Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
09:00 
Dagsnytt 18
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
10:00 
Muntlig spørretime
Direktesending fra Stortinget.
11:25 
Oddasat - nyheter på samisk
11:40 
Distriktsnyheter
14:00 
Debatten
Direktesendt debattprogram med programleder Fredrik Solvang.
14:35 
Dynastier i dyreriket [Repris]
Britisk naturserie. Hyenehunder. Kampen om territoriet er hard for hyenehundene i Zimbabwe. Blacktips flokk trenger mer mat. Skal de trenge seg inn hos menneskene eller på naboterritoriet?. ,. Del 4 av 5.
15:25 
Antikkduellen [Repris]
Dansk serie fra 2017. Mette Flauenskjold og Ronni Veng får hver dag i tre dager 10 000 kroner hver å handle for. En vurderingsekspert kårer dagsvinneren, og på finaledagen blir funnene solgt på auksjon. Denne gangen er duellantene i Lemvig. ,. Säsong 6. Del 3 av 12. Producerat år 2017.
15:55 
Team Bachstad i Karibia [Repris]
Team Bachstad er i Karibia og snart halvveis på reisen til St.Croix, øya som (engang) var en dansk-norsk koloni. De besøker Dominica og førsøker å forstå det britiske ballspillet cricket, før de bader i champagne og oppsøker øyas opprinnelige urbefolkning. Derfra går turen til franske Guadeloupe, som bidrar med rekkeviddeangst og karneval. Norsk humor-reiseserie fra 2019. ,. Säsong 7. Del 3 av 7.
16:35 
Folkeopplysningen [Repris]
Norsk dokumentarserie. Sosiale Mehdi. "Sosiale Mehdi". Vi legger igjen enorme mengder data om oss selv på nettet. Det gjør oss ekstra sårbare for å bli manipulert. Hvordan ville du reagert hvis du fikk vite at noen har kartlagt alt du har gjort på nett, for å ta kontroll over livet ditt og få deg til å ta valg du ellers aldri ville tatt?. Andreas Wahl får hjelp av skuespiller Kristoffer Hivju til å snu hverdagen på hodet for sitt tilfeldige "offer". ,. Säsong 5. Del 2 av 5.
17:10 
Med hjartet på rette staden [Repris]
Britisk dramaserie. David les ein artikkel om Hugh Hefner i eit magasin nokon gløymde i taxien. Han bestemmer seg for å få seg ein kåk som Hefner, noko Peggy ikkje likar i det heile tatt. Med William Simons, Peter Benson, Sophie Ward, John Duttine, Derek Fowlds, David Lonsdale, Tricia Penrose, Jonathan Kerrigan, Mark Jordon og Gwen Taylor. (Heartbeat). ,. Säsong 16. Del 23 av 24.
18:00 
Dagsnytt 18
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
19:00 
Solsystemets mysterium [Repris]
Britisk dokumentarserie. Dette er ein fantastisk serie om ulike astronomiske fenomen, solformørking, nordlys og enorme vass-massar som blir transporterte ved hjelp av sola sine naturlege krefter rundt planetane. ,. Säsong 1. Del 4 av 5.
20:00 
Torp
Et aktuelt og dyptpløyende intervjuprogram. Hver uke inviterer programleder Ole Torp en aktuell gjest til å sitte i stolen.
20:30 
Når antibiotika ikke virker
Dokumentar fra New Zealand. Stadig flere bakterier blir motstandsdyktige mot antibiotika. Uten medisin kan noe så enkelt som en blærekatarr være dødelig, og operasjoner på sykehus blir livstruende. Hvordan kan vi hindre at dette skjer? Norsk kommentar: Chris Veløy. (Peak Antibiotics).
21:10 
Vikinglotto
21:20 
Nigellas italienske fristelser [Repris]
Britisk matprogram. La deg forføre av Nigellas lidenskap for italiensk kokekunst. En mørk, dristig dessert avslører Nigellas kjærlighet til italiensk lakris. I tillegg blir det både couscous, østers og lammeskank. ,. Del 4 av 6.
21:50 
Watergate
Amerikansk dokumentarserie. Tilbakeslag. Intenst og urovekkende aktuelt om tidenes politiske skandale i USA. Nixon sparker den ene embetsmannen etter den andre etter hvert som de nekter å følge hans ordre. Del 5 av 6.
22:35 
Watergate
Amerikansk dokumentarserie. Teppefall. Intenst og urovekkende aktuelt om tidenes politiske skandale i USA. Det går mot riksrett. Etter en høyesterettsdom og ytterligere avsløringer synes Nixons skjebne beseglet. Del 6 av 6.
23:20 
De skygger vi arver
Dansk dokumentar. Susannes far er dansk og jødisk. Moren er tysk. De trodde krigen var et avsluttet kapittel da de møttes. De tok feil.
00:20 
Kroppen og bakteriane
Fransk dokumentar fra 2016. Det finst milliardar av bakteriar, og du finn dei overalt. Men visste du at berre ein prosent av dei kan framkalle sjukdom?. Det viser seg også at desse mikroorganismane har spelt ei viktig rolle både for byrjinga på livet på jorda og evolusjonen. Og både menneske og dyr lever i tett symbiose med bakteriane og treng dei for å ete, vekse, beskytte seg og for å reprodusere seg. Producerat år 2016.
01:15 
Fotobonden [Repris]
Norsk naturserie fra 2020. Vårsang. Det er vår og et nytt eventyr åpenbarer seg. Jostein vil se hvordan dyrene har klart seg gjennom vinteren, og tar oss med ut over bratte fjellsider, gammelskog og mystiske våtmarker. Maj-Lena og gjeterhundene skal snart konkurrere i Fylkesmesterskapet, og vi får se hva en gjeterstokk egentlig skal brukes til. ,. Säsong 1. Del 4 av 5. Producerat år 2020.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:01 
Vulkaner i verdensrommet
Britisk dokumentar fra 2017. Vulkaner er en av de mest spektakulære naturfenomenene på jorden, men hvordan ser de ut under på andre planeter?. Bli med til isvulkanene på Pluto, de enorme røykskyene på Jupiters måne Io og andre dramatiske syn i verdensrommet. Producerat år 2017.
03:00 
Oddasat - nyheter på samisk
03:15 (05:37)
Distriktsnyheter

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se