Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:30 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne og Vejret
12:40 
Krejlerkongen
Lasse Rimmer svinger hammeren over antikviteter, gæster og holdkaptajner, når Signe Lindkvist og Thomas Bilde bydes op til krejleri. Del 18. Producerat år 2019.
13:20 
Mit Frankrig - Jørgen Leth & Hans Pilgaard
Jørgen elsker alt, hvad der har med velvære og luksus at gøre, så mens han og Pilgaard er i Pyrenæerne, skal de selvfølgelig også besøge et af stedets kendte kurbade. Her får de plejet deres ydre og drager så mod en anden stor attraktion, kilden i Lourdes. Et sted, hvor mange tusinde religiøse samles for at blive helbredt, for kilden har efter sigende helbredende kræfter. Som ateist er Jørgen meget imod sådanne steder, men må alligevel lade sig overgive sammen med den mere åbne Hans, da han mærker stedets stærke påvirkning af de besøgende. Fortløbende episodenummer: 3:6. . Del 3. Producerat år 2015.
14:00 
Tour Retour
Thomas Kristensen har eksperter og gæster i studiet, og sammen ser de nærmere på dagens klassiske Tour de France-etape. Find altid resultater, analyser og nyheder på tv2sport.dk. Del 13. Producerat år 2020.
14:40 
Tour de ja-vu: Den seneste danske etapesejr
16:15 
Tour Retour
Thomas Kristensen har eksperter og gæster i studiet, og sammen ser de nærmere på dagens klassiske Tour de France-etape. Find altid resultater, analyser og nyheder på tv2sport.dk. Del 36. Producerat år 2020.
17:00 
Nyhederne og Vejret
17:12 
Regionale nyheder
17:20 
Go' aften LIVE
Del 17. Producerat år 2020.
17:55 
Dit sommervejr
Del 29. Producerat år 2020.
18:00 
Nyhederne
Del 136. Producerat år 2020.
18:10 
Regionale nyheder
18:15 
Go' aften LIVE - sommer i Danmark
Del 17. Producerat år 2020.
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
20:00 
Rejseholdet - jagten på en morder
Rejseholdet - jagten på en morder. Anita Larsen forsvandt sporløst i 2002. Familien anede ikke, hvad der var sket, og efter næsten to år var politiet stadig på bar bund. Men så besluttede efterforsker Kurt Kragh fra Rejseholdet at kigge nærmere på, om sagen alligevel kunne opklares. Han nulstillede hele efterforskningen og benyttede sin mangeårige erfaring fra utallige drabssager til at stille sig selv spørgsmålet: Hvis jeg havde slået Anita Larsen ihjel, hvad ville jeg så have gjort af liget? Kurt Kragh giver sin personlige fortælling om, hvordan det lykkedes ham at opklare en sag, hvor gerningsmanden var meget tæt på at have begået den perfekte forbrydelse. Del 3. Producerat år 2017.
20:50 
Gutterne på kutterne
I et forblæst hjørne af Nordjylland bor nogle af landets sidste kystfiskere. De trækker deres både ud fra stranden, fanger rødspætter og lever i pagt med naturen, som deres forfædre har gjort det i århundreder. I Thorupstrand kender alle hinanden. De fleste er endda i familie med hinanden på kryds og tværs. Og uanset om de kan lide det eller ej, så er de også stærkt afhængige af hinanden. Selvom rødspættesæsonen er godt i gang, tager fætrene Jesper, Bo, Jan og Jonny alligevel en velfortjent fridag, for at tage til den årlige fætter-kusine fest. Og så investerer Nikolaj Bjerre i en ny båd efter han mistede sit levebrød til havets bund. Del 2. Producerat år 2019.
21:30 
Nyhederne
22:00 
Regionale nyheder
22:15 
Sagen indefra - jagten på seriemorderen
Britisk dokumentar fra 2018. The Murder of Rhys Jones. Da den kun 11-årige Rhys Jones fra Liverpool blev skudt og dræbt på vej hjem fra fodboldtræning, rystede det lokalsamfundet, og politiet stod med en sag, der syntes helt umuligt at trænge til bunds i. Kuglen, der dræbte Rhys, var tiltænkt et lokalt bandemedlem, men ingen turde stå frem med informationer. Først da politiet begyndte af aflytte mistænkte bandemedlemmer, kom der hul på opklaringen. . Del 2. Producerat år 2017.
23:15 
Ruths Hotel
Ruths Hotel i Gl. Skagen har sin helt egen midsommertradition, når gourmetrestauranten byder velkommen til den årlige tre retters sankthansmenu. Og der er ingen dresscode. For middagen er nemlig delt op i to akter, så gæsterne kan nå at komme ned til stranden og se heksen blive futtet af på bålet, inden hele selskabet går tilbage og slutter af med desserten. Del 2 av 3. Producerat år 2018.
23:45 
Razzia
Mikkel fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi er på patrulje i Sydsjælland. Her standser han et par tømrerlærlinge, der kører med en farlig og defekt trailer uden lys. En polsk lastbilchauffør har forvildet sig ud i et villakvarter i Roskilde, og politibetjent, Kenneth Thorsen må få ham væk, inden der opstår trafikuheld. Og så standses en hollandsk lastbil med far og søn bag rattet og en betydelig overtrædelse af køre-hviletiden. Jeanne Petersen og dyrlæge Yvonne Johansen fra Dyrenes Beskyttelse får et tip om vanrøgtede katte i et privat hjem og rykker uanmeldt ud. . Säsong 7. Del 8. Producerat år 2016.
00:20 
Grænsepatruljen
Hver dag rejser flere end 20. 000 passagerer ind i Australien med skib eller fly, og de skal alle igennem grænsekontrollen, før de bliver lukket ind i landet. De mange kvinder og mænd, der bogstagelig talt udgør Australiens frontlinje, er bl.a. på udkig efter rejsende, der måske ikke er, hvad de udgiver sig for, narkokurerer, illegale immigranter og mulige terrorister. . Del 17. Producerat år 2013.
00:50 
Grænsepatruljen
Hver dag rejser flere end 20. 000 passagerer ind i Australien med skib eller fly, og de skal alle igennem grænsekontrollen, før de bliver lukket ind i landet. De mange kvinder og mænd, der bogstagelig talt udgør Australiens frontlinje, er bl.a. på udkig efter rejsende, der måske ikke er, hvad de udgiver sig for, narkokurerer, illegale immigranter og mulige terrorister. . Del 18. Producerat år 2013.
01:20 
Vilde ferieklip
Del 6. Producerat år 2018.
02:15 
Det sene sommershow
Mik Øgendal. Mick Øgendahl er en af landets mest populære komikere, og han er i den grad i hopla, når han i dag gæster Thomas Warbergs sommershow i Tivoli. Warberg har masser af sjove, fjollede og temmelig ulækre udfordringer i ærmet til den til tider ustyrlige funnyman, og det stikker da også lidt af, da Mick Øgendahl skal have taget et nyt pasfoto. Det begejstrer nemlig ikke komikeren, at han samtidig er tvunget til at drikke sildelage. Del 5. Producerat år 2016.
02:45 
Det sene sommershow
Stephania Potalivo. Vært Thomas Warberg kommer for alvor på glatis, når skuespillerinden Stephania Potalivo, kendt fra Zulu-serien 'Sjit Happens', udfordrer komikeren i en omgang af den gamle selskabsleg 'Jeg har aldrig'. Bagefter skal der synges store sommerhits, mens der bliver gurglet og spruttet, for de skal samtidig forsøge at inhalere hver deres champagnebrus. Del 6. Producerat år 2016.
03:10 
Baywatch
Submersion. Mitch må tage en svær beslutning under en redningsaktion, og beslutningen truer med at hjemsøge ham resten af hans liv. Fortløbende episodenr. Säsong 4. Del 8 av 22. Producerat år 1994.
04:00 (06:30)
Nyhederne og Vejret

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå