Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne og Vejret
07:00 
Nyhederne og Vejret
08:00 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne
12:30 
Kurs mod nord
Mikkel og hele familien sætter kurs mod nord og oplever allerede magisk dyreliv, inden de forlader danske farvande. De skal nu lære deres nye skib Wallenberg at kende, og alle i familien bidrager til de lange nattevagter, inden de rammer Norges kyst. Men så åbner de smukke fjorde og fjelde sig for familien, der for første gang dykker i iskoldt hav, der på magisk vis byder på både eksotiske oplevelser og måltider. Mikkel passer på barnebarnet Hugo, mens resten af familien oplever, at plastikaffald i havene kan have dødelig konsekvens for havets største dyr; hvalerne. Producerat år 2019.
13:20 
Vild med dans
Fem nydansere står tilbage i 'Vild med dans' - heldigvis med en dygtig partner ved deres side, for der bliver noget at se til denne gang. Parrene danser både en individuel dans og så en maratondans, der er inspireret af den amerikanske 'Carolina shag-dance'. The Antonelli Orchestra leverer med sikker hånd det fede soundtrack, mens de to 'Vild med dans'-værtinder, Sarah Grünewald og Christiane Schaumburg-Müller, sørger for, at alle kommer godt igennem festen. Producerat år 2019.
14:20 
Vild med dans - afgørelsen
Kun tre par sendes direkte videre til semifinalen i 'Vild med dans'. Det er derfor fem nervøse par, der lytter efter, når Sarah Grünewald og Christiane Schaumburg-Müller i tilfældig rækkefølge råber navnene op. To par skal i omdans. Herefter er det udelukkende op til seerne at bestemme, hvilket par der skal være det fjerde par i semifinalen. Producerat år 2019.
14:45 
Ruths Hotel
Onsdag i uge 29, der populært kaldes Hellerup-ugen, er ubetinget årets travleste dag på Ruths Hotel i Gl. Skagen. Netop denne ene dag er terrassen foran hotellet totalt booket op flere år frem i tiden, for det er blevet en fast tradition blandt Skagens fashionable sommergæster, at om onsdagen skal man drikke rosévin i solen på Ruths terrasse. I Hellerup-ugen bliver vinkælderen under Ruths fyldt op med friske forsyninger af rosévin hver anden dag. Producerat år 2018.
15:20 
Søde mesterværker
Jamie og Joe har fået en svær udfordring - de skal lave en kage, der ligner den græske ø Santorini. Kunden er et ægtepar, der blev viet på øen og som nu drømmer om at kunne mindes den aften med kage - og kærlighed. Producerat år 2017.
15:50 
SuperMatchen: Studiet
TV 2s eksperter og kommentatorer ser frem mod kampen og får reaktioner fra spillere og trænere i studiet. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra håndboldens verden på sporten.tv2.dk. #tv2haandbold. Producerat år 2019.
16:05 
Andre sportsgrene
Ribe–Esbjerg - Århus. SuperMatchen. Få havde regnet med at se Ribe-Esbjerg på andenpladsen i herreligaen her midt i november, men på den plads ligger holdet lige nu, selvom de har tabt to af deres tre sidste kampe. Især nederlaget til KIF-Kolding for tre runder siden, var skuffende, for holdet tabte, fordi de tog for let på opgaven. Århus Håndbold har tabt deres sidste tre kampe, og ligger til at komme med i nedrykningsspillet, så Ribe-Esbjerg er favoritter her. Men sidst de to hold mødte hinanden vandt Århus 25-23, så alt er muligt. Producerat år 2019.
16:50 
Andre sportsgrene
Ribe–Esbjerg - Århus. SuperMatchen. Få havde nok regnet med at se Ribe-Esbjerg på andenpladsen i herreligaen her midt i november, men på den plads ligger holdet lige nu, selvom de har tabt to af deres tre sidste kampe. Især nederlaget til KIF-Kolding for tre runder siden, var skuffende, for holdet tabte, fordi de tog for let på opgaven. Århus Håndbold har tabt deres sidste tre kampe, og ligger til at komme med i nedrykningsspillet, så Ribe-Esbjerg er favoritter her. Men sidst de to hold mødte hinanden vandt Århus 25-23, så alt er muligt. Producerat år 2019.
17:55 
Dit efterårsvejr
18:00 
Nyhederne og Sporten
18:15 
Regionale nyheder
18:25 
Auktionshuset
Et sjældent og meget eksklusivt Rolex-ur i millionklassen har fundet vej til auktionshuset og lægger op til rekordhøjt hammerslag. Med ure for millioner i kufferten drager husets nyudnævnte ur-chef Casper Behrendtzen til London for som noget nyt at satse på de engelske ur-entusiaster. Jesper Bruun Rasmussen fylder 75 år og gør sig tanker om, hvor længe han vil fortsætte med at arbejde. Producerat år 2018.
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
19:45 
Sporten
Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk. Producerat år 2019.
20:00 
Klipfiskerne
Dit tv bliver fyldt med de bedste, skøreste og sjoveste klip, internettet har at byde på, når Felix Smith quizzer med holdkaptajnerne Thomas Warberg og Lasse Rimmer samt aftenens gæster, Sara Bro, Jacob Taarnhøj, Julie Wester Grundtvig og Andreas Bo. Holdene bliver blandt andet udsat for en omgang vendespil med klip og en eksamen i hundeviden. Dagens fangst byder også på en kat på en støvsuger, en mand, der bliver skræmt af en bamse, og en gris i g-streng. Producerat år 2018.
21:00 
Danmark har talent
Så går vi live igen!. Og med kun to pladser tilbage i finalen er der ekstra meget på spil for de acts, der går på livescenen denne gang i den sidste semifinale. De drømmer alle om at vinde titlen som 'Danmarks største talent 2019' og 250.000 kroner. Men bliver det Simon Juls guldknap, Mille and the Flyfokkers, pianisten Elisabeth, mavedanseren Janni, sangeren Søren Enghoff, Rasmus i stropperne, magikeren Sunny Cagara eller dansetruppen Da Freakaliz, der går videre til finalen? Det er du med til at bestemme. Producerat år 2019.
22:20 
Hancock
Amerikansk actionkomedie fra 2008. Den vrisne og alkoholglade bums Hancock (Will Smith) er på uforklarlig vis blevet udstyret med superkræfter, men han er ikke særligt god til at bruge dem, og efter lidt for mange katastrofer lader han sig overtale af PR-manden Ray (Jason Bateman) at forsøge at rette op på sit elendige image. Det bliver en lang og hård kamp for Hancock, der egentlig mest går med til PR-indsatsen, fordi han har et godt øje til Rays kone Mary Embrey (Charlize Theron). Vil det lykkes Ray at få forvandlet Hancock til en ordentlig superhelt, som børnene ser op til, og som politiet tør ringe til, når tingene brænder på?. Producerat år 2008.
23:55 
Jack Ryan: Shadow Recruit
Amerikansk action-thriller fra 2014. Den tidligere marineinfanterist Jack Ryan arbejder for CIA og har fået til opgave at gå undercover og undersøge terroristers økonomiske transaktioner i finansverdenen. Efter at have arbejdet med det i ti år, og uden hans kæreste har nogen anelse om, hvad han egentlig beskæftiger sig med, opdager han et forestående terrorangreb. Finanseksperten Viktor Cherevin og den russiske regering har udtænkt en plan, der skal ødelægge den amerikanske økonomi. Nu tager Ryan til Moskva, hvor han - i et hæsblæsende kapløb med tiden - må forsøge at redde sit land. Og da hans forlovede også bliver inddraget i affæren, bliver det personligt!. Producerat år 2014.
01:45 
Platoon
Amerikansk krigsfilm fra 1986. Den 18-årige amerikaner Chris (Charlie Sheen) melder sig frivilligt til krigstjeneste i Vietnam, hvor han havner i et blodigt helvede. Krigens vanvid viser sig for Chris' øjne under en massakre i en landsby, der ender med en tvekamp mellem de¬lingens to officerer, den kyniske løjtnant Barnes (Tom Berenger) og den hashrygende sergent Elias (Willem Dafoe). Er der overhovedet en mening med krigen? Og kan Chris slippe fra den med livet i behold? Oliver Stone har baseret manuskriptet til sin firedobbelte Oscar-vinder på sine egne oplevelser under Vietnamkrigen. Producerat år 1986.
03:45 
Our Idiot Brother
Amerikansk komedie-drama fra 2011. Da den biodynamiske landmand Ned (Paul Rudd), bliver indblandet i en sag om marihuana, havner han i fængsel, og efterfølgende er han nødt til at bo på skift ved hans tre søstre: Miranda (Elizabeth Banks), Natalie (Zooey Deschanel) og Liz (Emily Mortimer). Ned besidder ikke situationsfornemmelse og er stærk tilhænger af ærlighed, og derfor kan han være lidt af en belastning. Der går derfor heller ikke lang tid, før han formår at gøre livet surt for sine søstre, men da de hver især får problemer i deres liv, begynder de at indse, at deres bror måske ikke er så stor en idiot alligevel!. Producerat år 2011.
05:20 (06:00)
Liebhaverne
Finansmanden Peter Asschenfeldt ved præcis, hvad han vil have, og det finder Jan Fog ud af, da han skal finde en eksklusiv ferielejlighed til den kræsne Peter Asschenfeldt i det mondæne Cannes. Så går det mere roligt for sig i Birkerød, hvor Pernille Sams forsøger at overbevise kildevands-direktøren Allan Feldt om, at han skal købe et hus til 15 millioner kr i stedet for at bygge om på sit gamle hus. Producerat år 2005.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se