Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
06:30 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
12:30 
Regionale nyheder
12:40 
Lige i skabet
Kan Danmarks ukronede dansktopdronning, Birthe Kjær, svinge boremaskinen, eller bruge hun i stedet sin fritid på at samle puslespil?. Det skal sangerinde Dorthe Gerlach og holdkaptajn Christine Feldthaus forsøge at gennemskue, mens Dorthe selv viser sin yndlingslampe frem - men er det en designerlampe eller en kitschet plastiklampe fra et loppemarked? Vært Camilla Miehe-Renard åbner undervejs både lågerne til køkken- og vitrineskabet, mens de to hold også dykker ned i danskernes fællesskab og gætter, hvad vi egentlig bruger vores smartphone mest til. Fortløbende episodenummer: 18:40. Producerat år 2018.
13:20 
Krejlerkongen
'Krejlerkongen' byder denne gang på noget så sært som en papirkurv af hjortegevir, og så kan du også se, hvor stor lykke en frisørstol fra 1920'erne kan skabe blandt gæsterne, der denne hedder Carsten Eskelund og Kapper Nielsen. Holdkaptajnerne er Brian Lykke og Anne-Grethe Bjarup Riis. Producerat år 2017.
14:00 
Krejlerkongen
Palisander eller pletsølv? Hvem mon er bedst til at regne den ud?. Tv-vært Heidi Frederikke Rasmussen og komiker Anders Grau smøger krejler-ærmerne op, mens Lasse Rimmer svinger hammeren. Holdkaptajnerne hedder Brian Lykke og Anne-Grethe Bjarup Riis. Producerat år 2017.
14:35 
Kurs mod fjerne kyster
Havana er kommet på bedding for at blive repareret. Mikkel, drengene og deres besætning har nu to uger til at få fikset skibet, der er slidt ned efter to års sejlads i verdenshavnene. Der venter dem alle en benhård, men nødvendig opgave, hvis den resterende del af togtet skal kunne gennemføres. Producerat år 2016.
15:25 
Animal Airport
Stuart wrestler med vridende og bidende dyr, da en læge kommer forbi til et sundhedstjek. Mel tager sig af en forsendelse af hunde, der er på vej til et stort hundemesterskab i Storbritannien, og Tara og Tristan kommer til bunds i en sag om en ildelugtende forsendelse af gekkoer - men desværre er der dårlige nyheder. Säsong 2. Producerat år 2013.
15:55 
Grænsepatruljen
To mænd fra Malaysia ankommer til Brisbane, og myndighederne mistænker dem for at være kommet for at arbejde, så de bliver ført til yderligere afhøring. Og så møder vi de vigtigste ansatte i tolden - hundene. De er afgørende vigtige, når der skal ledes efter narko eller bomber, og vi følger en af hundene i dens søgen efter narko på en meget nervøs franskmand. En kinesisk kvinde har blandt andet syltede larver med i bagagen, men da hun ikke taler engelsk, er det lidt af en udfordring for tolderne at forklare hende reglerne. Säsong 4. Producerat år 2008.
16:25 
Grænsepatruljen
Kan du gennemskue en løgn, når du ser den?. Som grænsevagt i Australien er det en del af jobbet at kunne skelne almindelige rejsende fra terrorister, smuglere og andre kriminelle. Følg grænsepatruljen i deres forsøg på at beskytte Australien og oplev, hvordan en kombination af high-tech udstyr og af almindelig menneskelig intuition bruges i kampen mod kriminalitet. Säsong 5. Producerat år 2009.
17:00 
Nyhederne og Vejret
17:12 
Regionale nyheder
17:20 
Go' aften Live
17:55 
Dit efterårsvejr
18:00 
Nyhederne
18:20 
Regionale nyheder
18:25 
Go' aften Live
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
20:00 
Landmand søger kærlighed
I Sørvad har Mila og Pia haft deres første overnatning på gården hos Martin, og nu skal de med ud og arbejde hos grisene. Senere på dagen venter der dem en overraskelse. Jack inviterer Bente og Sanne på en romantisk date. Han ser frem til at lære dem bedre at kende hver især, for senere skal han vælge, hvem af dem han vil have med på weekendtur til Holckenhavn Slot. Lene Beier besøger landmanden Niels for at høre, hvordan det går - han har nemlig været på weekendtur med Lisbeth. Producerat år 2019.
20:50 
Gutterne på kutterne
Det seneste halve år har budt på mange omvæltninger for de unge fiskere i Thorupstrand. Brødrene Jesper og Bo har købt Nikolaj Bjerres båd. Oprindeligt købte Nikolaj glasfiberbåden, efter at hans egen træbåd blev udsat for en pyromans hærgen. Presset blev dog for stort for den unge fisker, og han valgte derfor at sælge. Den dyre renovering af båden trak nemlig ud, og i samme periode blev han også far for første gang. Men efter nogle måneder melder lysten til at være skipper på eget dæk sig igen, og Nikolaj vælger derfor at købe Jesper og Bos gamle træbåd. Producerat år 2019.
21:30 
Nyhederne
22:00 
Regionale nyheder
22:12 
Sporten
Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk. Producerat år 2019.
22:25 
Klipfiskerne
Felix Smith har gennemtrawlet nettet for sjove og skøre videoer og præsenterer de allerbedste i denne uges udgave af Klipfiskerne. På hold Warberg finder vi Søs Egelind og Sara Bro, mens hold Lasse får forstærkning af Claus Elming og Sebastian Dorset. Fem fjollede runder og en altafgørende finale er det, de sammen skal igennem før vinderholdet kan kåres, og de ualmindeligt sære præmier uddeles. Producerat år 2014.
23:25 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med skuespiller Jacob Lohmann vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Jacob lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Producerat år 2019.
23:55 
Grænsepatruljen
Hver dag rejser flere end 20. 000 passagerer ind i Australien med skib eller fly, og de skal alle igennem grænsekontrollen, før de bliver lukket ind i landet. De mange kvinder og mænd, der bogstavelig talt udgør Australiens frontlinje, er bl.a. på udkig efter rejsende, der måske ikke er, hvad de udgiver sig for, narkokurerer, illegale immigranter og mulige terrorister. Producerat år 2015.
00:25 
Grænsepatruljen
Hver dag rejser flere end 20. 000 passagerer ind i Australien med skib eller fly, og de skal alle igennem grænsekontrollen, før de bliver lukket ind i landet. De mange kvinder og mænd, der bogstavelig talt udgør Australiens frontlinje, er bl.a. på udkig efter rejsende, der måske ikke er, hvad de udgiver sig for, narkokurerer, illegale immigranter og mulige terrorister. Producerat år 2015.
00:55 
Animal Airport
Holdet i Heathrow lufthavn kommer i kapløb med tiden, da to mundhuggende border collier skal nå deres afgang til Canada. En sending usædvanlige kattekillinger charmerer den sundhedsansvarlige Amber, alt imens dyremodtagelsescentret får besøg af tre papegøjer fra Sydafrika. Säsong 3. Producerat år 2018.
01:25 
Blue Bloods
Out of the Blue. Da en efterforsker bliver skudt ned, kort før han skal vidne i en sag om organiseret kriminalitet, undersøger Danny og Baez mordet nærmere. Imens får Erin hjælp fra en af Anthonys bekendte. Säsong 8. Del 4. Producerat år 2017.
02:15 
Specialtjenesten
Under en øvelse i Københavns Metrobyggeri bliver København Brandvæsens Specialtjeneste kaldt ud til en brand i beskyttede boliger. Her finder de hurtigt en bevidstløs, handicappet mand , som ikke selv kan komme ud af den røgfyldte og brændende lejlighed. Aspiranterne knokler videre med den store røgdykkeruddannelse, så de også kan træde ind i tjenesten og redde mennesker ud af brændende bygninger. Denne dag står i samarbejdets tegn. Aspiranterne skal gennemføre to øvelser, hvor de vil blive testet på udholdenhed og deres evne til at kommunikere. Producerat år 2014.
02:45 
CPH Lufthavnen
Denne gang rejser rockbandet Metallica med danskeren Lars Ulrich i spidsen gennem lufthavnen. Imens skal Britt og Lise fra SAS gøre klar til afgang med et fly til Paris. Men det viser sig, at besætningen mangler. Dyrlægen Sanne skal sammen med dyrepasseren Birgit sende en ladning kostbare avlsgrise med SAS maskinen til Japan. En afrejse, som ikke kommer til at gå stille af sig. Ikke alle grise vil som Sanne og Birgit vil. Producerat år 2009.
03:20 
Liebhaverne
Jan Fog tager til Holmen for at vurdere et fantastisk rækkehus, der er en del af det gamle bådeværft fra 1867. Men opgaven er ikke nem, for ejeren er en meget prisbevidst herre. Bettina Schriver har gang i forretningen og skal lukke en handel med den danske ejendomsmægler Laila Køj, som skal investere i en lejlighed i New York til en gruppe velhavende danskere. Pernille Sams viser et meget gennemført hus i Nordsjælland til Mark Anthony, som er lige ved at købe huset som fødselsdagsgave til sin kone, Gitte. Producerat år 2013.
04:00 (06:00)
Nyhederne og Vejret

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se