Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
08:20 
Norge nå
"Alle" er enige om at vi må ta vare på håndverkstradisjonene og lære de videre til kommende generasjoner. På Evju Bygdetun i Sauherad møter vi tradisjonsbærere og folk som har våget å satse selv om håndverksyrker ikke er det mest lukrative økonomisk sett. Säsong 4. Del 55 av 64.
09:00 
Dagsnytt 18
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
10:00 
Oddasat - nyheter på samisk
10:15 
Distriktsnyheter
11:55 
Torp
Et aktuelt og dyptpløyende intervjuprogram. Hver uke inviterer programleder Ole Torp en aktuell gjest til å sitte i stolen.
12:25 
Antikduellen
Dansk serie. Danske antikkhandlere konkurrerer om å gjøre de beste kjøpene. Simon satser på sikkerstikk, men har også et par jokere. Og det er ikke mye som skiller ham og Helga. Säsong 8. Del 2 av 12.
12:55 
Husdrømmer
Svensk serie fra 2016. Pernilla Månsson Colt og arkitekt Gert Wingård ser på drømmeboliger og møter menneskene som bor i dem. Vi hilser på familier vi har møtt tidligere for å se hvordan de lever i dag. Har huset i Billeberga sluttet å helle? Ble husbåten til Sebastian og Anna ferdig?. Og hvordan gikk det egentlig med Bill og Marie i Höganäs? Har de funnet tilbake til hverandre?. Säsong 3. Del 8 av 8. Producerat år 2016.
13:55 
Hygge i Strömsö
Finsk livsstilsserie frå 2017. Eit minimalistisk juletre kan du lage av ein gammal pall, litt restmåling og nokre vakre gjenstandar til pynt. Det blir også gamle favorittar, som ostekake med laks, smellkarameller og dekorerte appelsinar. Del 15 av 16.
14:25 
I første rekke
Dansk dokumentarserie fra 2017. Stephanie passer ikke inn i den typiske forestillingen om en pen ballettpike. Hun drømmer om å stå i første rekke. Benjamins skade blir ikke bedre. Han vurderer om han skal legge opp. (I Forreste Række). Del 3 av 7. Producerat år 2017.
14:55 
Norge fra lufta
Se vårt vidstrakte land fra luften.
15:00 
Villmarkas voktere
Få kjenner norsk natur bedre enn fotsoldatene i Statens naturoppsyn. Rune er på lakseoppsyn og inndrar flere kilometer med ulovlige garn. I fjellet er villreinjakta i gang, og jaktoppsynet har en krevende jobb med å holde følge med flokkene. Og i Nordland rykker Vegar ut på en melding om at flere lam er tatt av jerv. Del 6 av 8.
15:40 
Det sit i veggane
Historikaren og bygningsantikvaren hjelper folk å finne ut meir om dei gamle husa sine. Herregarden Harbonäs med røter frå 1600-talet vart bygd av hovmeisterinna Görvel Posse. Adel, handelsmenn og ei enke er blant tidlegare eigarar. Sesong 3Svensk serie. Del 3 av 8.
16:40 
I Larsens leilighet: Anne Krigsvoll
Hun vokste opp i et trøndersk kunstnerhjem og løp omkring på Trøndelag Teater som barn. Anne Krigsvoll fikk Amanda-prisen i 1988 for sin rolle i NRK-miniserien Av måneskinn gror det ingenting, og i år er hun som 60-åring tilbake på Trøndelag Teater i en musikalrolle. Hun forteller om kjærligheten til Trondheim og hvordan hennes rustne stemme nesten ødela karrieren som ung.
17:10 
Med hjartet på rette staden
Britisk dramaserie. Rivalisering mellom grådige sysken fører til ei stygg bilulykke, og Walker blir sett på saka. Eit par slit med pengeproblem da barnet deira får ein livstruande sjukdom. Peggy set støkk i nokre turistar, medan Jack og Gina blir skremde ut på heiane. Med William Simons, Peter Benson, Derek Fowlds, Tricia Penrose, Sophie Ward, Jonathan Kerrigan, Gwen Taylor og Mark Jordan. (Heartbeat). Säsong 15. Del 8 av 26.
18:00 
Dagsnytt 18
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
19:00 
Verdens søteste valper
Britisk dyreserie. Blir tenåringer. Også valper har en tenåringsperiode. Kan Rory unngå å bli omplassert nok en gang? Big Ron må bades, mens kjempen Baloo må kjøle seg ned. Säsong 2. Del 2 av 9.
