på lige uden for landets grænser, men det er ganske andre ting, der optager stamgæsterne. Grosserer Madsen kæmper for at komme tilbage på toppen efter fallitten sidste efterår. Fru Aurland frygter, hendes mand skal finde ud af, han ikke er far til parrets nyfødte søn. Amanda er tilbage i ægteskabet med Grev Ditmar, men drømmer stadig om Max. Og Weyse kommer i selskab med en ung skuespillerelev, der viser sig at være en pige med flere talenter. Del 1 av 7. Producerat år 2015.
22:05 
Klipfiskerne
Rasmus Brohave, Jan Elhøj, Sarah Grünewald og Jasper Ritz bliver kastet ud på dybt vand, når de skal quizze i et hav af tossede klip fra internettet. De skal blandt andet gætte, hvem der er bedst til at ride rodeo på en robotstøvsuger: en kat i hummerkostume eller en baby med styrthjelm?. De toptunede holdkaptajner, Thomas Warberg og Nikolaj Stokholm, er vanen tro klar til klipkamp, og vært Felix Smith får travlt med at styre tropper. Producerat år 2018.
23:05 
Rock the Kasbah
Amerikansk komedie fra 2015. Den fallerede musikproducer Richie (Bill Murray) tager sin eneste tilbageværende klient Ronnie (Zooey Deschanel) på turne til Afghanistan, hvor hun skal underholde de amerikanske soldater. Ronnie hader at være der, og ender med at blive bange og stikke af. Richie er nu alene i Afghanistan uden penge på lommen. Men ved et tilfælde møder han en ung afghansk pige, der har en fantastisk sangstemme. Hurtigt beslutter han sig for at være hendes manager, og føre hende gennem den afghanske udgave af X factor - Afghan Star! Filmen er instrueret af den Oscarvindende filmmand Barry Levinson (Rain Man, Good Morning Vietnam, Bugsy). Producerat år 2015.
00:55 
Captive
Amerikansk action-thriller fra 2015. Fangen Brian (David Oyelowo) efterlader sig et blodigt spor, da det lykkes ham at undslippe fængslet i Atlanta. I et forsøg på at skjule sig fra myndighederne tager han den enlige mor og tidligere misbruger Ashley (Kate Mara) som gidsel i hendes eget hjem. Brian og Ashley fører hver deres kamp for overlevelse, men som dagene går, opdager de to hårdt prøvede outsidere, at de har mere tilfælles end som så. Imens fortsætter politiet deres hektiske jagt på den undslupne morder. Producerat år 2015.
03:35 
SOS i Skotland
En skovhugger er kommet meget galt af sted i et øde område af Skotland, så redningshelikopteren må endnu engang i aktion. Politiet i Dumfries undersøger en ensomtbeliggende landejendom, der har haft besøg af ihærdige metal-tyve. Og så er en fåreavler havareret med sin quad bike. Säsong 1. Producerat år 2013.
04:30 
Liebhaverne
Jan Fog er på Mallorca for at fremvise lejligheder med havudsigt til Danmarks hotteste stylist og frisør, Dennis Knudsen. Det viser sig, at Jan Fog i det mondæne område Port d'Andraxt på Mallorca, har ramt Dennis Knudsen stil og smag, men spørgsmålet er om han slår til og skriver under?. Pernille Sams er taget til Dragsholm Slot, hvor hun er inviteret til at mødes med slottets bestyrelse, som påtænker at sælge et stort stykke jord. For Pernille Sams gælder det om at få overbevist bestyrelsen om, at hun er den rigtige til jobbet?. Producerat år 2008.
05:00 (06:00)
Rita
Ukrudt. "Ukrudt". For første gang i sit liv er Rita gået ned - men hun må genfinde kampgejsten, da Erik slår en elev, og Rita må prøve at redde en umulig situation. Ritas søn Ricco er til gengæld den eneste, der kan redde Mads, da Mads meddeler, at han ikke vil se Rita igen og nægter at gå til eksamen. Del 8. Producerat år 2013.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se