Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
09:00 
Med hjartet på rette staden [Repris]
Britisk dramaserie. (Heartbeat) Sesong 11. Om natta blir Tricia oppsøkt av ein mann som er skadd i foten. Mike, Ventress og Bellamy planlegg å overraske Nicholson på 21-årsdagen hans. Vernon får ansvar for det lokale korpset. ,. Del 18 av 24.
09:50 
Når livet vender [Repris]
Svensk dokumentarserie fra 2015. Martha Ehlin får fem nye organer for å bli frisk fra kreft. To år senere tar hun fem gull i et verdensmesterskap. Anja Kontor møter mennesker som forteller om alvorlige hendelser i livet. ,. Säsong 2. Del 2 av 8. Producerat år 2015.
10:20 
Eides språksjov [Repris]
Norsk underhaldningsserie. Motivasjon med utestemme - perfekt!. Eides språksjov? eller EIDES SPRÅKSJOV! Bruk av utestemme er eit tema når hotellkongen Petter Stordalen er gjeste Og kva blir "organist" på teiknspråkr. ,. Säsong 4. Del 1 av 6.
11:05 
Dyreungenes første år [Repris]
Britisk dokumentarserie. I Sri Lanka tvinger moren makakeape-ungen å bli tøffere. Vi følger seks dyreunger gjennom sitt første leveår. ,. Del 3 av 3.
11:55 
Jorden rundt på seks steg [Repris]
Norsk underholdningsserie fra 2018. Vi er snart åtte milliarder mennesker på jorden. Ifølge teorien "six degrees of separation" er vi alle koblet sammen gjennom maksimalt seks bekjentskaper. Via en venn av en venn, på seks steg, kan du altså kobles sammen med hvem som helst på planeten! Nå skal vi prøve å bevise at teorien holder vann. Ronny Brede Aase og Silje Nordnes skal oppsøke en tilfeldig person i en fiskerlandsby i Kambodsja, og derfra prøve å følge en kjede med bekjentskaper fram til verdensartisten Michael Bolton i Los Angeles. ,. Säsong 1. Del 3 av 6. Producerat år 2018.
13:25 
Tidsbonanza [Repris]
Norsk underholdningsserie. Sjakkbonanza. Hvor spilte Max Von Sydow sjakk med døden? Er rumpetaska til Lahlum fortsatt HOT?. Pila får kjørt seg og sjakk-klokka går varm når sjakkmestere møtes for å erobre tittel og ære i Tidsbonanza. Gjestene som tar en kalkulert åpning er Simen Agdestein og Hans Olav Lahlum vs Heidi Røneid og Torstein Bae. Programleder er Thomas Felberg. ,. Säsong 5. Del 4 av 12.
14:15 
Hillary [Repris]
Amerikansk dokumentarserie. Vinn eller forsvinn. Høgt respektert og djupt mislikt. Eit uvanleg nært portrett som også blir eit bilete på ein heil nasjon. Hillary kunngjer at ho er kandidat for presidentembetet. Det blir ein berg-og-dal-bane heilt inn til siste målstrek i 2016. ,. Del 4 av 4.
15:15 
Antikkduellen [Repris]
Dansk serie fra 2017. Heine Bartsch og Helle Vilsbæk får hver dag i tre dager 10 000 kroner hver å handle for. En vurderingsekspert kårer dagsvinneren, og på finaledagen blir funnene solgt på auksjon. Denne gangen er duellantene i Rudkøbing. ,. Säsong 6. Del 7 av 12. Producerat år 2017.
15:45 
Eides språksjov [Repris]
Norsk underhaldningsserie. Norsk på svensk. Det starta med eit flåttbitt, og enda med eit svært sjeldant fenomen. Birgit vakna ein dag opp med tysk aksent. Vi får også besøk av dialektfenomenet Robert Gustafsson, ein av Sveriges mest morosame menn. ,. Säsong 4. Del 2 av 6.
16:30 
Symesterskapet [Repris]
Norsk realityserie. Glamorøs gjenbruk. Åtte talentfulle deltakarar kjempar om å bli den aller beste syaren. Det blir svette, tårer og pittelitt blod, men mest av alt latter, moro og stor sy-lidenskap. Det hjelper å vere ei festløve, men det er neppe nok når Jenny og Andreas saumfarer nyproduserte glamour-plagg av sjal og utdaterte klede. Tida og tvilen er nok ein gong dei verste stressfaktorane. ,. Del 5 av 16.
17:10 
Hytteliv: Sommer
Robert Stoltenberg og Herman Flesvig sine populære karakterer tar ferie og reiser på hytta.