19:45 
Reindrømmen
Norsk dokumentarserie fra 2019. Vinteren er tøff og noen av reinsdyrene til Reiulf dør av sult. Per Kitti taper rettssaken i Tingretten og Reiulf kan fortsette med reinflokken på Kvaløya. Men så får han vite om en utbygging som kan ødelegge alt. Säsong 1. Del 2 av 6. Producerat år 2019.
20:20 
Tirpitz - Det siste slaget
Norsk dokumentar. Det tyske slagskipet "Tirpitz" var fra 1942 en konstant trussel mot allierte handelsskip. For 70 år siden, 12. november 1944, ble skipet endelig senket utenfor Tromsø der det hadde ligget skadet siden det ble satt ut av spill utenfor Alta i september 1943. Sammen med "Bismarck" var "Tirpitz" tyskernes største slagskip og senkingen var et stort prestisjenederlag.
21:15 
Snakkar du sant?
Britisk dokumentar frå 2018. Kan vi leve utan å lyge? Hadde verda vore betre om vi alltid var ærlege?. Tre personar utstyrt med teknologi som varslar om dei seier noko usant kan kanskje gje oss svar. (The Honesty Experiment). Producerat år 2018.
22:05 
Urix spesial
Aktualitetsmagasin fra NRKs utenriksredaksjon. Går i dybden med ulike perspektiver på aktuelle saker fra hele verden. NRKs utenrikskorrespondenter bidrar med analyser og historier. Programledere er Hege Moe Eriksen og Petter Oulie-Hauge.
23:30 
Mishandlet - veien ut
Britisk dokumentar. Hvordan kommer du deg trygt ut av et voldelig forhold? Eksperter på området gir sine råd.
23:55 
Vår datter Emilie
Norsk dokumentar. Emilie er 20 år, drømmer om å bli trommeslager og har Downs syndrom. Hun flytter hjemmefra for å gå på musikkfolkehøgskolen Toneheim. Hvordan takler Emilie overgangen fra det trygge livet hjemme? Emilies far og filmens regissør Kristoffer Carlin, har laget et nært og ærlig portrett.
01:00 
Matsjokket
Norsk serie fra 2019. Tirils brødsjokk. Freestylekjører Tiril Sjåstad Christiansen blir bombardert av alle brødene vi kaster i Norge, og får seg et realt matsjokk. Kokken Christer viser hvordan tørt brød kan bli skikkelig godt, og sammen legger de en plan for hvordan de kan redde brød fra å ende i søpla. Programleder: Christer Rødseth. Säsong 1. Del 4 av 5. Producerat år 2019.
01:25 
Torp
Et aktuelt og dyptpløyende intervjuprogram. Hver uke inviterer programleder Ole Torp en aktuell gjest til å sitte i stolen.
01:50 
Fra De kongelige samlinger: Som et lite paradis
Dronning Mauds egne skissebøker, maleutstyr og akvareller fra tiden da hun var ung prinsesse av Wales er fortsatt i god behold i De kongelige samlinger på Slottet i Oslo. Fotografering ble etter hvert en ny hobby som tok over for malingen, men mange av motivene er fortsatt de samme som i akvarellene: Blomster, hunder og hester på det vakre Appleton House i England. Stedet var en bryllupsgave til prinsesse Maud og prins Carl da de giftet seg i 1896, og her ble også kong Olav født. Vi får se mange fotografier fra Dronning Mauds album og noen av akvarellene hun malte. Vi får også noen utdrag fra brev hvor Dronning Maud forteller om hvor lykkelig hun var på Appleton, i "sitt eget, lille paradis".
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:01 
Mellom to verdskrigar
Avgjerder. Tysk dokudrama frå 2018. Arbeidsløysa spreier seg i Europa. Hans Beimler ønskjer seg ei kommunistisk regjering i Tyskland. Marina er på flukt. May jobbar som sekretær i Paris, men møter anarkistar i smug. (Clash of Futures). Säsong 1. Del 3 av 8.
02:55 
Norge nå
Gjenbruk er i vinden som aldri før. Det handler både om individualisme, å skille seg ut og å være litt annerledes. Men det handler også om miljø og å bryte med bruk- og kastkulturen. Men er det egentlig så miljøvennlig?. Säsong 4. Del 56 av 64.
03:35 
Oddasat - nyheter på samisk
03:50 (05:32)
Distriktsnyheter

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se