Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
06:30 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
12:30 
Regionale nyheder
12:40 
Lige i skabet
Til at dyste om den eftertragtede skabseksperttitel sidder Sofie Stougaard og Henrik Byager samt Ole Lemmeke og Julia Lahme klar, når Camilla Miehe-Renard åbner lågerne til danskernes skabe. I ægteskabet skal holdene kigge nærmere på dekadent voksenlegetøj, mens skoskabet gemmer på særligt fodtøj. De skal også forsøge at gennemskue, hvad der gemmer sig i det personlige ejerskab. Dyrker Sofie for eksempel pilates, eller danser hun salsa? Og er Ole indehaver af verdens bedste pølser eller en genial taske til pas? Se, om de to hold svarer lige i skabet, og hvem der får chancen for at gå videre til torsdagens finale. Fortløbende episodenummer: 26:28. Producerat år 2018.
13:25 
Krejlerkongen
Hvem der ender med at kvalificere sig til ugefinalen af 'Krejlerkongen', finder vi ud af nu. De to kamphaner, der dyster denne gang, er instruktør Søren Fauli og skuespiller Anders W. Berthelsen. Holdkaptajnerne hedder Lise Baastrup og Anne-Grethe Bjarup Riis, og som altid er det Lasse Rimmer, der svinger hammeren. Producerat år 2017.
14:00 
Krejlerkongen
Der er et levende dyr på auktion, når vi skal finde ud af, hvem der får den fornemme titel som 'Krejlerkongen'. Holdkaptajner er Lise Baastrup og Anne-Grethe Bjarup Riis, og Lasse Rimmer er auktionarius. Producerat år 2017.
14:40 
Verdens vildeste hoteller
Grand resort Bad Ragaz, Switzerland. Turen går denne gang til de schweiziske alper, hvor Monica og Giles indlogerer sig på et luksushotel med spa. Og ikke nok med det - der er flere restauranter, grønne golfbaner og salige skønhedsbehandlinger, der kan få selv den mest anspændte til at løsne helt op. Säsong 2. Producerat år 2018.
15:40 
Søde mesterværker
Phil og Christine bager en bryllupskage, der fortæller en usædvanlig historie om kærlighed på åbent hav. Imens håber londonbager Nastassja, at hendes elefantdåbskage bliver en kage, familien aldrig glemmer. Säsong 2. Producerat år 2017.
16:05 
Grænsepatruljen
En ung, tysk kvinde ankommer med British Airways, og tolderne finder snart ud af, at hun ikke er alene, men rejser sammen med en spansk kvinde, der allerede er kommet forbi alle kontrolapparater. Problemet er, at den spanske kvinde vist har tasken fyldt med ecstasy-piller. En ældre kinesisk kvinde ankommer fra Beijing, og i hendes bagage ligger noget så uskyldigt som fem æbler og en pose friske tomater. Den slags må man slet ikke tage med ind i Australien, men det har gammelmor lidt svært ved at acceptere. Endelig kommer en 40-årig sælger tilbage efter en ferie i Asien, og hans bagage har målbare spor efter kokain. Det kræver en nærmere undersøgelse. Säsong 2. Producerat år 2018.
16:30 
Grænsepatruljen
Sammen med sundhedsmyndighederne går tolderne målrettet efter folk, der forsøger at smugle receptpligtig medicin ud af Australien. Det går bl.a. ud over en mand på vej til Vietnam med meget mere medicin i bagagen, end han selv kan nå at bruge. Et andet sted er det to mænd, der ankommer til Sydney fra Indonesien, og som angiveligt skal videre til et reiki-seminar i Perth. Problemet er bare, at de ikke har nogen billet fra Sydney til Perth, og den slags påkalder sig immigrationsmyndighedernes falkeblik. Säsong 2. Producerat år 2018.
17:00 
Nyhederne og Vejret
17:11 
Regionale nyheder
17:20 
Go' aften Live
17:55 
Dit efterårsvejr
18:00 
Nyhederne
18:20 
Regionale nyheder
18:25 
Go' aften Live
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
20:00 
DNA
Tranummanden. Efter tragedien er Rolf blevet skilt og arbejder som landbetjent i Nordjylland. I forbindelse med et biltyveri møder han den unge politiassistent Neel, og han sendes til København for at tjekke biltyvens DNA. Her er Rolfs gamle kollega, Jarl Skaubo, blevet chef for det nye retsmedicinske center, men han finder intet match i DNA-registret. I mellemtiden finder Neel ud af oplysninger om biltyven, som burde stå i registret, og Rolf konstaterer, at der må være fejl i registret. Og hvis der er fejl i dag, var der måske også fejl for fem år siden, da hans egen datter forsvandt? Rolf øjner et håb og beder Neel bringe gammelt bevismateriale til København. Del 2 av 8. Producerat år 2019.