17:25 
Med hjartet på rette staden [Repris]
Britisk dramaserie. (Heartbeat) Sesong 11. Om natta blir Tricia oppsøkt av ein mann som er skadd i foten. Mike, Ventress og Bellamy planlegg å overraske Nicholson på 21-årsdagen hans. Vernon får ansvar for det lokale korpset. ,. Del 18 av 24.
18:15 
Blink: Sprint
Kvartfinaler sprint langrenn og prolog supersprint skiskyting direkte fra Sandnes Arena.
19:30 
Filmavisen [Repris]
Uke 32 - Kong Olav V gjorde sommeren 1959 en kongeferd til Nord-Norge. Kongen og prinsesse Astrid reiste gjennom Nordland, Troms og Finnmark. ,. Del 2 av 3.
19:40 
Amerikanske myter [Repris]
Britisk dokumentarserie. Borgerkrigen. Hvor mye er sant av USAs historie slik vi kjenner den? Den mørke fortiden med segregering og slaveri preger fremdeles dagens USA. ,. Säsong 1. Del 2 av 3.
20:30 
Tilbake til 60-tallet [Repris]
Norsk dokumentarserie fra 2009. 1965 var året da den tjue år lange Gerhardsen-epoken tok slutt. Einar Gerhardsen gikk av som statsminister, og Per Borten overtok som leder for en borgerlig regjering. En russisk romfarer stod for den første spaserturen i verdensrommet, og USA tok i bruk napalm-bomber i Vietnam-krigen. "Granatmannen" skremte Oslos befolkning med flere eksplosjoner, og The Beatles sang "Yesterday". Tre norske personligheter som preget dette året, kommenterer årets begivenheter. Sverre Kjelsberg oppnådde Beatles-hysteriske tilstander med gruppa Pussycats, Bjørn Nilsen reiste landet rundt som reporter i Dagsrevyen, og Wenche Foss spilte inn film og radioteater om dagen og stod på scenen på Nationaltheatret om kvelden, i tillegg til at hun var mor for Fabian. ,. Säsong 1. Del 6 av 10. Producerat år 2009.
21:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
21:10 
Price og Blomsterberg [Repris]
Dansk matserie. To av Danmarks største matkunstnere møtes på Kronborg slott for å lage sensommermat. James har lekt seg til sine ferdigheter på kjøkkenet, mens Mette er utdannet konditor. På menyen står: klippfisk-krem, kreps og til dessert, små fruktterter. ,. Del 2 av 4.
21:30 
Dokusommer: En gang Aurora
Norsk dokumentar. Popsensasjonen Aurora Aksnes skal i gang med det vanskelige andre-albumet. Aurora ble oppdaget som 16-åring, og en vanlig ungdomstid ble byttet ut med et liv på turné. Etter over 170 konserter i 2016 sier det full stopp. Vil hun egentlig ha et sånt liv?.
22:20 
Konsert - Aurora
Aurora har sagt ja til å spille en konsert hun ikke vet noe om på forhånd. Programleder Christine Dancke har i hemmelighet planlagt å gi henne en musikalsk overraskelse hun vet Aurora har drømt om. Hun har også invitert venner og artistens største fans for å lage en uforglemmelig konsertopplevelse.
23:00 
Scandinavian Star [Repris]
Nytt håp. Et av besetningsmedlemmene, som er beskyldt for å ha tent på skipet, forteller sin historie for første gang, 30 år etter brannen. Dokumentarserie. ,. Del 6 av 6.
00:00 
Bill Clinton - en nasjonal affære [Repris]
Rikets tilstand. Sex, løgn og lydbånd: den politiske thrilleren som satte Clintons presidentskap på spill. Presset øker mot presidenten, men han benekter å ha hatt et forhold til Monica Lewinsky. Amerikansk dokumentarserie. ,. Del 5 av 7.
00:45 
Countrymusikkens historie [Repris]
De nye stemmene. Fra ydmyke salmer og blues til megakonserter og milliardindustri. Dette er countrymusikkens historie. Dolly Parton gjør enorm suksess på flere områder, mens Hank Williams jr. tar opp arven etter faren. Amerikansk dokumentarserie av Ken Burns. ,. Del 7 av 9.
01:40 
Ikke spør om det [Repris]
Nittiåring. Få svar på spørsmålene du ikke tør å stille i "Ikke spør om det". Hvor gammel er du og hvorfor er du ikke død ennå? Når hadde du sist sex?. Hva er poenget med livet?. ,. Säsong 2. Del 6 av 8.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:03 
Oddasat - nyheter på samisk
02:05 (03:39)
Distriktsnyheter

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå