Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne og Vejret
07:00 
Nyhederne og Vejret
08:00 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne
12:35 
Hvem vil være millionær?
Det bliver helt uden manuskript, når skuespillerne Sofie Gråbøl og Mikael Birkkjær indtager de varme stole hos Hans Pilgaard. De to gode venner er kendt for deres mange roller inden for både film, tv og teater, men der kan man jo forberede sig - og det kan man ikke her!. Satses skal der dog og det til fordel for BØRNEfonden, hvor Sofie er ambassadør. Bagefter er det skuespillerne Jon Lange og Gustav Giese der quizzer. De to giver den som Kim Christofte og Peter Schmeichel i den populære film 'Sommeren ´92' og håber på at vinde en stor check til Familier med kræftramte børn. Producerat år 2015.
13:30 
Gutterne på kutterne
Problemerne med de hollandske bomtrawlere er desværre intensiveret. Deres rovdrift i Skagerrak har nu så store konsekvenser for kystfiskerne, at Jan og Jonny tager til bestyrelsesmøde i ‘Foreningen for Skånsomt Kystfiskeri’ for at bede om hjælp til at få løst problemet. Derudover inviterer kystfiskerne fra Thorupstrand selv hollænderne på besøg. De vil vise dem, at fiskeriet er en livsnerve for den lille by – men besøget får desværre ikke det udfald, som kystfiskerne håbede på, og kampen om Skagerrak er nu så tilspidset, at de nordjyske kystfiskere står til at miste deres levebrød. Midt i alle frustrationerne nærmer den store dag sig for Kristian. Han skal giftes, og der er nok at se til. Producerat år 2019.
14:10 
Gutterne på kutterne
For fiskeren Nikolaj Bjerre og hans lillebror Christoffer har den skæbnesvangre eftermiddag, hvor de mistede deres båd på åbent hav, betydet, at de desværre må vinke farvel til det traditionsrige kystfiskeri i Thorupstrand. Den nye båd er bygget på en sådan måde, at den ikke kan trækkes op på stranden, og brødrene skal nu sejle fra Hanstholm havn. En ny arbejdsplads betyder altid nye udfordringer, og brødrene har da også nok at se til på deres første tur ud af havnen. Producerat år 2019.
14:45 
Størst
Peter Ingemann er fløjet 6000 kilometer væk fra Ry og landet langt oppe i Kirgisistans bjerge. Her afholdes World Nomad Games, som er en slags OL for traditionelle folk. Peter sidder på forreste række til Kirgisistans barske nationalsport, Kok Buru, hvor der spilles polo med en hovedløs ged som bold. Bagefter giver guldmedaljevinderen i jagt med kongeørn Peter en privat opvisning i den unikke sportsdisciplin, og Peter finder, at der er store ligheder mellem den vilde ørn og hans hund Beenie hjemme i Ry. Det er dog Kirgisistans natur, der gør størst indtryk på Peter. Og da han bliver inviteret på the hjemme hos en nomade, kårer han det som det smukkeste sted, han nogensinde har været. Producerat år 2018.
15:30 
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
TV 2s boligeksperter, Sara Lygum og Christian Borregaard, skal hjælpe hvert sit nybagte forældrepar fra Valby med at finde drømmeboligen tættere på familien - men den ene familie rykker noget længere, end den anden. Mai og Morten har nemlig besluttet at sige farvel til livet i hovedstaden for at komme en del tættere på Mais familie i Jylland. Men boligsøgning på tværs af landet kan være en stor udfordring. Nanna og Andreas drømmer om en bolig tæt på naturen, max en halv time fra Nannas forældre i Herlev. Og boligen skal ligge tæt på København, hvor de begge arbejder. Men med et dyrt boligmarked i København og omegn bliver drømmen svær at få opfyldt, så Sara må udfordre parret. Producerat år 2019.
16:20 
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
TV 2s boligeksperter Sara Lygum og Christian Borregaard tager igen på boligjagt, men med vidt forskellige udgangspunkter. Sara skal hjælpe Emma og Mathias, som drømmer om en stråtækt landidyl med bindingsværk og gamle detaljer. For Line og Mikkel derimod kan det næsten ikke blive nyt og indflytningsklart nok. Christian forsøger derfor at finde ud af, om Line og Mikkel i virkeligheden skal bygge selv, for at få opfyldt alle deres drømme og ønsker? Kompromiser er nemlig ikke deres stærkeste side. Producerat år 2018.
17:05 
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
TV 2s boligeksperter Sara Lygum og Christian Borregaard tager igen på boligjagt, men med vidt forskellige udgangspunkter. Sara skal hjælpe Emma og Mathias, som drømmer om en stråtækt landidyl med bindingsværk og gamle detaljer. For Line og Mikkel derimod kan det næsten ikke blive nyt og indflytningsklart nok. Christian forsøger derfor at finde ud af, om Line og Mikkel i virkeligheden skal bygge selv, for at få opfyldt alle deres drømme og ønsker? Kompromiser er nemlig ikke deres stærkeste side. Producerat år 2018.
17:55 
Dit efterårsvejr
18:00 
Nyhederne og Sporten
18:15 
Regionale nyheder
18:25 
Razzia
To dage før jul modtager Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi et opkald om en mulig spritbilist, og betjenten Mikkel tager af sted for at fange ham. På fyrværkerirazzia standser betjent Johnny Klindt Jacobsen fra Midt- og Vestsjællands Politi en varevogn, der er fyldt til randen med fyrværkeri, men chaufføren har ikke sine tilladelser og sikkerhedsudstyr i orden, så han får en stor bøde. Säsong 8. Producerat år 2016.
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
20:00 
Jo færre jo bedre
Hvem har det mest obskure bud på lande, der ikke grænser op til hav? Og hvem kender de mest ukendte skuespillere fra 'Den eneste ene'?. Se med, når to skolelærere, et ægtepar samt en far og datter fra Aalborg quizzer om en finaleplads og hovedpræmien på 50.000 kroner. Producerat år 2019.
21:00 
Darling
Den verdensberømte danske balletstjerne Darling (Danica Curcic) og hendes mand, koreografen Frans (Gustaf Skarsgård), vender under stort postyr hjem til Danmark, hvor de sammen skal opføre 'Giselle' på Det Kongelige Teater. Det er Darlings store livsdrøm, der går i opfyldelse, men pludselig får hun store hoftesmerter og må til sin store ærgrelse lade den unge balletdanser Polly (Astrid Grarup Elbo) overtage sin rolle. Darling begynder at træne Polly op til den krævende rolle, men hendes bitterhed over at være sat på sidelinjen truer med at kuldsejle forestillingen. Producerat år 2016.
22:40 
Størst
Peter Ingemann er rejst ned til ørkenlandet Egypten for at rejse langs verdens længste flod - Nilen. Eventyret begynder med et nilkrydstogt på The Viking Princess, hvor kaptajn Khalaf sejler Peter ned ad floden. Det bliver en storslået rejse gennem faraoernes land, når Peter flyver i luftballon hen over verdens største tempelkompleks og tager med en fransk arkæolog på skattejagt i Karnak-templet. Peter går i fodsporene på bestsellerforfatteren Agatha Christie, når han drikker afternoon tea på det legendariske hotel Winter Palace, hvor hun skrev klassikeren 'Døden På Nilen'. Endelig vover Peter sig op på kamelen Bob Marley og ridder mod de enestående pyramider i Giza. Producerat år 2018.
23:30 
Ingemann og Jerntæppets fald
Peter Ingemann rejser til Polen, hvor den karismatiske elektriker Lech Walesa allerede i 1980 stillede sig i spidsen for tusindvis af strejkende arbejdere og satte sig op mod Sovjetstyret. Peter har fået lov at møde Lech Walesa, men interviewet går ikke helt efter planen. Og Peter må i dén grad trække på sin historiske viden for at vinde den tidligere præsidents respekt. Og så møder vi den legendariske Mathias Rust. Manden, der i 1987 skabte overskrifter verden over, da han landede sit lille Cessna-fly på Den Røde Plads i Moskva. Producerat år 2019.
00:15 
Mysteriet om Pedal-Ove
12. december 1981 forsvinder den 30-årige Brita Hansen sporløst i Frederikshavn. Syv måneder senere dukker hendes lig op i havnen. Hendes mand, Pedal-Ove, bliver dømt skyldig for drabet. Ti år senere bliver han frifundet for dét, der bliver kaldt 'danmarkshistoriens største justitsmord'. Nu rejser en ny TV 2-dokumentar tvivl om det alibi, som to nye vidner gav Pedal-Ove ti år senere. Journalist Michael Teschl undersøger den historiske sag og finder nye oplysninger, som sætter væsentlige dele af sagen i et nyt lys. Er der noget i politiets, domstolenes eller mediernes håndtering, vi kan lære af i dag?. Producerat år 2019.
01:05 
Britain's Got Talent
Live Show 2. Værterne Ant og Dec byder otte nye semifinalister ind på scenen i den anden semifinale, men hvilke acts vinder seernes hjerter og får chancen for at gå videre i konkurrencen?. De otte talenter er: The Queen, State of the Fart, Faith Tucker, Vardanyan Brothers, Siobhan Phillips, Giorga Borg, Matt Stirling og 4MG. Säsong 13. Producerat år 2019.
02:20 
Britain's Got Talent - afgørelsen
Results 2. Hvilke to acts har fået stemmer nok til at gå direkte videre til finalen? Ant og Dec står klar med svaret i afgørelsen af sæsonens anden semifinale. Säsong 13. Producerat år 2019.
02:50 
Station 2: Sex eller voldtægt?
En 19-årig kvinde går efter en bytur frivilligt med to fyre ned i en kælder, hvor de har samleje. Det er alle tre enige i. Men var der tale om sex eller voldtægt? Station 2 går helt tæt på en af de sager, hvor retten på baggrund af modstridende forklaringer skal afgøre, hvem der taler sandt. I programmet giver kvinden og en af de tiltalte i sagen hver deres forklaring af, hvad der skete den aften. Producerat år 2019.
03:25 
Liebhaverne
Jan Fog kæmper videre i Cannes med at finde den rette sommerbolig til finansmanden Peter Asschenfeldt, som ser på en lejlighed til 30 millioner kr. Pernille Sams møder til en hård arbejdsdag, hvor hun skal sælge en gård til en kunde, der selv har været ejendomsmægler. Kunden har meget høje forventninger både til gården og ikke mindst til ejendomsmægleren. Familien Bønløkke ser på et hus i det eftertragtede Højbjerg ved Århus. Huset opfylder mange af deres krav, men er det nok til, at det ende med en underskrift på købskontrakten?. Producerat år 2005.
04:00 (05:00)
Nyhederne og Vejret

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se