Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
06:05 
Hurtigruten [Repris]
Stamsund - Svolvær. Over Henningsværstraumen, forbi Rødholmen utenfor Henningsvær og til Svolvær. ,. Del 33 av 70.
07:35 
Norge Rundt: Skolemuseet i Bergen
Me får ei omvising på skulemuseet i Bergen. Finn din favorittreportasje på Norge Rundtkartet: nrk.no/norgerundt.
08:00 
Skispor fra 1952 til 1982 [Repris]
Norsk dokumentarserie. VM i Oslo 1966 - langrenn menn. Om høydepunkter i norsk skisport og de viktige forandringene i vår skihistorie. Det går framover med norsk herrelangrenn og det blir suksess i VM i Oslo i '66. Dette første direktesendte mesterskapet gjør Gjermund Eggen til rikskjendis. I Grenoble i '68 høster Ole Ellefseter og Harald Grønningen sine fortjente OL-medaljer. ,. Del 5 av 10.
08:30 
Skispor fra 1952 til 1982 [Repris]
Norsk dokumentarserie. Holmenkollens glansperiode. Om høydepunkter i norsk skisport og de viktige forandringene i vår skihistorie. Torgeir Brandtzæg og Toralf Engan trakk 100 000 tilskuere til Holmenkollen på sekstitallet. De vant både hoppuka, Kollen, OL-medaljer og VM. Fra 1965 trente Toralf Engan hopplandslaget med en av Norges beste hoppere, Bjørn Wirkola. ,. Del 6 av 10.
09:00 
Med hjartet på rette staden [Repris]
Britisk dramaserie. Aidensfield blir utsett for valdelege ranarar. Mason og Rachels romantiske fortid trugar karrieren deira, og ein nær venn tek farvel. Med William Simons, Peter Benson, John Duttine, Derek Fowlds, David Lonsdale, Tricia Penrose, Joe McFadden og Gwen Taylor. (Heartbeat) Sesong 18. ,. Säsong 18. Del 18 av 24.
09:50 
Hovedscenen: Riverdance 25-års Jubileumsshow
Den 9.februar 1995 hadde den irske dansegruppen Riverdance premiere på deres første show i Dublin. Året før hadde de fått et internasjonalt gjennombrudd med pauseunderholdningen under Eurovision Grand Prix finalen, også den i Dublin. 25 år etter premieren på deres første show er de igjen tilbake i samme sted - 3Arena i Dublin med et helt nytt jubileumsshow, større og mer imponerende enn noen gang. NRK er den første TV stasjonen som viser dette showet. Presentert av Arild Erikstad.
11:35 
Jan i naturen [Repris]
Da. naturserie. Fotograf Jan Tandrup Petersen er det eneste mennesket blant tusenvis av hekkende fugler på en øy. 10 000 individer klumper seg sammen på 100 m2 for å overleve den strenge vinteren. ,. Del 1 av 5.
11:50 
Hundens hemmelige liv [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2017. Hundene deler over 99 prosent av DNA-et sitt med ulver, men mye har endret seg etter 10 000 år sammen med oss. ,. Säsong 2. Del 3 av 3. Producerat år 2017.
12:40 
Naturligvis [Repris]
I Bergen bor en entusiast som lever av å selge sykler som andre har kastet. Hit reiser Hanne for å hente den spesielle el-sykkelen hun bruker gjennom hele serien. Hun drar også på skikkelig villmarkstur med samme sykkel, og alt utstyret hun bruker på turen har hun sammen med en gjenbruksentusiast skaffet superbillig fra en gjenbruksbutikk. ,. Del 5 av 5.
13:20 
Skattejegerne [Repris]
Dansk serie fra 2016. Gjester strømmer til for å feire Søren Sørensens 30-årsjubileum, og han benytter anledningen til å få solgt noen veteranbiler. Søren Falk drar på loppemarked. Mads og Jens holder vurderingsdag. ,. Säsong 8. Del 8 av 13. Producerat år 2016.
13:50 
Team Ingebrigtsen [Repris]
Norsk dokumentarserie. Bak løpebrødrene Henrik, Filip og Jakob Ingebrigtsen står en storfamilie helt utenom det vanlige. I en sjelden tidsreise over fire år har familien gitt oss en enestående tilgang til livene sine. Tett på oppturer og nedturer, familieidyll og konflikter blir vi med på den knallharde veien mot suksess eller fiasko. ,. Del 1 av 8.
14:30 
Fiskeskøyta som erobra havet
Norsk dokumentar. Noreg har i dag ein av verdas mest moderne fiskeflåtar som omset for milliardar av kroner kvart år. Men det var ein heilt spesiell båttype som la mykje av grunnlaget - for over hundre år sidan. I Ålesund bysentrum har det siste tida foregått eit heilt unikt byggeprosjekt!.
15:25 
Antikkduellen [Repris]
Dansk serie. De to antikkhandlerne Betinna Pedersen og Michael Christiansen konkurrerer om å gjøre de beste kjøpene. I tre dager får de 10 000 kroner hver til innkjøp av antikviteter og retrogjenstander, og i dag handler de i Slagelse og omegn. Funnene blir taksert av en ekspert, og vinneren er den som får den beste vurderingen på sine kjøp. Den fjerde dagen er det finale, og da blir varene solgt på auksjon. ,. Säsong 4. Del 13 av 20.
15:55 
Solgt!
Norsk underhaldningsserie frå 2018. To lag med eigedomsmeklarar blir ruska opp frå sitt vanlege territorium og tatt med til ein ukjent bustadmarknad. Her skal dei tippe prisen på tre ulike eigedomar.Kven er flinkast til å tippe bustadprisar av norske og danske meklarar? Det er duka for landskamp i denne spesialutgåva av Solgt. Kampen skjer på nøytral grunn i Gøteborg i Sverige, der det skal tippast pris på to leilegheiter og eit gamalt svensk herskapshus. Her handlar det om å forsvare nasjonen si ære. Programleiar er Frode Søreide. Producerat år 2018.
16:35 
Der ingen skulle tru at nokon kunne bu [Repris]
Norsk dokumentarserie frå 2016. Bente Aust brukte heile ungdomstida på å lengte vekk frå Langfjordnes. Men di lenger ho var borte frå heimbygda ved Tanafjorden, dess sterkare vart heimlengten. No strekker ho grensene for kva som går an å gjere på ein stad som dette. ,. Säsong 14. Del 2 av 6. Producerat år 2016.
17:15 
Med hjartet på rette staden [Repris]
Britisk dramaserie. Aidensfield blir utsett for valdelege ranarar. Mason og Rachels romantiske fortid trugar karrieren deira, og ein nær venn tek farvel. Med William Simons, Peter Benson, John Duttine, Derek Fowlds, David Lonsdale, Tricia Penrose, Joe McFadden og Gwen Taylor. (Heartbeat) Sesong 18. ,. Säsong 18. Del 18 av 24.
18:00 
Einar - hele historien [Repris]
Norsk dokumentarserie. I sin ungdom er fattiggutten Einar Gerhardsen en revolusjonær kommunist som reiser til Sovjetunionen for å bli inspirert av Lenin og Trotsky. Einar og hans partifeller vil skape revolusjon i Norge. ,. Del 1 av 4.
19:00 
Geniet Rembrandt
Britisk dokumentar frå 2014. Dei siste leveåra til kunstnaren Rembrandt var prega av sjukdom, fattigdom og sorg. Alderdommen fornya kreativitet hans, og nokre av hans vakraste kunstverk vart til. Med: Simon Schama. Producerat år 2014.
20:00 
Vår i Nord-Amerika [Repris]
Britisk naturserie. Yellowstone, Rocky Mountains: Den dramatiske kampen mellom årstidene blir tøffere for hvert år. Bisonkalver og bjørnunger tar sine første, famlende steg. Samtidig er ulvene sultne etter magre måneder, og med snøsmeltingen kommer faren for flom. ,. Del 2 av 3.
20:55 
Lidenskap til havet
Norsk dokumentar. I et kjøkken på syv meters dyp står kokken Nicolai Ellitsgaard. Her forvandler han havets ubrukte råvarer til gastronomiske opplevelser.
21:20 
Grenseløs kjærlighet
Kan man elske flere enn den ene? Louis besøker polyamorøse familier i Portland, Oregon. Britisk dokumentar.
22:25 
Scandinavian Star [Repris]
Pyromanen. Politiet tipses om at en dømt brannstifter er blant de døde. De utpeker han som gjerningsmann. Men flere overlevende får ikke det til å stemme. Dokumentarserie. ,. Del 4 av 6.
23:25 
Verdens minste mesterverk
Britisk dokumentar. Mikroskulptør Willard Wigans kunst er så liten at den får plass i et nåløye. Hele samlingen, som er verdsatt til millioner, får plass på en mynt. Hvordan får han det til?.
00:10 
Tilbake til 70-tallet [Repris]
Norsk dokumentarserie fra 2008. Vi fortsetter reisen gjennom 1970-tallet. Hjulpet av NRKs fjernsynsarkiv får vi et møte med hvert av årene i det brun-orange tiåret, som også var visesangens, demonstrasjonenes og kvinnesakens tiår. Vi ledes gjennom året 1978 av Knut Haavik, som sluttet som en av sjefene i VG og grunnla Se og Hør, musikeren Eyvind Solås, som tillot seg å spøke med presentasjon av klassisk musikk med sine to alias - professoren og komponisten - og radiojournalisten Wenche Margrethe Myhre, som ble hentet inn til å lede lørdagsunderholdningsprogrammet "Etter Dagsrevyen" på tv. ,. Säsong 2. Del 9 av 10. Producerat år 2008.
00:40 
Vikingane [Repris]
Pisk på pung. Jarl Varg dømmer Orm til døden, men Olav får redusert straffen til pisk på pung. Rufus går endelig med på å opptre for munkene på Lindisfarne. ,. Säsong 3. Del 6 av 6.
01:10 
Hvorfor det?
Trond-Viggo Torgersen med gjesten Steinar Sagen svarer på absolutt alle tenkelige og utenkelige spørsmål fra publikum. Fra Rockefeller i Oslo. (6).
01:40 
Mads Refslund - Norden i New York
Da. dokumentar. Kokken fra restaurant Noma i København har suksess som sjefskokk på restaurant Acme i New York. Han forsøker å introdusere den nordiske tankegangen for amerikanerne.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:01 
Oddasat - nyheter på samisk
02:15 (04:41)
Distriktsnyheter

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se