20:50 
Den tikkende plastikbombe
Vi lever i en verden fuld af plastik, men ingen ved helt, hvad det gør ved vores miljø og sundhed. Morten Spiegelhauer og Puk Elgård undersøger, hvor meget plastik vi omgiver os med, og hvor det ender, når vi ikke længere har brug for det. Morten tager på en indre rejse ind i plastikkens verden, når han får undersøgt sit hjem og sig selv for plastik. Puks rejse tager hende blandt andet til Fanø, hvor den lokale strandfoged kommer med sit bud på, hvor al den plastik, der skyller ind på stranden, stammer fra. Og sammen med biolog Anders Kofoed tager Puk også til Aarhus, hvor de hjælper med at rense åen for plastikaffald. Producerat år 2019.
21:30 
Nyhederne
22:00 
Regionale nyheder
22:10 
Sporten
Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk. Producerat år 2019.
22:25 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med Jonatan Spang vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Jonatan lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Producerat år 2019.
23:00 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med sangerinden Fallulah vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Fallulah lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Producerat år 2019.
23:35 
Når alt går galt
Trænger du til et godt grin?. Så se med, når vi viser masser af klip fra hele verden af det sjoveste, vildeste og skøreste, der er blevet fanget på video. Producerat år 2015.
00:05 
Når alt går galt
Trænger du til et godt grin?. Så se med, når vi viser masser af klip fra hele verden af det sjoveste, vildeste og skøreste, der er blevet fanget på video. Producerat år 2015.
00:30 
Korpset - gjort af det rette stof
Der er kun én stor øvelse tilbage på aspirantkurset. Den er til gengæld også den mest krævende af alle. Afhøringsfasen. 'Jeg har selv oplevet flere afhøringsfaser, og det er absolut noget af det hårdeste jeg har prøvet', fortæller instruktør RK. De fire tilbageværende aspiranter kan se frem til et døgn, hvor deres mentale tilstand bliver sat på prøve som aldrig før. Mange timer i voldsomt ubekvemme stresspositioner med høj, hvid støj i ørene kun afbrudt af ubehagelige afhøringsseancer er, hvad der står på menuen for aspiranterne. Det er den sidste barriere. Hvilke aspiranter klarer den?. Producerat år 2017.
01:40 
Grænsepatruljen
Kan du se på folk, om de har noget at skjule, og kan du gennemskue en løgn, når du hører den?. Som grænsevagt i Australien er det en del af jobbet at kunne skelne almindelige rejsende fra terrorister, smuglere og andre kriminelle. Følg grænsepatruljen i deres forsøg på at beskytte Australien og oplev, hvordan en kombination af højteknologisk udstyr og almindelig menneskelig intuition bruges i kampen mod kriminalitet. Säsong 7. Producerat år 2012.
02:15 
Grænsepatruljen
Kan du se på folk, om de har noget at skjule, og kan du gennemskue en løgn, når du hører den?. Som grænsevagt i Australien er det en del af jobbet at kunne skelne almindelige rejsende fra terrorister, smuglere og andre kriminelle. Følg grænsepatruljen i deres forsøg på at beskytte Australien og oplev, hvordan en kombination af højteknologisk udstyr og almindelig menneskelig intuition bruges i kampen mod kriminalitet. Säsong 7. Producerat år 2012.
02:45 
Blue Bloods
For The Community. Det føderale politi planlægger et angreb mod en lokal bande, og Frank skal beslutte, om NYPD vil hjælpe. Samtidig står en ledende aktivist til udvisning, da hun ikke er amerikanske statsborger, så Erin og Anthony forsøger at hjælpe hende med at blive i landet. Säsong 7. Del 138. Producerat år 2016.
03:30 
Liebhaverne
Jan Fog er taget til et af landets mest kendte steder - Nyhavn i København. I et gammelt bindingsværkshus skal han vise designerduoen Karina Mencke og Marcus Vagnby en skøn, fredet taglejlighed. Pernillle Sams og to af hendes medarbejdere er taget til nordsjællandske Karlebo, hvor de sammen skal bese en fantastisk landejendom, som Pernille Sams har taget til salg. I den eksklusive Århusforstad Risskov skal Jesper Holm vise Nikolaj Berg og hans veninde et hus i anden række til vandet. Og fra førstesalen er der en fantastisk udsigt, som Nikolaj Berg har svært ved at stå for. Producerat år 2012.
04:00 (06:00)
Nyhederne og Vejret

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se